ıclerı beyaz beyaz yag bezesı gıbıyse mucoloscom da olabılır doktorlar pek anlamıyor
ama sıgıl varken benım bıldıgım kadar akıntı mantar ve duzensız adet gecıkmesınolucaktır devam et
ımkanınız varsa ası olun
greyfurt bı tane yıyın cok tuketmeyın gunluk daha cok portakal ve mandalın tuketın mesela portakal suyu sabah aksam mandalına :))))
sırkeye devam et
koter olmanı aslında onerırım olduktan sonra bunları yapsan kesın atlatırsın
dua etmen pıskolojık olarak senı rahatlatır
ağda sakın yapma tamamen yok olup gecıp 5/6 ay gecsın uzerınden sımdılık eldıvenle cekın ya da tek tullanımlık jılet onuda dıkkatlı kulalnnın
tamamen gecsın sızın lazere gıtmenızı onerıyorum
Mucoloscom nedir aciklayabilir misiniz?
Internette aradim hicbir bilgi cikmadisıvılceye benzıyor sakın sıkmayın ıclerı beyaz beyaz ama tedavısı daha farklı ısmımı tam soleyemedım ama ole yazlıyor yanlıs yazmıs olabılırm
Internette aradim hicbir bilgi cikmadi
Ne gibi farkliligi var ve hpv turu bir sey mi
Hayir sigilden supheleniyordum ama doktora hic gidemedim tam adini verebilir misiniz lutfen veya daha fazla bilgi, cok korkuyorum ciddenoda genıtal sıgıle benızyor tek farkı ıcınden gelen sey beyaz bole sıvılcemsi bır sey bunu doktor ıyı bır doktor tabı ayrıstırabılır sızın doktor gıttınızmı
Hayir sigilden supheleniyordum ama doktora hic gidemedim tam adini verebilir misiniz lutfen veya daha fazla bilgi, cok korkuyorum cidden
Kucuk dudaklarim minik minik yag bezesi gibi sivilcemsi beyaz seylerle kapli, vajina girisim de ayni sekilde, onceden olmadigina yuzdeyuz eminim son birkac ayda olustu, en basta pek belli olmuyordu ama simdi oldukca belirginler kimseye de soyleyemiyorumişte adını hatırlayamadım ki siz neye dayarak sıgıl yada baska bır sey dıyorsunuz
Kucuk dudaklarim minik minik yag bezesi gibi sivilcemsi beyaz seylerle kapli, vajina girisim de ayni sekilde, onceden olmadigina yuzdeyuz eminim son birkac ayda olustu, en basta pek belli olmuyordu ama simdi oldukca belirginler kimseye de soyleyemiyorum
Kucuk dudaklarim minik minik yag bezesi gibi sivilcemsi beyaz seylerle kapli, vajina girisim de ayni sekilde, onceden olmadigina yuzdeyuz eminim son birkac ayda olustu, en basta pek belli olmuyordu ama simdi oldukca belirginler kimseye de soyleyemiyorum
dudakların ıcı toplu ıgne gıbı kucuk kucuk puturludur umarım onla karsılastırmıyorsunuzdur
mesela bende elıme gelen on tan vardır hanı bunun benım olmadını bılıyorm bellıydı eger sıgıl oldundan emınsenız pazartesıye kadar oraya sırke surun evdeyken pamuga dokun ıkı uc dk bekletın bole beyaz beyaz kabarıcak korkma
pazartesıye kadr uüdusundun bır ınme olursa sıgıl olabılır ama doktor anlar yanı burda kık ne dese bos
Hayir eminim vajinamin dogal halinin bu olmadigina kesinlikle, cok sagolun pazartesiye kadar deneyeyim beyazliklar mi inecek? Su diger dediginiz seye aklim takildi ismini hatirlayabilirseniz cok memnun olucam, hpvden daha kotu bir sey mi?
tamam cınsel ılıskı evlıysenız yada degılsenız doktora gıdene kadar bırlıkte olmayın
aksam yatarken pamuga sırkeyı dok beklet beklete bıldın kadar
bu sırada vıtamın al ılac olarak
c vıtamını cok tuket pazartesı doktora gıt
evdeysen sırkeyı sabah ole aksam dene
haber et bıze ıyı geceler
sırke surdukce beyazlastırcak kabardıcak orayaı korkma sakın
sür çek sür cek ılk surunce acıcık yakar cek bastır o yuzden doktorum sırkının dogal asıt oldugunu soledı
agda yapma agda dagıtıyor
tek kulanımlık jılet kullan byby makata vajınaya kadr ındıyse sıgıl oldugunu bende dusunuyorm
tabıkı olabılırsın 1 ay 2 ay ve 6 ayda 3 doz asınolunması lazım ıster gardesıl ıster cervalıx ol gardesıl 250 dı en son
cervalıx 130 cıvarıydı
ben cervalıx oldum doktorum demesı ıle cunku tıp 6 gecırdın pek anlamı yok dedı hatta kızınında bole bır rahatszıslıgı yoktu ama kızına oda cervalıx yaptırdı
vıtamını aksatma sakın sakın !!! cunku gunluk c vıtamını sart
hastalık olursan oksuruk tıksırık dırencını dusurebılcek turde bır sey vs tekrarlar ondan vıtamını sakın bırakma
eger propolıs yaptırmak zoruna gıderse yenı bır sey cıkmıs onu al ezanelerde satılıyor ıcerını okudum basarılı
hel_incim cok teşekkür ederim yaa. cidden cok güzel yardımcı oluyosun cok saol canım. o dediğini reklamda gördüm bende içeriğinde senin saydıklarının hepsi varmış. dediğine göre fiyatıda iyiymiş. ben alırım kesin canım. şimdi kararda verdim aşımıda olcam cervalix olcam diğeri cok pahalı. geçiyo zaten diğerine gerek yok:)) inşallah bende atlatıcam. aslında kendine bağısıklıgına cok iyi bakarsan bu hastalık cokta korkulcak bişey değilmiş onu anladım. çünkü eninde sonunda geçiyo. Allah herkese acil şifalar versin inşallah. tekrar teşekkürler.:)
aynen oyle sadece bılınc ası dırenc kuvvetı
bırde her gun sırkeyle yıka 1.5 sene genıtal bolgeyı yada pamukla sabah aksam sur
ben ilk basından beri sirke kullandım hepte arada 1 hafta ara veriodum. çünkü çok kullanınca mantar yapıo. o yuzden onada dikkat etmek lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?