Arkadaslar istanbulda olup hpv tedavisi gormus ve memnun kalmis birisi bana yazabilirmi daha once ozel kizilay hastanesine gittim doktor resmen asaladi beni bu yuzden hastaneye gidemedim ve 8 tane sigilim cikti. Resmen kotu bi moraldeyim boyle bi hastaligi yadirgamicak iyi bi doktor lazim bana. Moralim cok kotu her gece agliyorum
Artik. Gecen yaz nisanlimda cikti bu hastalik yaktirdi ama tekrarladi. 6 ay oncede bende basladi. Su an 8 tane oldu. Dayanamiyorum artik bana ne olursunuz iyi bi doktor onerin bu hastaligi yadirgamicak, insani asalamicak adam gibi bi doktor!
bende de 3 tane vardı doktora gittim bir damla verdi asitmiş haftada iki defa uygula dedi ben pek yapmadım açıkçası daha sonra hamile kaldım doğum yaptım şimdi yoklar anlamadım yada ben yok sanıyorum ama eğer isterseniz o damlanın adını verebilirim. Halamda da olmuştu onu da çok yaktılar olmadı o da bu damla ile iyileşti şimdi birşeyi yok şükür
masallah ıyı bak kendıne
ay canım normal doğum mu yaptın yoksa sezeryan mı? benim dr um gebelik süresince siğil çıkarsa normal doğum yapamazsın dedi moralim çok bozuk
sormadım dr a çünkü şuan yok bende şükür. kontrolümü yaptırdım dr uma bişey yok temiz dedi. ama doğuma kadar çıkarsa normal doğum yapamazsın dedi
adını verirseniz sevinirim. reçeteli bir ilaç mı acaba? çünkü ben yurtdışında yaşıyorum, türkiyeden aldırtabilirim ancak.
canım özelden mesaj attım ismini
teşekkür ederim. ben özel mesaj gönderemediğim için burdan yazıyorum. yanlış anlamazsan seninkiler nerendeydi?? uygulama açısından soruyorum çünkü benimkiler yaygın ve grup şeklinde. sadece siğilin üstüne nasıl uygulayacağım bilemedim. yine de alıcam elimde bulunsun. elma sirkesinde de 5% asit var, yavaş etki ediyor. eğer sabrım kalmazsa bunu denicem.
sormadım dr a çünkü şuan yok bende şükür. kontrolümü yaptırdım dr uma bişey yok temiz dedi. ama doğuma kadar çıkarsa normal doğum yapamazsın dedi
Arkadaslar istanbulda olup hpv tedavisi gormus ve memnun kalmis birisi bana yazabilirmi daha once ozel kizilay hastanesine gittim doktor resmen asaladi beni bu yuzden hastaneye gidemedim ve 8 tane sigilim cikti. Resmen kotu bi moraldeyim boyle bi hastaligi yadirgamicak iyi bi doktor lazim bana. Moralim cok kotu her gece agliyorum
Artik. Gecen yaz nisanlimda cikti bu hastalik yaktirdi ama tekrarladi. 6 ay oncede bende basladi. Su an 8 tane oldu. Dayanamiyorum artik bana ne olursunuz iyi bi doktor onerin bu hastaligi yadirgamicak, insani asalamicak adam gibi bi doktor!
teşekkür ederim. ben özel mesaj gönderemediğim için burdan yazıyorum. yanlış anlamazsan seninkiler nerendeydi?? uygulama açısından soruyorum çünkü benimkiler yaygın ve grup şeklinde. sadece siğilin üstüne nasıl uygulayacağım bilemedim. yine de alıcam elimde bulunsun. elma sirkesinde de 5% asit var, yavaş etki ediyor. eğer sabrım kalmazsa bunu denicem.
kesınlıkle dondurma ya da koter ıslemını yaptırın yayılma olasıgı yuksek // elma sırkesı koter sonrası bır ay ertesı ya da bır ıkı sıgıl az sa işe yarıyor
laser islemi zaten yaptirdim ama dedigim gibi daha yaralim iyilesmeden eski sigilin cevresinde kat be kat cikti. sanki hortumu kuma fiskirtiyosunuz gibi dusunun. suyun degdigi yerde bir sey yok ama cevresine yayildi. Guvenim kalmadi acikcasi. 4 tane vardi bende simdi 4 eski sigilin cevresinde 10 ar taneden 40 tane var neredeyse.
Sevgili hel_in dedigini bu hafta yapicam kesinlikle gidicem hastaneye. Cunku git gide cogaldiginin farkindaydim yazdigimda 8 di su an 12 oldu. Cok uzuluyorum gercekten cok yalnizdim bu konu hakkinda cevremdekiler anlamiyor bu konuyu ve kimseye danisamiyodum. Sizin bilgili olmaniz hepinizin birbirine destek olmasi bana ilac oldu. Burdan insanlarla ilestisime gecmek ve bilgi edinmek bana iyi geldi. İlk dediginiz gibi hastaneye gidicem. Tedavi sonrasida size burdan yine yazicam. Sizce yakmakmi daha iyi dondurmak mi sevgiliminki yakildi ama yine basladi.
floranca nigtingle de doktor herman isci ile görüşünüz.
fulyada ama suna tadılat sebebıyle sıslı subede
koterınızı olun sonrasında hemen asınızı yaptırın
bu sure zarfında sabah ole aksam pamuga sırke döküp bekletın uzerınde
aktardan önerdıgım tozları alın
gunde bır portakal suyuıcın
agda yapmayın ya da jılettle cok dıkkatlı alın
bırlıkte olmayın
denıze gırın havuza hayır
her mesajın sonunda alıntı ıle cevaplayın görürüz mesajınızı !
ya yardımcı olurmusunuz elma sirkesini hpv için nasıl uygulayacağız yada başka doğal yöntemler varmı
evet jiletle alırken çok dikkatli olun eğer keserseniz daha çok artarlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?