Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

heh bi de kızlar,
operasyondan sonra havadar şeler giyin. polyester içermesin, çok dar olmasın. pamuklu olsun. evdeyken falan rahat bol şeler giyin ki, hava alıp daha hızlı iyileşsin. dar kotlar giymeyin.

ben mayısta lazerle operasyon oldm. iz faln kalmadı ama adet dönemlerinde hassalaşıo sanki. pedlerde etkilio tabe. hava almasına dikkat edin:)

çok geçmiş olsun. bir daha böle bişeyle karşılaşmamız dileğiyle :)

canım bnm inşalllah dediğin gibi olur ve hemen geçer ben bu rahatsızlığı öğrenli bi ay oldu çok şükür şu an siğilimde yok ve inşallah bir daha tekrarlamaz hergün macun yiyom vitamin içiyoom kendime dikkat ediyorum.sanırım söylemicem bnde çünkü siğil yoksa bulaştırıcılık yokmuş zaten bir daha tekrarlamazsa ki inşallah öyle olur söylemem bn üni. okuyom daha 2.sınıfım 5 yıl bnm okulum bitirince hemen evlenmem yani dediğim gibi 5 seneye anca 5 sene boyunca çıkmazsa söylemem inşallah çıkmaz bir daha doktorum bunun bu kadar abartılaacak bişe olmadığını söyledi bi süre korunmasız ilişki yaşama zaten bişey olmaz dedi eşime bulaştırır mıyım dedm ooo sen o zamana çoktan iyileşirsin dedi inşallah öyle olur burda ben bekarken bndede vardı şimdi evliyim hiç çıkmadı diyenler var inşallah bana da bunu söylemek nasip olur bn çok kilo vermiştim sağlıksızca yemek falan hiç yemiyodum o dönemden sonra çıktı bnde artık çok kafama takmamaya çalışıyorum olacağı varmış oldu diyorum Allahım bana yardım edicek biliyorum. umarım burda ki herkes bir an önce sağlığına kavuşur zaten bn hiç bnde 4 5 yıldır çıkıyo diyeni grmedim demek ki vücuttan atılıyo yada vücut bunu baskılıyo iyi düşünelim iyi olsun

afedersiniz özel değilse bişey sorucam operasyondan snra korunmasız ilişkiye grebiliyo musunuz doktor biş dedi mi

canım hangi doktor dedi sana bilmiorm ama. prezervatif işlemio bunda. etrafından faln bi şekilde bulaşıo bilgin olsun. ayrıca eşimde de görünürde siğil yok, ama bana bulaştı. çıplak gözle görülmeyenler de var. bana doktor cihazla gösterdi görünmeyenleri.

aşağıdaki siteden araştır. kafana takılırsa da doktoru ara sor. en azından net bilgi verir. beslenmene dikkat et, rejim ffaln yapma sakın.

herkes bişe dio. gittiğim tüm doktorlar başka bişe dedi :) iş sanırım bizde bitio.çok sinir bozucu bir dönem bu. insan neleri neleri düşünüyor :/ umarım bi daha çıkmaz. çok yorma kendini. uykuna faln dikkat et.

çok geçmiş olsun
Genital Siğil, HPV, Kondilom, Genital Siğiller, Genital Kanser Hakkında En Doğru Bilgiler www.genitalsigil.net burdan bakabilirsin.

afedersiniz özel değilse bişey sorucam operasyondan snra korunmasız ilişkiye grebiliyo musunuz doktor biş dedi mi

1 ay hiç ilişkiye girmedik. sonra hep korunmasız beraber olduk. ancak doğum kontrol haplarını 3 yıl kullanamıcakmışım. nüksetmesini tetikliyormuş.

ben bekarım cnm bakireyim bnde siğil vardı şu an yok doktor 2 yılda vücut virüsü atıyo dedi bnm evlenmem 5 yılı bulcak bn eşime bulaştırmaktan korkuyorum yani eğer bi daha siğil çıkmazsa evlenirken söylemeyi dşünmüyorum

1 ay hiç ilişkiye girmedik. sonra hep korunmasız beraber olduk. ancak doğum kontrol haplarını 3 yıl kullanamıcakmışım. nüksetmesini tetikliyormuş.

anladım merak etmeyin 2 yılda kendinize iyi bakarsanz vücut atıyomuş :) bişe olmaz bebişiniz olur belki :)

falcıya gitsek daha net cep alırız sanki en azından 3 vakte kadar der anlaşırız :)
tıp çok gelişti diyolar, işte bu kadar gelişti :)

ben bikaç doktordan sonra çözüm bulabilmiştim. hatta teşhisi doktor değil eşimle ben koymuştuk :)

hep hurafeler söyledi bize doktorlar. ben artık moral sıfır dolaşıodum. bi akşam tak etti. biz bu hastalığı bulcaz dedik. bulduk da ne olduğunu :) sonra netten bu konu ile ilgili doktorları faln araştrdık. en sonunda doktorumuzu da buldk. şu an prob yok. dilerim bir daha da olmaz.

ama aids deil ki canım bu. bi hal çaresi olur. dermansız dert olmasın da :)

sen, bende yok geçti die sevinirsin eşinde bişe çıkar. hayat bu :)

tek çaremiz morali sağlam tutmak, ii beslenmek :)

heh bi doktor bana, spor yap. bu tarz hastalıklar atılan terle daha vücuttan kolay gider demişti. yürüyüş faln ii gelir sanki. hem rejim yapmadan yediklerin de erir :)

canım okuduğum kadarıyla sen lazerle yaktırmışsın.burada sana sormak istediğim bi kaç soru var;
1)lazerle en ufak siğile kadar doktor görebiliyor mu ve bunların hepsini o anda yakabiliyor mu?
2)yakma işlemi esnasında o bölgeyi uyuşturuyor mu?acı duydun mu hiç?
3)bu işlemi yaptırdığın yer neresi?(il-ve doktor ismi verirsen memnun olurum.)
4)bu işlem kaça mal oldu sana?

canım çok sağol cvp için.ya benim eşimdede yok siil ben 7 yıldır evliyim yani ondan olsa olmazmıydı şimdiye kadar ondan önceside yıllar geçti şimdi çıkmazdı.nerden bulaştığını çözemiyorum.sadece cinsel ilişkiyle çıkmıyor bu meret başka sebepleride var da hani hiç siil olmadan bide taşıyıcı olanları duymuştum ben.doktor bizim ilişki konusunda herşeye normal devam edebilirsiniz dedi.senin eşinin durumda aynı olunca siz naptınız yada doktorunuz ne dedi diye merak etmiştim.

canım ben seni çok iyi anlıyorum evlenince eşine bulaştırmaktan sonra onun sana tekrar bulaştırmasından falan korkuyosun.aynı korkuları bende yaşadım ben bide evliyim düşün.eşimdede siil yok.seninde önünde uzun yıllar var daha okuluna normal hayatına adapte ol kendinede iyi bakıyosun zaten sen endişe etme.zamanla iyi olacaksın bu hastalığı unutacaksın bile.sen güzel şeyler söyleyen sana moral veren o doktoruna inan gerisini boşver.

doğum kontrol ilacını bende bıraktım canım ya.2 yıldır kullanıyordum kist için ama artık kullanamıycam.

canım ya doğum kontrol hapını bende kullanıyorum bu konuyu prof.derin kösebey'e maille sordum hapların tetiklediğine dair kesin bir bilgi yok diye cevap verdi sana doktorunmu söyledi kullanma diye??

Arkadaslar meraba 10 gün olmuştur girmeyeli ama olumlu gidiyor tedavim aldara krem kullanıyordum ayın 11 den beri 3 tane sigilim vardı 2si yok oldu 25 günde sonuc almaya başladım acayip iyyim su anda ama size bisi söylim düşünmedim bakmadım oraya
aklıma gelince başka şeyle ilgilendim interneti yasakladım bi tane geçmeden girmicem dedim beslenmeme ve temizliğime dikkat ettim baskada bisi yapmadım umarım tek kalan minnacik sigilimde gecicek isallah sizinle olumlu duşunun die paylaşmak istedim gecicek die inanın hepinize gecmis olsun

hel-in nerdesin sana birşeyler sormak istiyorum.özellikle sana sormamın nedeni sanıyorum sen 2008de bu virüsle tanışmıştın ve epeydir bu başlıkta forumda paylaşımlar yapıyorsun.maalesef eski sayfaların hepsini okuyamadım.zaman zaman eski sayfaları karıştırıyorum ama hepsini okumak mümkün değil.şu ana kadar sirke kullananların ne gibi yorumlar yaptığını bilemiyorum.sen daha iyi bilirsin.ve sanıyorum sen de sirke kullanmıştın.elma sirkesi mi üzüm sirkesi mi bu?siğillerin üstüne uyguladın ve siğilleri yok etti mi,yoksa koterden sonra önlem amaçlı mı sürke kullandın?ve yıllardır hala kullanıyor musun?ayrıca nasıl tatbik ediyorsun sirkeyi?elinle mi sürüyorsun yoksa pamukla falan mı?

canım helin gelmiyor bayadır ama ben boş oldukça sayfaların çoğunu okudum helinin hastalıkla tanışma ve forumda paylaşımlar yapma tarihi 2009.ozamandan buyana forumdakiler genelde balla çörekotunu karıştırıp yediklerinden bide ekinezya çayı içtiklerinden bahsetmişler.genel olarak hepsine iyi gelmiş.çeşitli vitaminler kullananlarda olmuş.sirkeye gelince onuda yapan var ama çok sayıda değil.helin siillerini sirkeyle yok etmedi koter olduktan ve yaraları geçtikten sonra vajinal bölgesini sürekli sirkeyle yıkadığını anlattı.siillerin üzerinede pamukla sürülebiliyomuş öyle demişti.ama ben bu mevzuyu doktora sordum sakın sürme dedi.helinin doktoruda doğal asit sür demişti.yani kime neyin iyi geleceğini bilemeyiz.sen koter olmadınmı siillerin duruyomuki hala anlamadım ben şimdi mevzuyu.arkadaşlar birde koter olup tekrar edenlerin çoğu özel hastane yada muayeneye gidenler.eski sayfaları hep okudum kaç kişinin başına gelmiş bu olay yaktırmışlar sürekli tekrar etmiş daha sonra araştırma hastanesinde kökünden çıkarttırmışlar ve kurtulmuşlar.bende öyle yaptım ve dikişli oldu.zaten doktorum en kesin çözümün çıkartmak olacağını söylemişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…