Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

sen ilk doktorun sölediklerine inan.ve evlenirken hiçbi açıklama yapma.sinek ufak mide bulandırır derler gerek yok buna.hala vücuttan atmak zor diyosun.herkesin negatif sonucu alması iki yılı bile bulmuyor.buna nazar arkadaşımız ve suspus arkadaşımız dahil bi yıla varmadan negatifi aldılar.helin arkadaşımızın 5 yıl oldu ama siz hala kötü şeylere inanmak istiyosanızda artık yapcak bişey yok.okuduysan annemde çıkmış beni doğurduktan sonra yakmışlar kadın şimdi 50 yaşında ama ne bidaha çıkmış nede babama bulaşmış.daha ne diyim ben size.

sen kendini nasıl iyi hissediceksen öyle yap tatlım.beni etkilemiyo ne burası ne olumsuz yazdıkları şeyler.ben kendi inandıklarımla yaşıyorum.buraya gelmemin tek amacıda bu hastalığa yakalanan yeni arkadaşlara moral verip yardımcı olmak.sanada acil şifalar canım.

arkadaslar gecen hafta kriodan sonra özellkle artan bi akıntım var öncesinde hafifti ama su gnlerde cok fazla sarımsı beyaz bi akntı bu normalmi yaaa adetimde yakın bakireyim henüz iç ksıma gaz falan gtcek durumda yok lütfen cevap vern

canım çok doğru yazmışsın kızlar evlenmemize 5-6 yıl var diyosunuz o zamana kadar ohooo şimdiden düşünmeyin bunları belki 6 ay sonra vücut atacak virüsü siz 6 yıl sonrasını düşünüyorsunuz bence de çok fazla büyütüyorsunuz vücuttan atıldığının en yakın şahidi benim hpv dna negatif çıktı hem de siğilden 4 ay sonra...eşime ne derim ona ne derim buna ne derim diye kendinizi fazla sıkmayın lütfen boşuna stres yağıyorsunuz kendi kendinize...

canım bahsettiğin şey mantar gibi duruyo ben de çok sık oluyorum krio ile ilgisi olmaya bilir yani sen fitil kullanamazsın da artık ağızdan hap verirler doktora git istersen.

canım elbette ki kötü şeylere inanmak istemiyorum ama evleneceğim insanı da kandıramam yani eğer ömür boyu buluşıcılık varsa ona bunu söylemem gerek gerçekten seven biri evet kabul edicektir ama yine de böyle bi durum yaşansın istemiyorum ben hpv dna nın negatif çıkması virüsün tamamen vücuttan atıldğı anlamına gelmiyor diye biliyorum yani eğer siğil yoksa ve smeaar temizse zaten sonuç negatif çıkarmış bu virüsün vücutta uyutulduğu anlamına geliyomuş eğer uzun yıllar lezyon yoksa atılır demekmiş diye okudum ben

sağol helinciğim.verdiğin bilgi için.henüz aşı olmadım bakalım.bendeki tip de belli değil.tip ölçümü yapılmadı bende.siğilleri gönderdiler,yapılacak sandım ama kanser mi değil mi onun testiymiş o.ben en iyisi cervalix olayım madem öyle diyorsunuz.diğer aşı oldukça pahalı üstelik iki katı.ama tabi mühim olan hangisi daha faydalı olur oydu.

aaaa delinin zoruna bak.psikopatmış o yaaa.tam dayaklık.böyle doktorluk olmaz.moral bozmak için elinden geleni yapmış.bi daha ona gitmeyi düşünmüyorsun umarım.

biz karşıdakini de kendimiz gibi zannediyoruz.erkekler bizim gibi değil.ebruli doğru söylemiş;sinek ufak mide bulandırır.

merhaba arkadaşlar, moraller nasıl bakalım? size sormak istediğim birşey var. nette araştırma yaparken gnt siiltem diye birşey buldum. derinin en alt katmanlarında bulunan siğil köklerini bile bulup çıkmadan tedavi vaad ediyorlar. aranızda kullanan yada bu krem konusunda bilgisi olan var mı?

ilk defa duydum cnm.bi de ben bakiyim neymiş?

valla ben verilen numarayı aradım ve adamla uzuuuunnn uzun konuştuk. söyledikleri çok mantıklı geldi. virüse karşı ilaç çalışmaları varmış kendi bünyelerinde. tamamen doğal bir ürünmüş. ve çıkacak siğilleri daha çıkmadan yok edebiliyormuş, gözden kaçırmadığımız sürece. siteyi incele canım. bakalım sen ne diyeceksin...

baktım o dediğin şeye.bana güven vermedi.ben öyle şeylere güvenmiyorum.

aman ne bileyim gittiğim doktorlar yüzüme bile bakmadı resmen. kendimi çok kötü hissettim. böyle oluncada bana olumlu şeyler söyleyen, ılımlı yaklaşan herkes bi parçada olsa güvenimi kazanıyor... yanlış yapıyorum biliyorum aslında ama umut işte.

canım sen de haklısın.hepimizin umuda ihtiyacı var.ama ne bileyim ben bu tarz şeyleri para tuzağı olarak görüyorum.adam tabi sana öyle diyecek.bakmıştır.en çok hangi konulardan millet muzdarip,umut peşinde.kendini çaresiz hissediyor.HPV... muhtemelen şu doktorların verdiği asit gibi birşey olsa gerek.bilemiyorum yine de ama..bir de bizim diğer arkadaşlar yorumlasın bakalım.ebruli şu prof.tanıdığına bi danışsın.ben de az önce çörek otunu araştırıyordum.işte devalardan biri de o.Allah doğada dertlrin dermanını da vermiş.Peygamber efendimiz ''ölümden başka her derde deva'' demiş çörek otu için.faydalarını okudun mu bilmiyorum.o da sana umut verir.oku bak.bir de unutmak bu siğilleri.şöyle düşün;beterin beteri var.Allaha şükürler olsun.bizi gördüğümüzden kötü etmesin.iyilik sağlık versin inşaallah.

Son düzenleme:

amiiiiinnnn.... şükürler olsun halimize. teşekkür ederim moral oldu yazdıkların.

amiiiiinnnn.... şükürler olsun halimize. teşekkür ederim moral oldu yazdıkların.

bişey değil.hepimizin morale ihtiyacı var.ben artık altıma hiç bakmıyorum.çünkü çok inceleyince bişey buluyorsun.artık bakmıyorum.en son doktora gittiğimden beri.haftaya makattakini yaktırmaya gidecem Allahın izniyle.2 haftadır bakmıyorum ne alemde diye.iyi olacağını düşünmek istiyorum.buna inanmak zorundayız.

iyide canım sen kandırmış olmayacaksınki yani evleneceğin kişiye yalan söyle demiyoruz ama sen 5 6 yıl var diyosun ozamana kadar bu hastalığın h si kalmayacak.sonra insanlar bu konuda nekadar bilinçsiz sende biliyorsun artık kalkıp bi dr olumsuz bişeyler söylese sevgilin buna inanır.kim nekadar severse sevsin drlar bu hastalığı böyle korkutucu olarak anlattığı sürece sonuç değişmez.nasılki bizde rahim kanserine yol açıyosa düşük bi yüzdesi erkekte de penis kanserine yol açıyor.kimse bunu göze almaz olan sana olur durduk yerde huzurun mutluluğun bozulur.buraya kaçtanesi geldi senin gibi onlarında hiçbiri sölemeyi düşünmüyodu.biz daha öncede konuşmuştuk bu meseleyi burda.ve ben de söylemenin doğru olmadığını düşünüyorum.hem 6 yıl çok uzun hemde bulaşıcılık erkekte daha fazla bizde okadar değil.

canım bende aynı senin gibi düşünüyorum para tuzağı onlar öyle sitelerde ilaç namına her gördüğünüze saldırmayın.moralse bizde veriyoruz burda işte.koterini olacaksın vitaminini alacaksın gerisini rabbime bırakacaksın.başkada yapılacak bişey yok.alın bi macun katın içine çörek otunu.çörek otundan daha iyi bi şifa nerden bulacaksın.hpv konusunda yurt dışında bile okadar araştırmalar yapılıyo daha bi ilaç bi iğne amerika bile bulamamışken millet nasıl inanıyo o ilaç ürettik diyen şarlatanlara.Allah aşkına kurtulabilsem bu gidişle kurtulamayacaksın ya.ben mert hocaya daha önce sormuştum böle bişey canım aynen söledikleri buna benzer şeyler.sirke bile sürmemi istemiyo o.sadece vitamin alıcaksın dedi.atacaksın bu hastalığı kafandan dedi.oralardan okuyup okuyup böyle yaparsan iyileşemezsin dedi.hem adam 5 kuruş para almıyo hemde böle şeyler yüzünden zırt bırt aramak istemiyorum.anca önemli bişey olur herşekilde arar sorarım.sağolsun kardeşimin doğum gecikmişti taaaa izmirden ankaraya yardım etti telefonda doktorlarıyla görüştü.

duaların ve iyi dileklerin için sağol neroli cim.inşallah canım şifa bulucaz hepimiz canı gönülden inanıyorum ben buna.

ben uzun zamndır nete giremedim. ebruli özelden yazamıorm malasef, hakkım yokmuş henüz :) benm eşimde hiç görünmedi siğil. aöa doktor cinsel ilişki yoluyla bulaşır dedi. ben eşimden önce hiç bi birliktelik yaşamadım. şu an 10 ay faln oldu sanırım operasyon olalı. ikimizde de bişe yok.

sanırım vücudun dirençsiz yorgun olduğu dönemi seçiyor bu illet :/

kusura bakma yeni mesajı gördüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…