Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

istanbulda değilim ve dr öneremiycem malesef ama dr un seni aşağılamaya ne hakkı var ki? sanırım bu tarz bi sorun yaşadın öyle mi canım? öncelikle bende bu rahatsızlığı ilk öğrendiğimde internetten falan okuduklarımla kafayı yemek üzereydim.ilk yapman gereken sakin olmak ve tedavisi olan bi hastalık olduğunu bilmen. ben allah korusun yolun sonuna gelmişim gibi hissediyodum dünyam başıma yıkılmıştı.smear testi yaptırdın mı sonuç ne çıktı. onu aksatma yılda bir mutlaka yaptırman gerekiyor ve ben tedavimi evde yaptım kendim bi asitle. o kadar da büyütülecek bi sorun değil

adını verirseniz sevinirim. reçeteli bir ilaç mı acaba? çünkü ben yurtdışında yaşıyorum, türkiyeden aldırtabilirim ancak.

ay canım normal doğum mu yaptın yoksa sezeryan mı? benim dr um gebelik süresince siğil çıkarsa normal doğum yapamazsın dedi moralim çok bozuk

normal doğum olacaktı birşey olur mu dedim hayır dediler ama sonra başka sebeplerden dolayı sezeryen oldum ben

sormadım dr a çünkü şuan yok bende şükür. kontrolümü yaptırdım dr uma bişey yok temiz dedi. ama doğuma kadar çıkarsa normal doğum yapamazsın dedi

bana yapabilirsin demişlerdi kızdım o doğumhanede ki doktora şimdi ya normal yapaydım da kızıma birşey olaydı

canım özelden mesaj attım ismini

teşekkür ederim. ben özel mesaj gönderemediğim için burdan yazıyorum. yanlış anlamazsan seninkiler nerendeydi?? uygulama açısından soruyorum çünkü benimkiler yaygın ve grup şeklinde. sadece siğilin üstüne nasıl uygulayacağım bilemedim. yine de alıcam elimde bulunsun. elma sirkesinde de 5% asit var, yavaş etki ediyor. eğer sabrım kalmazsa bunu denicem.

kesınlıkle dondurma ya da koter ıslemını yaptırın yayılma olasıgı yuksek // elma sırkesı koter sonrası bır ay ertesı ya da bır ıkı sıgıl az sa işe yarıyor

sormadım dr a çünkü şuan yok bende şükür. kontrolümü yaptırdım dr uma bişey yok temiz dedi. ama doğuma kadar çıkarsa normal doğum yapamazsın dedi

günde bir taze potakal suyu ve
yogurtta bır seker kasıgı corek otu koyun aksam yatarken yıyın
korkma !

florance nightingela şişlide cok ıyı doktor var ısmını unutttum Ma cıdden cok ıyı

once nısanlınız cervalıx ası olmalı sızde oyle

1,2,6 aylarda
ve sonrasında saglıklı beslenırsenız cıkmaz
sorunuz varsa yazınız

bende 3 tane vardı iki tanesi vajinaya çok yakındı ağda bölgesindeydi, diğeri vajen ağzındaydı canım. Mesajda yazdım kullanımını umarım iyileşirsin ama dikkatli kullan

kesınlıkle dondurma ya da koter ıslemını yaptırın yayılma olasıgı yuksek // elma sırkesı koter sonrası bır ay ertesı ya da bır ıkı sıgıl az sa işe yarıyor

laser islemi zaten yaptirdim ama dedigim gibi daha yaralim iyilesmeden eski sigilin cevresinde kat be kat cikti. sanki hortumu kuma fiskirtiyosunuz gibi dusunun. suyun degdigi yerde bir sey yok ama cevresine yayildi. Guvenim kalmadi acikcasi. 4 tane vardi bende simdi 4 eski sigilin cevresinde 10 ar taneden 40 tane var neredeyse.

o zaman koter yaptırın sonra sırkeye baslayın ebnım 10 taneydı ıkı ayda 50 yakın oldu bır anda
asıt
sırke
ılac
aldaraa
en son koterle ve 15 gun arayla 2 kere oldum anca ole gectı sız dusunun

koter en saglıklısı cunku ıyı bı doktor yaparsa kesın cozum

koter sonrası c ve b vıtamını asımı oldum hıc aksatmadım hıc cıkmadı bıdaha

Son düzenleme:
Nehir doktora gittigimde yakin bi kiz arkadasimla gittim sansima o ara nisanlim ailesiyle tatildeydi. Doktor bana sorular soruyor iste ne zamandir birliktesiniz vs. Doktor erkekti boyle bi konuda bayan veya erkek doktor isini yapar bence diye dusunmustum. Ama o tavirlari asaglici konusmalarini unutamiyorum. Kiz arkadasimda sinirlendi siz isinizi yapin ne bu tutum dedi ben orda sok icersinde kaldim. İki ilac verdi ikisinden biri zaten piyasadan kaldirilmis oyle ilgisizler ki aklinizda bulunsun istanbulda olanlarin altintepe kizilay resmen igrenc insanlarla dolu. Ayni sekilde erkek arkadasima yapan doktorun kendi yeri bile degil baska bi hastaneye cagirdi bizi orda yapti. Bana bu konuda iyi kaliteli bi hastane lazim gercekten anlayan. O gittigim adam (adam demek istiyorum cunku boyle bir doktor olamaz) beni smear testine cagirmisti ama o gunden o tavirlardan sonra gitmek istemedim acikcasi. İsini isteksiz yapiyo olabilir fakat o laflar o tutumlari unutamadim. Ozaman hic bir sigilim yoktu hemde. Sadece kontrol amacli gitmistim ama o adamin o tavirlari tutumlari yuzunden hastaneden sogudum. Belkide gidip sadece korunma asisi bile olabilirdim.

Sevgili hel_in dedigini bu hafta yapicam kesinlikle gidicem hastaneye. Cunku git gide cogaldiginin farkindaydim yazdigimda 8 di su an 12 oldu. Cok uzuluyorum gercekten cok yalnizdim bu konu hakkinda cevremdekiler anlamiyor bu konuyu ve kimseye danisamiyodum. Sizin bilgili olmaniz hepinizin birbirine destek olmasi bana ilac oldu. Burdan insanlarla ilestisime gecmek ve bilgi edinmek bana iyi geldi. İlk dediginiz gibi hastaneye gidicem. Tedavi sonrasida size burdan yine yazicam. Sizce yakmakmi daha iyi dondurmak mi sevgiliminki yakildi ama yine basladi.

floranca nigtingle de doktor herman isci ile görüşünüz.

fulyada ama suna tadılat sebebıyle sıslı subede

koterınızı olun sonrasında hemen asınızı yaptırın

bu sure zarfında sabah ole aksam pamuga sırke döküp bekletın uzerınde

aktardan önerdıgım tozları alın
gunde bır portakal suyuıcın

agda yapmayın ya da jılettle cok dıkkatlı alın
bırlıkte olmayın
denıze gırın havuza hayır

her mesajın sonunda alıntı ıle cevaplayın görürüz mesajınızı !

Son düzenleme:

evet jiletle alırken çok dikkatli olun eğer keserseniz daha çok artarlar

ya yardımcı olurmusunuz elma sirkesini hpv için nasıl uygulayacağız yada başka doğal yöntemler varmı

biraz geç oldu ama kusura bakmayın anca girebildim siteye. çalışıyorum ve ayın son haftası en yoğun haftamız.
elma sirkesi kullanıyorum bende yoğun araştırmalar sonucu nette görüp uyguladım. pamukla siliyorum önce. sonra siğil olan yere tampon yapıp gece orada bekletiyorum sirkeli pamuğu. simsiyah olan ve yanyana çok çirkin gözüken doktorun yakmazsak geçmez dediği siğiller artık yok. gerçekten bunun için çok rahatladım. ben bu şekilde yapıyorum. henüz çıkmamış siğiller varsa onlar da ortaya çıkıyor bu sayede. ama 3 günde olmuyor. ben 10 mayısta başladım. koter yaptırmamışım iyi ki. smear testimin sonucunu bekliyorum . kan tahlili de yapılmıştı şimdi smear ve siğilin türünü öğrenmek kaldı bitek.

koter dondurma lazer tercih sizin , koter yaptırmadım iyiki de yaptırmamışım. şaka gibi kızlar kimseye aldanıpta pahalı doktorlara paranızı harcamayın lütfen.
doktora tabiki gidin ama o hastanede 21 yıl çalışmış bir kuzenim var? paranızı çöpe atmış olursunuz. değmez. elma sirkesini mutlaka deneyin sonuç olarak bu sadece dış görünüşü düzeltecek. diğer tahlillerinizi tabiki yaptırın aşınızı da olun buna lafım yok. ama şu doktor şu hastane :) yazık yani insanların umutlarıyla oynanıyo resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…