Rica edeirm canım kim ne derse desin kesinlikle bütün vitamin ve minerallerin oldugu bir multivitamin al (Solgar Vm2000) kesinlikle !! En önemlisi bı ve çinko (Solgar Zinc Picolinate Çinko Hapı) ve demir hapı günde 2 tane sabah aç gece yatmadan 1-2 saat önce diğerleri yemekten sonra,Imutorü de unutma.Ve her ilacın arasnda en az 2-3 saat olmalı fakat demir hapının sabah aç karnına olmasına ve emildikten 1 saat sonra yemek yemeye baslamaya dikkat etmelisinYazdığın her şeyi not ettim Didem. Bayramdan sonra gidip yaktiricam ve tüm ilaçları kullanıcam.
Şimdilik sadece gynol ve zinco kullandım 1 aydır ve sirke sürdüm. Başlarda biraz azalmış olsa da 1 ay sonra artmaya başladı. Ki 3 aydır cinsel hayatim yok.
Belli ki yaptırmadan geciremeyecegim.
Allah hepimize şifa versin bi an önce kurtulalım inşallah.
Canım o kadar ugrasmaya gerek yok bence vizesiz üsküp şubesine gidicem ben aralıkta ucak gidiş geliş fiyatı 300 küsür valla sehırdısı bi yere git gel aynı para ne ugrasıcan o kadar şeyle .İlacı gider kendim alırım sizde öyleni yapın thyden alın bileyi üsküpteki subesine gidin direk alın ilacı kutusundan cıkartıp geçirirsiniz sorarlarsa da tansiyon ilacım vs derim kim ne bilicek recetesiz zaten kimsenin bişey demeye hakkı yok :)Didem Türk eczane odacıkları birliği yurt dışı ilaç temin etme merkezleri var Bi İstanbul'da bide Ankara'da reçeteyle başvurabiliyormussun yalnız bu corıolus mrl Türkiye ithalatında muaf olmaması gerekiyormuş öyle Bişi varmı yani Türkiye'ye yasakmı yada Nasıl desem ordan istesek belki gelir
Üsküpte varmı bu ilaç eminmisin?Canım o kadar ugrasmaya gerek yok bence vizesiz üsküp şubesine gidicem ben aralıkta ucak gidiş geliş fiyatı 300 küsür valla sehırdısı bi yere git gel aynı para ne ugrasıcan o kadar şeyle .İlacı gider kendim alırım sizde öyleni yapın thyden alın bileyi üsküpteki subesine gidin direk alın ilacı kutusundan cıkartıp geçirirsiniz sorarlarsa da tansiyon ilacım vs derim kim ne bilicek recetesiz zaten kimsenin bişey demeye hakkı yok :)
canım siğiller (hpv) patlayıp iltihap aktıgını duymadım hiç senin ki hsv yani uçuk olmasın sakın kaşıma ve patlatma uçuk olabilir mi sendeki ?Kızlar yardım edin nolur siğiller patlayıp ihtihap atmaya başladı Can'ım çok yanıyor uyku yok adım atamıyorum neden böle olmuştur akıl verin
Bilmiyorum zar zor doktor buldum yalvar yakar açacak muayenesini 1 de çağırdı Can'ımdan bezdim artıkAlmanız gerekenler :
1.Solgar Vm2000 veya vm75 kesinlikle bütün vitamin ve mineralleri içeren mutlvitamin kesinlikle alın!!
2.Solgar Zinc Picolinate Çinko hapı kesinlikle alonn!!
3.Imutor(Immuneks almayın Imutor ımmuneksin 10 katı daha fazla beta glukan içeriyo)
4.Gyno Ferro Sanol (diğerleri günde 1 ama bu günde 2 kez)
5.Balık yağı New Life 1200lük
6.Hünnap Keçiboynuzu Özü eczanede satılıyo
7.Her gün 1 kase ev yapımı yoğurt -çörek otlu olmasa da olur ama yoğurt cok faydalı kefir de aynı şekilde
8.İlk etapta kesinlikle yaktırın kök
canım siğiller (hpv) patlayıp iltihap aktıgını duymadım hiç senin ki hsv yani uçuk olmasın sakın kaşıma ve patlatma uçuk olabilir mi sendeki ?
Canım siğil acı yapmaz acı yapan sivilce gibi iltihap akıtan ama acılı olan böyle bel agırısı bacak agrısı ateş yapabilir hsv-2 dir .İlk bi iki atagı cok kötü geçer sonra hissetmezsin bile sivilce gibi cıkar sonra söner bi iki seneye ataklar .Asiklovir kullanıyosun onun için kremi ve hapı var her cıktıgında sürüyosun geçiyo.Siğilden daha az ugrasıtırıcı ilk ataklrını yasadıgın icin acılı geçiyodur .Ama asla oynanaman patlatmaman lazım ve bagısıklıgın düştügünde cıkar .Bagısıklıgını yüksek tutman lazım glizigen jel al eczaneden ucuga cok iyi gelir geçmiş olsun onunda sana bi zararı yok ilk zamanlarda agrı yapar sadece o kadarBilmiyorum zar zor doktor buldum yalvar yakar açacak muayenesini 1 de çağırdı Can'ımdan bezdim artık
Bi kaç parça ama böle siğil gibi inşallah kötü bişey çıkmaz dayanamıyorum artık psikolojik olarak çok kötüyüm ağlamaktan yoruldum artıkCanım siğil acı yapmaz acı yapan sivilce gibi iltihap akıtan ama acılı olan böyle bel agırısı bacak agrısı ateş yapabilir hsv-2 dir .İlk bi iki atagı cok kötü geçer sonra hissetmezsin bile sivilce gibi cıkar sonra söner bi iki seneye ataklar .Asiklovir kullanıyosun onun için kremi ve hapı var her cıktıgında sürüyosun geçiyo.Siğilden daha az ugrasıtırıcı ilk ataklrını yasadıgın icin acılı geçiyodur .Ama asla oynanaman patlatmaman lazım ve bagısıklıgın düştügünde cıkar .Bagısıklıgını yüksek tutman lazım glizigen jel al eczaneden ucuga cok iyi gelir geçmiş olsun onunda sana bi zararı yok ilk zamanlarda agrı yapar sadece o kadar
Benimde öyle hemoroid memesiiKabak çekirdiğini 2 gün yedim ishal oldum ::) sonra dünde sarımsak yedim acı acı gece 3 te şiddetli Bi karın Ağrı'sı geçirdim yine ishal oldum kurtların düştüğü yok anca tuvalet sonrası böyle rahat 20 tane makatımda geziniyorlardı yıkadım dışkıda kesinliklikle dökülme görmedim benim en çok bu pisliklerden kaşıntım oluyor bide kurban Bayram'ı et yedim iyce çoğaldılar birde ben boş bol yeşillik yiyorum ondanda çoğaldılar yani Bi çaresi doktor kaldı bu arada Bişi sorcam benim makatımın içi küçük küçük meme dolu acaba makat içi düzmü oluyor yoksa benim ki gibimi yani onlar hemoroid memesimi !??
Orası böyle kırmızı kırmızı nokta nokta karşılıklıysa sirkeden sonra kabarıyo oralar ondan olabilir benimde öyle olduBu arada bağırsak kurtları hariç eskisi kadar siğil kaşıntısı olmuyor az zaten bu siğillerin sessizleşebildiğinide duymuştum bu arada defalarca yakılan makat ve vajen arası derimde Bi kabarıklıklar var küçük küçük sanırım tekrar nüksediyor..
ben sirke kullanmıyorum çünkü sirke bana iyi gelmiyor siğillerimi daha çok azdırıyor büyütüyor ve çoğaltıyorOrası böyle kırmızı kırmızı nokta nokta karşılıklıysa sirkeden sonra kabarıyo oralar ondan olabilir benimde öyle oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?