Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Görünüyorsun canım bendede var bildiğim kadarıyla birkaç çeşidi var büyük ihtimalle oda genital siğil doktora gitmedinmi hiç?

kızlar anlatıyım. ilaç iki ayrı şişede geldi biri 1 litrelik digeri yarım litrelik. 1 litreliği içiyoruz hergun 1 kahve fincanı kadar diğerinide sabah aksam hergun siğillere sürüyoruz.ben şimdi uyguluyorum bakalım 6 gün oldu. inşallah geçer kızlar cidden cok zor cok dua edin nolur.. cok zor sartlarla aldım zaten bu ilacı tek çarem olduğu için. ama cok kafaya takmamaya calısın kızlar çünkü ben artık orayı unutmaya basladım arada bakıorum büyük bi siğil vardı baktım şimdi küçülmüş baya. ama ben bu ilaçtan önce sirkede kullandım. sonra bıraktım 1 hafta sonra ilaca başladım birde gncden winterex aldım. bağışıklık kuvvetlendirici. onu kullanıorum. hangisi sayesinde küçüldü bilmiyorum ama küçülüyo işte. ama bu bitkisel ilacı baz alıcam geçerse. bakalım kızlar 1 ocakta bitiyo ilaç. hergün girip bilgi vericem. çünkü bu ilaç hakkında adam gibi bilgi yazan yer yok. bu arada ilaç felaket ekşi ve acı çok zor içiliyo. Allah hepimize sabır ve şifa versin inşallah.

Ben görünmez miyim acaba?!

dalgalıada sen cok panik yapmıssın sakin ol. o yağ bezecikleri normal bişey olabilir korkma sen. normal yapısı oyle olabilir çünkü. sen yinede özel hastaneye git bi görün cok pahalı değil zaten sadece muayene olucaksın. özel hastanede daha iyi bakılır ve daha iyi bilgi verirler. birde doktora aklında ne varsa yaz kagıda git sor. ama seninki hpv olmayabilir korkma.

Çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için Doktora gittim ama sigortam yok ücretli muayene oldum devlette, kadın pek ilgilenmeden bi şey yok deyiverdi oda iiki üç kişiyi birden alıyordu zaten, bir ay geçti üzerinden ama büyüdüler iyice belirgenleştiler daha önceden yapısının bu kadar olmadığına da eminim off özele de sordum çok uçuk rakamlar istediler (

Merhaba,
Hergün dua ediyorum bizim gibi olanlarada allah şifa versin insan unutmak istiyor fakat unutturmuyor ki siğiller, birbirimizle paylaştıkça yazdıkça daha ümitli oluyor insan.
Bende şuanda senden gelecek olumlu cevabı beklerken bir yöntem yapıyorum sonuç alırsam onuda yazıcam burda basit kolay evde yapılacak birşey.

Canım doktordan doktora değişiyor ilgi alaka ben özele gittim Doktor beni öyle korkuttu ki yakmaya tiplemeye 1200 fiyat verdi bir şekilde belki ödenir ama birde devlete görüneyim dedim ve şuanda devlet hastanesinden devam ediyorum çok memnunum en azından kandırmıyorlar yakmak gerekirse yakarız dediler aldaraya devam etmemi istedi ve büyük olan siğilim şimdi ise yok gibi minik çıkanlar var temizliğe dikkatde ediyorum. Sana tavsiyem özele git siğilmi tam olarak öğren ama hemen yaktırmaya kalkışma en son çağre yaktırmak olsun ben öyle yapıcam umarımda gerek kalmadan geçiricez inşallah

Canım sen bize ara ara yaz nasıl gidiyor değişiklikler gözle görülür varmı birde içtiğin bitkisel karışımın hiç vucudunda yan etkisi oldumu?

Canım sen bize ara ara yaz nasıl gidiyor değişiklikler gözle görülür varmı birde içtiğin bitkisel karışımın hiç vucudunda yan etkisi oldumu?

yok hiçbir yan etkisi yok ama bak 9 gün oldu hala geçirmedi değişen bişey yok. iyice sinir oldum yaaa. inşallah geçer sonuna kadar sabredicem. o kadar para verdim pişman olmaktan çok korkuyorum. umarım geçirir yaaaa.

Kupo,
Daha bitmedi bitkisel suyun hala vaktimiz var valla bende senden gelecek güzel haberi bekliyorum. Zaten bir yaranın bile iyileşme süresi var zor bir yer sonuçta umudunu kesme olmazsa başka çareler bulucaz bende deniyorum sarımsak ama bir netlik kazansın yazicam burda iyi gidiyor şimdilik

arkadaşlar bunlar yerine neden gidip yaktırmayı düşünmüyorsunuz?Sizleri çok iyi anlayabiliyorum ama bütün doktorlar yaktırmanın daha iyi olacağını söylüyorlar.Ben 2 defa koter oldum ancak tekrar nüksetti.burdaki doktorların bilgisizliğinden dolayı.Şuan İstanbulda bu konuda çok çok iyi bir doktor buldum ve maddi dururumumu şuan ona göre ayarlıyorum en kısa zamanda tedavimi olmaya gideceğim.Sizler de vakit kaybetmeyin lütfen

ya ohorzum haklısın benimde doktorum dondurmayı onerdı ama dondurmak istemezsen aldara al dedi onu kullan dedi. ama aldara sonrasında daha cok cıkarır diye başlamak istemedim. internette kesin cozum diye mehmet özkanı buldum. kendisiylede konustum tamamen yok eder dedi bende caresiz aldım. tekrardan bununla ugrasmak istemıorum. çunku hem psikolojimi bozdu iyice hemde öğrenciyim zar zor para bulabiliyorum. bu ilaç içinde benim için çok değerli bi eşyamı sattım. egerki bu ilaç olmazsa zaten aldaraya başlıcam mecbur. ben tekrardan bu illetle uğrasmak istemiyorum.((

Ben yine de bu iş için Süleyman Engin Akhan'ı araştırmanı öneririm.Sadece sitesindeki yazısını okumakla rahatlıyorsun :) Gitmek için gün sayıyorum sadece

sarımsak iyi geliyomu gerçekten?? sirke sayesinde küçüldüğüne inanıyorum ben benimkilerin sen sirkede katsana sarımsağa. bi deneyelim hep beraber. illaki çözeriz yaaa canım sabredicez mecbur. mehmet beyde 15 gun sonrasında geçer demişti ama inşallah haklıdır..:S

Ohorzum,
Yaktitmayi hemen yapmaya gerek yok diye düşünüyorum Gecmezse bende yaktirmayi düşünüyorum elbet bak sen yaktirdin yine çıktı yaktirmadan geçenler var diğer siteleride takip ediyorum yaktirmadan geçirmeyi istiyorum. Sigilimde gözle görülür gerileme var 1ay içinde gelişti duzelmeler

Ohorzum,
Bahsettigin dr internetten biraz baktım buda aklimizda olsun hastalığı iyi tanıyan dr çok önemli. Ben şuanda aldara kullanıyorum haftada 3 gün. diğer günlerde doğal sirkeyle temizliyorum kulak temizleyiciyle ezdigim sarimsagi hafif hafif üstüne baskı yapıyorum

Elma Sirkesi yöntemini nasıl uyguluyorsunuz?

Sabah Akşam yüz temizleme pamuklarıyla temizliyorum 5 dk felan bekletiyorum bende hafif mantarda var kaşıntıya birebir çok rahatlatıyor gün içerisinde de çayağacı yağıda kullanıyorum Aslında yüzyıllardır, Avustralya aborjinleri tarafından cilt hastalıkları, mantar, bakteri, virüs kökenli enfeksiyonlar, böcek-yılan sokmalarına karşı kullanılmaktaymış. Bir sonraki simir testime kadar çok dikkat ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…