Siğil acı yapmaz canım ve sürekli büyüme ve yayılma eğilimindedir siğil olsa bir iki haftya yanında da cıkmaya devam ederGeçmiş olsun. Benimde vajinamın sağ tarafında şişlik gibi var. Ucu yok fakat içi sıvı gibi ve acı yapıyor. Büyümedi ama uzunn zaman sonra geçti. Seninki de öyle mi? Cinsellikle alakası var mıdır? Bu hastalık hakkında biraz daha bilgi verir misin
Merhaba didem,Canım 3 kere gitme hakkın var 3 kere için 1500 lira ödedim. 1 kere lazerle yaktırdım. 2. Kontrolüme paranoya yapıp var zannedip gittim baktı doktor asetik asit testi yapıp mikroskopla ekranı açtı birlikte inceledik yoktu eğer o sefer gittiğimde de siğilim olmuş olsaydı yakıcaktı.Şimdi 1 hakkım kaldı varsa ücretsiz yakılıcak yoksa kontrole gittigimde o hakkımı da kullanmıs olacagım.Sen muayeneyi arayıp fiyat aralıgını sorsan aslında daha iyi olur bi de özge de gitti istersen ona da bi sor
Canım hakan topalismailoğluna gidiyorum istanbul mecidiyeköyde cevahirin orda dr nevranın eşiMerhaba didem,
Bu dediğin doktor nerede ? İstanbulda mı?
Cunku ben bir defa yaktırdım ve nerdeyse bu fiyata yakın bir şey ödemiştim.
Çok rahatım ya bu asit gibi değil hiç acı yanma yok asit kadar sadece çok nemli sürekli terliyor genital bölgem birde kanlı gibi biraz yakılan yerler inş geçerYanık kremi silverdin onu her gün sürmen lazım iki hafta boyunca iyileşmeyi hızlandırmak icin zinc picolinate da çinko hapı işte her gün 1 tane çinko hapından alıyosunn
Teşekkürler not ettim. Geçmiş olsun sana da.Canım hakan topalismailoğluna gidiyorum istanbul mecidiyeköyde cevahirin orda dr nevranın eşi
Ya Didem doktor klitoristekine ve kuyruk Şok'umu dediğin yerdekilere yağ bezesi dedi aöa onlar ye çıktı anlamadım yakmadı oramı?Canım hakan topalismailoğluna gidiyorum istanbul mecidiyeköyde cevahirin orda dr nevranın eşi
Canım demişti. Ya bende de vardı onlar yaş bezesi diye cıkmıstı geçti sonra hatta bende cıban cıkmıstı ona yüzde yüz siğil diyodum kuyruk gibi uzamıstı ona siğil degil demişti inanamamıstı. Bi haftaya geçmişti yani doktora güven yag bezesi dedigi şeylere bende inanamamıstım ama öyleydi gerçekten.Bi de bir iki hafta aşırı akıntın ve cerahat gibi böyle kanıyomuş gibi koyu sıvı gelicek ordan hatta his kaybı olucak bi süre o koyu sıvı bende de gelmişti korkma bikac güb banyo yok arada batikonla nemli kalmasın fön malinası tut bacagını ac yat bikaç gün akıntın ve kanlı cerahatin içinse korkma hatta kasıgın şişebişir panik yapma normalYa Didem doktor klitoristekine ve kuyruk Şok'umu dediğin yerdekilere yağ bezesi dedi aöa onlar ye çıktı anlamadım yakmadı oramı?
Batikon?Koku da oluyo böyle bi hafta falan orası kokuyo sonra geçiyo
Batikonla dezenfekte edebilirsin bi iki gün sonra tendürdiyot bildigimZBatikon?
Didem sende çıkmıyor demi? Birde bu doktor bana hiç aşı ol demedi ben aşı oldugumu söylemedim ama sana söylemiş sanırımBatikonla dezenfekte edebilirsin bi iki gün sonra tendürdiyot bildigimZ
Bana doktor aşı ol demişti konuştuğumuzda bi de seninkilerin tipi için bişey söyledi mi ?Bende şuan dışta bişey yok gibi gözüküyo bi de benim derim sürekli kaşınıyo ve soyuluyoDidem sende çıkmıyor demi? Birde bu doktor bana hiç aşı ol demedi ben aşı oldugumu söylemedim ama sana söylemiş sanırım
Yok tip filan hiç muabbeti olmadı git test yaptırda demediBana doktor aşı ol demişti konuştuğumuzda bi de seninkilerin tipi için bişey söyledi mi ?Bende şuan dışta bişey yok gibi gözüküyo bi de benim derim sürekli kaşınıyo ve soyuluyo
Depolarım derken? Didem çinko aldım şimdi ben bitane. Sabahları kahvaltıdan sonra dedi doktor2 ay bitti bende bikaç ay sonra da ilac getirticem coriolus mrl ilk vitamin ve çinkoyla depolarımı doldurucam sonra ilac tedavisi düşünüyorum
Makatta oldugu icin dememiştir muhtemelenn vkaina için temizse skıntı yokYok tip filan hiç muabbeti olmadı git test yaptırda demedi
Bana dediki bak vajen girişinde yoğun vajen dış dudak büyük dudakların kenarlarını yaktı bana tek dediği en yoğun makatında var zaten en çok makat yandı bu arada anal ilişkiden olmazmı bunlar?Vajina temizse skıntı yok :) depolarım derken vücuttaki vitamin ve mineral seviyelerim iyice yükselsin hepsi sonra ilac getirtcem coriolus mrlyi
Yok sadece anal ilişkiden değil sürtünme olur oraya temas olur bi şekilde makata bulaşır veya vajenden makata yayılır makatta daha nemli bi bölge oldugu için orada hızlı cogalır sende anal ilişki oldu mu cünkü anal ilişki varsa içeriye iyice bakarlar eger sürtünme veya vajinadan oraya sıcramıssa kontrol altına alındıgında içeriye cok fazla sıcramaz ya da hiç içeri de olmaz diyimBana dediki bak vajen girişinde yoğun vajen dış dudak büyük dudakların kenarlarını yaktı bana tek dediği en yoğun makatında var zaten en çok makat yandı bu arada anal ilişkiden olmazmı bunlar?
CAnım o duayı bana özelden yazarmısınGeçmiş olsun öncelikle sakin olun tek siz değilsiniz bu durumu yaşayan. Bende ailemden gizli gidiyorum tedaviye. Yalnızım falan deyip daha çok üzmeyi. Kendinizi. Çok daha kötü durumda olanlar var
Öncelikle en önemli şey moral bunu unutmayın. Geçeceğine inanın. Bağışıklığınızı güçlü tutun hatta takviye alın. Imuneks plus , çinko , c vitamini vb takviyeler kullanmakta fayda var. Sigara ve alkol kullanıyorsanız lütfen azaltın. O bölgenin temizliğini yaparken zedelemeyin siğilleri. Yayılmasına sebep olur. Krem bana kalırsa en ideal olanı. Ilişkiye girmeyin çoğu doktor yasaklıyor. Ben 1-2 kez ilişkiye girdim yalan değil ama artık girmiyorum girmemde zaten çok canım yandı tam girişte oldukları için. Sürekli sayıp o bölgeye bakmayın moral bozmaktan başka bir işe yaramıyor.
Kriyo yaptırabilrisiniz 1-2 saat Yürümekte çok zorlanıyorum ben ama sonra acısı hafifliyor yani biraz dayanırsanız kimse anlamaz.acınız hafifleyene kadar bir kafede vakit geçirebilirsiniz Yada bir arkadaşınız yardımcı olabilir. Sonuç olarak anlayacaklarını sanmıyorum dayanılmayacak gibi değil. Ben sürekli gizli gidiyorum reçete olsun muayene , uygulama olsun resmi olarak tabi işleniyor ama sanmıyorum o şekilde anlaşılacağını içiniz rahat olsun.
Birde ben okudum siğillerimi. Belki yazımı okumuşsunuzdur.Ben artık doktora gitmek bile istemiyordum çok çoğaldı işe yaramıyor diye. Sonra bir süre o bölgeye hiç bakmadım bile en son doktora gitmeden temizlerken farkettim sadece bir tane kalmış. Istersen duayı dene sende.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?