kızlar bu arada internette edindiğim güzel bilgilere göre kendime bağışıklık kuvvetlendirici çok şahane karışımlar hazırladım kendi elcağızımla.4 farklı mucizevi baharat ve bitki kullandım.
biliyorsunuz ilk sırayı sevgili çörekotu alıyor.
2.si yine müthiş bir bitki zerdeçal,
3.sü arı poleni
4.sü zencefil
ben bunları ayrı ayrı bala katarak hazırladım.hem karışınca tadı daha kötü olur diye hem de ayrı ayrı daha etkili ve anlamlı olacağını düşündüm.yeniler,bilmeyenler varsa bunların nasıl bir şifa kaynağı olduğunu netten araştırabilir.bu siğiller olsun olmasın aslında ömür boyu bunları yemek lazım.her yönden çok faydalı.
şimdi bir de çay ağacı yağını araştırıyorum.%100 olanı,yani seyreltilmemiş olanı arıyorum.onu da netten sipariş vericem.operasyonumdan bi süre sonra siğil olsun olmasın onu kullanmak istiyorum.faydalarını okuyun kızlar.şifa olur inşaalah
canım benim zaten sende siil çıkacaksa bu büyük ihtimal 2 ila 6 ay arasında gelişiyor ataklar.daha sonra gelişende var fakat ihtimal düşük.bir ayda smearda çıkar zannediyorum hpv kaptıysan.ama büyük bi yüzdede siil olmadan da vücut bunu kendi atabiliyo kısa zamanda.aslında bu yüzden çoğu kadın hpv olduğunu bile bilmeden kurtuluyo.bazılarında ise vücut direnci düşük olduğundan yenemiyor ve siil olarak çıkıyor bu.sen panik yapma smear sonucun temiz gelirse endişelenmeden bekle 3 ay bu süre zarfında kendine dikkat et.mutlaka çörek otu ye.3 ay içinde siil çıkmazsa tekrar smear ver oda temiz çıkarsa bi 3 ay sonra tekrar ver bu şekilde bi kaçtane temiz sonuç alırsan bitti gitti.toplamda 6 ayı geçiyor zaten.bak dediğim gibi siil belirtileri yani ataklar yüzde 90 2 ila 6 ay arasında çıkıyor.o sevgiline tekrar söyle panik olmasın artık yahu.zorla seni hasta edecek adam
Desene hemseriymişiz :) özel muayenehanesinde tedavi olmaya razıyım ben..hem araya senide sokunca daha iyi olur :) bakalım bugün gene koter yaptırdım.gene içime sinmesse senin basındayım ona göre :)
canım bu çörekotunu ögütüyo musun yoksa cigniyomusun?bu konuda nette tam bi bilg bulamadım..
kızlar bu arada internette edindiğim güzel bilgilere göre kendime bağışıklık kuvvetlendirici çok şahane karışımlar hazırladım kendi elcağızımla.4 farklı mucizevi baharat ve bitki kullandım.
biliyorsunuz ilk sırayı sevgili çörekotu alıyor.
2.si yine müthiş bir bitki zerdeçal,
3.sü arı poleni
4.sü zencefil
ben bunları ayrı ayrı bala katarak hazırladım.hem karışınca tadı daha kötü olur diye hem de ayrı ayrı daha etkili ve anlamlı olacağını düşündüm.yeniler,bilmeyenler varsa bunların nasıl bir şifa kaynağı olduğunu netten araştırabilir.bu siğiller olsun olmasın aslında ömür boyu bunları yemek lazım.her yönden çok faydalı.
şimdi bir de çay ağacı yağını araştırıyorum.%100 olanı,yani seyreltilmemiş olanı arıyorum.onu da netten sipariş vericem.operasyonumdan bi süre sonra siğil olsun olmasın onu kullanmak istiyorum.faydalarını okuyun kızlar.şifa olur inşaalah
Desene hemseriymişiz :) özel muayenehanesinde tedavi olmaya razıyım ben..hem araya senide sokunca daha iyi olur :) bakalım bugün gene koter yaptırdım.gene içime sinmesse senin basındayım ona göre :)
kızlar özele para verebilecek durumunuz varsa lazerle yapan yerleri araştırın. hem canınız yanmaz hem de gözle göremediklerimizden de kurtulursunuz. bi daha bi daha çıkma ihtimali azalır.
tamam canım yardımcı olurum merak etme sen içine sinmezse götürürüm seni ege ünv.buluşuruz orda mert hocaya rica ederim ben.
canım yaa bu mert hoca nasıl biri halim selim mi? ben de özeline gidip aynı zamanda üniv.de hoca birini arıyorum tahlilleri vs hastanede bana yapacak ( en azından onlara para ödemeyim) bir de rapor felan konusunda hastaneden yardımcı olabilecek biri. rapor derken istirahat raporu yani.
bana ege.den erol tavmergen tavsiye ettiler ama bilmiyorum hakkında olumsuz yorumlar da var. gezmediğim doktor kalmadı artık 1 tane bulup sürekli onunla devam etmek istiyorum.
canım senin hpv dna negatif çıkmamış mıydı ? Hala bunla ilgili tedavi mi oluyorsun? Siğilin çıkıyor mu ? Yoksa rutin kontroller için mi jinekolog arayışındasın
canım yaa bu mert hoca nasıl biri halim selim mi? ben de özeline gidip aynı zamanda üniv.de hoca birini arıyorum tahlilleri vs hastanede bana yapacak ( en azından onlara para ödemeyim) bir de rapor felan konusunda hastaneden yardımcı olabilecek biri. rapor derken istirahat raporu yani.
bana ege.den erol tavmergen tavsiye ettiler ama bilmiyorum hakkında olumsuz yorumlar da var. gezmediğim doktor kalmadı artık 1 tane bulup sürekli onunla devam etmek istiyorum.
canım valla halim selimmi derken neyi kastettiğini tam anlamadım ama genç bi hoca.hangi doktorun özeline gidersen git tahlilleri hastanede yaparlar zaten.istirahat raporuyla ilgilide görüşürsün.o konuda bişey söyleyemem.ben memnunum mert hocadan.istersen sana randevu alırız özelinden.
canım halim selim derken yanii bazı doktorlar sert oluyor bişey istemeye bile korkuyorsun. o açıdan diyorum. ben egeden bi başka prof a gitmiştim o elime tahlil kağıdını verdi bunları yaptır sonuçları getir dedi hiç gel hastaneye orda yapalım felan demedi yani ben devlet hastanesinden doktora girip bunları yazar mısınız dedim yani öyle olduktan sonra neden özele 220 tl muayene ücreti vereyim ki.dışarıda da özel laboratuara gitsen çok pahalı tahliller ben devlet memuruyum her ay maaşımdan devlet şak diye kesiyor gelir vergisi, genel sağlık sigortasını. neden tahlil için özel para vereyim ki dimi. bunları kast ediyorum yani tamam onların da çok hastası var ama zaten hassas dönemlerden geçiyoruz insan ilgi alaka bekliyor biraz da.
merhaba arkadaşlar ben de 1 ay önce ilk defa bir gariplik olduğunu farkettim ama ağdadandır fln diye geçiştirdim hep çoğalmaya başlayınca dün ilk defa doktora gittim hemen yakalım dedi ben hemen olmasını istemedim dün eve geldim iyice okudum araştırdım ve yaktırmaktan başka bir çözümü olmadığına karar vererek bugün tekrar gittim siğillerimi yaktırdım. genel anestezi istemedim lokalle aldılar.. 2 kere çok acıdı neden bilmiyorum ... yaklaşık5-10 dk sürdü. benim siğillerim az ama büyüklerdi. smear bir haftaya kadar çıkacak. 2 saat fln oldu şu an hafif sızı şeklinde ağrı var. ağrı kesici fln da kullanmadım henüz. sadece resmen heyecan yaptım ve doktora sormam gereken şeyleri unuttum. banyo yapabilir miyim eski iç çamaşırlarını atıp yenilerini mi kullanmalıyım..medecassol krem yazdı günde 3 kere hemen uygulamalı mıyım bilmiyorumve tuvalete gittikten sonra rivanolum çözelti...
bugün banyo yapmaman gerekiyo ayrıca operasyondan sonra temiz çamaşır giymen gerekiyor oradaki virüslerin tekrar bulaşmaması icin ayrıntılara dikkat etmen gerekiyo benim doktorum birgün yıkanma dedi ve çamaşırların yıkanmış olması yeterli dedi ama ben lanet ettim hepsini çöpe attım yenisini aldım bide bende bugün oldum lazerle yaptırdım cok geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?