cuma günü başka bir doktora gittim geçirdiğim bütün tedavi yöntemlerini saydım(podofilm,aldara,verrutol,kriyoterapi,koter)
3 yıldır sürekli geçip tekrarladıgını söyledim
demekki bunu içten kurutmamamız lazım dedi kan testi istedi roaccutane a başlıcaz dedi
daha öncede akneler için kullanmıştım yine tekrarladı orası iyileşmese bile yüzümü faydası olur en azından diye teselli ediyorum kendimi
kesınlıkle haklısınız tıbbı yontem sart
hel_in merhaba,ben bişey sorucam bu eklediğin fotolardakiler siğil mi yoksa molluscu örneği mi? Buarada kızlar bende bende siğil var sanıyodum ama doktor salgı bezlerinin büyüdüğünü ve normal olduğunu söyledi ki zaten bendekiler siğile benzemiyolar o yüzden nette araştırdım ama bu konuyla ilgili tam bişey öğrenemedim içimde kaldı.Ve derin araştırmalarım sonucu FORDYCE adında bi hastalık olduğunu öğrendim.Tam hastalıkta denilemez ama bende olanların görüntüsüne çok benziyor,özellikle bi foto var örnek olan onun aynısı fotoyu buraya koymayım neyse.Ama bu hastalık hastalık olarak bile kabul edilmediği için hakkında pek bilgi edinemedim.Netten sizlerde araştırıp bi bakın derim,belki sizde olanlarda budur.Birde bi sorum daha olucak smear testi siğil olup olmadığını belirliyor mu? Siğilleri olan birinin smear testi sonucuda temiz çıkabilir mi?
Slm arkadslar yaklasik 6 ay once vajinam da sigiller cikmaya basladi.akil almaz sekilde hizla yayilmaya basladi.antalyada yasiyorum.bir kac doktora gittim fakat kesin sonuc hicbirimde bulamadim.en son gittigim doktor devlet hastanesinden gelmis ve mukemmel ilgili alakali ve kesin sonuc aldigim tek doktor.eger bu tur problemi olan bayanlar varsa antalya bolgesinde op.dr.sonay isenlik de kesin sonuca ulasabilirler.
burdaki sğil
mollusco ıcı beyaz beyazdır
sen aldırmadın mı hala ası olup
Yok aldırmadım zaten doktor siğil değil dediği için bıraktım Ağustosta ama pazartesi tekrar hastaneye busefer farklı bi doktora gidip ne olursa olsun artık yaktırmak istiyorum sıkıldım.1seneden fazla oldu herne ise hala geçmedi
muscoll fılansa tedavısı farklı onun
Merhaba,
bende genital siğil var yeni çıkanlar oluyor bu seferde çıka çıka kilitorisimde çıktı çok ama çok hassas orası aranızda o bölgede çıkan varmı?
bende klitorisin içinde idrar deliğinin altında 3 tane vardı koterde onlarıda yaktılar narkozdan çıkarken ilk hissettiğim yanma ordaydı ama en çabuk geçende orasıydı :)
[SUP][/SUP]merhaba kızlar merak etınız bır sey sorunuz varsa yazmaya calısırım optum byby
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?