Muhakkak ası ol emzırmıyor hamıle degıl iseniz
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bazı sitelerde aşının da çok korumadığı yazıyo o yüzden düşünmedim yaptırmayı... çocuk istiyorum zaten aşı yüzünden de beklemek istemiyorum şimdi
zurnanın zırt dediği yer, hpv olup olmadığımı herhangi bir jinekologdan öğrenebilir miyim? testler bütün hastanelerde yapılıyor mu?
arkadaşlar hpv tiplemem temiz çıktı doktor virüsün önemsiz ve risksiz bi tip olduğunu söyledi şükürler olsun rabbim herkese şifa versin bebek için önünümüzde bi engel olmadığını söyledi rabbim kimseye yaşatmasın böyle durumlar...
Koter nasıl oluyor bilgi verirmisiniz benim 2 hafta sonra tekrar kontrolum var ameliyat olalı (yakma işlemi yaptı doktor ama dikişlerrim var) 3 hafta oldu şuan görünürde bişey yok ama dikişlerimin olduğu yerler tatlı tatlı kaşınıyor. diyorum acaba tekrarmı çıkıyolar bilgi verirmisiniz. Koter hakkındada bilgilendirirseniz sevinirimmm.
Arkadaslar Hepiniz Merhaba bu siteye gental siğili olan var mı diye internetten aratırken buldum üye olmamın tek nedeni de şimdi doktordan geliyorum.ve sigillerden nasıl kurtuldugumu sizlerle paylaşmak.Umarım herkes kurtulur.Arkadaşlar oncelikle ben ilk olarak dondurma yontemini denedim ki kimseye tavsiye etmiyorum kesin bir çozum değil 2. olarak yakma yontemini denedim fakat yakmadan hemen sonra başka biryerimde daha sonrada yakılan yerdeki siğillerim tekrarladı 3 doktor değiştirdim fayda etmedi en son olarak yaptığım şey çok basit çorek otu :) evet cok basit corek otu yemeye basladım .Hersabah bir kasık balın uzerine yarım cay kasıgı corek otunu doktum tabi birde yatmadan once doktum ve yedim inanın bana iki haftada butun sigillerim kayboldu.hata ameliyat yerimde de ne iz kaldı ne de siğil.Doktorumla da bunnu paylastım fakat doktor bana sunu soyledi ameliyat yaparken yakma yonteminde yakılan yerin dısıkdaki yerlede de sonradan etkisini gosterip sigilleri yokedermis dedi ben bu arada ası da vurdurmustum1. asıyı oldum siğillerden hemen sonra tabi bunların hepsinin etkisi biraraya gelmiş olabilir ama ben sizlere siddetle corek otunu tavsiye ediyorum cunku corek otu direk bagısıklık sistemini kuvvetlendiriyor ve virusu dışarı atıyor İNANIN VE YAPIN ALTENATİF TIP KESİNLİKLE VARDIR BEN KURTULDUM DİLERİM SİZLERDE KURTULURSUNUZ .:))
hpv tiplemesi nasıl yapılıyor paylaşır mısınız?
uygulama can acıtıyor mu..
ben biyopsi ve koterizasyon uygulattım dört gün oldu ne oturabiliyorum ne rahat yürüyebiliyorum
bebek sahibi olmak için tipleme yaptırmak gerekiyor mu?:18:
paylaşırsanız sevinirim
canım hpv tiplemesi aynı smear gibi sürüntü alıyolar bi acı olmuyo yani hamilelik için benim doktorum hpv tip sonucunu beklemişti riskli tiplerden biri çıksaydı yine ertelenecekti bebek işi Allaha şükür temiz çıktı bundan sonra smear takibi olcak hep...
anladım.....
çok teşekkür ederim yaseneel...
rica ederim canım br an önce rabbim vucutlarımızdan hpv illetini atsın inş ...
hpv tiplemesi nasıl yapılıyor paylaşır mısınız?
uygulama can acıtıyor mu..
ben biyopsi ve koterizasyon uygulattım dört gün oldu ne oturabiliyorum ne rahat yürüyebiliyorum
bebek sahibi olmak için tipleme yaptırmak gerekiyor mu?:18:
paylaşırsanız sevinirim
koter yapılırken doktorunuz koter yapılan yerdekı alandan bıyopsıye gondermıstır bıyıopsı 30 gunde sonucu cıkıyor
bundan sonra 6 ayda bır smear yaptırının
takıbı saglanır
her gun duzenlı vıtamın alın
yag ve sekerlıden uzak durun
koter ızlerı 15 gunde gecıyor agda ve ılıskıden bır ay uzak durunuz
bol sebze meyve
asınızı olun 1/2/6 . aylarda 6 ay sonrada cocuk dusunun cunku hamılelıkte cıkma olasıgı cok yuksek hem asınızı olun hemde 6 ayda toparlanın
Merhabalar
1 senedir siğilim var, geçen sene aldara ile iyileştirdiğimi düşünürken 1 yıl sonra yeniden nüksetti. Doktor bana %80 lik triklorasetik asit yazdı, 2-3 eczaneye sordum bizde olmaz dediler. Nerden bulurum ben bunu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?