Canım ılık bal zencefilli süt yap günde 2-3 kez bi dene ne aidsi test yaptırmıssın işte öyle bi durum yokYa kızlar benim boğazım o kadar antibiyotige ilaca geçmedi yahpv mi var agzımda acaba ya da aids falan mı aids testi yaptırdım negatif çıktı ama acaba yeterli titreye mi ulasmamisti off günlerdir hiç bişey yutamiyorum hep daja kötü oluyo üstünde beyaz şeyler var
Ya kızlar benim boğazım o kadar antibiyotige ilaca geçmedi yahpv mi var agzımda acaba ya da aids falan mı aids testi yaptırdım negatif çıktı ama acaba yeterli titreye mi ulasmamisti off günlerdir hiç bişey yutamiyorum hep daja kötü oluyo üstünde beyaz şeyler var
Ay ne bileyim inatla geçmeyince insanın aklına hersey geliyoCanım ılık bal zencefilli süt yap günde 2-3 kez bi dene ne aidsi test yaptırmıssın işte öyle bi durum yok
Ağzımin her yeri agridigi acidigi icin nerde ne var anlamıyorum vallaHangi testi yaptirdin? Hivde iliskiden 3 hafta sonra yuzde yuz dogru sonuc veren bi test var hiv rna yük testi, 3 saatte sonuclanan. Onu yaptirdiysan hic endise etme. Benim yaptiridigim doktor garanti verdi.
Bi de benim yeni bi sigilim var dilde, bu bastirinca batma hisse yasatiyo. Agri yapmiyo! Dikkat batma yapiyo, elince sert bi sekilde bastirinca iğne batirmissin gibi siddetli bi sekilde. Dun kriyo yaptirdim ona da. Aslinda agizda sigil agri yapmiyo fakat icerde gelismekte olan bir lezyon varsa sinirlere baski yaptigi için batma hissi yaratabiliyomus. Benim bu batma yapan gozle gorulmuyodu çünkü henuz disari cikmamisti, allahtan cildiyeci bilgili cikti. Krio yapica batma hissi gecti... eger batma yoksa rahatla derim. Agri diyosun, hpv olduğunu hic sanmiyorum.
Burda helin diye biri vardı o yaktırmadan sonra yara kapanmadan tam aldaranıb cok etkili oldugunu yazmıstı.Yarın gidip yaktırma işlemini yaptırıyorum kızlar. 2 gün önce de gardasil aşısını oldum. siğillerim makat etrafına yayılmaya başladı. Bu yaktıma işleminin sonrası için bana önerileriniz var mıdır?
İnterferon alfa ve lazer Senin işini çözücek benceulkameti araştırdım internette, 2014 te lisansı iptal olmuş... bi çözüm olsa keşke, valla moralim sıfır arkadaşlar... her şeyi yapıyorum, antideprasanla morali de düzelttim iki hatadır iyiydim. takmamaya çalışıyorum ama 2 günde ağzımın içinde 4 tane falan yeni siğil çıktı. artık sebebini bulamaz oldum... bu genitalden daha çok üzüyor. tabi, umudumuzu kaybetmiyoruz, savaşa devam :)
ben aldara 1,5 ay kullandım. bende siğil geçirme etkisi olmadı malesef. 2014 tarihli tıbbi bir seminer videosu izledim geçen akşsam. orada aldaranın 6 haftada siğillerde bir iyileşmeye sebep olmadığı taktirde bırakılması gerektiği, çünkü uygulandığı bir bölgede virüsle savaşan bir maddeyi etkileyip siğillerin daha inatçı olmasına yol açtığını anlatıyordu doktor. (isteyen olursa videoyu bulup linkini atarım. bu arada, 6 haftada etkili olduysa devam edilebilir) ) dış genital bölgede hiç bir etkisi olmadı, iç genital bölgenin de derisi hassas olduğu için sanırım, baya bi tahrişe yol açtı zaman içinde. ama çok can yakan türden değil. dolayısyla, zaten koter yüzünden tahriş olmuş derinin aldarayla daha çok tahriş olma ihtimali var gibi geliyor bana.Burda helin diye biri vardı o yaktırmadan sonra yara kapanmadan tam aldaranıb cok etkili oldugunu yazmıstı.
Canım dogru demiş benim doktor kesinlikle o bçlgeye kullanma dedi ama ben öyle okuyunca acaba yara kapanmadan faydası olur mu diye düşündüm kendi kendimeben aldara 1,5 ay kullandım. bende siğil geçirme etkisi olmadı malesef. 2014 tarihli tıbbi bir seminer videosu izledim geçen akşsam. orada aldaranın 6 haftada siğillerde bir iyileşmeye sebep olmadığı taktirde bırakılması gerektiği, çünkü uygulandığı bir bölgede virüsle savaşan bir maddeyi etkileyip siğillerin daha inatçı olmasına yol açtığını anlatıyordu doktor. (isteyen olursa videoyu bulup linkini atarım. bu arada, 6 haftada etkili olduysa devam edilebilir) ) dış genital bölgede hiç bir etkisi olmadı, iç genital bölgenin de derisi hassas olduğu için sanırım, baya bi tahrişe yol açtı zaman içinde. ama çok can yakan türden değil. dolayısyla, zaten koter yüzünden tahriş olmuş derinin aldarayla daha çok tahriş olma ihtimali var gibi geliyor bana.
Ben daha tipini bile bilmiyorum kiArkadaşlar şimdiye kadar hpvnin tiplerine göre ne kadar sürede temizlendigi veya kaldıgıyla ilgili yapılmış en büyük calısma calısma 5 yıldan uzun süre sürmüş binlerce hpvli hasta katılmıs ve 5 yıldan uzun bi süre izlenip virüs yüklerine bakılmış tiplerine göre hastalıgın ne kadar sürede ne boyutta oldugunu göstermişler http://m.aje.oxfordjournals.org/content/158/5/486.full
Canım öyle düşünme nolursun geçmiş olsun bak ne güzel atanıcaksın etrafında hep bunla ilgilenen doktorlar olucak istedigin zaman gidip tedavini yaptırırsın vitamin hapları alırsın toplarsın kendini.Ağızındakilere tanı konuldu mu hpvyi söylemek zorunda değilsin ama şüpheleniyosan hala virütik bi durum olabilicegini söyleyebilirsinKızlar beni hastaneye yatirdilar boğazım içinbaşka bi hastalığın Vat mi dediklerin de hpv yi söyleyemedim şu an penisilin G tedavisi görüyorum hpv tedavisine de başlamadım vücut direncim iyice düştü Bu hpv kalıcı olacak galiba bende bu arada mezun oldum atama açıldı ama hiç bişeye sevinemiyorum atanabilecem mi belli değil bi an once atanıp burdan gidip tedavi olmam gerek
Dilimizin üstündeki papillalar sürekli yenilenir ve dilin köküne ve yanlarına doğru büyükleri izlenir bunlar anatomik olusumlardir acaba bunlarla siğili karistiriyo olabilir misin. Onlar tat tomurcugu olabilir bence. Zaten büyük olasılıkla dilde çıkıyo hpv. Ağzının başka bölgesinde çıkıyorsa büyük ihtimal hpv degildir,ulkameti araştırdım internette, 2014 te lisansı iptal olmuş... bi çözüm olsa keşke, valla moralim sıfır arkadaşlar... her şeyi yapıyorum, antideprasanla morali de düzelttim iki hatadır iyiydim. takmamaya çalışıyorum ama 2 günde ağzımın içinde 4 tane falan yeni siğil çıktı. artık sebebini bulamaz oldum... bu genitalden daha çok üzüyor. tabi, umudumuzu kaybetmiyoruz, savaşa devam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?