Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Kadın doğum da yönlendirir tıbbi genetikte yapılıyor

Didem beni bi kaşıntı tuttu şimdi yanmayla özellikle vajen makatta Bişi yok felaket kaşınıyor dudak içleri uykum gitti

On
İrin toplamış vajen dudaklarını
Hiç korkmaa doktor bana dedi ki orası bi iki hafta tatlı tatlı kaşınıcak irin toplucak sakın korkma yenisi cıkıyo diye kaşıma asla iyileşmeye baslıyo ondan kasınır demişti

Padofilm önerisini not aldım arkadaşlar. Şu an regl dönemindeyim biter bitmez deniycem.
İşin kötü yanı regl dönemimde daha da artıyor sigillerim. 3. ayım bu ve 3 defadır bu böyle oldu.Sanırım vajina kuru kalmadığı için öyle oluyor.
Anemi var bende demir ve çinko hapi kullanıyordum. Bugün buna vitamin hapi da ekledim.Propolis damlası için saraçoğlunun genital sigil videosunu izleyip umutlanmistim fakat netten baktığımda hangi propolis damlasi orijinal bilemedim. Kararsizim açıkçası.
Umarım hepimiz bi an önce kurtuluruz bundan arkadaşlar. Psikolojik olarak yıpratıcı bi süreç.

Canım evet cok yıpratıcı oldugu gerçek eğriçayır propolis damlası aldım ben onu karısıma kattım zehir gibiydi ama damla damla alınca cok etkiliydi.Demir hapını aç alman gerekiyo yoksa demirin emilimi düşer sen ilk sabah demir hapını al yemekten 1 saat sonra vitamin hapı akşam üzeri de çinko hapını al bence .Adet döneminde de pedin etrafına upuzun bi tuvalet kagıdı al ikiye katla sonra onu pedin etrafına dola iki parca da dikey halde ayrı bi kagıt koy komple ped tuvalet kagıdıyla kapansın orayı kupkuru tutuyo saatlerce istediginde de kagıdı değiştiriyosun

Bi de adet dönemi vücudun bagısıklıgının en fazla düştüğü dönem ayrıca demirin eksikse b12nde eksiktir ikisinin kaynagı da kırmızı et cünkü elinde kan tahlilin varsa doktorundan b12 aşısı iste cok etkili o da

Kremi sürdüm kanama olmuş vajen üstte
Çok normal benim makatım iki hafta hafif hafif kanadı kahverengi kanlı akıntı geldi kasıklarım şişti tatlı tatlı kaşındı yara orası suan ama geçicek

Ben elimi sürmüyorum ameliyat eldivenleriyle krem sürüyorum ama baya yakmış doktor Nasıl desem vajen dış dudaklarda baya siğil varmış ben hiç bilmiyordum yalnız şöyle söyleyim bu kuyruk sokumundaki siğil adım gibi eminim o doktor Oray'ı görmedi bile kesin Nasıl kaşınıyor Nasıl orası siğil kaşıntısı birdahaki gittiğimde onu yaktırtıcam birde bu vajen girişi ve makat yakını haşat full yanık kırış kırış olmuş orası Nebiçim umarım geçer siğiller birdaha cıkmaz...

O geçiyo canım lazer iz bırakmaz zaten hatta iz ve kırışıklık tedavisinde de böyle derin yakan lazerler kullanılıyo ki vücut orayı tamir etsin diye oradaki siğilse cogalır zaten en kötü kontrole gittiginde orayı da yakar

Ayrıca ilac getirticektin getirtebildin mi ? Bana da haber verir misin bende getirticem duruma göre vizesi olan bulgar göcmeni bi arkadasımdan vs bi şekilde isteticem

Ayrıca ilac getirticektin getirtebildin mi ? Bana da haber verir misin bende getirticem duruma göre vizesi olan bulgar göcmeni bi arkadasımdan vs bi şekilde isteticem
İlaç getirticem kişiyle baya konustum bugün gidiyor normalde gümrükte sorun oluyormuş bu bir ikincisi istanbuldaymıs bana yazdı dedi faceye foto atmıssın istanbuldasın yanına gelim dedi bende hayır dedim yanımda arkadaşım var ayıp olur Bi ısrar konum at gelcem sonra dedim hayırdır ya?işte günlerdir baya yazdım o arkadaşa getirticem dedi artık getirsede almam

Güzel kızsın göçmenlere benziyorsun bana kendini tanıtırmısın gibi Bi yazışmalar oldu rahatsız oldum...karşılıksız birşey yapmıyorlar onu anladım bende o ilaç için ona verecek taviz yok

Güzel kızsın göçmenlere benziyorsun bana kendini tanıtırmısın gibi Bi yazışmalar oldu rahatsız oldum...karşılıksız birşey yapmıyorlar onu anladım bende o ilaç için ona verecek taviz yok
İyi yapmıssın neyse tedaviye göre ben aralıkta falan tekrar mail atıcam isteticem ordaki şubesinden umarım tekrar cıkmaz 2 ay bitti kaşıntım felaket vardı son günlerde kaşıntım azaldı gibi bitti hatta geceleri yatmadan önce immuneks gibi olan ımutor yutuyorum vücut gece enerjisiz kalmadıgı icin uyurken olan kaşıntı azalıyo geçiyo gibi geldi bana hatta öyle oldu :)

Yaktıralımı 2 ay oldu?benim kaşıntım çok

Yaktıralımı 2 ay oldu?benim kaşıntım çok
Evet tam tamına 2 ay bitti .Kaşıntının çok olması doğal şuan orası yara ve iyileşme sürecinde ki derin daha önce de asitle yakıldı kolay değil toparlamaya calısıyo o bölgen benimde öyle oldu cook ama cok tatlı bi kasıntı olucak sakın kaşıma kaşıntı için dayanamıcak olursan madecassol krem sür anında kaşıntı kesilir

Kan tahlili yaptırcam kanımda ne vitamin eksikliği var bu aids olsun hepatit olsun öğrenmek istiyorum varmı yokmu sanırım hpv kanda bakamıyorlar ben bunları nerden ve nasıl öğrencim hangi doktora hangi bölüme gitmem gerekiyor Didem Can'ım normal gittiğim devlet hastanesindeki kadın doğum uzmanındanmı isticem?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…