Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Benımde öyle benimdee ben bile göremiyorum ama jilet yapma sakın gerçekten makasla kısalt yeter gittiginde anlıcaksın zaten sorun olmuyo derinin dibine mikroskopla bakıyo cünkü

Benımde öyle benimdee ben bile göremiyorum ama jilet yapma sakın gerçekten makasla kısalt yeter gittiginde anlıcaksın zaten sorun olmuyo derinin dibine mikroskopla bakıyo cünkü
Makatımı ve vajen altımı klitorise kadar yoldum eldivenle::) daha fazla dayanamadım pis bişey ya dayanamadım kanadı biraz üst tarafında tek tek çekecek değilim işkence dişlerimi sıkarak yoldum üst tarafı makasla alıyım biraz değişik renkli olacak ama olsun:)

İyi yapmıssın canım sirkeyle ya da batikonla dezenfekte etsen yeter hadi bakalım sende kaç tane cıkıcak merak ediyorum :) 106 60 rekor kime gecicek

Lokal anestezi olamadım çok acıdı ben genel anestezi istedim 15 kez iğne değdirecek vajen ve makatıma dayananamazdım ilk iğnede acı çektim kalktım saat 4 ü bekliyorum2000 lira vercem ve siğilin 60 70 tane var dedi makat içindede varmış

Merhaba arkadaslar,

ben de kendi genital sigil problemimi paylaşmak adına yeni üye oldum.

30 yaşındayım, bekarım. Son 2 aydır genital sigil problemim var. İlk 1 ay lezyonlari farketmem sürdü. Genelde vajina girisindeydi. Doktora gittiğimde İnternetten de araştırdigim gibi genital sigil olduğunu öğrendim. Doktor daha kapsamlı bir hastaneye gidip yaktırmam veya dondurmam gerektigini söyledi.
Hemen yaktirma veya dondurma işlemine maruz kalmamak adına cinko hapi ve bağışıklık kuvvetlendirici bir damla aldım. Oral yoldan ikisini kullanırken aklıma geldikçe elma sirkesi sürdüm. Özellikle yatmadan evvel.Bunları yaparken ilk 2 hafta içinde sigillerimin azaldığını farkettim.Fakat elma sirkesi ve bağışıklık kuvvetlendirici damlayı ihmal etmekle birlikte sigillerim yeniden canlandı.
Son 1 hafta 10 gündür sigillerim aratarak devam ediyor.
Vajina girişinde yoğun, dudak kısımlarında bir iki tane, makam bölgesinde de yine bir iki tane var.
Yaptırmamak için elimden geldiğince bitkisel yolları denemeye çalışacağım.
İnterneten cay ağacı yağı ve propolis damlasi önerilerini gördüm. İkisini de denemeyi düşünüyorum. Özellikle propolis deneyen üyeler varsa bilgi almak isterim. Reklam olmaması açısından marka vs paylaşmaksizin propolis iyi geliyor mu? Kullanan memnun kalan var mı? Yaktırmak konusunda psikolojik ve maddi olarak hazır değilim lütfen deneyimlerinizi paylasin.

Canım maddi durumunu toplayana kadar elma sirkesi vs yerine padofilm hazırlat (%25lik) veya majistral hazırlat ( 20-25 gram padofilm+100 gram teinture de benzoique icine ) eczaneler hazırlıyo recetesiz bunu siğillerin üzerine sür her eczane hazırlamıyo artık çapa ve cerrahpaşanın ordaki köklü eczanelere hazırlatabilirsin veya ben internetten çapanın ordaki atataç eczanesinin sitesi vardı ordan hazırlatabilirsin kargoyla yolluyolar ama imkanın varsa çapanın oraya git ordaki ecAnelere bak derim.Siğiller ilk çıktığında bi şekilde yakılması önemli çünkü dişi siğil denilen ürüyen ilk köklü siğil var onun kökten yık olması lazın.Ama yaktırana kadar padofilmle devam edebilirsin.Siğillerin üzerine sürüyosun bu asiti kuruyana kadar bacakların açık bekliyosun en geç sabaha yıkıyosun

Bi de kendine mutlaka multivitamin al solgar olabilir gnc olabilir veya supradyn olabilir yanında da immunex veya daha yüksek dozajlı olan ımutor alabilirsinn

Propolis damlası da iyidir ama onu karışım olarak kullanıyoruz biz propolis+arı sütü+arı poleni+bal karışımı içine çörek otu katabilirsin bi de lokman hekim zencefilli macun veya topix macun veya eczaneden hünnap vitaminli keçi boynuzu özü

Çok teşekkür ederim Didem. Hemen deniycem. Peki acı kısmı nasıl? Dayanilabilir bi acıdır umarım.

Çok teşekkür ederim Didem. Hemen deniycem. Peki acı kısmı nasıl? Dayanilabilir bi acıdır umarım.
Canım ben padofilmi hiç kullanmadım ama her şekilde acıcak biraz fakat emin ol psikolojik acısından hiçbişey daha cok acı veremicegi icin katlanıcagına eminim yeter ki geçsin

Niye korkuyosun canım korkma genel anestezide 5-10 dk uyucaksın kalktıgında herşey bitmiş olucak kuş gibi rahatlıcaksın :)
Evet yaktırdım net 74 Didem klitoristekini yakmamış yağ bezesi diyor bana ben kaşınıyor yeni çıktı dedim hiç neyse şöyle söyleyim makatımı göremediği için ben uyurken vajeni yaktıktan sonra benim sevgilim değil normal erkek arkadaşımla yola cıktım buralara geldim o erkek arkadaşımı çağırmış belini çek makatını açalım diye inanın tuaf hissediyorum heryerimi gördü problem değil ama Nebilim ya doktor çok iyi onu söyleyim uyutmadan once saçımı arkaya doğru düzledi güzel kızım dedi sevecen Bi doktor vitamin ve çinko yazdı Bayram'dan sonra tekrar gidicem ücretsiz bakarız. Çıkarsa üçüncüyede çağırırım dedi durum bundan ibaret Didem ben sen gibi lokale dayanamadım açıkcası şimdi yoldayım arabayla götümün üstüne oturuamıyorum sızı var makatın içinde 5 tane varmış...

Canım yaktırdıgına sevindim bi iki güne geçer o içinde oldugu için sızlamıştıe hafif lokalde aslında dışta olsaydı dayanırdın lokalde iki igneden sonra hissetmiyosun cünkü bi de hoca vitamin olarak ne yazdı

Türkçe yazsaydı ama gördüğüm kadarını yazım silverdin plus birde zink picolmate

Geçmiş olsun. Benimde vajinamın sağ tarafında şişlik gibi var. Ucu yok fakat içi sıvı gibi ve acı yapıyor. Büyümedi ama uzunn zaman sonra geçti. Seninki de öyle mi? Cinsellikle alakası var mıdır? Bu hastalık hakkında biraz daha bilgi verir misin

Türkçe yazsaydı ama gördüğüm kadarını yazım silverdin plus birde zink picolmate
Yanık kremi silverdin onu her gün sürmen lazım iki hafta boyunca iyileşmeyi hızlandırmak icin zinc picolinate da çinko hapı işte her gün 1 tane çinko hapından alıyosunn

Bildiğin kezzap asit =podofilm yakarken dikkat et çok sürme kendin yakma devlet hastanelerindede yakıyorlar asitle sana şöyle söyleyim iki kez podofilm yani asitle yaktırdım bir faydası olmadı tekrar nüksetti siğil 15 günü almıyor hemen üstünden çıkıyor belki bu kişiden kişiye göre değişir iyileşince pembemsi ni deri geliyor ama deriyi inceltiyor hassaslaştırıyor buda pek sağlıklı değil çaresizlikten Onlada yakıyorsun mecbur üremesinden iyidir..yakarken çok acıyor ama işlem bitikten sonra geçiyor Bi 10 gün istirahat istiyor sızlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…