Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

rica ederim. bu tarz etrafınızdan bilgiler vermeniz beni de aydınlatıyor. imkanım tabiki var sezeryan için ama ben sağlık açısından da normal doğum istiyorum. arkadaşta varmış,bende siğil nüksetmedi bir daha. doktoruda o kadar emin konuşuyor ki; gerisi belki de dedikleri gibi şehir efsanesi. çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgi için,saolun

Merhabalar bende araniza yeni katıldım. Benim de sorunum sanirim su lanet sigiller.bende 2 senedir 2 tane et benine benzer vardi.vucudumda sayisiz ben oldugu icin onlardan biri cikti sandim ve umursamadim.zamanla onlar buyuduler ve ben yine umursamadim.fakat dun baktigimda bunların sayisinin 6ya ciktigini farkettim. Hic biri vajina kisminda degil gobek altinda.direk arastirmaya basladim ve sigil fotoğraf larini gorunce teshisi kendim koydum :))sabah doktora giderim derkende adet oldum.boyle talihli basladim bu illet seye.yazilanlari okudugumda cok panik oldum ve doktora gidene kadar panikten olmessem iyidir.anneme bisey soramiyorum cinsel temas yazilmis.bisey dusunmesini istemiyorum.lutfen yardim edin

panik yapma lütfen sakin ol :) ne kadar stres yaparsan o kadar çoğalıyor bu illet.Yokmuşlar gibi davran.bazen kaşınmasalar artık unutuyorum varlıklarını.Cuma günü muayene olup tekrar koter olacağım.İnanmak hastalığı bitirmek ile eş değer :) Geçmiş olsun

Arkadaşlar bendede hpv vardı 2.5 ay önce çıkmıştı dondurttum ve 2.5 aydır nüks etmedi yeniyormuyum acaba inşallah öyledir. Ben ballı çörek otu hergün sıkılmış portakal suyu yeşil çay imuneks ve c vitamini hapı kullanıyorum böyle devam ederse vücuttan tamamen atabilirmiyim acaba ne diyosunuz arkadaşlar

Arkadaşlar genital siğiller gerçekten başa bela, rahim ağzı kanseri ile ilgili bir virüs yaptığı için mutlaka smear aldırmanız. Aşı daha çok hiç cinsel ilşkiye girmemiş kızlara yapılmakta. Hamilelikte ben de geçiirdim ve çok araştırdım. Doktorum da benle aynı görüşteydi, aktif lezyon olmadığı için normal doğum yaptım ve bebeğimde hiçbir sıkıntı yok. şehir efsanelerine inanmayın ve doktorunuzun görüşünü alın, ama doktorlar arasında da görüş farklılığı olabilir, önemli olan kanıta bağlı yaklaşım.

canım seni gördüğüme çok sevindim. zira ilk kez genital siğil rahatsızlığı geçirip normal doğum yapmış birini gördüm. bende de böyle bir rahatsızlık oldu yaktırdım birkaç kez ve 1 sene hiç çıkmadı. şimdi 30 haftalık gebeyim.aktif lezyon olmadığı için doktorum normal doğumda hiçbir sakınca yok diyor.
sorum:

bebeğin ne kadarlık şuan? boğazında filan bir sorun yoktur inşl? boğazda soruna neden olur kaaprsa demişlerdi.

sağlıklı günler diliyorum. şimdiden de cevap için çok çok teşekkürler

Arkaşlaar bende bundan 3ay oncesine kdr doktrouma her ay gdyrdum manyar tedaeisi gordum bi sure sonra kendi halime birakmistim gecti. Taki gecen haftaya kdr kasintim oldu diye gittim ve doktor dediki sigilleriniz olusmus bunlar rahim agzi kanseri olmaniza sebeb olur dedi direk dunya basima yikildi snra kendi doktoruma grundum.oda yakmamiz gerektigini soledi smdi hasta olmayi bekliorum ondan sonra gdip operasyon geciricem yazdiklariniz hepsini okudum keske kendiligindem gecse hepimiz kurtulsak

Oncelikle herkese merhaba . Benim sorunum su vajina kismimda degil makat bolgemdede degil bacagima dogru kaba kisimda et beni gibi seyler cikti bir tanesi digerlerine gor daha belirgin ama o da oyle cok belirgin degil. Rengi ten rengimle ayni hni su boyunda falan cikan et benleri varya kucuk onlar gibi.. dusunmekten kafayi yiyecegim. Cinsel iliskidede prezervatif kullandik hep.ve ben bir keresinde yanlislikla kopardim bi tanesini baya bi kanadi. Sizce nedir bunlar ?bi fikri olan var mi toplam 5 tane falan var..

Yaklaşık 3 yıl önce bi arkadaşımın parmağının ucunda siğil vardı, dondurmuştu, ben de ona dokunmuştum. Şimdi onda hpv olduğu ortaya çıktı. Psikolojik mi bilmiyorum ama genital bölgede iki iç dudağın da aynı yerlerinde pütürler var ve bana bulaşmış olmasından korkuyorum. Kuluçka süresi bu kadar uzun sürebilir mi? parmağına dokundum ama genital bölgede olmuş olabilir mi yine de yani nereye dokunduysak orda mı çıkıyo yoksa herhangi bi yerde de çıkabilir mi Çok korkuyorum doktora da gidemiyorum sigortam yok ve özel de çok pahalı

slm helin hanım bende de hpv ve hsv var ve ne yapcağımı bilmiyorum sizinle bu konular hakkında fikir alış verişinde bulunmak isterim ama özel mesaj gönderemiyorum size en kısa zaman da görüşmek umuduyla hoşçakalın...

yarın sabah 2. koterimi olacağım Umarım bir daha tekrarlamaz

merhaba bende bu dertten müzdaribim benim bide iç bölgede de var vajinada da ya bana yardımcı olur musunuz bende yaktırdım tekrar çıktı şimdi aldara kullanıyrum doktorunuz kim

ilacın ismini bana mesaj atar mısınız

Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba bende bu dertten müzdaribim benim bide iç bölgede de var vajinada da ya bana yardımcı olur musunuz bende yaktırdım tekrar çıktı şimdi aldara kullanıyrum doktorunuz kim

Ben İzmir'deyim ve burda hiçbir doktorun bu konuda da çok bilgili olduğunu düşünmüyorum o yüzden İstanbul'da Süleyman Engin Akhan var ona gitmeyi düşünüyorum.Kendisiyle telefonda görüştük ve gerçekten bu konu hakkında çok bilgisi.İsterseniz bir araştırın.Kendi sitesinde de çok güzel anlatmış.

benimde iç bölgemde çıkmış yaktırdınız mı nasıl gitti peki

benimde iç bölgemde çıkmış yaktırdınız mı nasıl gitti peki

iyi gunler hanımlar sanırım bendede var et parcası beya rahım gırısınde karsılıklı 2 tane ne oldugunıu bılmıyorum dr gıtmedım vajınısmus oldugumdan dolayı fark etmemıstım sımdı ıse vajınısmusu yendım ve fark ettım aslında korkuyorum dr gıtmeye

arkadaşlar ne olur bana cevap yazın ya bu siviller sadece cinsel ilişkiyle mi bulaşır böyleyse eğer benim eşimde hiç sivil çıkmadı kafayı yicem bana yardım edin

canım aynı durum bende de vardı kesınlıkle ve kesınlıkle hacettepe hastanesın bı doktor var DR. COSKUN SALMAN sıddetle tavsıye edıyorum izmir de yasıyorum her sıkıntımda o doktora gıdıyorum mukemmel bı adam kesınlıkle baskasına hıc gorunma bızzat onun hastası olarak tavsıyemdır ona gıt benım her sorunuma care buluyor dort dortluk bı doktor izmir de sakın gıtme bır cok yere gıttım ama cok sacma seylerle karsılastım ankara hacettepe hastanesı COSKUN SALMAN dıyorum sadece

hanımlar dıger arkadasa da tavsıye ettıgım gıbı gebelık dısında her turlu kadın hastalıklarında hacettepe hastanesınde DR COSKUN SALMAN var mukemmel ve uzmanlık alanı bu zaten kesınlıkle bı gorunun derım ben cok memnunum ızmırde yasıyorum 3 yıldır her sıkıntımda coskun beye gıdıyorum ve cok ta memnunum ısını en ıyı yapanlardan bırı bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…