Avrupa yakasında doktor tavsiye edebilirmisiniz Bakırköy'de oturuyorumMerhaba aynısını benim doktorumda söyledi.Benimkiler koterden 3 gün sonra tekrarladı.Şuan bekleme aşamasındayım ve gerçekten çıkanlar oldu sanırım devam da ediyorlar ara sıra da olsa kaşıntılarım oluyor çünkü
Çok teşekkürler horozum bayramdan sonra randevu alacağımAvrupa yakasında doktor tavsiye edebilirmisiniz Bakırköy'de oturuyorum
Çok teşekkürler horozum bayramdan sonra randevu alacağım
:)) umarım yardımcı olabilmişimdir.eğer gidersen bana da haber verir misin?
helin hanım bilgileriniz için teşekkürederimEvevıt vıtamıne basla onerırım her uc ayda bır bırak bır ay
helin hanım bilgileriniz için teşekkürederim
merhabalar bende aynı rahatsızlığı taşıyorum nisan ayından beri 3 operasyon geçirdim ikisi narkozla uyutularak yapıldı sonra aldara kullandım ama her iki ayda yine tekrarladığı için psikolojik artık savaşıcak moralim kalmadı gibi temizlik içinde ağda oluyordum ama burayı okuyunca sanırım onunda artmasına etki oldığunu anladım. tedavi sonrası çok kısada olsa acılı bi süreç yaşadım sonra hormonlarımda değişiklikler çıkmaya başladı ve kilo almaya başladım bağışıklık sistemim çok düşükmüş oyüzden tekrarlıyormuş yine çoğaldılar ve artık korkuyorum evli değilim ama ileride evlililk hayatıma da sıkıntı verirmi diye ve çocuk doğurmak için bi engel olurmu diye...simar testim temiz çıkmıştı bakalım bu sefer nolucak
Tamam olur yarın randevu almaya çalışacağım umarım açıktırlar
geçmiş olsunn bende 1 ay içinde ikinci operasyonumu geçireceğim.Daha önceki arkadaşlar buraya uğramadıklarına göre artık bizler de bu illetten kurtulacağız eminim.Sadece biraz sabır
helin hanım bilgileriniz için teşekkürederim
merhabalar bende aynı rahatsızlığı taşıyorum nisan ayından beri 3 operasyon geçirdim ikisi narkozla uyutularak yapıldı sonra aldara kullandım ama her iki ayda yine tekrarladığı için psikolojik artık savaşıcak moralim kalmadı gibi temizlik içinde ağda oluyordum ama burayı okuyunca sanırım onunda artmasına etki oldığunu anladım. tedavi sonrası çok kısada olsa acılı bi süreç yaşadım sonra hormonlarımda değişiklikler çıkmaya başladı ve kilo almaya başladım bağışıklık sistemim çok düşükmüş oyüzden tekrarlıyormuş yine çoğaldılar ve artık korkuyorum evli değilim ama ileride evlililk hayatıma da sıkıntı verirmi diye ve çocuk doğurmak için bi engel olurmu diye...simar testim temiz çıkmıştı bakalım bu sefer nolucak
cnm cokk gecmiş olsun umarım hayatın boyunca karşılaşmassın bidaha tam olarak ne yaptığını yazabilirmisin sprey sıkıp sonrasında birsey yaptınmı ne kadar surede kurtuldun ve numrasını bizede yazarmısın rica etsem psikolojı bozulması az kalır yanında mah oldu resmen 6 aydır ugrasıyorum ve hep aynı dayanamıyorum artık
kızlar doktorumla az önce yine konuştum, beni tatmin etti sözleri.. tıp riski kabul etmez dedi. eğer siğil yoksa(ki buna son haftalarımda da bakacakmış) normal doğum yapabilirsin ,risk olduğuna inansam bir bilim adamı olarak direk sezeryan derdim zaten dedi.
son 1 senedir, -şuan da dahil-siğillerim yok. ben Allah kısmet ederse ve bir aksilik olmazsa doktoruma güvenip normal doğum yapacağım. Başka doktorlarla da görüştüm ,onlarda artık bunun şehir efsanesi olduğunu,aktif siğil yoksa normal doğumunda sezeryanında aynı ölçüde olduğunu söyledi.
sizin etrafınızda siğilleri bittiği halde normal doğum yapıp çocuğu rahatsız olan var mı? ben çok araştırdım bulamadım internetten filan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?