Ya canım anlatamıyor muyum bilmiyorum ki :) Hpv kongreleri falan yapılıyo ya dünya capında her sene tıp dünya katılıyo işte bu kongrede 4 senedir coriolus mantarı üzerinde calısmalar vardı yıllarca denekler incelendi sonuclar acıklandı coriolus mantarının zehri hpv tedavisinin ilacı olarak kabul edildi 5.yılda bi şeyin ilac icin cıkması gerekeb süre 1 senesi kaldı ilacın yürürlüge girmesi icin o bloglarda yazan uydurma şey değil hpv nin uluslararası kongresindeki sonuclar zaten son kongre 2-3 ay önce yapıldıbu gıda takviyesi sanırım bu kadar wrkiliyse niye türk forumlarında hiç ismi yok,şans eseri gördüm burdada...kaç tane kaç kutu kullanılacak bunları kafamıza göremi belirlwyecegiz....
gerçekten bitiriyormu yoksa uydurma ürünmü bilsek...
Medical art vajenede Makatada bakıyor ama farklı fiyatlandırma yapıyor yani vajene 1500 makata 1500 gibi örnek verdim!!medical Hakan topalismailoğlu gibi ekrandan Siğillerine bakmıyor 5 tane siğilin var mesela Medical art bunun 2 tanesini görüp yakıyor diğerleri küçük ya göremez hakan hoca ise 5 taneden 4 tanesini mutlaka görüyor yakıyor ama şunu belirteyim hakan hoca deri yüzeyi ve vajende ilgileniyor makat içince siğil şüphesi olan hemoroidi fissür çatlağı olanlara Hakan hocayı tavsiye etmiyorum makat içiyle ilgilenmiyor yoksa ben gibi Bi Hakan hocaya bide medicale ayrı ayrı gidersiniz elden para gidince Malesef Hakan hoca alanında iyide olsa makata sıçradımı boşa keşke Makatada baksaydı diyorum yoksa fena değil bu kadar Hakan hoca ise tek fiyat alıyor deri üstünden makatta olsa sadece örnek veriyorum 1500 umarım anlatabilmişimdir...Medicalart da vajina giriş ve içine işlem yapılmıyor sanırım değil mi? sadece vajina dışı ve makat?
Medical vajen içini girişini yakıyor ama eğer sadece vajen girişinde ve içinde varsa Hakan topalismailoğluna gitMedicalart da vajina giriş ve içine işlem yapılmıyor sanırım değil mi? sadece vajina dışı ve makat?
Canım vajina girişinde sirkele üstüne batikon sür iyice yedir makasla kısalt kesinlikle jilet agda yasak yayıyor makas en iyisi en az 1 yıl makaslaBir de vajinadaki tüyleri nasıl temizliyorsunuz kızlar? Jilet ağda yasak sanırım? makasla mi kısaltmak gerekir?
Kaşıntı konusu bende de çok fena.Vajinamdaki girisi özellikle kesip atasım geliyor.Sirke de fayda etmez oldu kasintiya.
Rica ederim canım unutma vajen veya girişine vajen sürünce bi kaşıntı oluşuyo hatta artıyo ama bu sirkenin virüs dısında ordaki bazı bakterleri öldürmesi ve dolayısıyla vajen girişi ve dısında aynı şey makatta da geçerli ama vajen makata göre daha hassas mantar olusuyo veya mantar yapan bakteriler artıyo ondan dolayı kaşıntı şiddetleniyo mantardan ve tahrişten onun için batikonda mantar yapan bakterileri azaltıyo ve kötü bakterileir dezenfekte ediyo rahatlatır seni ve dedigim gibi gece kesinlikle uyumadan iki saat önce demir hapı olan gyno ferro sanol veya imutor gibi bişey alÇok teşekkür ederim didem
veet tüy dökücü iyi bak tahrişte yapmıyor ben kullandım ama vajinanın üstüne ve dudaklarına alta sürmedim alt tarafı ameliyat eldivenleriyle çektim makatı filan arkayı cıkmadı bir haftayı geçti veet tüy dökücüde güzel alıyor üst bölgeleri ama sonra sanki jiletle almıssın gibi sert sert cıkıyor neyse veeti sürdüm temizledim sonra yumuşadı kalanları eldivenle çektim makas da iyi ama eziyet kılda kaşıntı yapar..Bir de vajinadaki tüyleri nasıl temizliyorsunuz kızlar? Jilet ağda yasak sanırım? makasla mi kısaltmak gerekir?
Kaşıntı konusu bende de çok fena.Vajinamdaki girisi özellikle kesip atasım geliyor.Sirke de fayda etmez oldu kasintiya.
Canım 2007den beri binlerce kişi yazmış mantarda bile sayfa sayısı kişi sayısı daha az bu dönem az kişi yazıyo sadece normalde bende yazmazdı cünkü zaten dışarıdan bin tane sayfa va ronları okusan istediğin cevapları alıyosun :) 10 kadından 8i 50 yaşına kadar hayatının bi döneminde hpvyle karşılasıyo dünya ve türkiye istatistikleri bunu diyorBir de bi şey dikkatimi çekiyor arkadaşlar, bu konuya yazan 4-5 aktif kişiyiz belki daha az. Bu sigil rahatsızlığı bu kadar nadir mi görünüyor ki kimse yazmıyor. Diğer konularda hastaliklarda onlarca kişi var aktif yazan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?