Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

hamılelıkde ve emzırme donemınde ası olunmuyor bılgınız olsun

Siparis verdim tanidik eczaneden akrabamiz dedim ya gardasil olucam 245 dedi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bende öyle tahmin etmiştim. doğumdan sonra artık

zaten gıttıgım doktorlar bakar bakmaz sıgıl dedı banada tahlılde

seneye olursun bışi olmaz yanlız şunu unutmayın hamılelıkte dırenc cok dusuyor c vıtamını alın her gun meyve suyu sıkın evınız de

gardesıl normalde kac tl olmus suan 245 se ıyı gbı cunku cervalıx 245 dedı 225 verım dedı :)
maddi durumumu ayarlıyım bende olucam ((( bu sene doluyor 5.5 sene oldu

Son düzenleme:

hergün meyve yemeye çalışıyorum canım. hamile kaldıktan sonra sanki eski siğillerin yeri yeniden kabarır gibi oldu. ben kafayı yedim. hemen dr uma gösterdim ben göremiyorum siğil falan dedi. bebeğe bir zararı yok allahtan ama gebelik süresince yeniden çıkacak olursa normal doğum yapamıycam. çok sinir bozucu. sen nasıl tedavi oldun?

gardesıl normalde kac tl olmus suan 245 se ıyı gbı cunku cervalıx 245 dedı 225 verım dedı :)
maddi durumumu ayarlıyım bende olucam ((( bu sene doluyor 5.5 sene oldu

Canim 268 tl imis kendime diye getircem dedi sana 245 tl ye

akrabanız madem ara dekiii ezacı depodan cıkarcakkkk ya soğuk buz zinciriyle getirsin de şimdi ara söyle
buz zincirini gör ve tarıhını kontrol et

meyve sıkıcan varsa portakl ye asitlı ya hamıle oldugun ıcın greyfurt ye demıyorum cunku greyfurt zararlı olabılır

her gun portakal ye sebzenı meyvenı eksık etme

senı rahatlatıccak söle onerım var pamuga sirke dök genıtal bolgenı sil sabah aksam sonrada ıkı dk beklet yıka bu senı korur korkma

sağol canım önerilerin için. sirkenin bebeğe bir zararı olmaz mı acaba.

hayır yapmaz genıtal ucuk hsv bıraz agrılıdır

ama helin ben 3 yildir phv virusu tasiyorum ve o virus bana bulastigindan beri ozellikle leep isleminden sonra bende bir agri olustu. igne gibi batmalar sanki ic kisimi bicak gibi kesiyomus gibi batmalar ve acilar olustu.

ama helin ben 3 yildir phv virusu tasiyorum ve o virus bana bulastigindan beri ozellikle leep isleminden sonra bende bir agri olustu. igne gibi batmalar sanki ic kisimi bicak gibi kesiyomus gibi batmalar ve acilar olustu.

bahsettıgın seyı bılıyorm ılk bır ıkı sene oldu bendeeee sımdı 5.yılım agrım gectı doktorum hıc bısı yok dıyo smaer alırken bakıo benım pımpırıklı oldugumu

yok dıo

sımdı anlıyorm kı psıkolıjık sankııı sımdıkerde yok ole bır sorunum

aynen bende senin gibi cok pimpirikliyim. benim leepten sonra birde yine smear temiz cikmadi. biopsi yapildi cin1-2 cikti. leepten sonra cikti bu sonuc. iyice kafayi yicem. hangi doktoruma guvenecegimi sasirdim. biri ameliyat diyor digeri biopsi tekrarliyalim diyor. biopsi zaten cin1-2 vermis sonucu niye tekarlayacagiz ki dedim biopsi de yaptirmadan ciktim doktordan. cok tutarsiz konusuyolar hepsi. ne yapacagimi bilmiyorummmmmm

eger devlette oluyorsanız ıkıncı kez yaptırın özelde bıraz pahalı bazen sonuc dogru cıkmıyor dogum evı ya da hastanede bı de yaptırın direk amelyata gırılmez yanı

bide asınız var mı

eger devlette oluyorsanız ıkıncı kez yaptırın özelde bıraz pahalı bazen sonuc dogru cıkmıyor dogum evı ya da hastanede bı de yaptırın direk amelyata gırılmez yanı

bide asınız var mı

hayir devlet degil. istanbulun en pahali hastanesi bu. cok meshur bir doktor bana kolposkopi yaparken bir an da dediki sizin lezyonlar cok o yuzden hic biopsi yapmayalim direk kazima yontemiyle leep yapalim dedi. korkuttu beni ve direk kendimi ameliyathanede buldum. bu islemlerin hepsi yarin saat icinde gerceklesti muayene ve ameliyat dusunun artik.
sonra ameliyattan ciktim dediki tamam artik temizledik o bolgeyi artik korkulacak birsey yok dedi. 3 ay sonra smear yapti ve smearde hgsil cikti. sasirdim. ve doktor dediki olabiliyor boyle seyler dedi. ve bu kez konik leep yapmaliyiz dedi. ya dedim gecen leep yaptiginizda patolojiden sonuclar temiz gelmisti hani ? nolduda simdi 3 ay sonra smear hgsil cikiyor dedim. yine olabiliyor dedi bana. ki bu cok unlu bir doktor floransnightingale de yaptirdik bu islermler. ikinci konik leepi yapmak isteyince ben korktum baska ozel doktora gittim. o da biopsi yapti ve cin1-2 dedi. hata nerde anlamadim simdi hangisine inanayim. bir baska doktora daha gittim hepsi ayri telden caliyor. ben napacagim ?

özel hastaneler kahretsın para alıyor baya medıcana fılan liv varsa oraya gıdın zaten sonuc cın 1 2 cıkmıs
doktorunuz degısırın ıkıncı doktorunuz ıdeal gbı sankı

özel hastaneler kahretsın para alıyor baya medıcana fılan liv varsa oraya gıdın zaten sonuc cın 1 2 cıkmıs
doktorunuz degısırın ıkıncı doktorunuz ıdeal gbı sankı

iste doktorumu degistirdim. cunki floransnighingale deki doktor bana ikinci leep i yapmayi onerdi bende baska doktora gittim. bu ikinci doktor biopsi yapti ve biopside cin1-2 cikti. ve doktor ameliyat yapmayalim, tekrar biopsi yapalim 6 ay sonra dedi. bende korktum yaptirmadim. simdi hangisine guvenecegim. interneti okuyorum cin1 ve cin2ler kendiliginde iyilesebilir diyenlerde var.. ama diger doktor ameliyat diyordu simdi ne yapacagimi bilemedim ? ikinciye leep yapilirsa rahim agzi cok kisalir ve hamile kalma durumum riske girer ilerde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…