canım helin gelmiyor bayadır ama ben boş oldukça sayfaların çoğunu okudum helinin hastalıkla tanışma ve forumda paylaşımlar yapma tarihi 2009.ozamandan buyana forumdakiler genelde balla çörekotunu karıştırıp yediklerinden bide ekinezya çayı içtiklerinden bahsetmişler.genel olarak hepsine iyi gelmiş.çeşitli vitaminler kullananlarda olmuş.sirkeye gelince onuda yapan var ama çok sayıda değil.helin siillerini sirkeyle yok etmedi koter olduktan ve yaraları geçtikten sonra vajinal bölgesini sürekli sirkeyle yıkadığını anlattı.siillerin üzerinede pamukla sürülebiliyomuş öyle demişti.ama ben bu mevzuyu doktora sordum sakın sürme dedi.helinin doktoruda doğal asit sür demişti.yani kime neyin iyi geleceğini bilemeyiz.sen koter olmadınmı siillerin duruyomuki hala anlamadım ben şimdi mevzuyu.arkadaşlar birde koter olup tekrar edenlerin çoğu özel hastane yada muayeneye gidenler.eski sayfaları hep okudum kaç kişinin başına gelmiş bu olay yaktırmışlar sürekli tekrar etmiş daha sonra araştırma hastanesinde kökünden çıkarttırmışlar ve kurtulmuşlar.bende öyle yaptım ve dikişli oldu.zaten doktorum en kesin çözümün çıkartmak olacağını söylemişti.
günaydın canım.artık topikte en çok sen,ben bir de gül arkadaş geziniyoruz.ben koterden sonra yazmıştım buraya.koterden sonraki 6.günde makatta mercimek kadar bi siğil çıktı.hatta o anda moralim bozuldu diye.sonra doktora gidip gösterdim diğer koter yaralarım taze diye 3 hafta sonra gel yakalım dedi.va kısmetse hafta içi gidip yaktırıcam.yani şu an popomda büyük bi siğilim var. kafaya takmıyorum pek fazla.hatta altıma bile bakmıyorum ama yine de siğilden kurtulaanların ne gibi uygulamalar yapmış olduklarını araştırıyorum.kantoron yağı,ya da sirke sürdüm yok oldu diyenlere rastladım, bu topikte ve başka yerlerde.bir de hatta koter,kriyo dahil her şeyi deneyip de kurtulamayıp sonrasında çay ağacı yağı ile siğillerini yok eden olduğunu da okudum.tabi dediğin gibi bunlar o kişilerde işe yaramış ama herkeste yarar mı o ayrı bi muamma.doktorlar zaten alternatif tıpa biraz öcü gibi yaklaşıyorlar.aman ha sakın ha diye...öyle de koter acısını da çeken biziz ve doğal olarak her türlü devanın peşindeyiz.açıkçası ben tabi ki tıpa güveniyorum ama eminim ki doğada da herşeyin çaresi var.Derdi veren dermanını da verir.doğanın içine gizlemiş Allahım.bunları aman ha kullanmayın diyorlar da zararı olan bir yağ olabilir mi bu kantoron mesela?ya da sirke ne yapıcak.?siğilleri çoğaltacak mı?kanıtlanmış mı sirkenin siğilleri çoğalttığı?yani insan bunları düşününce denemeye sıcak bakıyor ama zaten buu hafta koter oluyorum.denicek bi durumum yok.yalnız makatta olduğu için ve büyük bi siğil olduğu için malum açtığı yarayla sıkıntı yaşamaktan endişeliyim..tuvalet ihtiyacımı nasıl gidericem diye cnm
canım helin gelmiyor bayadır ama ben boş oldukça sayfaların çoğunu okudum helinin hastalıkla tanışma ve forumda paylaşımlar yapma tarihi 2009.ozamandan buyana forumdakiler genelde balla çörekotunu karıştırıp yediklerinden bide ekinezya çayı içtiklerinden bahsetmişler.genel olarak hepsine iyi gelmiş.çeşitli vitaminler kullananlarda olmuş.sirkeye gelince onuda yapan var ama çok sayıda değil.helin siillerini sirkeyle yok etmedi koter olduktan ve yaraları geçtikten sonra vajinal bölgesini sürekli sirkeyle yıkadığını anlattı.siillerin üzerinede pamukla sürülebiliyomuş öyle demişti.ama ben bu mevzuyu doktora sordum sakın sürme dedi.helinin doktoruda doğal asit sür demişti.yani kime neyin iyi geleceğini bilemeyiz.sen koter olmadınmı siillerin duruyomuki hala anlamadım ben şimdi mevzuyu.arkadaşlar birde koter olup tekrar edenlerin çoğu özel hastane yada muayeneye gidenler.eski sayfaları hep okudum kaç kişinin başına gelmiş bu olay yaktırmışlar sürekli tekrar etmiş daha sonra araştırma hastanesinde kökünden çıkarttırmışlar ve kurtulmuşlar.bende öyle yaptım ve dikişli oldu.zaten doktorum en kesin çözümün çıkartmak olacağını söylemişti.
canım ben gene geldim...2 hafta önce koterim oldu.gecen hafta kontrolde hic kalmadı demişti doktur.ama bugün dustan sonra bakayım dedim 1 hafta aradan sonra.1 tane minik gördüm..simdi yazdıgını okuyunca,bende özelde yaptırdım.Bu arastırma hastanesi dedigin nedir?ve kökünden çıkartmak?Ayrıca dikişten bahsetmişsin.biraz bilgi verir misin?
arkadaşlarııımmm bende burdayım yeni katılan bir üye olarak. ben kurtulmaya kurtulacam sevgilim çok panik biliyorsun ebruli :) belkide henüz siğil çıkmadığı için rahatım bilmiyorum. bu hafta içi smear sonuçlarımı alıcam bakalım... çok erken olduğu için muhtemelen olumsuz olmaz değil mi? bir ay gibi bir sürede bulaşma olduysa testte ortaya çıkar mı? bu konuda bilginiz var mı arkadaşlar
canım benim şimdi bu benim kendi düşüncem yani 900 küsür sayfayı okudum nerdeyse ama koter olanların çoğunda tekrar ediyor bu siil.tekrar edenlerden bazıları benim gibi dikişli olmuşlar ve bidaha çıkmamış.araştırma hastanesi bildiğin üniversite hastaneleri.büyük hastaneler.ama ordada tanıdık bulmak lazım yoksa asistan doktorlar hiç ilgilenmiyor.yada bu işi bilen bi devlet hastanesinden doktor bulacaksın.niçin bisürü para saçıyosunuz bu özellere.bu tedaviler sigorta kapsamında.benim operasyona gelince zaten benim 10 taneden fazla olan siillerimin yarısı kendiliğinden kaybolmuştu okuduysan kalanlarda büyüktü onlarda küçülmüştü.genel anesteziyle ameliyathane koşullarında kökünden çıkardı doktorum ve oraya bikaç minik dikiş attı.dikişler kendiliğinden eriyor öyle aldırmana falan gerek kalmıyor yani.aynı koterde olduğu gibi bi iki gün zorlancaksın ama değeceğine inanıyorum ben.şimdi seninki küçükmüşte bence sen bi normal hastaneye yada özel ama ssk anlaşmalı bi hastaneye gidip düzgün bi doktor bul.belki dondurarak yada kremle geçer bu son çıkan.sen nerde yaşıyodun.büyük şehirse bulursun bi doktor.
sen doktor konusunda cok sanslısın canım ya.Benim doktorum krem vermedi bana.sordum hatta böyle böyle kremler varmış diye..benimki büyük cok sükür.krem kullansam gecicek belkide,izmirdeyim canım ben..burdada vardır eminim izmirden birileri..tavsiye edicek var mı acaba?
Merhaba arkadaşlar. Ben de bende aynı rahatsızlığın olmasından korkuyorum şu sıralar. gerçi ben evli değilim herhangibir ilişkim de olmadı o anlamda ama vajina bölgemde yaklaşık 15 gün önce küçük şişkin bi çıkıntı fark ettim. ben siğile benzettim internetten de bakınca hpv bulaşması için illa cinsel temasta bulunmak gerekmediğini gördüm. Üniversitede okuyorum,sık sık pek de hijyenik olmayan tuvaletler kullanmak zorundayım haliyle. Bugün doktora gittim ama beni pek tatmin etmedi. ben o şişlikle biraz oynamıştım içinden önce renksiz bi sıvı çıkmıştı. sonrasında da kanama olmuştu. doktor oynadığım için ne olduğunu anlayamadığını ama ucu olduğu için kıl dönmesi olabileceğini söyledi. kıl dönmesi vardır ve enfekte olmuştur belki dedi. bi de örnek aldı sonuç perşembe çıkacak,siğil mi diye bakacak. ama dedi ki bilemiyorum eğer aldığımız örnekte üreme olmazsa sıkıntının sebebini anlayamayız. zaten siğilse tekrar çıkar sen de oynamadan gelirsin dedi. ama çok saçma değil mi sizce de? zaten çok korkuyorum bir de sürekli orayı kontrol mü edeceğim? zaten o şişkinlik de inmişti baya,doktor bulamadı ben elimle gösterince buldu falan... ne diyorsunuz?
sende çıkan şeyin siil olduğunu sanmıyorum ben doktorun dediği gibi kıl dönmesi büyük ihtimalle.çünki siili öyle sıkamazsın içindende herhangi bi sıvı çıkmaz canım.siil et ben gibi sert dokuludur.sürekli orayı kontrol etmene gerek yok ara ara bakarsın zaten siilse yenileri çıkar büyük ihtimalle başka çare yok canım.
İşte bir de o sıkıp oynadığım yerin tam yanında bişi çıktı ama bu sefer kırmızı ve sivilce gibi,elimi değince acıyor. Siğil öyle acımaz değil mi? İşte ben de korktum ister istemez,doktor çok sakin bi tavırla işte bu virüsün bazıları kanser yapıyor deyince
canım siil acımaz sadece çıktığı yerler kaşınır.bak sendeki vajinal herpeste olabilir.uçuk virüsü yani.oda sulu olur ve çoğalabilir.sonucun çıkınca tatmin olmazsan başka bi doktor bulursun.kanser konusundada korkmana gerek yok hpv varsa bile bunun kansere dönüşmesi az bi ihtimal.hiç yok demiyorum var ama az bi ihtimal.zaten kansere neden olan hpv de genelde siil olmuyor.siil yapan tiplerden çokta korkacak bişey yok.ama sen bekar olduğun için smear veremiyorsun birde bu karışık bi durum.
kız doğru valla kimse kalmadı topikte herkes dağıldı morali alan gidiyo unutuyo bizi ay.bundan sonra moral vermesekmi aceppardon canım ya ben biliyodum aslında senin popoda bidaha çıktığını ama dalgınım bu aralar.ya haklısın tabiki alternatif tedavileri denemek lazım ama nebiliyim bu yiyip içmek olabilir ben öyle duyduğumuz herşeyi oramıza buramıza sürmeye karşıyım biraz.balla çörek otu tüketebilirsin sabah akşam kem çörekotu çok faydalı bişey.ekinezya çayı iç.şimdi ben doktoruma çok güveniyorum biliyorsun o bana sirkenin bazılarında tahrişe neden olarak çoğaltabileceğini söyledi.ben sürmedim sürmeyide düşünmüyorum.diğer söylediğin yağlarıda ben hiç duymadım yada alternatif şeyleri fazla araştırmıyorum ondan duymamış olabilirim.birde koter olanların çoğunda tekrarladığını biliyorum kesin çözüm aslında çıkarmakmış.eğer benim doktorumda isteseydi kendi muayenehanesinde yakardı.hem hastanede yapıyor hemde özelde 5 kuruş para almıyor benden.kar amacı gütmek olmayınca daha bir güveniyor insan.birde özellerin hepsini yok ettiğine inanmıyorum ben zaten.geri gelsinler diye bırakıyolar gibi geliyo.
of canım ya popo zor olcak gibi senin.inşallah fazla zorlanmadan iyileşirsin.benim dikişli olduğu için ilk günler çok feci zorlandım bide popom şişti böle basur gibi dikişlerden mahvoldum sorma.ama çektiğim acıya değdiğini ve tamamen kurtulduğumu düşünüyorum.yine söylüyorum doktorum sağolsun çok şey borçluyum ona.en kısa zamanda bi hediye alıcam.seninde bu son olur inşallahta bidaha böle uğraşmazsın.acısından geçtim insan stres oluyor yahu.haberlerini bekliyorum canım.Allah kolaylık versin.acil şifalar dilerim.
arkadaşlarııımmm bende burdayım yeni katılan bir üye olarak. ben kurtulmaya kurtulacam sevgilim çok panik biliyorsun ebruli :) belkide henüz siğil çıkmadığı için rahatım bilmiyorum. bu hafta içi smear sonuçlarımı alıcam bakalım... çok erken olduğu için muhtemelen olumsuz olmaz değil mi? bir ay gibi bir sürede bulaşma olduysa testte ortaya çıkar mı? bu konuda bilginiz var mı arkadaşlar
canım okuduğum kadarıyla sen lazerle yaktırmışsın.burada sana sormak istediğim bi kaç soru var;
1)lazerle en ufak siğile kadar doktor görebiliyor mu ve bunların hepsini o anda yakabiliyor mu?
2)yakma işlemi esnasında o bölgeyi uyuşturuyor mu?acı duydun mu hiç?
3)bu işlemi yaptırdığın yer neresi?(il-ve doktor ismi verirsen memnun olurum.)
4)bu işlem kaça mal oldu sana?
kızlar bu arada internette edindiğim güzel bilgilere göre kendime bağışıklık kuvvetlendirici çok şahane karışımlar hazırladım kendi elcağızımla.4 farklı mucizevi baharat ve bitki kullandım.
biliyorsunuz ilk sırayı sevgili çörekotu alıyor.
2.si yine müthiş bir bitki zerdeçal,
3.sü arı poleni
4.sü zencefil
ben bunları ayrı ayrı bala katarak hazırladım.hem karışınca tadı daha kötü olur diye hem de ayrı ayrı daha etkili ve anlamlı olacağını düşündüm.yeniler,bilmeyenler varsa bunların nasıl bir şifa kaynağı olduğunu netten araştırabilir.bu siğiller olsun olmasın aslında ömür boyu bunları yemek lazım.her yönden çok faydalı.
şimdi bir de çay ağacı yağını araştırıyorum.%100 olanı,yani seyreltilmemiş olanı arıyorum.onu da netten sipariş vericem.operasyonumdan bi süre sonra siğil olsun olmasın onu kullanmak istiyorum.faydalarını okuyun kızlar.şifa olur inşaalah
canım ya bende izmirdeyim ege ünv.gittinmi sen hiç.bak benim doktorum orda prof.dr mert kazandı.orda hasta kabul edip etmediğini bilmiyorum ama.özel muayenehanesi var çünki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?