Acıkcası bol bol dırek vıtamının kendısını alın portakal vs sebzeşerı vs yemenıız ek takvıye kullanmanızı onerıyorum
Lutfen benı yanlıs anlamayın. Bundan ıkı sene once bı bayan arkadas hamıleydı hıc unutmuyorm. Israrla oda sıgıl varken. Normal dogum yaptı dogum sonrası bebegın kollarında sıgıl oldunu hatırlıyorm
Doktorunuzun dedıgı gbı aktıf sıgıl yoksa probemlem yok ama sıze onerım eger ımkanınız varsa normal dogum yerıne sezeryan onerım
Dogum sonrasıda muhakkak ası olmanız
panik yapma lütfen sakin ol :) ne kadar stres yaparsan o kadar çoğalıyor bu illet.Yokmuşlar gibi davran.bazen kaşınmasalar artık unutuyorum varlıklarını.Cuma günü muayene olup tekrar koter olacağım.İnanmak hastalığı bitirmek ile eş değer :) Geçmiş olsun
Arkadaşlar genital siğiller gerçekten başa bela, rahim ağzı kanseri ile ilgili bir virüs yaptığı için mutlaka smear aldırmanız. Aşı daha çok hiç cinsel ilşkiye girmemiş kızlara yapılmakta. Hamilelikte ben de geçiirdim ve çok araştırdım. Doktorum da benle aynı görüşteydi, aktif lezyon olmadığı için normal doğum yaptım ve bebeğimde hiçbir sıkıntı yok. şehir efsanelerine inanmayın ve doktorunuzun görüşünü alın, ama doktorlar arasında da görüş farklılığı olabilir, önemli olan kanıta bağlı yaklaşım.
slm helin hanım bende de hpv ve hsv var ve ne yapcağımı bilmiyorum sizinle bu konular hakkında fikir alış verişinde bulunmak isterim ama özel mesaj gönderemiyorum size en kısa zaman da görüşmek umuduyla hoşçakalın...Arkadasım eger suan. Sıgıl mevcutsa oncelıkle onları temızlet
Agda yapma eldıvenle cek ya da dıkkatlıce tek kullanımlık jılettle kes makas ta olabılır
Havuz yasak denıze gırın sadece
Her sabah portakal suyu taze ıcın ya da ıkı gunde bır
Aşı muhakkak olunuz cervalıx olmanızı onerırım tıp olarak ıkı tıpten koruyup bır ust tıpe atlamaısnı engellıyor
Sıgıl varken korunsanız bıle ılıskı yok
Bır sure korunuzsunuz ılerde cocuk yapmanız yapmamanız ıcın her hangı bır sebep teskıl etmıyor gerılme ve korkma
Sıze onerım evevıt vıtamın alın 8 tl
Aktardan bıde hazır macun alın 20 tl fılan
Egerkı maccun sız ımkan varsa siz yapın
100gr propolıs
30 gr arı sutu
30 gr corek otu
20 gr polen tozu
Tarcın ıstersenız atınnkoku verıyor
Bunu yaparsanız bı balla karıstırıp 130 tl fılan olakı bunları aktardan alıp. Buyuk bı kapnozda karıstırın. Etrafını folyalayın gunes. Gormemelı ve sadece tahta kasıkla yenmelı ....cok gucludur daha onc ğe burda onerdım ıkı arkadasta bır haftada yok oldu
yarın sabah 2. koterimi olacağımUmarım bir daha tekrarlamaz
selam herkeze ila adını soran arkadaşlar bana mesaj atsınlar
ben bu sayfayı takip etmıyorum,edemıyorum unutuyorum diyelım özel mesaj atan olursa cevap verebilirim yardımcı olmak adına ...
çünki biliyorum gecelerce bende uyumadın korkudan 10 dan fazla dr.gittim her biri başka birşey söledi adına başka başka ilaçlar
podofilmi tam 1 yıl kullandım olmadı ...
( bu arada ben kendı teşhisimi kendım koydum et beniydi benımkıler ) ama çogalıyordu işte ilk başta tekti 4 tane oldu sonradan
bende korktum tabıkıı...yaktırmaya dahada çok korktummm en çokta kanser olurum dıye korktum ...
Acısız kurtulmalıydım ama nasıl derken
işte tabıı eczanenın camında o yazıyı görene kadar .. Onlar bıle bılmıyordu ılacın ne oldugu ( gözümü karartıp denedım valla )
3 günde geçti ben ınanamadım gittigim dr.lara gidip anlattım böle böle. Ilaç çıkmış dedim ..
.hemen yakmayın insanlara tavsiye edın benım gibi korkanlar çoktur dedim ...
Ilginç hiç duymadık çok iyi oldu sölediginiz tavsiye ederiz bizde bundan sonra dediler inşallah sizde kurtulursunuz diyorum ben çok çektigim için buraya yazıyorum ....hastalık konusunda çok korkak biriyimya ...hasta olmaktanda nefret ediyorummm ...takıntılarım artıyor
merhaba bende bu dertten müzdaribim benim bide iç bölgede de var vajinada da ya bana yardımcı olur musunuz bende yaktırdım tekrar çıktı şimdi aldara kullanıyrum doktorunuz kim
bende de hpv var eşimden geçti. biraz geç fark ettiğimiz için rahim ağzı kanseri öncül hücreleri ortaya çıkmış. cin2 diye tabir edilen.
doktor doktor gezdim en sonunda akdeniz üni. gittim ancak tedavi oldum dikkatli olun sallamaya pek gelmiyor arkadaşlar. dışarıda çıkan siğillerden önce benim içeride çıkmış aman baktırın kolposkopi falan yapıyorlar yaptırın. ve smear testini güvenilir doktora aldırın çünkü benim en baştan beri yaptığım hata buymuş fark edilinceye kadar ilerlemiş.
benimde iç bölgemde çıkmış yaktırdınız mı nasıl gitti peki
Ben İzmir'deyim ve burda hiçbir doktorun bu konuda da çok bilgili olduğunu düşünmüyorum o yüzden İstanbul'da Süleyman Engin Akhan var ona gitmeyi düşünüyorum.Kendisiyle telefonda görüştük ve gerçekten bu konu hakkında çok bilgisi.İsterseniz bir araştırın.Kendi sitesinde de çok güzel anlatmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?