Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

cuma günü başka bir doktora gittim geçirdiğim bütün tedavi yöntemlerini saydım(podofilm,aldara,verrutol,kriyoterapi,koter)

3 yıldır sürekli geçip tekrarladıgını söyledim

demekki bunu içten kurutmamamız lazım dedi kan testi istedi roaccutane a başlıcaz dedi

daha öncede akneler için kullanmıştım yine tekrarladı orası iyileşmese bile yüzümü faydası olur en azından diye teselli ediyorum kendimi

vitamin eksikliği varsa tekrarlar demekki iyi bakmıyosunuz

Arkadaşlar,

1- Kesinlikle siğil tedavisi için tıbbi yöntem dışında bir şey kullanmayınız.
2- Piyasada bir çok sahtekar var. Özellikle asitli sıvılarla siğili yakmaya çalışıyorlar. Çok acı çekersiniz. Vakit kaybedersiniz.
3- Siğil tedavisi , mutlaka tıbbi yöntemlerle olmalı
4- Tedavi sonrası aşırıya kaçmadan besin takviyesi alabilirsiniz.

kesınlıkle haklısınız tıbbı yontem sart

Arkadaşlar,

İnsanoğlunun her vücuda özel bir biyolojik ritmi var.

Mesela, her bireyin kendi biyolojik saati var. Hemen her gün aynı saat diliminde acıkırsınız, uyursunuz, tuvalete çıkarsınız.
Bu saat normalde değişmez , vücut dışından bir etkileşme olduğunda değişir.
Mesela , o akşam hezamankinden çok sıvı tüketirseniz , herzamanki saat diliminden farkı gece tuvalete çıkarsınız.
Örnekleri çoğaltabiliriz.
Aynı şekilde her vücudun beslenme alışkanlığı var. Bu nedenle , vücudunuzun alıştığı günlük beslenme ritmime müdahale etmeyin.
Vücudunuz her gün 1 elma yemeğe alışıksa, o gün 5 elma yerseniz vücudunuz tepki gösterir.

Piyasada bir dolu tüccar var. Maalesef bunların bazılarının isimlerinin başında "DR" var
Bu tüccarlar hergün tvlerde boy gösteriyorlar.
Şunu yersen zayıflarsın
Bunu yersen kanser olmazsın gibi...

Maalesef bazı hastalıkların tedavisi uzun ve zahmetli oluyor.
Belfıtığı , sedef , siğil, ruhsal hastalıklar gibi.
O zaman bu tüccarlar devreye giriyor.

Bizim konumuz siğil olduğundan , siğil de bu grupta

Sakın , tıbbi yöntem dışında bir şey kullanmayın
Tüccarlar, allı-güllü web siteleri yapmışlar. Asitli sıvıları alımlı şişlere kopup, insanları haşlıyorlar.

Aman , aman..................
Sakın.......

Son düzenleme:
Arkadaşlar

Siğiller için histofreezer isimli bir portatif cryoyu önereceğim.
Google den araştırırsanız bulabilirsiniz.

Bu ürünün 3 yıl raf ömrü varmış ve eşinizde kullabilir.

[SUP][/SUP]merhaba kızlar merak etınız bır sey sorunuz varsa yazmaya calısırım optum byby

Bu knu burayami yazilir bilmiyorum ama iliskiden snra akintiyla karisik kanamam geldi ve hala devam ediyor cok kanama yok sadece akinti icinde goruyorum lekeli nedeni nedir yardimci olurmusunuz

Slm arkadslar yaklasik 6 ay once vajinam da sigiller cikmaya basladi.akil almaz sekilde hizla yayilmaya basladi.antalyada yasiyorum.bir kac doktora gittim fakat kesin sonuc hicbirimde bulamadim.en son gittigim doktor devlet hastanesinden gelmis ve mukemmel ilgili alakali ve kesin sonuc aldigim tek doktor.eger bu tur problemi olan bayanlar varsa antalya bolgesinde op.dr.sonay isenlik de kesin sonuca ulasabilirler.

hel_in merhaba,ben bişey sorucam bu eklediğin fotolardakiler siğil mi yoksa molluscu örneği mi? Buarada kızlar bende bende siğil var sanıyodum ama doktor salgı bezlerinin büyüdüğünü ve normal olduğunu söyledi ki zaten bendekiler siğile benzemiyolar o yüzden nette araştırdım ama bu konuyla ilgili tam bişey öğrenemedim içimde kaldı.Ve derin araştırmalarım sonucu FORDYCE adında bi hastalık olduğunu öğrendim.Tam hastalıkta denilemez ama bende olanların görüntüsüne çok benziyor,özellikle bi foto var örnek olan onun aynısı fotoyu buraya koymayım neyse.Ama bu hastalık hastalık olarak bile kabul edilmediği için hakkında pek bilgi edinemedim.Netten sizlerde araştırıp bi bakın derim,belki sizde olanlarda budur.Birde bi sorum daha olucak smear testi siğil olup olmadığını belirliyor mu? Siğilleri olan birinin smear testi sonucuda temiz çıkabilir mi?

Son düzenleme:

burdaki sğil
mollusco ıcı beyaz beyazdır

sen aldırmadın mı hala ası olup

b

bol vitamin alın portakal mandalın yıyın
ası olun
genıtal bolgesınızı banyoda sırke ıle ssu carpar gbı carpıp suyla yıkayıpkurulayın ek vıtamın evevıt vıtamın al
seker ve yogun yagdan uzak dur

burdaki sğil
mollusco ıcı beyaz beyazdır

sen aldırmadın mı hala ası olup

Yok aldırmadım zaten doktor siğil değil dediği için bıraktım Ağustosta ama pazartesi tekrar hastaneye busefer farklı bi doktora gidip ne olursa olsun artık yaktırmak istiyorum sıkıldım.1seneden fazla oldu herne ise hala geçmedi

muscoll fılansa tedavısı farklı onun

muscoll fılansa tedavısı farklı onun

Umarım öyle bişeydir ama sanmıyorum öyle olsa çoktan geçerdi,ama tam siğilede benzemiyor.Birde bikaç kişi siğil olunca adet düzensizliği kaşıntı gibi bişeylerde oluyor demiş doğru mu? Bende hiç yok otür şeyler ilk olduğundan beri.

Son düzenleme:
Merhaba,

bende genital siğil var yeni çıkanlar oluyor bu seferde çıka çıka kilitorisimde çıktı çok ama çok hassas orası aranızda o bölgede çıkan varmı?

bende klitorisin içinde idrar deliğinin altında 3 tane vardı koterde onlarıda yaktılar narkozdan çıkarken ilk hissettiğim yanma ordaydı ama en çabuk geçende orasıydı :)

[SUP][/SUP]merhaba kızlar merak etınız bır sey sorunuz varsa yazmaya calısırım optum byby

Merhaba sorun dediğin için sormak istedim. :) cin1 cin2 diğer adı bi bakıma kanser başlangıcı mı demek oluyor? Yani her hangi bi işlem yapılmazsa kesin kansere mi gider demektir ? Ve yapılması gereken işlem nedir sence cin1 ve cin2 için?
Teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…