Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

dondurma işlemi yapın canınız cok az minnacık yanıcak muhakkak bı an pnce tedavıye baslatın hemde acil

maddı olarak ımkan varsa dondurtun yada koterınızı olunuz

Merhabalar, bende 1 yıl önce cın1 çıkmıştı, kriyoterapi uygulamıştı doktorum, 1 yıldır korkumdan herhangi bir cinsel ilişkim söz konusu olmamıştı. 1 ay önce cinsel ilişkim söz konusu oldu ve ilişkiden sonra bende kaşıntı olmaya başladı, sonra elime pütür pütür gibi geldi, mantar mı oldum acaba diye doktora gittim, siğil olduğunu söyledi ve yakalım istersen dedi, ben de hemen tamam dedim, 3-4 tane vajina girişinde biraz büyük siğil varmış onları koter ile yaktı, kaşınıyor dediğim nokta da küçük küçük ve yaygın olduğunu koterle yakılmayağını söyledi, ve bu kısmı bir asitle yaktı. 1 hafta oldu, ilk 4-5 gün kanlı, kahverengi akıntı oldu, hatta kanama bile oldu, nitekim bu kanama geçti. Yakma işlemi lokal anestezi ile oldu ama sanırım tam uyuşmamıştı, çektiğim acı dayanılacak gibi değildi..şuan yaralarım hala tam iyileşmedi, doktorum bana 4 ay ALDARA isimli kremi kullanmamı söyledi, yeni oluşum olmasın diyeymiş, okuduğum kadarı ile bu krem yakıcı diyorlar, şuan siğil kalmadığına göre bu bölgeye sürünce zarar görürmüyüm ki, aranızda bu kremi kullanan var mı, bu konuda bilgi ve tecrübeye ihtiyacım var...

tamam ıkı günde bir bır kucuk poset sabah aksam sür şuan koter yaraların da iyleşmediyse tam da zamanı kullanmalısınız

koter sonrası çok eetkılı bır krem aldars

agda yapmayın ıyı bakın kendınıze
sorunuz varsa sorunuz hı bırde bır ay sonra fıkan sırkeye baslayın

Doktora yaralara zarar verir mi dedim, zaten tam dökülmüş bir yer kalmış yara halinde dedi, haftaya başla dedi, bende öyle yapacam.o vajina giriş kısmındaydı siğilller ve iç dudak kısmındaydı, bana doktor dedi ki; o kısımlara güzelce yedir, sür...bazı yerlerde siğil üzerine sürülür diyor, doktor tekrar oluşmasın diye dedi, benim kafamı karıştıran bu çelişki oldu, çünkü ben siğilsiz yerlere sürmüş olacam, bu konuda kafam karıştı...bir de siz bu kremi kullanınız mı, yani regl döneminde mecbur bırakılacak o zman, bilemedim

Hayır kremı elınızde varsa surun ıkı gunde bir kafa karıscak bır sey yok cıkmasını engellıcektır sıgıl olmayan yerlere yuzeysel surunuz

Bende krem koter sonrası etkılı oldu sızde kullanın ıkı gunde bır sabah aksam ve krem bıttıkten sonra sırkeye baslayarak beslenmenıze dıkkat edın

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Şuan fitil kullanıyorum, bitmesine 6 gün var, 6 gün sonra başlasam daha iyi olur gibi, çünkü krem sürdüğüm yere fitil geri aksın istemiyorum. Cevabınız için çok teşekkür ederim, sirke tavsiyene muhakkak uyacam...yalnız birşey öğrenmek istiyorum, siz kaç kutu kullandınız, ve regl döneminde sürdünüz mü ?

Hayır reng donemınde kullanımıooouyor
O zamana kadar suyla temızleyın

Krem bıtınce aldara sırkeye a az az surun hemen surmeyın yakar agdada yapmayın
Fıtıl kullanın devam edın

Siz kaç kutu kullandınız?

Aldara bır kutu yeter zaten az az kullanıp dedım gbı yuzeysel olan olmayab yerlere surun
Adet sonrası ıkı gunde bır o sıze bır ay ytr

Doktor 3 kutu demişti ama haklısın 1 kutu yeter Bencede...son bir şey daha sorayım :) sirke peki, ne sirkesi kullandın ve nasıl kullandın ?

Kizlaarrr kesin sigarayi birakmammi gerekiyo helinin dediklerinin hepsini yapiyorum sigara haricc((

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bugun sonuclarim cikmis internetten kendim baktim sanirim dusuk riskli cunku orda yazan sey yuksek riskli hpv saptanmamistir ama bu enfeksiyon birkac tipleme yaziyordu tasimadigi anlamina gelmez gibi seyler diyo anlamadim gerci pek ama bu aksam devlete gidip yakicaklar canim nasil yanar acaba bu kotermi oluyo kadin dediki biz uyutmuyoruz birde kafama takilan bu doktor rahimin icini nasil anlicak sigill olup olmadigini

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…