arkadaşlar benim yaklaşık 9ay önce falan vajinada siğiller oluştu.doktora gittim tedavisi olmadığını yakarak tedavi edildiğini söyledi.yakıyorum bi ilaç sürüp geçiyo sonra tekrar çıkıyor.allah korusun rahim ağzı kanseri olma riski daha fazlaymış.bana bi tavsiyesi olan varsa lütfen yazsın.teşekkürler...
arkadaslar cörek otunun yağını mı önerirsiniz yoksa tohumunu mu ?
Konu ile ilişkili araştırmalarımda bir aşıya rastlamıştım, aktif cinsel hayat öncesi vurulması durumunda %100 e yakın koruma sağlıyormuş, üç doz vurulmuştum, çok şükür böyle bir rahatsızlık yaşamadım, ama muzdarip olan arkadaşlara nacizane tavsiyem, bağışıklık sistemlerini de tedavi süresince güçlü tutmalarıdır, immün sistemin baskılanması durumunda siğiilerin arttığına dair bir makale okumuştum.
Arkadaslar konu cok uzun zaman once acılmış ama belkı yardımım olur dıye yasadıgımı paylaşmak ıstedım.2007 de rutın yıllık smear testımde bır problem var denılerek kalposkopı sonrası cın 3 teshısı koyuldu .yanı rahımagzıkanserı oncesı lezyonların son asaması.2004 te genıtal sıgıller cıktı kasıklardaa oluştu ama bır muddet sonra gectı meger belırtılerıymış ve 3 yıl sonrakı smear da lezyonlara rastladım hemen lopeksızyon amelıyatı ıle rahımagzım alındı ve takıp basladı her 3 ay smear ıle takıp etttık ve uml 2014 daha 4.kez smear ım temız cıktı ve yıllık kontrole donduk.kansere yakalanmak belırtı vermıyor kanser oluna belırtıler var lutfen ıyı takıp edınız kontroller cok onemlı erken teshıs ıle korkulacak bır sey yok.yasım 41 ve bır doğumum var .cınsel partnerın fazlalığı elbette etken ama olmadıgı durumlarda olabılıyor,saglıklı gunler dılerım
arkadaslar ilk hpv ameliyatimi yaklasik 3 ay once oldum lazer ile ki daha yaralarim iyilesmeden daha da kotu ciktilar. canimi sikan sey lazerin yaktigi yerin yani eski sigillin cevresinde tamamamen sigiller olustu. acikcasi lazerin dagittigini dusunuyorum. doktora gittigimde 2. ameliyati olmam gerektigini soyledi hatta 3. ameliyati bile olabilirmisim!! her 2 ayda bir narkoz almak alzheimer gibi pek cok hastaliga sebep oluyor ve ben dogal tedavi yontemlerini arastirmaya basladim. hem yabanci hem yerel kaynaklara baya bir goz gezdirdim ve ise yarayan tek seyin elma sirkesi oldugunu dusunuyorum. aslinda 1 hafta surekli yapmak lazim ama ben araliklarla yaptigim halde baya bir azalma var. ki bendekiler oyle saymakla bitmyecek turden maalesefbenim size onerim cerrahi operasyonlardan once elma sirkesini deneyin derim. cunku benim tibbi presedurlere inancim kalmadi ne yazik ki..
sadece 2 gün 1 er saat düzenli yaptım, sadece 2. ve bu sabah tuvalet kağıdında sanki yara kabugu gibi şeyler olduğunu gördüm. totalda 2 saatte dökülmeye başladılar yani.internette araştırdım, herkes çok olumlu sonuçlar yazıyor.size kesinlikle katılıyorum. eşim koter e gitti. daha beter oldu. benm sirke kürü sonuç vermeye başladı. kuruyup dökülmeler hızlandı. smear testinin sonucunu bekliyorum. sonra doktora aşıyı söyliycem. koteri hiç düşünmüyorum. birde bal ve çörekotu nu deniyim dedim. ama midem kaldırmadı. sirke sonuç veriyor. bende 10. günden sonra dökülme başladı. yapan varsa sabrederek beklesin derim. fakat tam ağızda olan 2 günde yok oldu.onu koterle yaktırsaydım düşünemiyorum. sürekli yanacak falan birde krem uygulaması tam bir fiyasko. içi siyah olanlar daha dirençli. fakat gerçekten kopuyorlar:). modern tıbba karşı değilim kesinlikle. tahlilllerimi de yaptırdım. fakat koterle kesin çözüm 100 kişiden 10 kişi bile alamamış...
size kesinlikle katılıyorum. eşim koter e gitti. daha beter oldu. benm sirke kürü sonuç vermeye başladı. kuruyup dökülmeler hızlandı. smear testinin sonucunu bekliyorum. sonra doktora aşıyı söyliycem. koteri hiç düşünmüyorum. birde bal ve çörekotu nu deniyim dedim. ama midem kaldırmadı. sirke sonuç veriyor. bende 10. günden sonra dökülme başladı. yapan varsa sabrederek beklesin derim. fakat tam ağızda olan 2 günde yok oldu.onu koterle yaktırsaydım düşünemiyorum. sürekli yanacak falan birde krem uygulaması tam bir fiyasko. içi siyah olanlar daha dirençli. fakat gerçekten kopuyorlar:). modern tıbba karşı değilim kesinlikle. tahlilllerimi de yaptırdım. fakat koterle kesin çözüm 100 kişiden 10 kişi bile alamamış...
çekılmemıs olanı daha makul cıgneyrek
ama dger turlude yararı devam edıyor
merhabalar 3 hafta önce hpv den dolayı ameliyat oldum daha doğrusu vajina girişindede olduğu için doktor yakmanın acısına dayanamassın uyutucaz seni dedi uyuttular. yarım saat sonra uyandım yakma işlemi yapmış ama bazı yerlerde dikişlerimde var. 3 tane krem verdi onları sürekli sabah öğle akşam sürüyorum. ama şuan hafif hafif tatlı kaşıntılarım var görünürde bişey yok. doktorun dediği dikişler iyileşirken kaşınabilir ama forumdan hep okuduğum kadarıyla herkesin yenilemiş. yenilerse diye şuan uykularım kaçıyor. çünkü tekrar ameliyat olmak falan gözümde büyüyor. doğal yöntemlerle çözüm bulamazmıyım. ben 6 aylık evliyim. doktor 3 ay cinsellik yasak dedi. eşim çok anlayışlı ama yenilerse siğillerim hep böyle yasakmı olacak cinsellik bilgilerinize çok ihtiyacım var nolurrr yardım edinnnnn....
ya yardımcı olurmusunuz elma sirkesini hpv için nasıl uygulayacağız yada başka doğal yöntemler varmı
ben nasıl yaptığımı yazayım izninizle. yuvarlak makyaj pamuklarını sirkeyle ıslatıyorum sonra medikal bantlar var ( onların sensitive olanlarını kullanmanın daha iyi olduğunu düşünündüğümden ben onlardan almıştım) onlar ile siğillerin olduğu yere sabitliyorum. aynı zamanda ped de kullanıyorum çünkü oturunca filan sirke bulaşıyor bütün koltuklar sirke kokuyor :) ben 1-2 saat bırakıyorum çünkü hassas bir bölge olduğu için sağlıklı cildi de yakmaktan korkuyorum. internette yatmadan önce koyun, uyanana kadar yaklaşık 8 saat filan kalsın diyor ama ben acısına dayanamadığım için onu yapamıyorum. benim tavsiyem acısına dayanabildiğiniz kadar tutun. çünkü internette 20 dk lık günde 3 tekrarın da yeterli olacağını söylüyorlar. süre geçtikten sonra pamukları cıkartıyorum, sirke suda çözündüğü için bol su ile yıkıyorum ve peçeteyle kuruluyorum. her zaman kullandığım banyo havlusuyla değil!! sonrasında isteğe bağlı olarak çay ağacı yağını suyla seyreltip siliyorum, hem antibakteriyel ve antiviral olduğu için hem de acıyı dindirip ferahlık veriyor. başka sorunuz olursa yanıtlamaya çalışırım. geçmiş olsun.
sağol canım önerilerin için. sirkenin bebeğe bir zararı olmaz mı acaba.
bende de 3 tane vardı doktora gittim bir damla verdi asitmiş haftada iki defa uygula dedi ben pek yapmadım açıkçası daha sonra hamile kaldım doğum yaptım şimdi yoklar anlamadım yada ben yok sanıyorum ama eğer isterseniz o damlanın adını verebilirim. Halamda da olmuştu onu da çok yaktılar olmadı o da bu damla ile iyileşti şimdi birşeyi yok şükür
doktorun birşey dedi mi? benimki birşey olmaz demişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?