Ondan da isteyebilirsin bi de akıntı tahlili yaptır vajinal kültür alıcaklar kadın dogumcuya git tahlilleri yazar sana zaten smear de yaptırKan tahlili yaptırcam kanımda ne vitamin eksikliği var bu aids olsun hepatit olsun öğrenmek istiyorum varmı yokmu sanırım hpv kanda bakamıyorlar ben bunları nerden ve nasıl öğrencim hangi doktora hangi bölüme gitmem gerekiyor Didem Can'ım normal gittiğim devlet hastanesindeki kadın doğum uzmanındanmı isticem?
Tipleme yaptırdınmı siğillerden Didem hpv ninOndan da isteyebilirsin bi de akıntı tahlili yaptır vajinal kültür alıcaklar kadın dogumcuya git tahlilleri yazar sana zaten smear de yaptır
Ben param olmadıgı icin yaptıramadım makatta 4 tip cıkıyo zaten 6-11-16-18 16yla 18de siğil yapmıyo kalıyo geriye 6 veya 11 bana seninki nokta nokta beyaz tip 6 ya benziyo demişti dogru demiş o beyaz beyaz şeyleri ben hep siğil sanıyodum 1 ay öyle kaldı geçti sonraDidem Can'ım Hakan hocaya gittiğimde bana ilk sorduğu soru sen sinirli birimisin evet dedim takıntılımısın dedi evet çok takıntılıyım kafama herşeyi takıyorum dedim daha sonra muayene oldum bana yaralar düzeldikçe beyaz beyaz noktaların olcak onlar siğil değil dedi korkma dedi bide benim arkadaşımla çok konustu ne konustu bilmiyorum...
Aynı psikoloji bende de var zar zor kaldırıyorum psikolojim çöktü resmen obsesif takıntılı oldum iyice herşeyeKendimi iyi hissetmiyorum hiç psikolojim kötü bugün pek yemekte yedim diyemem tekrarlıcak korkusu çok
yaklaşık 1 ay önce bende yaktırdım tam geçti derken 1 adet siğilim çıktı makat ve vajina arasındaki bölgede. elm sirkesi verrutol ile bir siğil geçti fakat o bölge kabardı ve semsert şu anda. baya da geniş bir bölge ve inanılmaz kaşınıyor. deri üstünde siğil yok fakat belli yani o derinin altında virüslerin cirit attığı. anlamadım ben ya
Bende de öyle oldu sirkeden sonra bazı yerler bembeyaz olup kabardı bir tane cıktıysa virüs yükün cok azalmıs demektir bi daha cıkmaz gibi padofilm yap bence o bölgeye kökünden gitsinnyaklaşık 1 ay önce bende yaktırdım tam geçti derken 1 adet siğilim çıktı makat ve vajina arasındaki bölgede. elm sirkesi verrutol ile bir siğil geçti fakat o bölge kabardı ve semsert şu anda. baya da geniş bir bölge ve inanılmaz kaşınıyor. deri üstünde siğil yok fakat belli yani o derinin altında virüslerin cirit attığı. anlamadım ben ya
Bende de öyle oldu sirkeden sonra bazı yerler bembeyaz olup kabardı bir tane cıktıysa virüs yükün cok azalmıs demektir bi daha cıkmaz gibi padofilm yap bence o bölgeye kökünden gitsinn
Kaç tane yaktırdın?yaklaşık 1 ay önce bende yaktırdım tam geçti derken 1 adet siğilim çıktı makat ve vajina arasındaki bölgede. elm sirkesi verrutol ile bir siğil geçti fakat o bölge kabardı ve semsert şu anda. baya da geniş bir bölge ve inanılmaz kaşınıyor. deri üstünde siğil yok fakat belli yani o derinin altında virüslerin cirit attığı. anlamadım ben ya
Hayır tam 2 ay sonra yaptır!!!bende 8 ekimde olcam beklemelisino bir tane çıkan sanki buzdağının görünen kısmı gibi :)
bir de gardasil aşısı takviminde ikinci dozu 1 ay sonrasında yaptırabiiliyor muyuz?
Kaç tane yaktırdın?
Didem sabah uykudan uyandım böyle eğildim hafif Boğaz'ımdan böyle zehir gibi acı su geldi hiç olmazdım oyle o neki?Bende de öyle oldu sirkeden sonra bazı yerler bembeyaz olup kabardı bir tane cıktıysa virüs yükün cok azalmıs demektir bi daha cıkmaz gibi padofilm yap bence o bölgeye kökünden gitsinn
Didem sabah uykudan uyandım böyle eğildim hafif Boğaz'ımdan böyle zehir gibi acı su geldi hiç olmazdım oyle o neki?
Hm anladım bende saymıyorum doktorun dediği o rakam 74 makat içi çok kötü yaktı bide bende basur memesi var ona yuva yapmıs siğil habire çıkartıyor kesip atcam o olcak makatım kanlı et deri yok yaniben saymadım canım. benim siğillerim biraz değişikti. bölge bölge şeklindeydi. o bölgelerin içerisinde de çok sayıdaydı. yani bir bölgem kabarık ve beyaz şekilde mesela. o şekilde 5 6 bölgem, makat içerisinde ve vajina içerisinde vardı.
Hm anladım bende saymıyorum doktorun dediği o rakam 74 makat içi çok kötü yaktı bide bende basur memesi var ona yuva yapmıs siğil habire çıkartıyor kesip atcam o olcak makatım kanlı et deri yok yani
Hm anladım bende saymıyorum doktorun dediği o rakam 74 makat içi çok kötü yaktı bide bende basur memesi var ona yuva yapmıs siğil habire çıkartıyor kesip atcam o olcak makatım kanlı et deri yok yani
Didem Can'ım benim bu klitoris bölgem dehşet kaşınıyor bide makat yukarısı kuyruk Sokumu yani yakmadığı siğiller korkuyorum ürkecek diye ya yağ bezesi filan değil onlar ben biliyorumcanım o almış olduğun anesteziden kaynaklı merak etme
ya işte ayırt edemiyorsun kurtmu siğilmi bende bağırsak kurduda varya geceleri özellikle bakıyorum evet kurt var Bi kaçtane et yediğim Zaman özellikle bazense bakıyorum bişey yok bu kaşıntı neyin nesi diyorum siğil büyüyorda öyle görüyorum birde bu çok eskiden yazanlar var 2013 2012 de BM'yle bizim gibi yazmışlar acaba onlar naptı noldu Nasıl kurtuldu Bi iki kişiyi duyduk kurtulmuşta hiç aktif değiller yönlendirseler kayıplar şuanda nasıllar misal?demibenim de hep kaşıntılarım makat içeridinden başlıyor ya. ilk siğillerimde makat içerisinden başladı böyle sanki kurt varmış gibi. sonradan öğrendim ben tabi siğil olduğunu. şimdi orası kaşınmaya başlayınca işte geliyorlar diyorum.
Y
ya işte ayırt edemiyorsun kurtmu siğilmi bende bağırsak kurduda varya geceleri özellikle bakıyorum evet kurt var Bi kaçtane et yediğim Zaman özellikle bazense bakıyorum bişey yok bu kaşıntı neyin nesi diyorum siğil büyüyorda öyle görüyorum birde bu çok eskiden yazanlar var 2013 2012 de BM'yle bizim gibi yazmışlar acaba onlar naptı noldu Nasıl kurtuldu Bi iki kişiyi duyduk kurtulmuşta hiç aktif değiller yönlendirseler kayıplar şuanda nasıllar misal?demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?