eger sıgıl tekrar cıkıyorsa bılınkı sebebı
1 ası olmamanız
2 vıtamın almamanız
uc arkadasımda da sıtede tanıstıgım bırıde kendı arkadasımdı aşı ve destek vıtamınle gectı tekrarlamadı
apıkobal evevıt uc ay kullanım 15 gun ara vererek kulaınım sart
bende 50 adet vardı vıtamınsız ımkansız gecmez
her banyodan sonra pamuga sırke dokup suruyordum uc dk dk bekletıp yıkadım
sırkenın dogal asıt oldugunu doktorum soyledı
aktardan dırencı yuksek tutan hazır macunda alabılırısnız 10 15 tl covarı fıyatları
doktora aşı teklif ettim ama nedense vurmuyo parazit giderici şurup yazmıstı içimi temizlermiş kullandım yine fıs
vitamini kendim alayım bari umarım kilo yapmıyodur vede birini aşıya ikna edene kadar doktor doktor gezmeliyim
Kupo, aldara uzun surec bir tedavi ama artik kullanmak istemiyorum biranönce kurtulmak istiyorum şimdi benim aklima takılan kilitoristimde cikti kasimaktan kanattim ve icinden sıvı çıktı acaba oda genital ucukmu? bugün işte evde surekli ağladım sendekiler nasıl görünümlü
doktora gittim öncelikle mantar ilaci yazdi1 hafta Kadar kullandim ve bitti bugun yine gittim test sonuclarim henuz gelmemis arkadaslar benimki daha cok yara mi sivilcemi seklinde cözemedim ne büyüyor ne kücülüyor simdilik ama kasinti yapiyor aranizda bunu yasayam varmi cok korkuyorum
tıp 6 baslangıc sevıyesı dogru kımı doktorlar gerek duymuyorlar olmayın dıyorlar buda dogru turkıyede doktorlar cok bilincsız bılgı sahıbı de degıller
2009 da 50 yakın mevcuttu bendede
koter olup asımı da olduktan ıkı seneye kadar her gun vıtamın aldım
doktorumun bana dedıgı asını olup kendıne ıyı bakıp yogun c vıtamınıyle beslenırsen ıkı sene de cıkmazsa bılkı vurıs vucutan atılıyor olucagı
bneımkıde tıp 6
doktorum muhakak ol dedı o zman ılac fırmasında calısyordu ykın arkadasım gelıs fıyatından aldım doktor beyın kızınada aldım kendı kızınada yaptı
bıdaha hıc cıkmadı
bende sızın gıbı dusunuyordum baslangıc dıye
asımın amacı şunu unutmayın tekrar cıkmasını engelmek degıldır ,,,,,!!!!!!!
tıp 6 dan bir ust sevıyeye cıkmasını engelmektır
tip 6 dan üst seviyeye yine cinsel ilişki yoluyla bulaşıyor doktorum bunu dedi yani eşimin başka biriyle olması buna risk olur dedi ben eşime güveniyorum o yüzden olmadım riski göze alamadım aşı çok kapsamlı bi aşı çünkü bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum kendiliğinden gidip de tip 11 olmaz dedi doktorum şu aşamada düşünmüyorum bebek düşünüyorum çünkü aşı olursam 6 ay daha beklemem lazım ama benim beklicek sabrım kalmadı(;
arkadaslar cok panik yapiyorum yemeden icmeden kesildim hatta o Kadar korkuyorumki Sabah bir kac kez cikardim kusura bakmayinvulvakanseri uzerine yazilar okudum Doktor ne oldugunu bilmiyor hala test sonuclarim yine yok bugun sinri krizi gecirdim resmen aglamaktan harab oldum vajina ic dudaginda oldugu icin rengini bile cözemiyorum yarami nedir bilmiyorum cok caresizim arada kasinti yapiyor o bölge.. doktorumu tekrar aradim ve cok korktugumu baska testler istedigimi söyledim emin olmak icin.. haftaya baska Doktor sevk etti pazartesi o bölgeden doku alinacak ve bakilacak.. biliyorum hepimiz bir sekilde dertliyiz Allah yardimcimiz olsun beni tanimiyorsunuz ama dualarini bekliyorum umarim kötü birsey degildir kendim icin degilde iki cocuguma baktikca aglamaktan beter oluyorum
lütfen ayni durumu yasayan arkadaslar bunu benimle paylasirmi yarya benzer kabariciklar elimle dokundugumda hissediyorum pek göremiyorum ama kasinti yapiyor sürekli her türlü kremi denedik bir sonuc alamadim yardimlarinizi dualarinizi bekliyorum tesekkürler
sabah portakal suyu ıcın sıkıp
gunduze dogru evevıt vıtamın
aksamda sıze onerım
pahalı degıl ıkı ay gıdıyor bu tarıfı sıtede verdım gecmıse bakarsanız bır cok bayanda bır hafta ııcnde gectı 150 tl mıktarı bır sy
100 gr propolıs 50 gr corek otu 50 gr arı sutu 50 grm polem tozu alın buyuk hazır bal kavonozunda hepsını karıstırıp sabah aksam yıyın sonucu goruceksınız
120 tl tutuyor ıkı ay gıdıyor
yanlız tahta kasıkla yıyın metal deymemsı lazım propolıse
Eki Görüntüle 945136
daha sonra da hepsını karıstırıp gunes gormeyen yere koyun folyolayıp
ben lavoba altına koydum
Eki Görüntüle 945139
bunu her gun cıgneyerek sabah aksam yıyın sebze agırlıklı beslenın gunde bır ada cayı bıtkı cayı tuketın ama bır bardak
aksam mandalın yıyın
zor degıl bakın sabah portakl suyu tok karnına macun sonrası vıtamın aksama doru bıtkı cayı bır bardak aksam tok karınan macun ve meyva
asınınızı da olun ha bır de her sabah aksam sırkeyle sıgılın uzerıne ıkı uc dk bekletın pamukla
genelde sıze sunu dıyım lutfen yanlıs anlamayın !!
hpv cok eslıler de
surtunme yoluyla wc den (ortak kullanım alanı olan) yerlerde var
erkeklerde genelde belırlı olmuyor gozukmuyorda !!!! bence ılesıp tam anlamıyla asınızı olun
hamılelık donemınde cok cekersınız !
biliyorum cinsel ilişki yoluyla oluyor bulaştı banada eşimin geçmişte yaptığı hatalardan dolayı ama artık yapmaz inşallah bakalım belki de yaptırırım araştırıyorum
ben arastırmanızı degıl cocuk ıkıncı plana atın dıyorum asınızı olun once !!!!!
yaa hel_in bişey sormak istiyorum. ben şimdi benim vajinadakiler yavaş yavaş geçiyo ama ağız içinde de var benim. ben şimdi aşımı olsam nolur? banada doktorum gardasili önermişti. siğil çıkmasınıda engeller diye. şimdilik en azından yenileri çıkmaz heralde diye düşünüp şimdi gardasili olsam nolur? birde ben henüz aldara yada koter kullanmadım sirkeyle ve vitaminle hallediyorum. vajinadaki siğiler küçücük kaldı. senin o macunuda alırım zaten. şimdi aşı vitamin ve macunla halledebilir miyim sence??
yaa hel_in bişey sormak istiyorum. ben şimdi benim vajinadakiler yavaş yavaş geçiyo ama ağız içinde de var benim. ben şimdi aşımı olsam nolur? banada doktorum gardasili önermişti. siğil çıkmasınıda engeller diye. şimdilik en azından yenileri çıkmaz heralde diye düşünüp şimdi gardasili olsam nolur? birde ben henüz aldara yada koter kullanmadım sirkeyle ve vitaminle hallediyorum. vajinadaki siğiler küçücük kaldı. senin o macunuda alırım zaten. şimdi aşı vitamin ve macunla halledebilir miyim sence??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?