- 14 Temmuz 2016
- 436
- 123
- 18
Agzimdakilere tanı konulmadi sormadım da çünkü yanımızda aile dostu doktorumuz vardıCanım öyle düşünme nolursun geçmiş olsun bak ne güzel atanıcaksın etrafında hep bunla ilgilenen doktorlar olucak istedigin zaman gidip tedavini yaptırırsın vitamin hapları alırsın toplarsın kendini.Ağızındakilere tanı konuldu mu hpvyi söylemek zorunda değilsin ama şüpheleniyosan hala virütik bi durum olabilicegini söyleyebilirsin
Sen şuan ağır faranjit geçiriyosun bak atlatıcaksın sen artık bi diş hekimisin yakında tamamiyle kendi ayaklarının üzerinde durup üstesinden geliceksin Allah baska dert vermesinCanım öyle düşünme nolursun geçmiş olsun bak ne güzel atanıcaksın etrafında hep bunla ilgilenen doktorlar olucak istedigin zaman gidip tedavini yaptırırsın vitamin hapları alırsın toplarsın kendini.Ağızındakilere tanı konuldu mu hpvyi söylemek zorunda değilsin ama şüpheleniyosan hala virütik bi durum olabilicegini söyleyebilirsin
Ben su an hiç bişey yapmıyorum ya kendim aldara alıp 6 hafta kullansam biseu olur mu acabaAldara işe yararsa kesin geçiriyo ama yaramazsa siğiller ona bagısıklık kazanıp daha inatcı olabiliyo
İnşallah. Psikolojik destek de alıyorum geçecek hepsi inşallah. Aslında 1 -2 ay önce çok daha berbat durumdaydim insan alisiyo ve bazı şeyler düzeliyor zamanlaSen şuan ağır faranjit geçiriyosun bak atlatıcaksın sen artık bi diş hekimisin yakında tamamiyle kendi ayaklarının üzerinde durup üstesinden geliceksin Allah baska dert vermesin
Bende sağlıkçıyım canım sen faranjit olmussun bence bu kadar acı yapmaz cünkü ayrıca doktora dersin diş hekimiyim hastaneden belki bişey olmustur vs diye bogazına iyice baksın cihazlaAgzimdakilere tanı konulmadi sormadım da çünkü yanımızda aile dostu doktorumuz vardıdiş hekimi olarak bu illetten doktora gitmek daha utanç verici bi sağlıkçı olarak
Canım hiçbişey yapmamaktan iyidir bi de sabah sirke akşam aldara yapabilirsin ama aldara gün aşırı olucak ama ondan önce verrutol al fırcayla sür (6 tl sonra aldara yaparsın) verrutol düşürür siğiliniBen su an hiç bişey yapmıyorum ya kendim aldara alıp 6 hafta kullansam biseu olur mu acaba
Canım koterden sonra ki üc gün falan duş almaman gerek diye biliyorum.Batikonla temizlersin .Kaç tane yakılmış bişey dedi mi tekrar cıkar mı vs diye.Bi de o büyük olanın siğil oldugundan emin misin ?pzt günün bekle sen ara sor bende büyük bi olusun bırakılmıs diye .Çünkü bazen doktorlar bi iki tane bırakabiliyo tekrar gelsin diye sen nolur nolmaz sor siğil degilse söyler siğilse de gider ücretsiz lokal yaktırırsınBugün genel anestezi ile sigillerim yakildi.Cok korkuyordum ama korktuğum kadar can yakici olmadi sonrasi için. Iceride de iki bölgede varmış orasi da yakildi bir tek onun ince bir sizisi var. Sadece anüs bolgemin bir yerinde gorulememe imkanı olmayan büyükçe bir oluşum vardi. Eve gelip baktigimda oraya işlem yapılmamış gibi sanki onu anlamadim neden işlem yapilmadi. Birde anestezi sonrasi doktorun dediklerini hatırlamıyorum. Duş falan alabilecek miyim bana onerileriniz var mıdır kizlar.
Bi de içeriye nasıl sıcramış ya :s Senin anüs bölgende yeni olusmamıs mıydı zaten sen farkettin mi içeridekini bi de girişte cok mu vardı ki içeriye girmişCanım koterden sonra ki üc gün falan duş almaman gerek diye biliyorum.Batikonla temizlersin .Kaç tane yakılmış bişey dedi mi tekrar cıkar mı vs diye.Bi de o büyük olanın siğil oldugundan emin misin ?pzt günün bekle sen ara sor bende büyük bi olusun bırakılmıs diye .Çünkü bazen doktorlar bi iki tane bırakabiliyo tekrar gelsin diye sen nolur nolmaz sor siğil degilse söyler siğilse de gider ücretsiz lokal yaktırırsın
Bi de içeriye nasıl sıcramış ya :s Senin anüs bölgende yeni olusmamıs mıydı zaten sen farkettin mi içeridekini bi de girişte cok mu vardı ki içeriye girmiş
Bende nüks var mı yok mu anlayamıyorum ben sirke sürdüm 24 saat belki sirke yapmısımdır 1 haftayı geçgin süredir ondan dolayı cildim dermatit gibi bişey oldu derimin bazı yerleri bildigin bembeyaz oldu nokta nokta şeklinde bi beyazlık degil böyle serçe parmagının yarısı kadar beyaz oldu bazı yerler bazı yerler kabuk bagladı mesela o anüs içime dogru olan kıvrımların üstü kabuk gibi bişey oldu beyaz siğil sandım sonra baktım düştü gibi orası soyuluyo yani resmenVajina girisinde bir ara cikti sonra ben sirke verrutol onlari yok ettim o ara sicradi sanirim. Bende kasinti ve batma hissinden anlamistim zaten iceride de bişeyler oldugunu. Büyük parça muhtemelen sigil yakma isleminden once de soyledim burada var bak buralarda hissediyorum diye. Çok fazla bişey kalmamisti zaten ama cikan bolgeleri ben kontrol altina aldikca baska yerleree cikiyordu en son. Olmazsa haftaya tekrar gidip baktiricam. Sende yeni nuksetme falan yok iyisi dimi
Bi de size bişey söylicem ben nd yag lazer var ona gitmeyi planlıyorum epilasyon icin nd yag lazer derinin cok altına indiği için bircok yerde terkedilmiş bi yöntem bazı araştırmalarda siğil tedavisi için kullanılmıs :) bende siğilim oldugunı söylemeden nd yag lazer epilasyona gitmek istiyorum tabi doktoruma sorucam bi ilk .Seans fiyatı epilasyonun 100 tl siğilim var deyip gitsem siğil için nd yag lasere 1000 lira derlerdi ama ona eminimBende nüks var mı yok mu anlayamıyorum ben sirke sürdüm 24 saat belki sirke yapmısımdır 1 haftayı geçgin süredir ondan dolayı cildim dermatit gibi bişey oldu derimin bazı yerleri bildigin bembeyaz oldu nokta nokta şeklinde bi beyazlık degil böyle serçe parmagının yarısı kadar beyaz oldu bazı yerler bazı yerler kabuk bagladı mesela o anüs içime dogru olan kıvrımların üstü kabuk gibi bişey oldu beyaz siğil sandım sonra baktım düştü gibi orası soyuluyo yani resmen
Yaralar boğaz dışında dilimde de var. Dilimin sol taraf kenarı kat kat olmuş orda 2 tane ağrıyan beyaz lezyon vardı ağrısı geçti ama kendi küçülmis bi şekilde kalmış şimdi de aynı şekilde sağ tarafta çıktı dilimin. Ağrıyo siğil kadar beyaz.Bende sağlıkçıyım canım sen faranjit olmussun bence bu kadar acı yapmaz cünkü ayrıca doktora dersin diş hekimiyim hastaneden belki bişey olmustur vs diye bogazına iyice baksın cihazla
Canım sen bakire misin yüzeyel mi tam ilişki mi yaşamıştın ? Anal sex yaşadın miBugün genel anestezi ile sigillerim yakildi.Cok korkuyordum ama korktuğum kadar can yakici olmadi sonrasi için. Iceride de iki bölgede varmış orasi da yakildi bir tek onun ince bir sizisi var. Sadece anüs bolgemin bir yerinde gorulememe imkanı olmayan büyükçe bir oluşum vardi. Eve gelip baktigimda oraya işlem yapılmamış gibi sanki onu anlamadim neden işlem yapilmadi. Birde anestezi sonrasi doktorun dediklerini hatırlamıyorum. Duş falan alabilecek miyim bana onerileriniz var mıdır kizlar.
ND yag lazer dişte genelde kanamalı işlemlerde kullanılıyor bununla epilasyon yapılıyo muymus doktora sorunca bize dw haber ver canım. Ama lazer den önce jiletle almak gerekiyo onu napacaz.Bi de size bişey söylicem ben nd yag lazer var ona gitmeyi planlıyorum epilasyon icin nd yag lazer derinin cok altına indiği için bircok yerde terkedilmiş bi yöntem bazı araştırmalarda siğil tedavisi için kullanılmıs :) bende siğilim oldugunı söylemeden nd yag lazer epilasyona gitmek istiyorum tabi doktoruma sorucam bi ilk .Seans fiyatı epilasyonun 100 tl siğilim var deyip gitsem siğil için nd yag lasere 1000 lira derlerdi ama ona eminim
Bence o kadar sürüp derin tahriş etme cubku bu siğil catlaklara yerleşiyor. Benim jilet ten sonra 2 tanesi onlarca oldu.Bende nüks var mı yok mu anlayamıyorum ben sirke sürdüm 24 saat belki sirke yapmısımdır 1 haftayı geçgin süredir ondan dolayı cildim dermatit gibi bişey oldu derimin bazı yerleri bildigin bembeyaz oldu nokta nokta şeklinde bi beyazlık degil böyle serçe parmagının yarısı kadar beyaz oldu bazı yerler bazı yerler kabuk bagladı mesela o anüs içime dogru olan kıvrımların üstü kabuk gibi bişey oldu beyaz siğil sandım sonra baktım düştü gibi orası soyuluyo yani resmen
Bağışıklık sistemin nasıl. Sigara Alkol var mı. Beslenmen nasıl niye bu kadar tekrar çıkıyo senceVajina girisinde bir ara cikti sonra ben sirke verrutol onlari yok ettim o ara sicradi sanirim. Bende kasinti ve batma hissinden anlamistim zaten iceride de bişeyler oldugunu. Büyük parça muhtemelen sigil yakma isleminden once de soyledim burada var bak buralarda hissediyorum diye. Çok fazla bişey kalmamisti zaten ama cikan bolgeleri ben kontrol altina aldikca baska yerleree cikiyordu en son. Olmazsa haftaya tekrar gidip baktiricam. Sende yeni nuksetme falan yok iyisi dimi
Belki büyük parça dediğin siğil değil hemoroiddir o yüzden almamistirVajina girisinde bir ara cikti sonra ben sirke verrutol onlari yok ettim o ara sicradi sanirim. Bende kasinti ve batma hissinden anlamistim zaten iceride de bişeyler oldugunu. Büyük parça muhtemelen sigil yakma isleminden once de soyledim burada var bak buralarda hissediyorum diye. Çok fazla bişey kalmamisti zaten ama cikan bolgeleri ben kontrol altina aldikca baska yerleree cikiyordu en son. Olmazsa haftaya tekrar gidip baktiricam. Sende yeni nuksetme falan yok iyisi dimi
Kullanılıyo bazı merkezlerde cildin baya derinine iniyo o siğil catlaklara yerleşiyo konusu benimde kafama takıldı ama sorucam bi doktora cünkü bu kanamaya yol acmadan tahrip edip bagısıklıgı o bölgeye yönlendirebilir jilet icinse benim tütlerim kalın o bölgede gerek kalmayabilir :)ND yag lazer dişte genelde kanamalı işlemlerde kullanılıyor bununla epilasyon yapılıyo muymus doktora sorunca bize dw haber ver canım. Ama lazer den önce jiletle almak gerekiyo onu napacaz.
Evet hemoroid olma ihtimali yüksek hemoroid memesi bende de vardı ona dokunulmadı cünküBelki büyük parça dediğin siğil değil hemoroiddir o yüzden almamistir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?