Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Anlıyorum. İnsan yalnız hissetmek istemiyor.

Ca
Anlıyorum. İnsan yalnız hissetmek istemiyor.
Canım yalnız hissetme sakın bizler de yaşadık ilk çıktığında yaşadığım paniği anlatamam acaba kansermi olucam korkusu beni mahvetti bu form sayesinde aradıgım sorulara cvp buldum ve kurtuldum bu illetten seninde geçecek emin ol sadece çok takma üzülme iyi beslen ve en önemlisi bağışıklılığı yüksek tut çünkü bu hayatta hiç birşey senden bizlerden değerli değil

Bende de var o siğiller maalesef aşımı 3 gün önce yaptırdım ama aşıdan sonra çok beter azdı yürüyemiyorum bile su değdiği an aklım gidiyor az önce sirkeyle tempon yaptı eşim acıdan ağladım çok Can'ım yanıyor benim de

Canım çok geçmiş olsun öncelikle benimde çok fazlaydı koterden sonra oturamıyordum bile acıdan bende çok ağladım ama üzüldükce tekrar cıktı tekrar yaktırdım daha beter canım yandı o yüzden ağlama agladıkca daha çok azar koter yada kriyo yaptır ben hiç gecmicek zannediyordum baya vardı bende de ama geçti geçecek emin ol

Eğer ilaç ve sirkeyle geçmezse bende gidip yaktırırım ya da dondururum başka bi çare kalmıyor çünkü tuvalete gitmeye korkuyorum Can'ımın acısına

Eğer ilaç ve sirkeyle geçmezse bende gidip yaktırırım ya da dondururum başka bi çare kalmıyor çünkü tuvalete gitmeye korkuyorum Can'ımın acısına
Anlıyorum canım benimde aynıydı ne acı çektim yaaa insaAllah ilaçla geçer koter biraz zor geldi bana dondurma işlemi daha az acıyormus ama koter daha etkiliymiş bana doktorum öyle demişti daha öncede yazdığım gibi bu süreçte bağışıklık sistemi çok önemli bol bol kefir iç canım ve sirkeyle sürekli tampon yap geçecek inşaallah

Sakın ilk köklenmeden hemen yaktır canım lazerle yaktır acı cekmezsin epilasyon gibi hiç acı yok ışınla yakıyolar .İlk etapta yaktırman lazım.Sirke yaktırdıktan sonra güzel bi de sirkenin üstüne batikon sürmezsen sirke daha cok kasındırır ve acilen bagısıklıgını yükselt ilk git bi multivitamin al solgar vm75 veya solgar vm 2000, sonra Imutor al eczaneden, bal polen arı sütü karısımı yap her gün bir kaşık veya eczaneden hünnap keçiboynuzu özü al ,Demir hapı al gyno ferro sanol her gün ac demir eksiligin varsa ve en önemlisi ÇİNKO hapı al solgar zinc picolinate ve aşını ol
1.Sabah kalktın ilk gyno ferro sanol aç karnına
2.Kahvaltıdan 1saat sonra Multivitamin hapı Solgar vm75 veya vm2000
3.Keçiboynuzu özü veya ballı karışımdan bir kaşık içine çörek otuda eklenebilir
4.Öğleden 1-2 saat sonra Solgar Zinc Picolinate Çinko hapından 2 tane
5.Imutor herhangi bi saatte yemekten sonra
6.Gece yatmadan 1-2 saat önce (karnın aç olsun) tekrar Gyno Ferro Sanol özellikle gece yatmadan önce vücudu enerjisiz bırakırsan kaşıntın artar
7.Vajinada sirke belli bi süre sonra mantar yapar beyaz beyaz şeyler oluşur bunlar siğil değil mantardır o kaşıntıyı arttırır bundan dolayı sirkeden sonra batikon yani tendürdiyot sürüp kurumasını beklersen özellikle gece yatmadan önce kaşıntını 5-6 saat alır .
8.Bu kür bağısıklık sistemini yükseltici bir kürdür benim işim bu saglıkcıyım 2 ay içinde bütün değerlerini fullüyor böylelikle siğiller vücudun yenmesine yardım ediyor
9.Gyno ferro sanol bitince (15 gün sonra) sabah aç karnına gyno ferro sanol yerine D vitamini danlası alıyosun D vitamini damlasını agzına 1 damla damlat 15 günde D vitamini depolarını yükseltiyosun.
10.Bu gibi deri hastlaıklarının hemen hemen hepsinde D vitamini depoları boş bulunmuş
11.Beslenme uykuna dikkat et stres yok
12.Zaten ilacı cıktı Coriolus Mrl yurtdısında Bulgaristanda vs satışına başlandı sitesinde girip mail yoluyla sipariş verebiliyosun Türkiyede yok henüz suan bitkisel hali var 1 seneye yüksek dozlu ilac versiyonu geliyo bu Koriolus Mrlden 6 ay boyunca günde 6 tane kullanıyosun sabah ögle akşam 2şer tane (500 mglık)
13.Aşı ol mutlaka gardasil veya cervalix
14.Lazerle yaktır acısız
15.Cinsellikten belli bi süre uzak durmalısın.Be glizigen jel gibi virüs öldürücü bi jel al cinsellik basladıgında ilişki önce ve sonrası çift taraflı kullanınca virüsleri öldürdüğü icin virüs yükünün artmasını önlüyo eşinden birbirinize yükü arttırmanabız icin

Ve her ilacın ve karışımın arasına en az 2-3 saat koyun ki birbirlerinin emilmelerini etkilemesin ayrıca balık yağı da alabilirsiniz her günn

A

Ve her ilacın ve karışımın arasına en az 2-3 saat koyun ki birbirlerinin emilmelerini etkilemesin ayrıca balık yağı da alabilirsiniz her günn
En başta sigarayı bırakmam gerektiğini düşünüyorum bağışıklık çok düşük çok kilo verdim çünkü şimdi folik asit ve vitamin almaya başladım

En başta sigarayı bırakmam gerektiğini düşünüyorum bağışıklık çok düşük çok kilo verdim çünkü şimdi folik asit ve vitamin almaya başladım

Canim hiç bekleme gidip hemen yaktir ya da lazer yaptir. Su anda kafami daglara taslara bulabildigim her tahtaya vuruyorum keşke ilk farkettigimde yaktirsaydim diye. Bende uzub süre sirke aldara vesaire geçirmeye çalıştım ama uzun ve yorucu bir süreç. Yaktirdiktan sonra sirke ile koruma sağlarsın. En azindan ilk yaktirdigimda bir nebze virüsü atacaktim. Ben korktugumdan yaptirmamistim. Boşu boşuna sureci uzattim. Hala da uğraşıyorum.

canım sen kaç kere yaktırmıştın. nasıl olmuştu?

canım sen kaç kere yaktırmıştın. nasıl olmuştu?
İki kere yaktırdım canım benim dıştan çok vajen içinde çok vardı vajen içinde kiler çok acıdı ilk yaktırdım çok canımın acısına hep ağladım sonra bi baktım yine çıkmış şok geçirdim sonra yine yaktırdım yine bi acı daha sonrasında çinko vs vitaminler kullandım bol bol kefir ve zencefil çayı içtim sigarayı azalttım beslenmeye dikkat ettim normalde sürekli hasta olan biriyim ama bunları yaptıgımdan beri inanın grip bile olmuyorum çok şükür çünkü bağışıklık güçlendi ve yaklaşık 4 ayı geçti yeni bi lezyon yok ama vajen içindeki yaralar henüz tam anlamıyla geçmiş değil zor bi süreç tez zamanda atlatırsınız inşaallah

benim 2. yaktırmamın ertesi günü intikam alır gibi döndüler resmen. ertesi gün ya şaka gibi. peki bişey sorcam sen evliydin bildiğim kadarıyla. cinsellik ile ilgili nasıl bi önlem aldınız?

benim 2. yaktırmamın ertesi günü intikam alır gibi döndüler resmen. ertesi gün ya şaka gibi. peki bişey sorcam sen evliydin bildiğim kadarıyla. cinsellik ile ilgili nasıl bi önlem aldınız?
Ewet canım evli yim zaten bu virüsü de eşimden kaptım büyük ihtimal çünkü hayatımda sadece eşim oldu neyse cinselliğe uzun süre ara verdim şuan da korunuyoruz doktorum önerdi

Çok teşekkürler verdiğin bilgiler için Didem.Fakat bunca ilaç ve takviye sonrası hala daha geçmedi mi sendekiler?
Nasıl bi virüse bulaştık biz nasıl inatçı böyle kafayı yiycem.

Ya
Çok teşekkürler verdiğin bilgiler için Didem.Fakat bunca ilaç ve takviye sonrası hala daha geçmedi mi sendekiler?
ben yazmıstım cevap ama iletilmemiş galiba Canım bak ilk çıkanlar DİŞİ siğil anladığım kadarıyla yani bütün siğiller bu siğilden ürüyor diğerleri yavruları gibi düşünebilirsin.Bundan dolayı o Dişi siğili hemen kökünden yaktırman gerekiyo ondan sonra işin kolay sakın onu sirkeyle falan düşürüyim asitle düşüriyim dedim kökü derinde olan bi ağacı düşün ağacı kesiyosun dipten ama kökü içeride kalıyo !! Ve o kök derinleştikçe altyan yayılıyo bunun için o dişi siğilleri yani ilk çıkanları hemen gidip kökünden iyi bi yerde yaktırman lazım

Benim siğillerim Makattaydı ve vajinamada sıçramıştı kaç tane siğil yaktırdım biliyo musun 60 tane siğilim yakıldı ! Ve vajendekiler makattakilere göre daha kolay geçiyo tedavisi daha rahat.Cünkü makat daha nemli yapısından dolayı siğilin kökü daha içeride sürekli yürüdükce vs birbirine sürtünüyo ve en önemlisi makatından afedersin dışkılıyosun orası da sürekli bi şekilde tahriş ve yırtıklar oluşuyo.Ben hastalıktan önce günde 1 paket sigara içiyodum.Yemek asla yemiyodum .Her iki haftada bir yatak döşek hastaydım gribi yatakta atlatıyodum bagısıklık sistemim cok kötüydü.Ve gece 12-1 e kadar o zamanlar işe vs okula gidiyodum aynı zamanda anoreksiya derecesinde zayıfım .Neyse ben bu siğili yaktırdım gittim hemen dediğim ilaçları aldım o ilaçları kullanmaya başladım.Ve yaktırdıktan sonra o bölgeyi hep kuru tuttum asla jilet agda degdirmedim.Öyle gidip gelip sürekli yıkamadım sadece banyoda glizigen jel kullandım.Hep sirkeledim ama yaktırdıktan sonra bi şişeye sirke koydum aklıma geldikçe sıktım özellikle wcden sonra kesinlikle sirkeledim hatta temizliğimi sirkeyle yaptım ama vajende sirke mantar yaptıgı icin kasındırır makatta da belli bi süre sirke kaşındırıyo yakıyo kabarıyo beyaz beyaz sonra alışıyosun ve doktor bana dişi siğili öldürmüşüz dedi kontrolümde neyse baktım sirke kaşındırıyo hemen üstüne batikon sürmeye başladım o kaşıntıyı aldı cünkü mantarı engelliyo.Ve ilacları hiç ihmal etmedim yemem eskisine göre yine iyi cünkü özellikle gyno ferro iştahımı tavan yaptırdı ama hala cok zayıfım.Neyse solgar vm75 veya vm2000 kahvaltıdan bir saat sonra .Balık yağı herhangi bi zaman. ,Çinkodan 2 tane öğleden sonra. Gyno ferro sanol sabah ac , ve gece yatmadan iki saat önce falan.Imutor veya İmmuneks Plus herhangi bi saat yemeklerden sonra .Hünnap keçiboynuzu kahvaltıda tüketebilirsin veya akşam yemeğinde.Arada redoxon kullandım yani haftada 1 c vitamini yüklemesi yaptım.Bazen hafta da 1 apikobal kullanıp B vitamini yüklemesi yaptım.Ve gece yatmadan önce mutlaka ve mutlaka enerjisiz kalmamanız gerekiyo yani gyno ferroyu gece kullanın.Cünkü gece kaşıntılar şiddeetleniyo hatta uyandırıyo bazen kaşıntı bundan dolayı aynı zamanda Sirkeyi alın pamuga dökün iyice iyice bastırın biraz kalsın ondan sonra üzerine batikon sürün her yere bu sizi 4-5 saat idar ediyo kaşıntınız varsa ve çok rahatlatıcak.Sakın nemli tutmayın bütün camasırları atın elbise giyin nefes alsın orası ve pamuklu iç çamaşır kesinlikle naylon vs asla .Ve o camasırı çamaşır suyuyla yıkayın.İlişkiden tedavi bitene kadar uzak durun.Tahriş etmeyin orayı makasla sadece kısaltın.SONUÇ: Makat gibi bi bölgede 60 siğil yaktırdım ve ilk yaktırmamdı ilk yaktırmadan sonra özellikle makatta coşması gereken ve en fazla yumurtlama döneminde 1 ay sonra cıkması gereken siğillerim 2,5 aydır basur ve hemoroid çatlağım olmasına ragmen cıkmadı.Çıkadaiblir kurtuldum diye düşünmüyorum ama vitaminlerin ve bagısıklık aisteminin işe yaradıgı kesın benim bünyemde biri için özellikle ! Ve artık kanser gibi bütün hastalıklarda artık ilaclar yerinw İmmünoterapi kullanılmaya başlandı .Yani tutuyolar vitamin kokteyli yapıyolar c vitamini yüklemesi yapıyolar b12 aşısı yapıyolar bu arada b12 aşısı cok işe yarıyo kan tahlili yaptırın b12 eksikse b12 aşısı yaptırın doktor yazsın burda kullanan iki kişinin ikisinin de aşı dan sonra siğilleri düşmüş ve tesadüfen ben de okuyunca ögrendim ikisinin de ortak özelligi b12 aşısı kullanmasıydı.Bulgaristan da vs tanıdıgımız varsa da veya vizeniz varsa otobüse atlayın gidin Coriolus Mrl yani ilacını alın zaten ilacı cıktı günde 6 kez 500 mglık kullanıyosunuz 6 ay boyunca virüsü öldürüyor ve 1 yıl sonra bakıyolar coriolur mrl kullananlarda tekrarlama görülmüyo yani virüsü gerçekten öldürüyo düşük riskli siğil yapan tiplerde başarı oranı 100de 100 dünya jinekoloji kongresi 4 yıldır bunu takip ediyo suan bitkisel hali var 6 tane kullanınca cıkıcak olan ilacın etkisine ulasıyo bişeyin ilac icin cıkması icin 5 yıl gecmesi gerekiyo 4.yılı bitirdi 1 senesi kaldı prosedür geregi ilac sınıfına girmesi icin bekleniyo ilacı yüksek dozajlı olucak .

Ve gyno ferro sanol ilacım bitince sabahları aç karnına D vitamini damlası kullanıcam .Araştırmalar gösteriyo ki özellikle deri hastalıkları mevcut olan insanların hemen hemen hepsinde D vitamini eksik .D vit.damlası 6 tl her gün aç karnına 1 damla damlatıyosunuz

Yazdığın her şeyi not ettim Didem. Bayramdan sonra gidip yaktiricam ve tüm ilaçları kullanıcam.
Şimdilik sadece gynol ve zinco kullandım 1 aydır ve sirke sürdüm. Başlarda biraz azalmış olsa da 1 ay sonra artmaya başladı. Ki 3 aydır cinsel hayatim yok.
Belli ki yaptırmadan geciremeyecegim.
Allah hepimize şifa versin bi an önce kurtulalım inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…