:)) malesef istanbulda oturuyorum
Bugun lokman hekim var ondan alicam ploporis tozunu burda sahtecilik cok oldugu icin herkese guvenemiyosun
Burda da çok sahtecilik canım kendin yapman daha iyi olur tabi bende kullanıyorum da bakalım işe yarıycakmı:)
Insallah canim umarim bu illetten kurtuluruz bendeki ucuklar pul pul olmus bugun iyilesiyo sanki:)) sigillerdende kurtulcam insallah
Yaseneel, dedigin dogru. Gorunmeyen bi yerde olunca insan cok merak ediyor iyilesip iyilesmedigini. Bende en son biopside cin1-2 cikti sonra doktor 6 ay sonra tekrarliyalim dedim biopsi yaptirmaya korktum gecen gun. Cunki once smear sonucunu gormek istedim. Doktorlar direk biopsi yada leep yapmaktan yana. Smear sonucunu pek kaale almiyolar sanirim. Ama ben bu defa sadece smear yaptirdim. Ve doktor kolposkopi yaparken gecen seferkinden daha iyi gorunuyor dedi. Cok dua ettim ama demekki iyilesme var ama sonucu yine de smear testi soyleyecek. Bilmiyorum. Ve cin1 cin2 ler kendi kendine yok olabiliyormus. Canli ornekleri var cevremde. Cin2 iken hic leep olamadan vitamin destegi ile iyilesen arkadaslarim oldu.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Arkadaslar bugun hpv tahlili verdim hsv gittigim hastandde olmadigi icin tahlilleri yaptiramadim benim size sormak istedigim bacaklarim yuzum ve kollarimda batma hissi var acaba bu hastsliklarla bi ilgisi varmidir cok korkuyorum vucudumda atak geciricem diye((
batmıcaksada batar tamamen pıskolojık ınan yanı
Bilmiyorum helincim bacaklarim geceleri agrimaya basladi herpeste oluyomus boyle sryler doktorun dedigi sigil hpv de hsv de olur dedi dun bi arkadasima gittim ondada sigil varmis bi krem soyledi aldara diye onunla bir ayda gecmis sence koterle yaktiriyimmi yoksa bu kremimi aliyim hangisi daha iyidir
çok kötüyüm. bu gün ist. ikitellide b.b. hastenesine gittim. siğilden şüphelendiğimi söyledim. doktor muayene etti evet var dedi. müsait olduğunda beni ara geldiğinde komple anestezi ile seni uyutarak bunların yakılması lazım acısı çok dedi.sizce başka bir doktora gitmeli miyim?
çok kötüyüm. bu gün ist. ikitellide b.b. hastenesine gittim. siğilden şüphelendiğimi söyledim. doktor muayene etti evet var dedi. müsait olduğunda beni ara geldiğinde komple anestezi ile seni uyutarak bunların yakılması lazım acısı çok dedi.sizce başka bir doktora gitmeli miyim?
Oncelikle cok gecmis olsun canim gittigin hastane ozelse cok para isterler benden 1000 tl istediler devlette yaktirsan daha iyi
peki siz kurtulabildiniz mi, işe yaradı mı koter denilen şey, kaç günde iyileşip işinize döndünüz.
sayısı 10 taneyi geçmez. ama çok rahatsız edici. bir tanesinin yeri tam vajina ağzında. orası koterle yakılırsa çekeceğim ızdırabı düşünemiyorum.hiç mi başka doğal yöntemi yok. portakal suyunu kışın her sabah içerdim. hiç kızartma yemem normal şartlarda. başka bir doktora daha gitmeye karar verdim.
birde sirke kürünü duydum 8 saatlik olan. cuma günü başlayacağım.
özel günümde olduğum için başlayamadım henüz. Cuma günü başlayacağım. siğil olan bölge önce temizlenip kurulanmalıymış. sonra elma sirkesini pamuğa döküp üzerine koyup 8 saat almamalıymışız. yani gece yapılması en mantıklısı. bende nette okudum. bilmiyorum ki kesin çözüm mü diye. mesela mehmet özkan varya bazıları diyo ki mucize yarattı. bazılaı da hiç bi etkisini görmedi. koter olmak istemiyorum . açıklamasını yapmıştım neden olmak istemediğimin. deniycem sadece sizlerle de paylaşacağıma emin olabilirsiniz. birde ceviz yağını duydum da nereden bulabilirim saf olanını hiç bilmiyorum.
Arkadasim inanma kesin cozum denilen seylere tip kesin demiyo mehmet ozkanmi dicek ben inanmiyorum birkere bizim isimiz sigillede bitmiyo virusu atmamiz lazim bende canim sikildikca doktora gidiyom 5 doktora gittim hepsi farkli konustu 12 sindeki tahlili bekliyorum bence bi tipleme yaptir devlette bunlari parasiz yaptirabilirsin en azindan ne oldugunu bilirsin doktorlarda asiyi cok tavsiye ediyo bagisiklik guclendiriyormus off off hic sikintim yok gibi bide bu cikti evden cikmiyorum isten ciktim bu yuzden calismiyorum sagligima kavusunca tekrar caliscam ama insanin psikolojisini bozuyo kendime vebaliyim gibi bakiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?