Ebruli teşekkür ederim cevabın için. Aydınlanmaya gerçekten ihtiyacım vardı, internette kadın için ölümcül gibi anlatılmış şeyler okudum, türlü türlü resimler gördüm. Doğal olarak erkek arkadaşım için endişelenirken kendimi düşünmeye başladım. Ben şimdi onun yanındayım, ama bana bulaşırsa o benim yanımda olacak mı gibi düşünmeye başladım.
Ama aşı tam koruma sağlıyorsa ve bu kesinlikle vücuttan atılıyorsa benim için sorun yok. Allah sana da en kısa zamanda şifanı versin canım. Beni biraz daha bilgilendirirsen sevinirim bu konuda. Eşine geçmemesi için önlem alıyor musunuz, o da aşı oldu mu vs.
hıvle hpv arasında nasıl bi bağlantı kurdunuz anlayamadım.ikisi çok başka şeyler ve incir reçeli filmindeki hastalık hıv yani aids.bu hastalıkta eliza testiyle ortaya çıkmıyor.erkeklerde tam gelişmiş bi test yok ama kadınlarda pap smear dan bakılıyor.hpv sadece bulaşıcı ama tedavisi olan bi hastalık.siil yapıyor.vücudun bağışıklık gücüde bunu temizliyor.
kızlar gecen hafta koter olmuştum.bugün kontrolüm var.ancak su temizlik konusunda kararsızım.tek kullanımlık jilet kullanıp acaba sigil varsa kesermiyim yada koterli yerlere zarar verir miyim tereddüt içindeyim.
kızlar gecen hafta koter olmuştum.bugün kontrolüm var.ancak su temizlik konusunda kararsızım.tek kullanımlık jilet kullanıp acaba sigil varsa kesermiyim yada koterli yerlere zarar verir miyim tereddüt içindeyim.
canım inş. kremle o küçük olanda geçicek merak etme....yumurtalık soruna gelince bende olan durum olduğu için sanırım sana bilgi werebilirim ama lütfen endişe etme korkucak bişey değil bu...sağ yumurtalığında polikistik ( yani tembellik war demek) görülmüş,ama bende her iki yumurtalığımda da tembellik wardı hamile kalamıyodum bu yüzden ama bunu elbette tedavisi war,ben ibrahim saraçoğluyla görüştüm önce ALLAH ın sonra onun yardımıyla son 2 senedir polikistik over falan hiç bişey görülmüyo gayet güzel çalışıyo diyo doktorum.o yüzdn korkulacak bişey değil sadece ewlenince daha detaylı olarak seni tedaviye alırlar o kadar,soğan suyu bu konuda çok faydalı ben buna bire bir şahitim bende içtim aylarca çünkü.neyse sen şimdi bunu düşünme önce savaşmamız gereken çok daha önemli bişey war tmm mı kuzum öptüm kocmn
bugün sinirden çıldırdım.ege üni. sonuç göstermeye gittim doktor bana kondilomları sordu bnde aldara kullanıyorum dedim nasıl kullanıyosun anlatt bakalım dedi bnde anlattım haftada üç gn falan diye ne alemde geçti mi dedi zaten küçük inşallah tamamen geçicek dedm bununla bi ömür yaşamayı öğrenceksin kaçarı yok eşine de bulaşıcak dedi siğil olmasa bile mi dedim evet dedi o virüs sende var ve eşine de bulaşıcak bundan kurtuluş yok asla vücuttan atamazsın bunla yaşıcaksın ömür boyu doktora gidip gelceksin çıkcak yaktırcaksın krem kullancaksın bu hep böyle olcak dedi bana gittiğim doktorum bağışıklık sis. iyi olursa atcağımı söyledi bide siğil yoksa bulaşma yok diye biliyorum dedim yok öyle bişey bulaşma mutlaka olcak ve vücutta atılmıyo dedi çıktım ordan ama öldürecektim adamı
bugün sinirden çıldırdım.ege üni. sonuç göstermeye gittim doktor bana kondilomları sordu bnde aldara kullanıyorum dedim nasıl kullanıyosun anlatt bakalım dedi bnde anlattım haftada üç gn falan diye ne alemde geçti mi dedi zaten küçük inşallah tamamen geçicek dedm bununla bi ömür yaşamayı öğrenceksin kaçarı yok eşine de bulaşıcak dedi siğil olmasa bile mi dedim evet dedi o virüs sende var ve eşine de bulaşıcak bundan kurtuluş yok asla vücuttan atamazsın bunla yaşıcaksın ömür boyu doktora gidip gelceksin çıkcak yaktırcaksın krem kullancaksın bu hep böyle olcak dedi bana gittiğim doktorum bağışıklık sis. iyi olursa atcağımı söyledi bide siğil yoksa bulaşma yok diye biliyorum dedim yok öyle bişey bulaşma mutlaka olcak ve vücutta atılmıyo dedi çıktım ordan ama öldürecektim adamı
okurken bile sinirlendim.sen takma kafana böyle seyleri.bi süre sonra unutucaksın zaten.sen sadece yiyip içtiklerine dikkat et ve bunu yeni yaşam tarzı olarak gör.zorunluluk olarak görme..banada kimi gecmez dediler ama gecenleri gördük yani.-ki kimi doktorlarda atıldıgının ispatlandıgını söylüyorlar...
o nasıl bi insanmış ya benim bile burdan öldüresim geldi ... benim gittiğim dr.lar da böyle diyor ömür boyu sende kalıcak, eşine bulaştırcaksın bilmem ne! zıkkımın dibi!
ya ben burda yapılan araştırmaları yüzdeleriyle yazdım negatif sonuç alanlar var aramızda niye hala takılıp kalıyorsunuz olumsuz şeylere anlamıyorum dimi.ülkemizde çok yaygın deil bu hastalık amerikaya göre o yüzden doktorlarında bilinçsiz olduğu konusunda yine araştırma yapılmış.ya annemde çıkmış yıllar önce yeni evlendiği sıralar ben bilmiyordum onunkinide yakmışlar.kadın şuanda 50 yaşında ne siili var ne bişeyi.yapmayın allah aşkına.şuanda ilişkiyle eşe bulaştırma durumu olsaydı hiç mert hoca bize serbest dermiydi.bi profun muayene ücreti 200 250 den aşağı deil ben beş kuruş vermiyorum.çünki eşimin arkadaşı.kötü bi durum olsa niye bizi uyarmasın ilişki serbest diye niye eşimi tehlikeye atsın adam.bi bildiği varki söylüyor ya.
malibu cum yazını baz aldım ama genel yazdım yanlış anlama beni emi.
hey allahım ya asistanmıydı gittiğin doktor senin.hayret bişey resmen bunlar hocalarından ders almıyormu.ne takıyosunuz bunları kafanıza ya yok öle bişey demekten dilimde tüy bitti.nedemek ömür boyu çıkacak yaktıracaksın bunu.eşine bulaşıcak falan.keşke bunun tam tersini söyleyen doktor burda prof deseydin bakalım ne diycekti.
Ebruli26 annende cikti demissin peki annen normal dogum mu sezeryanla mi dunyaya getirdi sizi? Birde annende cikmis yakilmis birdaha yani 2. Bir tekrar olmus mu ? Ne kadar zaman sonra dogum yapmis? Kizlar bu arada grip oldum 1 ay olacak nerdeyse birde ustune dis agrisi eklendi geceleri uyuyamiyorum burun tikali birde hamilelik gercekten coktum yaa doguma daha var grip neysede bu dis beni olduruyor dogal ne yapabilirim bileniniz var mi? Bu arada hamile kalmadan cok once bende birseyler vardi vajina ic dudakta ayni vestibuler pspillaya benziyor 2 hafta once dr gosterdim kolposkopi ile bakti tam anlayamadi bir kac hafta sonra muayene olacam biyopsi yapilacak ve bu zamana kadar bende hamileligimde cikmis birsey yok bu kadar bunyem dustu filan ama hamilelikten once o olusumlarda biyopsi ile ne oldugu bi kesinlessin bakalim hayirlisi . Birde sigilse o zaman sezeryan olacagim dr. Umun dedigi litaruture gore gorunurde birsey yoksa normal dogum yapilabilir dedi ucuk virusu olsa 100/100 sezeryan derdim dedi ama hpv de bulasma cok dusuk ihtimal ama garanti veremem muneccim degilim dedi sezeryanda bu bebek ocin risk sifir dedi. Bana dua edin rabbim dogru yolu gostersin bsna. Gerci cevremde dogum yapan arkadaslarim akrabalarim vat normal dogum istiyorlardi olmadi birinin bebegi donmedi birinin kinin zamani gecti suyu bitmis sezeryan olmak zorunda kaldilar ve memnunlar . Benimde bebisle kordon bagimiz gobek deligimden degil yandan bagliymis dr bu dogum kanalini tikayabilir dedi o zamanda sezeryan olurmus hayirlisi neyse o olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?