iyide canım sen kandırmış olmayacaksınki yani evleneceğin kişiye yalan söyle demiyoruz ama sen 5 6 yıl var diyosun ozamana kadar bu hastalığın h si kalmayacak.sonra insanlar bu konuda nekadar bilinçsiz sende biliyorsun artık kalkıp bi dr olumsuz bişeyler söylese sevgilin buna inanır.kim nekadar severse sevsin drlar bu hastalığı böyle korkutucu olarak anlattığı sürece sonuç değişmez.nasılki bizde rahim kanserine yol açıyosa düşük bi yüzdesi erkekte de penis kanserine yol açıyor.kimse bunu göze almaz olan sana olur durduk yerde huzurun mutluluğun bozulur.buraya kaçtanesi geldi senin gibi onlarında hiçbiri sölemeyi düşünmüyodu.biz daha öncede konuşmuştuk bu meseleyi burda.ve ben de söylemenin doğru olmadığını düşünüyorum.hem 6 yıl çok uzun hemde bulaşıcılık erkekte daha fazla bizde okadar değil.
heh bi de kızlar,
operasyondan sonra havadar şeler giyin. polyester içermesin, çok dar olmasın. pamuklu olsun. evdeyken falan rahat bol şeler giyin ki, hava alıp daha hızlı iyileşsin. dar kotlar giymeyin.
ben mayısta lazerle operasyon oldm. iz faln kalmadı ama adet dönemlerinde hassalaşıo sanki. pedlerde etkilio tabe. hava almasına dikkat edin:)
çok geçmiş olsun. bir daha böle bişeyle karşılaşmamız dileğiyle :)
canım bnm inşalllah dediğin gibi olur ve hemen geçer ben bu rahatsızlığı öğrenli bi ay oldu çok şükür şu an siğilimde yok ve inşallah bir daha tekrarlamaz hergün macun yiyom vitamin içiyoom kendime dikkat ediyorum.sanırım söylemicem bnde çünkü siğil yoksa bulaştırıcılık yokmuş zaten bir daha tekrarlamazsa ki inşallah öyle olur söylemem bn üni. okuyom daha 2.sınıfım 5 yıl bnm okulum bitirince hemen evlenmem yani dediğim gibi 5 seneye anca 5 sene boyunca çıkmazsa söylemem inşallah çıkmaz bir daha doktorum bunun bu kadar abartılaacak bişe olmadığını söyledi bi süre korunmasız ilişki yaşama zaten bişey olmaz dedi eşime bulaştırır mıyım dedm ooo sen o zamana çoktan iyileşirsin dedi inşallah öyle olur burda ben bekarken bndede vardı şimdi evliyim hiç çıkmadı diyenler var inşallah bana da bunu söylemek nasip olur bn çok kilo vermiştim sağlıksızca yemek falan hiç yemiyodum o dönemden sonra çıktı bnde artık çok kafama takmamaya çalışıyorum olacağı varmış oldu diyorum Allahım bana yardım edicek biliyorum. umarım burda ki herkes bir an önce sağlığına kavuşur zaten bn hiç bnde 4 5 yıldır çıkıyo diyeni grmedim demek ki vücuttan atılıyo yada vücut bunu baskılıyo iyi düşünelim iyi olsun
afedersiniz özel değilse bişey sorucam operasyondan snra korunmasız ilişkiye grebiliyo musunuz doktor biş dedi mi
canım hangi doktor dedi sana bilmiorm ama. prezervatif işlemio bunda. etrafından faln bi şekilde bulaşıo bilgin olsun. ayrıca eşimde de görünürde siğil yok, ama bana bulaştı. çıplak gözle görülmeyenler de var. bana doktor cihazla gösterdi görünmeyenleri.
aşağıdaki siteden araştır. kafana takılırsa da doktoru ara sor. en azından net bilgi verir. beslenmene dikkat et, rejim ffaln yapma sakın.
herkes bişe dio. gittiğim tüm doktorlar başka bişe dedi :) iş sanırım bizde bitio.çok sinir bozucu bir dönem bu. insan neleri neleri düşünüyor :/ umarım bi daha çıkmaz. çok yorma kendini. uykuna faln dikkat et.
çok geçmiş olsun
Genital Siğil, HPV, Kondilom, Genital Siğiller, Genital Kanser Hakkında En Doğru Bilgiler www.genitalsigil.net burdan bakabilirsin.
1 ay hiç ilişkiye girmedik. sonra hep korunmasız beraber olduk. ancak doğum kontrol haplarını 3 yıl kullanamıcakmışım. nüksetmesini tetikliyormuş.
ben bekarım cnm bakireyim bnde siğil vardı şu an yok doktor 2 yılda vücut virüsü atıyo dedi bnm evlenmem 5 yılı bulcak bn eşime bulaştırmaktan korkuyorum yani eğer bi daha siğil çıkmazsa evlenirken söylemeyi dşünmüyorum[/QUOT
bu doktorları bi araya toplıcam dövcem :) hepsi ayrı bişe dio. benmkisi 7 yıl duruo vücutta demişti.
ben bekarım cnm bakireyim bnde siğil vardı şu an yok doktor 2 yılda vücut virüsü atıyo dedi bnm evlenmem 5 yılı bulcak bn eşime bulaştırmaktan korkuyorum yani eğer bi daha siğil çıkmazsa evlenirken söylemeyi dşünmüyorum[/QUOT
bu doktorları bi araya toplıcam dövcem :) hepsi ayrı bişe dio. benmkisi 7 yıl duruo vücutta demişti.
bnm ilk gittiğim doktor hiç atılmıyo ne yaparsanız yapın eşinize bulaşcak dedikadınların %70nde 1 yılda %90ı iki yılda vücuttan atıyomuş.bncede 2 3 yıl çıkmazsa atarım diye düşünüyorum bn eşime bulaştırmaktan korkuyorum ama siğil olmazsa bulaşmıyo sanırım yani umarım öyle olur
falcıya gitsek daha net cep alırız sankien azından 3 vakte kadar der anlaşırız :)
tıp çok gelişti diyolar, işte bu kadar gelişti :)
ben bikaç doktordan sonra çözüm bulabilmiştim. hatta teşhisi doktor değil eşimle ben koymuştuk :)
hep hurafeler söyledi bize doktorlar. ben artık moral sıfır dolaşıodum. bi akşam tak etti. biz bu hastalığı bulcaz dedik. bulduk da ne olduğunu :) sonra netten bu konu ile ilgili doktorları faln araştrdık. en sonunda doktorumuzu da buldk. şu an prob yok. dilerim bir daha da olmaz.
ama aids deil ki canım bu. bi hal çaresi olur. dermansız dert olmasın da :)
sen, bende yok geçti die sevinirsin eşinde bişe çıkar. hayat bu :)
tek çaremiz morali sağlam tutmak, ii beslenmek :)
heh bi doktor bana, spor yap. bu tarz hastalıklar atılan terle daha vücuttan kolay gider demişti. yürüyüş faln ii gelir sanki. hem rejim yapmadan yediklerin de erir :)
ben uzun zamndır nete giremedim. ebruli özelden yazamıorm malasef, hakkım yokmuş henüz :) benm eşimde hiç görünmedi siğil. aöa doktor cinsel ilişki yoluyla bulaşır dedi. ben eşimden önce hiç bi birliktelik yaşamadım. şu an 10 ay faln oldu sanırım operasyon olalı. ikimizde de bişe yok.
sanırım vücudun dirençsiz yorgun olduğu dönemi seçiyor bu illet :/
kusura bakma yeni mesajı gördüm.
canım bnm inşalllah dediğin gibi olur ve hemen geçer ben bu rahatsızlığı öğrenli bi ay oldu çok şükür şu an siğilimde yok ve inşallah bir daha tekrarlamaz hergün macun yiyom vitamin içiyoom kendime dikkat ediyorum.sanırım söylemicem bnde çünkü siğil yoksa bulaştırıcılık yokmuş zaten bir daha tekrarlamazsa ki inşallah öyle olur söylemem bn üni. okuyom daha 2.sınıfım 5 yıl bnm okulum bitirince hemen evlenmem yani dediğim gibi 5 seneye anca 5 sene boyunca çıkmazsa söylemem inşallah çıkmaz bir daha doktorum bunun bu kadar abartılaacak bişe olmadığını söyledi bi süre korunmasız ilişki yaşama zaten bişey olmaz dedi eşime bulaştırır mıyım dedm ooo sen o zamana çoktan iyileşirsin dedi inşallah öyle olur burda ben bekarken bndede vardı şimdi evliyim hiç çıkmadı diyenler var inşallah bana da bunu söylemek nasip olur bn çok kilo vermiştim sağlıksızca yemek falan hiç yemiyodum o dönemden sonra çıktı bnde artık çok kafama takmamaya çalışıyorum olacağı varmış oldu diyorum Allahım bana yardım edicek biliyorum. umarım burda ki herkes bir an önce sağlığına kavuşur zaten bn hiç bnde 4 5 yıldır çıkıyo diyeni grmedim demek ki vücuttan atılıyo yada vücut bunu baskılıyo iyi düşünelim iyi olsun
1 ay hiç ilişkiye girmedik. sonra hep korunmasız beraber olduk. ancak doğum kontrol haplarını 3 yıl kullanamıcakmışım. nüksetmesini tetikliyormuş.
hel-in nerdesin sana birşeyler sormak istiyorum.özellikle sana sormamın nedeni sanıyorum sen 2008de bu virüsle tanışmıştın ve epeydir bu başlıkta forumda paylaşımlar yapıyorsun.maalesef eski sayfaların hepsini okuyamadım.zaman zaman eski sayfaları karıştırıyorum ama hepsini okumak mümkün değil.şu ana kadar sirke kullananların ne gibi yorumlar yaptığını bilemiyorum.sen daha iyi bilirsin.ve sanıyorum sen de sirke kullanmıştın.elma sirkesi mi üzüm sirkesi mi bu?siğillerin üstüne uyguladın ve siğilleri yok etti mi,yoksa koterden sonra önlem amaçlı mı sürke kullandın?ve yıllardır hala kullanıyor musun?ayrıca nasıl tatbik ediyorsun sirkeyi?elinle mi sürüyorsun yoksa pamukla falan mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?