Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Evet asiyi gidip yaptiricam yaptirmadim henüz tipleme de yaptirmamistim. Su anda daha beyaz beya ten renginde ya da kahverengi degil ve azman gibiler sanki ya ben anlamadim cumartesi doktor disarda bisey yok dedi simdi kabart kabarti sigil obekleri halinde 4 5 yerde var.

Kızlar ben hala şoktayım 1.Kuru olucak jilet yok ağda yok tüy dökücü yok sürtünme olmaması lazım 2.Batikon-sirke (wc sonrası) 3.AŞI 4.Kesinlikle bağışıklık ben vitamine dayandım bi iki tane sanki cıktı mı noldu anlamadım koptu galiba sonra(sabah aç karnına supradyn-öğle yemekten yarım saat sonra solgar çinko yani zinc picolinate-sonra bir iki saat geçince immuneks plus-akşama doğru balık yağı kapsülü aldım

Canım makatta mı ? Makattaysa ve siğil varsa zaten ya 6 ya 11dir .Benim 6ya benziyomus rengi beyazımsa ve nokta nokta dagınıktı.Emin misin ? Orayı bi yıka karanlıkta telefonun lazer ısıgını acıp bak bence yakılan yer varsa onlarda kabarmıs olabilir

Evet canim benim de nokta nokta ama öbek halinde. ben yaktirmamistim doktor disarda bisi yok icerde iki yerde var onlari da haftaya yakacaktik ama iki günde bunlar türedi. Dagildim su an ya.

Evet canim benim de nokta nokta ama öbek halinde. ben yaktirmamistim doktor disarda bisi yok icerde iki yerde var onlari da haftaya yakacaktik ama iki günde bunlar türedi. Dagildim su an ya.
Canım seni o kadar iyi anlıyorum ki.Bak çinko al ben günde 2 alıyorum bu arada çinkoyu burada daha önceki bi kadında çinkodan sonra zayıflayıp düştüğünü söylemişti siğillerin ki bir çok calısma da çinko hpv üzeirne yapılmıs çinko seviyeleri yükselince vücut hpvyi daha kolay görüp savaşıyo aşını ol.Aşı nüksü azaltıyo dağılma bende bak dün nasıl dağılmıştım şimdi yine kendime geldim.İçeri de dediği makat mı vajina mı ???? Dağılma hiç sirke sık ki ben kekik de attım sirkeye ikisi de antiviral bi de maden suyu ekliceö yarın bak vajina içinde değilse makatındaysa çömelir pozisyonda fıs fıslı sprey şişesine koy iyice içine sık sürekli sık faydasını görürsün.Bi de glizigen jeli de önerebilirim

Makattaysa tür değiştirmemiştir bence vajinadaysa anlarım da makattaki siğil yapcam türler belli zaten alttan birleşip cıkmışlardır bak lazerle yaktır bugün benimki mikroskopla bakıldı mesela mikroskopla asetik asit sıkıp bakıyo 100 kat büyütüyo benim ilk bastaki 60 siğilim yakılmasaydı şimdiye 500 taneydi heralde.Bende 2-3 tane görünürde vardı kriyo yaptırdım için rahat etmedi diğer yerlerde kabardı ve dermatolog ısrarla burda yok dedigi için doktor değiştirdim eğer o 60 minicik mikroskopik siğilim yavas yavas cıksaydı bi de cogalsaydı şuan binkat kötüydüm.O yüzden gözle değil mikroskopla bakılan yerlere git.Benimde suan seansım herşey toplam 500e geliyo toplam seninkiyle aynı fiyat yani.

Benim makat ile vajina arasindaki deride. Cinko sabahlari bir tane aliyordum artık aksamlari da alayim. Vajina icinde var iki yerde demişti ama saniim gecti onlar kasinti vardi kasinmiyo artik su an. Sirkeli su ve biokadin ile yikiyorum surekli. Propolis kullanıyorum imuneks coenzyme kullaniyorum çörek otu ve ari sütü karistiriyorum sabah aksam yiyorum. Bu insan evladi daha ne yapsın :) sen sirkeyi su ile karıştırıp mi yapiyorsun yoksa direk sirkeyi mi sıkıyorsun. Ya bir de bunlar kabariyo sonra o deri kalkiyo ben soyuyorum o deriyi yani kendi soyuluyo benimkiler çok cilgin ya. Dayanamayip verrutol de sürüyorum ama yok arkadaş. Ben anadolu yakasindayim gittigin yer nerede canim

Hahah benimkiler de çok cılgın bi 60 tane cıkıyo bi vajinaya giriyo bi cıkıp düşüyo anlamadım ki bende dün gözlerimle gördüm resmen cıkmıslardı Bugün yok onlar.Multivitamin de aldın mı tamamdır :) ben direk sirkeyi sıkıyorum yıkamıyorum fıs fıs sprey şişesine koydum bilerek ki direk derinin içine hızla temas etsin diye bi de çömeliyorum iyice öyle sıkıyorum.Bence çinko ve multivitamin bombam bunları zayıflattı sanki ayrıca AŞI yı direk olunca iyi oldu.Tabi geri gelirlerse ve ben burda yine zırlarsam şaşmayın Mecidiyeköyde cevahirin orda

Yakinda vajinamin seyir defteri dige günlük tutmaya basliycam
Hahahah bak kekikte katmıstım sirkenin içine valla onu sıktım dün gece burda zırladıktan sonra pıt düştü orası siğilse .Spreyle oraya sürekli sık

Dertlipanda sen duadan bahsetmiştin. Bana duayı mesaj atabilir misin acaba? Bir de onu deneyeceğim.

Ya kızlar bişey dicem ya tuy dokucu krem ve yumuşak yüz sungeriyle epilasyon yaptığım halde kanayan yerler oluyo napacam ben genital derim çok hassas makasla bile alsam makas ucu degse Kanar o derece hassas ve bnm iki taneydi ben hpv oldugunu bilmeden jiletle alınca onlarca oldular doktor her yere ekmissin demişti tee o zaman şimdi kanayan yerlerden de çıkacak diye çok korkuyorum bol su sabunla yıkadım ama şimdi de sirke surucem off napacam hen tedaviye de baslayamiyorum

Arkadaslar çok soru sordum ama 2 gündür acayip boğazım ağrıyo çok fena siş kızarık kulaklarima vuruyor ağrısı. Üstünde de beyaz pamukçuk tarzı lekeler Var sizce hpv den kaynaklı olabilir mi. Normal tanı kriptik tonsillit bakteriyel bişey ama ben çok korkuyorum 2 gündür antibiyotik soğuk algınlığı ilacı kullanıyorum sürekli yatıyorum ama hiç iyileşme olmadı

Canım hpv agızda ilk tek bi yerde cıkar ve büyür diye biliyorum zannetmiyorum öyle bi durum oldugunu soguk algınlıgında olabilecek bi durum olsa zaten çok sert olur o cıkıntılar öyle yumusak leke gibi olucagını zannetmiyorum .Ağızda nokta nokta olması zor dedigim gibi cıkan vakalarda tek bir yerde sert sekilde cıkar ilk diye okumustum

Canım keşke kullanmasaydın tüy dökücü ya sirke ilk çok yakar zamanla alışıyosun ama ben budan yıllar önce mantar oldugumda kullanıyodum ondan dolayı alıskınım biraz acısına derim de öyle sorun olmuyo o yüzden ama suan yaran varsa zaten sirke o yarayı deşer orayı kükürtlü sabun veya hassas sebamedin genital temizleyicisinin al en kötü onlarla yıka batikonla bence

Bademcik iltihaplanmasi olmuş, dert etme. Hpv ile ilgili degil. Malesef bu konuda bilirkişi olarak soyleyeyim, benim agzimda siğil tek bi bölgede büyük olmadı. .. aksine minik minik ama hizla büyüme egilimli, agiz mukozasiyla ayni renk ama dokununca sert. Dilimin bi kac yerinde de dokununca agrili, aft benzeri şislikler oluştu ama iki günde gecti... yani göremiyorum... sigil miydi emin olamiyorum.

Psikoloji acayip bi sey arkadslar... hivden Suphelenirken, halsizlik bogaz agrisi lenf bezi şişmesi gibi belirtiler gosterdi bünye. Netagif sonucu aldigim gibi bütün belirtiler geçti. Psikoloji o kadar etkiliyor ki yalanci gebelik diye bi kavram var! Vücut, kortugun ya da istedigin, yani kafa olarak cok odaklandigin konuda benzer/ayni semptomlari gosterip seni bile kandirabiliyor. Demek istedigim, kuruntu yapip kendini hasta ediyor olabilirsin...

Özgecim ben hala seninki siğil mi emin olamıyorum sen emin misin o yakılanın siğil oldugunu suan ne durumdasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…