Bugun sonuclarim cikmis internetten kendim baktim sanirim dusuk riskli cunku orda yazan sey yuksek riskli hpv saptanmamistir ama bu enfeksiyon birkac tipleme yaziyordu tasimadigi anlamina gelmez gibi seyler diyo anlamadim gerci pek ama bu aksam devlete gidip yakicaklar canim nasil yanar acaba bu kotermi oluyo kadin dediki biz uyutmuyoruz birde kafama takilan bu doktor rahimin icini nasil anlicak sigill olup olmadigini
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Doktor 3 kutu demişti ama haklısın 1 kutu yeter Bencede...son bir şey daha sorayım :) sirke peki, ne sirkesi kullandın ve nasıl kullandın ?
devlette narkoz parasınyuksek ucretı bolgesel uyusturuyorlar ıste ıcını gorur doktor sen merak etme
Helincim doktor bugun hpv tahlillerime bakti sonuc negatif dedi peki bendeki bu iki toplu igne basi kadar olan sey nedir dedim ben onlara sigil diyemiyorum dedi sigile benzemiyirmus iyice kafam karisti dedim rahatsiz ediyo beni illede merak ediyosan alalim patolojiye gitsin dedi napcami sasirdim almadida onlari bendekiler sigil degilmi yoksa
evet cok guzel demek negatıfff oraya sabah aksam pamuga sırke dök bes dk beklet beyazlastırıp kurutur döker merak etme
bu sırada cervalıx yada gardesıl asınızı olunuz
Hpv olup olmadigimi hala anlayamadim bendeki raporda sadece yuksek tip saptanmadigi yaziyor bunlarin dusuk riskliside varmis bunlar ayri ayri testlermidir yani sadece yuksek tipimi yapmislar bana hpv testi nasil oluyor seamer testim temiz cikti yaa benim psikolojim cok bozuldu sigaraya yine basladim( ben simdi napiyim bilemiyorum
dusuk rıste tıp 6 baslangıc sevıyesı oluyor ıste
smaer 6 ayda bır muhakkak alınız ıhmal etmeyınız
sen sımdı vıtamın ve sebzenı meyvenı eksık tutma
Canim senin dediklerinin hepsini yapiyorum sikintim bu hpvnin bende olup olmadigi yapilan test sanirim sadece yuksek tipmis doktor 120 cesit var dedi sana hpv li diyemiyorum demem icin onu almam gerek dedi bu hpv testi iki cesitmi oluyor niye birseferde cikmadi olup olmadigim
suan bı sıgıl var mı hepsınden kurtuldun mu eger yoksa hemen asını ol
bana koter olurken doktor alıp patojolıde baktı
Yarin devlet hastanesinde ikitane var birini yaktirip digerini patolojiye gonderticem asiyi buldum 245 tl gardasil denilen asi onu olucam tabiki hpv vucudunda yoksa bu daha rahatlaticak ama benim anlamadigim bunun sonucu bukadar zormu saptaniyor doktor senin kuruntun dedi ben bunlara sigil diyemiyorum doktormu bilincsiz benmi iyi degilim bilemedim ya orda ikitane nokta seklinde elime birseyler geliyor adam gayet rahatti sana diyo hpvli demem icin o parcayi alip patolojiye gondermem gerek orda hpv olup olmadigi cikar dedi oysaki internette yaptigim arastirmalarda hpv testinde hemen cikar diyor ee ben onuda yaptirdim raporda yuksek tipten bahsetmis dusuk tipten bahsedilmemis bu test eksikmi yapildi bu gittigim doktor ozel hastaneydi testi devlette yaptirdim doktor hatta dediki bi sorun olsaydi kolposkopi yapardim ama yok dedi yarin devlette yaktirip biopsi aldircam onda umarum olup olmadigini anlarlar heralde artik dimi bukadar ugrastan sonra beni biraz aydinlatirmisin.
koterını devlette olmana cok sevındım
o zaman benden 400 tl ıstedıler sımdı emınım koter yani yakma ıslemı 800/1000 arası ozelllerde degısıyor
patolojı ve smaer sonucu devlette 15 gunde cıkıyor
ası olayı cervalıx 245 tl dı ezacıla pazarlık yaptım 220 verım dedı alırsan sor pazarlık yap :))))
hpv testı ılerı sevıyesı klonısokopı ıste oncelıgı koter sonrası smaer alıp alınan parcayı patolojıde cıkar sen merak etme
patolojıyı devllette ol cunku cok pahalı test o
senın de deıgın gbı bınbır cesıt sıgıl var ası ılk 18 tıpe kadar koruyor varsa bıle korkma o ası zıh gbı senı 5 sene korucak
merak etme sıgıl eger ıyı bı doktor bakar bakmaz anlıo ıcını ferah tut
Bugun sonuclarim cikmis internetten kendim baktim sanirim dusuk riskli cunku orda yazan sey yuksek riskli hpv saptanmamistir ama bu enfeksiyon birkac tipleme yaziyordu tasimadigi anlamina gelmez gibi seyler diyo anlamadim gerci pek ama bu aksam devlete gidip yakicaklar canim nasil yanar acaba bu kotermi oluyo kadin dediki biz uyutmuyoruz birde kafama takilan bu doktor rahimin icini nasil anlicak sigill olup olmadigini
tatlım özele gitme imkanın yok mu devlette kürtaj ederken bile uyutmuyorlar :26:
Ozelede gittim ozelde gittigim bana daha tahlil yapmadan hem hpv hem herpes oldugumu soyledi inanmiyorum artik doktorlara para tuzagi insanin hayatlariyla oynuyolar 3 ay onlar yuzunden sabahlara kadar uyuyamadim neyseki devlette tahlillerimi yaptirdim hicbirseyim yokmus cok sukur kadin bakti ilgilendi saolsun yag bezesi onlar dedi sigil degilmis
iyi şükür. bende de vardı o zıkkımlardan .ne kadar zaman oldu çıkalı. siğil olsa çoğalır zaten benimkiler çoğalmıştı.ben podofilmle kendim yaktım evde. sonra birkaç defa tek tük tekrarladı onları da yaktım.ama insanın moralini çok bozuyor. sen takip et yine de. çoğalırsa büyürse tekrar smear verirsin. benimkilerde temiz çıktı yılda bir kez kontrolüm var. şimdi hamileyim ama aklımdan çıkmıyor. belki bu sebepten normal doğum bile yapamıycam
Yaklasik bes aydir var ama buyume falan yok tam vajina girisinde ikitane minicik moralimi sifir ettiler psikolojim bozuldu hele besyuzevler safak hastanesi bashekimi bana sen virus kapmissin hpv ve herpes var dedi allahtan devlete gidip hpv tahlili yaptirdim sonuc negatif simirde temiz cikti bagcilar devlette tanidik doktora bugun gorundum yakicaklari gorunce bunu yakmam dedi sigil degilmis yani anlican kendimi ve ailemi uzmekten baska birsey yapmadim ama ogrendigimde cok sey oldu mantar ve aids hastaligini bilirdim simdi ise meger nekadar cok cinsel yolla bulasan hastalik oldugunu ogrenmis oldum asimi alucam bu hafta mutlaka rabbim benimi sinadi bilmiyorum sukurler olsun halime
Helin bugun doktora gittim bagcilar devlete doktor bakti ve ordakinin sigil olmadigini yag bezesi oldugunu soyledi alinmaz bu dedi gerek yok almadi tahlillerime bakti temiz dedi asimi olucam bu bana buyuk bir deneyim oldu canim zira aids ten baska hastaliklarinda oldugunu ogrenmis oldum rabbime sukurler olsun detokslarimada devam edicem portakal suyu ve macunumu hic birakmicam sizlerden cok sey ogrendim cok tesekkur ederim cok rahatladim
o dr tahlil yapmadan nerden anlamış tövbe tövbe ya. evet canım internetten bişey okuma bende okuyup okuyup ağlıyodum kanser mi olucam ne olucam falan diye. aşı olmadım ben. dr lar söylemedi öyle bişey ama doğumdan sonra yaptırırım bende belki.sana da çok geçmiş olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?