canım asistan mıydı bilmiyorum ama genç bi doktordu bn farklı bi jinekoloğa daha gidiyorum bn 20 yaşındayım ve evlenmeme 5 6 yıl var eşime bulaşır mı dedim doktoruma o zamana kadar sen çoktan iyileşmiş olursun dedi öyle ömür boyu çıkcakmış falan öyle bişe yok dedi ama bu adam aksini söyledi anlamadım ve inanılmaz canımı sıktı ben açıkcası evlenirken söylemem diye düşünüyodum çünkü siğil yoksa bulşma da yok diye biliyorum ama bu doktor kaçarı yok illa bulaşcak diyince şok oldum.bi virüsü vucuttan atmak çok zor bunu biliyorum ama atmak istiyorum kendime de çok dikkat ediyorum hergün kefir içiyorum sabah akşam ballı çörekotu yiyorum b vitamini kullanıyorum ekinezya çayı içiyorum çünkü bağışıklık sistemi güçlenirse virüsle savaşır ve atar diye okumuştum bi yerde
Yok canım biliyorum ben seni,yanlıs anlamam zaten.
Bu arada 1 hafta falan girmeyi düşünmüyorum bu başlıga.Kafamdan tamamen atmak için.Girdikce aklıma geliyo cünkü..Görüsürüz kızlar.Hepimize bol şifalar
sen ilk doktorun sölediklerine inan.ve evlenirken hiçbi açıklama yapma.sinek ufak mide bulandırır derler gerek yok buna.hala vücuttan atmak zor diyosun.herkesin negatif sonucu alması iki yılı bile bulmuyor.buna nazar arkadaşımız ve suspus arkadaşımız dahil bi yıla varmadan negatifi aldılar.helin arkadaşımızın 5 yıl oldu ama siz hala kötü şeylere inanmak istiyosanızda artık yapcak bişey yok.okuduysan annemde çıkmış beni doğurduktan sonra yakmışlar kadın şimdi 50 yaşında ama ne bidaha çıkmış nede babama bulaşmış.daha ne diyim ben size.
arkadaslar gecen hafta kriodan sonra özellkle artan bi akıntım var öncesinde hafifti ama su gnlerde cok fazla sarımsı beyaz bi akntı bu normalmi yaaa adetimde yakın bakireyim henüz iç ksıma gaz falan gtcek durumda yok lütfen cevap vern
sen ilk doktorun sölediklerine inan.ve evlenirken hiçbi açıklama yapma.sinek ufak mide bulandırır derler gerek yok buna.hala vücuttan atmak zor diyosun.herkesin negatif sonucu alması iki yılı bile bulmuyor.buna nazar arkadaşımız ve suspus arkadaşımız dahil bi yıla varmadan negatifi aldılar.helin arkadaşımızın 5 yıl oldu ama siz hala kötü şeylere inanmak istiyosanızda artık yapcak bişey yok.okuduysan annemde çıkmış beni doğurduktan sonra yakmışlar kadın şimdi 50 yaşında ama ne bidaha çıkmış nede babama bulaşmış.daha ne diyim ben size.
Doktorum bende tıp altı oldu ıcın onemlı olan cervalıx ol dedı
Cervalıx 16 18
Gardesıl 6 11 16 18
Den koruyor
Su durumda baslangıcı kaptınsa mantıklı olan zaten cervalıx olmandır kaanatındeyım
Gardesılı benım doktorum hıc bulasmayan bırıne onerıyor
Ben asıya ınnandım ıkı kere koter hemen sonrası bı suru sıgıl vardı englleıyor arkadas Asının guvenırlılıgıne ınanıorum ımkanınız varsa ası olun
2008 de bıde ası su zamanın parası 1000 tl mal oluyodu 3 doz
Sımdı tek dozu 120 tl fılan 3 doz360 tl bedava :)
bugün sinirden çıldırdım.ege üni. sonuç göstermeye gittim doktor bana kondilomları sordu bnde aldara kullanıyorum dedim nasıl kullanıyosun anlatt bakalım dedi bnde anlattım haftada üç gn falan diye ne alemde geçti mi dedi zaten küçük inşallah tamamen geçicek dedm bununla bi ömür yaşamayı öğrenceksin kaçarı yok eşine de bulaşıcak dedi siğil olmasa bile mi dedim evet dedi o virüs sende var ve eşine de bulaşıcak bundan kurtuluş yok asla vücuttan atamazsın bunla yaşıcaksın ömür boyu doktora gidip gelceksin çıkcak yaktırcaksın krem kullancaksın bu hep böyle olcak dedi bana gittiğim doktorum bağışıklık sis. iyi olursa atcağımı söyledi bide siğil yoksa bulaşma yok diye biliyorum dedim yok öyle bişey bulaşma mutlaka olcak ve vücutta atılmıyo dedi çıktım ordan ama öldürecektim adamı
canım elbette ki kötü şeylere inanmak istemiyorum ama evleneceğim insanı da kandıramam yani eğer ömür boyu buluşıcılık varsa ona bunu söylemem gerek gerçekten seven biri evet kabul edicektir ama yine de böyle bi durum yaşansın istemiyorum ben hpv dna nın negatif çıkması virüsün tamamen vücuttan atıldğı anlamına gelmiyor diye biliyorum yani eğer siğil yoksa ve smeaar temizse zaten sonuç negatif çıkarmış bu virüsün vücutta uyutulduğu anlamına geliyomuş eğer uzun yıllar lezyon yoksa atılır demekmiş diye okudum ben
ilk defa duydum cnm.bi de ben bakiyim neymiş?
baktım o dediğin şeye.bana güven vermedi.ben öyle şeylere güvenmiyorum.
aman ne bileyim gittiğim doktorlar yüzüme bile bakmadı resmen. kendimi çok kötü hissettim. böyle oluncada bana olumlu şeyler söyleyen, ılımlı yaklaşan herkes bi parçada olsa güvenimi kazanıyor... yanlış yapıyorum biliyorum aslında ama umut işte.
canım sen de haklısın.hepimizin umuda ihtiyacı var.ama ne bileyim ben bu tarz şeyleri para tuzağı olarak görüyorum.adam tabi sana öyle diyecek.bakmıştır.en çok hangi konulardan millet muzdarip,umut peşinde.kendini çaresiz hissediyor.HPV... muhtemelen şu doktorların verdiği asit gibi birşey olsa gerek.bilemiyorum yine de ama..bir de bizim diğer arkadaşlar yorumlasın bakalım.ebruli şu prof.tanıdığına bi danışsın.ben de az önce çörek otunu araştırıyordum.işte devalardan biri de o.Allah doğada dertlrin dermanını da vermiş.Peygamber efendimiz ''ölümden başka her derde deva'' demiş çörek otu için.faydalarını okudun mu bilmiyorum.o da sana umut verir.oku bak.bir de unutmak bu siğilleri.şöyle düşün;beterin beteri var.Allaha şükürler olsun.bizi gördüğümüzden kötü etmesin.iyilik sağlık versin inşaallah.
amiiiiinnnn.... şükürler olsun halimize. teşekkür ederim moral oldu yazdıkların.
canım elbette ki kötü şeylere inanmak istemiyorum ama evleneceğim insanı da kandıramam yani eğer ömür boyu buluşıcılık varsa ona bunu söylemem gerek gerçekten seven biri evet kabul edicektir ama yine de böyle bi durum yaşansın istemiyorum ben hpv dna nın negatif çıkması virüsün tamamen vücuttan atıldğı anlamına gelmiyor diye biliyorum yani eğer siğil yoksa ve smeaar temizse zaten sonuç negatif çıkarmış bu virüsün vücutta uyutulduğu anlamına geliyomuş eğer uzun yıllar lezyon yoksa atılır demekmiş diye okudum ben
canım sen de haklısın.hepimizin umuda ihtiyacı var.ama ne bileyim ben bu tarz şeyleri para tuzağı olarak görüyorum.adam tabi sana öyle diyecek.bakmıştır.en çok hangi konulardan millet muzdarip,umut peşinde.kendini çaresiz hissediyor.HPV... muhtemelen şu doktorların verdiği asit gibi birşey olsa gerek.bilemiyorum yine de ama..bir de bizim diğer arkadaşlar yorumlasın bakalım.ebruli şu prof.tanıdığına bi danışsın.ben de az önce çörek otunu araştırıyordum.işte devalardan biri de o.Allah doğada dertlrin dermanını da vermiş.Peygamber efendimiz ''ölümden başka her derde deva'' demiş çörek otu için.faydalarını okudun mu bilmiyorum.o da sana umut verir.oku bak.bir de unutmak bu siğilleri.şöyle düşün;beterin beteri var.Allaha şükürler olsun.bizi gördüğümüzden kötü etmesin.iyilik sağlık versin inşaallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?