merhabalar benim kızımın sırtında küçük sivilceye benzer bişiler çıktı araştırdım molluskummuş. Ne yapabilirim bilgi verir misiniz nolur 14-15 taneye yakın
arkadaşlar ne olur bana cevap yazın ya bu siviller sadece cinsel ilişkiyle mi bulaşır böyleyse eğer benim eşimde hiç sivil çıkmadı kafayı yicem bana yardım edin
Arkadaşlar,
bende de siğiller vardı. hem de ben hamileyken genital bölgemde 10 larca siğil çıkmıştı. aynı hanımefendinin dediği gibi dokunsam kaşınıyordu. bazıları koptu vsvsvsvs.... bu siğillerle dogum yaptım. ilk dogumumdu. dikişlerle birlikte tahriş oldu ve yanık yüzünden oluşan kabarcıklar gibi giderek büyüdü. tek kelime ile mahvoldum. dogumdan sonra doktoruma gittim. bunun jinekolojik olmadığını ve ortak kullanılan wc.lerden kapmış olabileceğimi soyledi. 1 hafta sonra doğum hastanesinde adını bilemediğim bir aletle narkoz verildikten sonra o siğillerin hepsini tek tek yaktı. ve yanık kremi verdi. kullandım çok şükür şimdi iyiyim.
bilgilerinize...
Gecmis olsun cnm oncelikle benimde elimde cok cikiyordu bildigim dualari okudum ufledim gecti birdaha cikmadi sende suya oku ic cnm sifa olsunarkadaşlar benim yaklaşık 9ay önce falan vajinada siğiller oluştu.doktora gittim tedavisi olmadığını yakarak tedavi edildiğini söyledi.yakıyorum bi ilaç sürüp geçiyo sonra tekrar çıkıyor.allah korusun rahim ağzı kanseri olma riski daha fazlaymış.bana bi tavsiyesi olan varsa lütfen yazsın.teşekkürler...
ben bir yıl önce yaktırdım doktorum üzerine basa basa cinsel yolla bulaşır diğer yollar çok küçük ihtimal demişti.benim eşimde de belirgin siğil hiç olmadı ama taşıyıcı olabiliyorlarmış onların bağışıklık sistemi bizden daha iyi çalıştığı için çıkmayabiliyormuş.
ben kullanıyrum bi faydası yokBen bir de günde 400 mg folik asidin bünyeyi siğil bulaşmasından koruduğunu okudum. Deneyimleyen var mı?
cnm cokk gecmiş olsun umarım hayatın boyunca karşılaşmassın bidaha tam olarak ne yaptığını yazabilirmisin sprey sıkıp sonrasında birsey yaptınmı ne kadar surede kurtuldun ve numrasını bizede yazarmısın rica etsem psikolojı bozulması az kalır yanında mah oldu resmen 6 aydır ugrasıyorum ve hep aynı dayanamıyorum artık
Bitkisel ürünlerle genital siğillerden kurtulanlar bize yardımcı olsa bizde alsak o ürünlerden yorumlarınızı bekliyorum.
Mehmet Özkandan mı, İbrahim gökçe, veya siğil spreyi varmış kafam karmakarışık oldu görüşlerinizi merak ediyorum
tasarımgrafik bekle canım. ben kullanıyorum su an. herhangi bir etkisini göremedim daha 1 hafta oldu bakalım işe yararsa bittiğinde yazıcam sana alırsın. bekle ama şimdilik. o kadar para boşuna verme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?