Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Oki 160 cıvarında aldım ama bır ay obce baska bı arkadas 110 cıvarına aldı nse optum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Soğuk press çörek otu yağı siğillere sürüldüğünde onları söküp atar. Ayrıca Hayiz halinde tutulan kanı yine kolaylıkla söküp atar. Kitapta okudum

Soğuk press çörek otu yağı siğillere sürüldüğünde onları söküp atar. Ayrıca Hayiz halinde tutulan kanı yine kolaylıkla söküp atar. Kitapta okudum

genelde corek otunu yenmesı taraftarıyım bende marankinin kıtabında okumustum
ama bunu soylemenız ıyı oldu sızın okudugunuz hangı kıtap
uygulama seklı nasıl ne sıklıkla ?

genelde corek otunu yenmesı taraftarıyım bende marankinin kıtabında okumustum
ama bunu soylemenız ıyı oldu sızın okudugunuz hangı kıtap
uygulama seklı nasıl ne sıklıkla ?

Öncelikle şunu belirteyim benim çörekotu ile tanışmam 5 aydır fln. Yağ ağır olduğundan kapsülünü içiyorum. Ofiste çıkan yemeklerden midir nedir 1 ay önce kabızlık sorunu baş gösterdi ve akabinde kanamalı ağrılar oturamıyordum dahi. Elimde şifalı bitkiler kitabı vardı oyle basit bir kitap app storeden indirdim orada ''yanlız Soğuk Press'' olacak diye üzerine basa basa söylüyordu. Aldım yağını pamuk ile sabah akşam ilgili bölgeye güzelce uyguladım daha 1. gün ne ağrı ne sızı.... Şimdi konuyu görünce küçük bir araştırma yaptım ve yine pamuk ile günde 2 kez uygulandığında siğillleri söküp atıyor diyor. Yani öyle özel bir tertibi yok.

yemeklerden sonra günde bir tutam ve bir bardak gecmıcek şekılde
yanı oglen ve aksam yemegınde zahter ( kekık cayı ) süzgece koyun üzerindem kaynar su gecırın 3 dk bekletın
bır tututamı gecırmeyın acı oluyor.

en az bır hafta deneyın cok rahatlıcaksınız

Teşekkürler. Ancak şöyle bir durum var eğer çörek otunu tohum yani işte marketlerde satılan siyah tanecik olarak çiğnemeden veya dövmeden aldığınız zaman mide bunu direk sindiriyor ve pek bir faydası olmuyor diye okudum yarın ofiste kaynağını bulurum umarım:) Yani illede yağına ulaşmamız gerekmiş:)

Son düzenleme:

yok bn mıde sorununuz ıcın soyledım .cok rahatlatır

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

canim sen bunu bizzat denedin mi? ise yaradimi merak ettim

Hayır bizzat denemedim ancak ''Ölüm hariç her derde deva'' diye hadis var. İnan birsürü rahatsızlığa denedim iyi geldiğini bizzat gördüm. Benim denediklerimi yazayım.

Mide yanması
Sivilce yüz
Hemoroid
Saç Sağlığı
Egzama
Baş ağrısı
Hazım Sorunları
Bunları bizzat denedim.

Şimdide saç beyazlaması yani renksiz pigmentlerin tekrardan rengini kazanması için uygulanıyormuş onu deniyorumm o biraz sürüyor ama sonucu bildiririm.

zurnanın zırt dediği yer, hpv olup olmadığımı herhangi bir jinekologdan öğrenebilir miyim? testler bütün hastanelerde yapılıyor mu?

arkadaşlar hpv tiplemem temiz çıktı doktor virüsün önemsiz ve risksiz bi tip olduğunu söyledi şükürler olsun rabbim herkese şifa versin bebek için önünümüzde bi engel olmadığını söyledi rabbim kimseye yaşatmasın böyle durumlar...

gecmıs olsun tıp 6 dır buyuk ıhtımalle

Merhabalar. Aynı dertten ben de çekiyorum. Burada yeterince konuşulmuş; paylaşımlarınız için teşekkür ederim faydalı olan şeyler oldu. Ben 1 aydır aldara krem kullanıyorum, şaseler bugun bitiyor. Anlatıldığı gibi uyguladım ve hiç aksatmadım. Krem rahatsızlığı geçirmediği gibi var olan büyüdü ve 1 tane daha çıktı. Haftaya yaktırmayı düşünüyorum fakat işlem için sorduğum yer (özel hastane) fiyat için "750 tl civarı" dedi. Maddi durumum şu an bunun için uygun değil ama bu illetten biran evvel kurtulmak istiyorum. İyice sinirlerimi bozmaya başladı. Burada yazılan fiyatlar çok makul. İzmirde yaşıyorum. Yaktırma veya dondurma işlemi için daha önce denenmiş bildiğiniz tavsiye edebileceğiniz bir yer var mı acaba?

Yardımcı olursanız cok sevinrim. şimdiden teşekkürler

arkadaslar merhaba benim de birkaç sorum var bilenler yardımcı olursa çok sevinirim. 2 gün önce siğilleri mi yaktırdım işlem sırasında acı hissetmedim lokalle yapıldı ama 2 gündür hala hareket ederken acı hissediyorum bir de benim siğillerim çok kötü bir yerdeydi vajina ve iç dudak kısmında bu yüzden çok canım yanıyor hatta o bölgede hafif şişlil var kremlerimi bile doğru düzgün süremediğim için iyileşmesi zor olacak diye korkuyorum. aynı bölgeden koter yaptırmış olan var mı tam olarak acısı ne kadar sürede geçti yaralarınız ne kadar sürede iyileşti çok mutsuzum hiç iyileşmeyecek gibi geliyor sinirlerim bozuluyor.

Devlet hastanelerini bi dene canım iyi bi doktor bul devlette çünkü özel hastaneler çok külfetli oluyo bu hpv ve siğillerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…