herkese merhabalar 35 haftalık hamileyim önceki sene 1 tane genital siğilim vardı yaktırdım ve geçti. eşimde hala var ve tedavi görüyor. dr aktif siğil olmazsa testlerin de temiz çıkarsa normal doğum yapabilirsin demişti hamileliğin başında. normal doğum yapmayı çok istiyorum ama netten araştırdığım kadarıyla bebek için tehlikeliymiş. ne yapacağımı bilmiyorum dr doğumla ilgili bişey söylemedi henüz yarın kontrolüm var ne diyecek bakalım. daha önce benim gibi siğili olan ve normal doğum yapan var mı?
sabah portakal suyu ıcın sıkıp
gunduze dogru evevıt vıtamın
aksamda sıze onerım
pahalı degıl ıkı ay gıdıyor bu tarıfı sıtede verdım gecmıse bakarsanız bır cok bayanda bır hafta ııcnde gectı 150 tl mıktarı bır sy
100 gr propolıs 50 gr corek otu 50 gr arı sutu 50 grm polem tozu alın buyuk hazır bal kavonozunda hepsını karıstırıp sabah aksam yıyın sonucu goruceksınız
120 tl tutuyor ıkı ay gıdıyor
yanlız tahta kasıkla yıyın metal deymemsı lazım propolıse
Eki Görüntüle 945136
daha sonra da hepsını karıstırıp gunes gormeyen yere koyun folyolayıp
ben lavoba altına koydum
Eki Görüntüle 945139
bunu her gun cıgneyerek sabah aksam yıyın sebze agırlıklı beslenın gunde bır ada cayı bıtkı cayı tuketın ama bır bardak
aksam mandalın yıyın
zor degıl bakın sabah portakl suyu tok karnına macun sonrası vıtamın aksama doru bıtkı cayı bır bardak aksam tok karınan macun ve meyva
asınınızı da olun ha bır de her sabah aksam sırkeyle sıgılın uzerıne ıkı uc dk bekletın pamukla
Boyle su an seni alip sana sarilasim geldi icimden nasil dua ediyorum sana. Bana yasam sevinci veriyosun cok sagol kuzum benim allahim sana bu ilgilerini guzel dusuncelerini geri dondurucek hic sıkılmadan ilgilendin canim ben cok sagol seni sıkmak istemedigim icin cok soru sormak istemedim ama bikmadan cevap verdin. Allah senden razi olsun. Dediklerinin heepsini yapicam sana da duaciyim haberin olsun iyi ki varsin hel_in iyi olursam senin sayende
Arkadaşlar siğillerim vardı ve yakıldı. Sonrası için aldara krem kullanmamı tavsiye etti doktor, ben de kullandım ama henüz 4 kez. Yalnız bir sorunum var, kremi sürüp yattıktan sonra sabah çok şiddetli karın ağrısı ile uyanıyorum, sanki regl dönemi ağrısı gibi, 6 saat ancak sabredip yıkamak zorunda kaldım, yıkayınca biraz zaman sonra ağrım geçiyor. Bu konuda bilgisi olan varsa bana yardımcı olabilir mi, bu şiddetli karın ağrısı normal mi? Ilacı kullanmayı kesmeli miyim ?
kremı ıkı gun arayl koter sonrası uygulamanız daha cok etkı eder
kremın yatarken sürüp sabah yıkayabılırsı sorun olmaz ama herhangı agrı sızı yapmaz
sızınkı tamamen pıskolojık oldunu belırıtırim
2 gün arayla uyguluyorum, koter oldu, yaralarım iyileşti ve kremi kullanmaya başladım daha 4 kez kullandım. Ama gece sürüp yatınca sabah 5 saat sonra şiddetli karın ağrısı ile uyandım, 6 saati ancak doldurup yıkamak zorunda kaldım, gece uyurken psikolojik olabilecek bir durumum söz konusu değil, hiç bir yanma, kaşınma yapmıyor, neden insanlar böyle şeyler oluyor diyor diye bile düşünüyordum, ben hatta bu şiddetli karın ağrısının kremden bile olacağını düşünmemiştim, üst üste sürüp sabah aynı ağrı ile uyanınca bunun tesadüf olmadığını, kremden olacağı kanaatine vardım, tarifi mümkün olmayan şiddette bir karın ağrısı ile uyanıyorum, yarın son kez yine deniyecem, aynı ağrı ile uyanırsam kremi bırakmak zorunda kalacam sanırım
Sakın sakın bırakmayın az sürün ama sürün azıcık sür o zaman ama bırakma
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bende bırakma taraftarı değilim ama ne bileyim o ağrıyı şiddetli bir biçimde Yaşaryınca, acaba rahim v.s yerlere zarar mı veriyorum diye korkuyorum. Sonuçta herkes de olabilecek bir yan etki değil. Rahim kısmı ( karnım) çıkacak gibiydi...teşekkür ederim cevabın için
I zaman sırkeye basla pamuga dok sür
Sirkeyi de 2 gün de bir şeklinde mi kullancam, bir de sürüp hemen yıkayacak mıyım ?
Eger evdeysen günluk sabah aksam pamuga dök sirkeyi uc dort dk beklett
Yıka sonraaa
Sabahlarıda sırkeyı uygula aldarayı sür akksam sürme ama ince bi tabaka sür
O ılacı bitir
Cunku aldara derı leZyonuna sadece etkı eder
Bu sürede camasırlarınız ütüleyin
Pamuklu gıymenız laZım
Akıntı ıcın günde bir ada cayı ıcın
Teşekkür ederim, sirkeyi deniyecem söylediğin şekilde...aldarayı bugün de akşam bir daha deneyim, aldara hakkında kesin kararımı yarın vermiş olurum :)
6 senedır yazıyorm forumda aldara ıle alakalı bole bır sıkayet hıc duymadım dedım gbı sırke ıle beklet ıkı uc dk
Sonrasında yıka
Aldara
Aldarayı ıstıosan gündüZ sür
Hayır etmeZ
Sırke dogal asıt zaten
Bununla birlıkte elevit vıtamın de destekle 30luk sanırım 9 tl
Elevit vitamini hiç duymamıştım, fiyatı da uygunmuş, bir bulmaya çalışayım...bir de aktardan şu karışımı alayım yarın
Tamam vıtamını ıkı ay kullan aralıksız sonra ıkı hafta ara ver tekrar basla
Aktardan tozları al evde buyuk kavonoza bosat yap
Günese koyma ben mutvak dolabına altına koydum
Etrafını folyala
Mahalle arası bı aktarda da ucuZa gelır mesela merkezde 150 mahalle arası 110 tl :)
Ve tok sabah aksam tahla seker kasıgı ıle ye bı cay kasıgı tüket
Yarın bizim aktar ne kadar fiyat çıkaracak bakalım :)) teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?