Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Siğil acı yapmaz canım ve sürekli büyüme ve yayılma eğilimindedir siğil olsa bir iki haftya yanında da cıkmaya devam eder

Merhaba didem,

Bu dediğin doktor nerede ? İstanbulda mı?

Cunku ben bir defa yaktırdım ve nerdeyse bu fiyata yakın bir şey ödemiştim.

Merhaba didem,

Bu dediğin doktor nerede ? İstanbulda mı?

Cunku ben bir defa yaktırdım ve nerdeyse bu fiyata yakın bir şey ödemiştim.
Canım hakan topalismailoğluna gidiyorum istanbul mecidiyeköyde cevahirin orda dr nevranın eşi

Didem ç
Yanık kremi silverdin onu her gün sürmen lazım iki hafta boyunca iyileşmeyi hızlandırmak icin zinc picolinate da çinko hapı işte her gün 1 tane çinko hapından alıyosunn
Çok rahatım ya bu asit gibi değil hiç acı yanma yok asit kadar sadece çok nemli sürekli terliyor genital bölgem birde kanlı gibi biraz yakılan yerler inş geçer

Ya Didem doktor klitoristekine ve kuyruk Şok'umu dediğin yerdekilere yağ bezesi dedi aöa onlar ye çıktı anlamadım yakmadı oramı?
Canım demişti. Ya bende de vardı onlar yaş bezesi diye cıkmıstı geçti sonra hatta bende cıban cıkmıstı ona yüzde yüz siğil diyodum kuyruk gibi uzamıstı ona siğil degil demişti inanamamıstı. Bi haftaya geçmişti yani doktora güven yag bezesi dedigi şeylere bende inanamamıstım ama öyleydi gerçekten.Bi de bir iki hafta aşırı akıntın ve cerahat gibi böyle kanıyomuş gibi koyu sıvı gelicek ordan hatta his kaybı olucak bi süre o koyu sıvı bende de gelmişti korkma bikac güb banyo yok arada batikonla nemli kalmasın fön malinası tut bacagını ac yat bikaç gün akıntın ve kanlı cerahatin içinse korkma hatta kasıgın şişebişir panik yapma normal

Didem sende çıkmıyor demi? Birde bu doktor bana hiç aşı ol demedi ben aşı oldugumu söylemedim ama sana söylemiş sanırım
Bana doktor aşı ol demişti konuştuğumuzda bi de seninkilerin tipi için bişey söyledi mi ?Bende şuan dışta bişey yok gibi gözüküyo bi de benim derim sürekli kaşınıyo ve soyuluyo

2 ay bitti bende bikaç ay sonra da ilac getirticem coriolus mrl ilk vitamin ve çinkoyla depolarımı doldurucam sonra ilac tedavisi düşünüyorum

Bana doktor aşı ol demişti konuştuğumuzda bi de seninkilerin tipi için bişey söyledi mi ?Bende şuan dışta bişey yok gibi gözüküyo bi de benim derim sürekli kaşınıyo ve soyuluyo
Yok tip filan hiç muabbeti olmadı git test yaptırda demedi

2 ay bitti bende bikaç ay sonra da ilac getirticem coriolus mrl ilk vitamin ve çinkoyla depolarımı doldurucam sonra ilac tedavisi düşünüyorum
Depolarım derken? Didem çinko aldım şimdi ben bitane. Sabahları kahvaltıdan sonra dedi doktor

Vajina temizse skıntı yok :) depolarım derken vücuttaki vitamin ve mineral seviyelerim iyice yükselsin hepsi sonra ilac getirtcem coriolus mrlyi

Vajina temizse skıntı yok :) depolarım derken vücuttaki vitamin ve mineral seviyelerim iyice yükselsin hepsi sonra ilac getirtcem coriolus mrlyi
Bana dediki bak vajen girişinde yoğun vajen dış dudak büyük dudakların kenarlarını yaktı bana tek dediği en yoğun makatında var zaten en çok makat yandı bu arada anal ilişkiden olmazmı bunlar?

Bana dediki bak vajen girişinde yoğun vajen dış dudak büyük dudakların kenarlarını yaktı bana tek dediği en yoğun makatında var zaten en çok makat yandı bu arada anal ilişkiden olmazmı bunlar?
Yok sadece anal ilişkiden değil sürtünme olur oraya temas olur bi şekilde makata bulaşır veya vajenden makata yayılır makatta daha nemli bi bölge oldugu için orada hızlı cogalır sende anal ilişki oldu mu cünkü anal ilişki varsa içeriye iyice bakarlar eger sürtünme veya vajinadan oraya sıcramıssa kontrol altına alındıgında içeriye cok fazla sıcramaz ya da hiç içeri de olmaz diyim

CAnım o duayı bana özelden yazarmısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…