Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

canım bu çörekotunu ögütüyo musun yoksa cigniyomusun?bu konuda nette tam bi bilg bulamadım..

teşekkür ederim canım ilgin için. ben karar verdim zaten psikoloğa götüreceğim sevgilimi :) aslında onun en büyük korkusu sanırım benim. biraz zayıf olduğum için ve beslenmeme (eskiden) pek dikkat etmediğim için korkuyor. doğrusu çok değiştirdim düzenimi yeme içme konusunda. tabi buda onun sayesinde. evime çörekotundan ballı ginsengli macunlara kadar birçok şey doldurdu ve hergün arayıp kontrol ediyor yediğimi içtiğimi :) sonucumu görüşmek için randevu aldım, çarşamba doktordayım. ama hiç gitmek istemiyorum açıkçası. adam prof diye gittik sevgilimle, kapıdan girdiğimizde çok iyiydi ama şikayetimi duyunca tavrındaki değişikliği görmeni isterdim. kendimizi vebalı gibi hissettik resmen. karşılaştığımız bu tavırlarda aslında çok etkiliyor bizi. o sebepten çok görmüyorum sevgilimin depresif halini. dr yüzümüze bile bakmadı ve işini biran önce bitirip başından savdı resmen. bugün randevu için aradım, hekim değiştirmek istediğimi söyledim ama tahlili o doktor istediği için aynı doktor değerlendirmeli, yapamayız dediler. siz muayene olun tatmin olmazsanız başka doktora yönlendiririz dediler. ee onların işine geliyor tabi. özel gidiyoruz ya, her muayene artı ücret demek ne de olsa.

Desene hemseriymişiz :) özel muayenehanesinde tedavi olmaya razıyım ben..hem araya senide sokunca daha iyi olur :) bakalım bugün gene koter yaptırdım.gene içime sinmesse senin basındayım ona göre :)

tamam canım yardımcı olurum merak etme sen içine sinmezse götürürüm seni ege ünv.buluşuruz orda mert hocaya rica ederim ben.

canım bu çörekotunu ögütüyo musun yoksa cigniyomusun?bu konuda nette tam bi bilg bulamadım..

canım bi kavanoz bal al. aktardanda ona göre çörek otunu çektir aktar miktarı bilir karıştır içine sabah akşam bi tatlı kaşığı ye.yada aktardan bağışık güçlendirici macun al aynı şekilde çörekotunu karıştır.bak çörekotu çok faydalı bişey ye mutlaka.

canım benim hepsini bi kavanoza karıştırsanda olurdu hatta aktarlar bunların olduğu karışımı bi kavonozda bağışıklık güçlendirici diye satıyolar sen sadece çörek otunu ekliyosun evde.ama tabi senin içine böyle sindiyse bilemem.bu bitkilerle çok haşır neşir olma derim ben ye ama herşeyi birden yiyip içip sürmeye kalkma.böyle olursa aklından atamazsın bu hastalığı.normal yaşamaya çalış.

Desene hemseriymişiz :) özel muayenehanesinde tedavi olmaya razıyım ben..hem araya senide sokunca daha iyi olur :) bakalım bugün gene koter yaptırdım.gene içime sinmesse senin basındayım ona göre :)

kızlar özele para verebilecek durumunuz varsa lazerle yapan yerleri araştırın. hem canınız yanmaz hem de gözle göremediklerimizden de kurtulursunuz. bi daha bi daha çıkma ihtimali azalır.

bugün doktora gittim merak edenler olursa bikaç soru sordum siğil olmayınca bulaşıcılık durumunu ;görünen bi siğil yoksa bulaşıcılık olmaz dedi ama vücuttan atıldığına dair bişey demedi sadece bunları tedaviden sonra 2 haftada 6 ayda tekrarlayan olduğu gibi 10 yıl hiç tekrarlamayanlarda oluyormuş bu daha çok genital bölgenin ve bünyenin bağışıklığının güçlenmesiyle alakalı dedi.benim gibi doğum kontrol hapı kullananlar varsa aranızda hapların siğilin çıkmasını tetiklemediğini söyledi daha önce derin kösebeyede netten sormuştum oda aynı şeyi yazdı ayrıca bende prolaktin yüksekliği sorunu var ara ara yükseliyor dostinex kullanıyorum ben ondanda şüphelendim aşırı yüklenmiş olabilirmiyiz diye onada sorun olmaz dedi.smear sonucumda iyi çıkarsa inşşallaahhh tamamen kafamdan silicem bunları.sonuç olarak stres yok beslenmeye dikkat edilecek kontroller ihmal edilmeyecek bu siğilleerr u-nu-tu-la-cakkk hepinize sağlıklı günlerrr

Son düzenleme:
kızlar özele para verebilecek durumunuz varsa lazerle yapan yerleri araştırın. hem canınız yanmaz hem de gözle göremediklerimizden de kurtulursunuz. bi daha bi daha çıkma ihtimali azalır.

canım sen nerde yaptırdın??bu seferde gecmesse bende öyle yaptırayım.yada Ebruşum ile gidicem.
Bide kızlar bu biokadını sürmeye devam edeyim mi?doktor 2-3 gün sür yeter dedi.ama dezenfektan oldugu için sürme geregi duruyorum.sizin görüşleriniz nedir?

günaydın arkadaşlar, hepimizin dünya kadınlar günü kutlu olsun, Allahtan hepimiz için şifa, huzur ve mutluluk diliyorum....

Toprak öyle bitip tükenmez, /dağlar öyle uzakta,

sanki gidenler hiçbir zaman

hiçbir menzile erişemeyecekti.

Kağnılar yürüyordu yekpare meşaleden tekerlekleriyle

Ve onlar

ayın altında dönen ilk tekerlekti.

Ayın altında öküzler

başka ve çok küçük bir dünyadan gelmişler gibi

ufacık kısacıktılar

ve pırıltılar vardı hasta kırık boynuzlarında

ve ayakları altından akan

toprak,

toprak,

ve topraktı.

Gece aydınlık ve sıcak

ve kağnılarda tahta yataklarında

oyu mavi humbaralar çırılçıplaktı.

Ve kadınlar

birbirlerinden gizleyerek

bakıyorlardı ayın altında

geçmiş kafilelerden kalan öküz ve tekerlek ölülerine.

Ve kadınlar bizim kadınlarımız:

korkunç ve mübarek elleri

ince, küçük çeneleri, kocaman gözleriyle

anamız, avradımız, yarimiz

ve sanki hiç yaşanmamış gibi ölen

ve soframızdaki yeri

öküzümüzden sonra gelen

ve dağlara kaçırıp uğrunda hapis yattığımız

ve ekinde, tütünde, odunda ve pazardaki

ve kara sabana koşulan ve ağıllarda

ışıltısında yere saplı bıçakların

oynak, ağır kalçaları ve zilleriyle bizim olan

kadınlar,

bizim kadınlarımız

şimdi ayın altında

kağnıların ve hartuçların peşinde

harman yerine kehriban başlı sap çeker gibi

aynı yürek ferahlığı,

aynı yorgun alışkanlık içindeydiler.

Ve onbeşlik şaraplenin çeliğinde

ince boyunlu çocuklar uyuyordu.

Ve ayın altında kağnılar

yürüyordu Akşehir üzerinden Afyon`a doğru.

Nazım Hikmet Ran

tamam canım yardımcı olurum merak etme sen içine sinmezse götürürüm seni ege ünv.buluşuruz orda mert hocaya rica ederim ben.

canım yaa bu mert hoca nasıl biri halim selim mi? ben de özeline gidip aynı zamanda üniv.de hoca birini arıyorum tahlilleri vs hastanede bana yapacak ( en azından onlara para ödemeyim) bir de rapor felan konusunda hastaneden yardımcı olabilecek biri. rapor derken istirahat raporu yani.

bana ege.den erol tavmergen tavsiye ettiler ama bilmiyorum hakkında olumsuz yorumlar da var. gezmediğim doktor kalmadı artık 1 tane bulup sürekli onunla devam etmek istiyorum.

Son düzenleme:

canım senin hpv dna negatif çıkmamış mıydı ? hala bunla ilgili tedavi mi oluyorsun? siğilin çıkıyor mu ? yoksa rutin kontroller için mi jinekolog arayışındasın

canım senin hpv dna negatif çıkmamış mıydı ? Hala bunla ilgili tedavi mi oluyorsun? Siğilin çıkıyor mu ? Yoksa rutin kontroller için mi jinekolog arayışındasın

tatlım benim hpv dna evet negatif bir daha siğil de çıkmadı çok şükür tedavi onun için değil canım hamile kalamıyorum onun için tedavi olmayı düşünüyorum bu nedenle devamlı gidebileceğim iyi bir doktor arayışındayım canım

VELHASIM KADIN OLMAK ZOR ZANAAT KIZLAR HPV DEN KURTULDUK DERKEN BEBEĞİMİZ OLMUYOR CANIM ALLAH DERMANSIZ DERT VERMESİN

Son düzenleme:
merhaba bayadır yazmıyodum :) siğillerim çıkmıyo çok şükür hiç yok :) haftaya doktora kontrole gtcm bakalım yanlız sorunum şu bu büyük dudak kenarında haifi bi şişlik var bgn ağrıo anlamadım böle beze gibi bi şişlik ama ağrı yapıyo yaa ne ki bu

canım valla halim selimmi derken neyi kastettiğini tam anlamadım ama genç bi hoca.hangi doktorun özeline gidersen git tahlilleri hastanede yaparlar zaten.istirahat raporuyla ilgilide görüşürsün.o konuda bişey söyleyemem.ben memnunum mert hocadan.istersen sana randevu alırız özelinden.

canım halim selim derken yanii bazı doktorlar sert oluyor bişey istemeye bile korkuyorsun. o açıdan diyorum. ben egeden bi başka prof a gitmiştim o elime tahlil kağıdını verdi bunları yaptır sonuçları getir dedi hiç gel hastaneye orda yapalım felan demedi yani ben devlet hastanesinden doktora girip bunları yazar mısınız dedim yani öyle olduktan sonra neden özele 220 tl muayene ücreti vereyim ki.dışarıda da özel laboratuara gitsen çok pahalı tahliller ben devlet memuruyum her ay maaşımdan devlet şak diye kesiyor gelir vergisi, genel sağlık sigortasını. neden tahlil için özel para vereyim ki dimi. bunları kast ediyorum yani tamam onların da çok hastası var ama zaten hassas dönemlerden geçiyoruz insan ilgi alaka bekliyor biraz da.

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar ben de 1 ay önce ilk defa bir gariplik olduğunu farkettim ama ağdadandır fln diye geçiştirdim hep çoğalmaya başlayınca dün ilk defa doktora gittim hemen yakalım dedi ben hemen olmasını istemedim dün eve geldim iyice okudum araştırdım ve yaktırmaktan başka bir çözümü olmadığına karar vererek bugün tekrar gittim siğillerimi yaktırdım. genel anestezi istemedim lokalle aldılar.. 2 kere çok acıdı neden bilmiyorum ... yaklaşık5-10 dk sürdü. benim siğillerim az ama büyüklerdi. smear bir haftaya kadar çıkacak. 2 saat fln oldu şu an hafif sızı şeklinde ağrı var. ağrı kesici fln da kullanmadım henüz. sadece resmen heyecan yaptım ve doktora sormam gereken şeyleri unuttum. banyo yapabilir miyim eski iç çamaşırlarını atıp yenilerini mi kullanmalıyım..medecassol krem yazdı günde 3 kere hemen uygulamalı mıyım bilmiyorum ve tuvalete gittikten sonra rivanolum çözelti...

anladım canım benim.yok mert hoca öyle yapmaz çok rahat bir şekilde hastanede halledersin işlerini.ben gidiyorum hastaneye arıyorum onu cepten geldim diye tabi hoca olduğu için yoğun oluyo yada ameliyatta oluyo ozamanlar biraz bekliyorum buda gitmeden önce aramadığımdan kaynaklanıyo.habersiz gidiyorum yani.istediği tahlilleri yazıp veriyor gidiyorum hemen kanımı verip girişimi yaptırıyorum sonrada alıyorum sonucu.sen özeline gidince zaten cep numarasını falan istersin yada o sana gidiceğin saati söyler beklemek zorunda kalmazsın..randevu alacak olursan ben girerim devreye.mert hoca iyidir güler yüzlüdür ne istersen sorarsın cvp verir.

bugün banyo yapmaman gerekiyo ayrıca operasyondan sonra temiz çamaşır giymen gerekiyor oradaki virüslerin tekrar bulaşmaması icin ayrıntılara dikkat etmen gerekiyo benim doktorum birgün yıkanma dedi ve çamaşırların yıkanmış olması yeterli dedi ama ben lanet ettim hepsini çöpe attım yenisini aldım bide bende bugün oldum lazerle yaptırdım cok geçmiş olsun

ve krem banada verdi sabah akşam sür dedi ayrıca bağışıklık sistemimi kuvvetlendirmek için cinko hapı verdi

Ben de yeni çamaşır aldım hepsi çöpte. hatta lif kese bornoz fln ne varsa attım. Benimkiler azdı ama büyük olduğu için canım yandı bi daha bu durumu asla yaşamak istemiyorum. aksi gibi reglim başladı. Doktor birşey olmaz sık sık ped değiştir dedi... Bi de Gynoflor diye bi vajina içi tablet verdi.. ama regl başladığı için bunu kullanamicam sanırım. Resmen pimpirikli oldum. tuvaleti banyoyu çamaşır suyuyula yıkadım.. Eskiden kullandığım herşey şu an viruslü gözüküyor gözüme. Doktor yakma işi bittikten sonra hemşireye bin kere tembihledi iyice dezenfekte edin heryeri kuulanılan herşeyi atın bulaşıcı fln diye ... huylandım eve gelip bende herşeyi atmaya başladım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…