Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Rica edeirm canım kim ne derse desin kesinlikle bütün vitamin ve minerallerin oldugu bir multivitamin al (Solgar Vm2000) kesinlikle !! En önemlisi bı ve çinko (Solgar Zinc Picolinate Çinko Hapı) ve demir hapı günde 2 tane sabah aç gece yatmadan 1-2 saat önce diğerleri yemekten sonra,Imutorü de unutma.Ve her ilacın arasnda en az 2-3 saat olmalı fakat demir hapının sabah aç karnına olmasına ve emildikten 1 saat sonra yemek yemeye baslamaya dikkat etmelisin

Didem Türk eczane odacıkları birliği yurt dışı ilaç temin etme merkezleri var Bi İstanbul'da bide Ankara'da reçeteyle başvurabiliyormussun yalnız bu corıolus mrl Türkiye ithalatında muaf olmaması gerekiyormuş öyle Bişi varmı yani Türkiye'ye yasakmı yada Nasıl desem ordan istesek belki gelir

Canım o kadar ugrasmaya gerek yok bence vizesiz üsküp şubesine gidicem ben aralıkta ucak gidiş geliş fiyatı 300 küsür valla sehırdısı bi yere git gel aynı para ne ugrasıcan o kadar şeyle .İlacı gider kendim alırım sizde öyleni yapın thyden alın bileyi üsküpteki subesine gidin direk alın ilacı kutusundan cıkartıp geçirirsiniz sorarlarsa da tansiyon ilacım vs derim kim ne bilicek recetesiz zaten kimsenin bişey demeye hakkı yok :)

Üsküpte varmı bu ilaç eminmisin?

Benim Makedonyalı eskiden Bi patronum vardı gayette Türkçe konuşuyorlardı şivesiz bildiğin Türk dersin yani söylemese bilmicektim...eğer o ilaç orda varsa ben gidebilirim

Canım distribütörlerinden biri Skopje(Üsküp)te ben araşlıkta gitmeyi düşünüyorum gitmeden önce mail atıp sorucam .Ona göre o gün gidicem üsküp şehirdışına gidiyomuşsun gibi bir ço kişi Türkçe biliyo vize vs istemiyolar sadece gidiş dönüş biletini almalısın :sitedeki adres
1
1000 Skopje (Üsküp)
FYROM (Former Yugoslav Republic of Macedonia)

Phone: 00389 2 3128268
Fax: 00389 2 3128278

Email: info@myconutri.mk

Bi de arkdaşlar bu kürü tekrar yazıyorum 2 ay biraz ağır bi vitamin takviyesi olucak ama gerçekten benim zapzayıf bünyemde bile etkiliyse sizde emin olun işe yarıcaktır virüsü baskılıyı ve vücudun yenmesine yardım ediyo:
1.Nolursa olsun ilk etapta yaktırın illa koterle yaktırmak zorunda değilsiniz her yere lazer geldi epilasyon gibi acısı ağrısı hiçbişeyi yok uyutmuyolar 15 dkya cıkıyosunız lazer normalde en iyi yöntem ama pahalı diye bir çok yer cihazı almıyo.
2.Yaktırdıktan sonra yaralar iyileşmeye başlayınca Elma sirkesi pamuga döküp bastırarak tampon seklinde siliyosunuz her wc sonrası sirke özellikle makatında olanlar için wcden sonra temizligi pamuga sirke döküp bastırarak temizleme seklinde olmalı(vajinada sirke mantar yaptıgı icin belli i süre sonra felaket kasındırır) sirkenin kaşıntısını almak icin Batikon veya biokadin pamuga döküp silin özellikle gece yatmadan önce sirke üzerine -batikonu kesinlikle yapın gece yatmadan önce kasıntı siddetleniyo cükün uyurken falan.Ve gece asla vücut enerjisiz kalmıcak yatmadan 2 saat önce gyno ferro sanol demir hapı veya Imutorde olabilir ama ben sabah aksam gyno ferroyu kullandıgımdan beri kaşıntı bitti diyebilirim
3.Sabah aç karnına Gyno Ferro Sanol (demir+folik asit+b12 hapı) demir hapı her zaman aç içilir midenin boş olması lazım demir hapınin emilmesi için 1-2 saat sonra kahvaltı yapılır
4.Kahvaltıda hünnap keçiboyunuzu pekmezi veya ballı karısımdan içine çörek otu ekleyerek tüketebilirsiniz
5.Kahvaltıda balık yagı kullanabilirsinizz new life 1200lük
6.Kahvaltıdan 1 saat sonra Multivitamin yani asıl önemli olan bütün vitamin ve mineralleri içeren haptan alıyosunuz (Solgar Vm2000)
7.Ondan sonra öğle aradan 3-4 saat geçsin en az Çinko Hapı (Solgar Zinc Picolinate) 2 tane alıyosunuz.Çinkoyla kalsiyum içeren şeyler yememelisiniz (Süt yoğurt peynir sütlü şeyler gibi çünkü birbirilerini bağlıyolar yiyosanız akşam vs yiyin özellikle kefir veya ev yapımı yoğurt probiyotik!)
8.Herhangi bi zaman yemek sonrası Imutor veya Immuneks Plus
9.Gece yatmadan 2 saat önce yine Gyno Ferro Sanol gece kesinlikle bunu atlamak yok kesinlikle cünkü virüs cogalmak icin geceyi bekliyo enerjisiz kaldıgınız icin
10.Arada haftada 1-2 kez C vitamini yüklemesi Redoxon veya B vitamini yüklemesi Apikobal kullanın
12.B12niz eksikse kan tahlili yaptırın ignesini izleyin
13.Demir hapları bitince D vitamini kürüne başlayın sabah aç karnına 1 damla d vitamini damlası damlatıyosunuz emilene kadar 1-2 saat sonra kahvaltı

Kızlar yardım edin nolur siğiller patlayıp ihtihap atmaya başladı Can'ım çok yanıyor uyku yok adım atamıyorum neden böle olmuştur akıl verin

Almanız gerekenler :
1.Solgar Vm2000 veya vm75 kesinlikle bütün vitamin ve mineralleri içeren mutlvitamin kesinlikle alın!!
2.Solgar Zinc Picolinate Çinko hapı kesinlikle alonn!!
3.Imutor(Immuneks almayın Imutor ımmuneksin 10 katı daha fazla beta glukan içeriyo)
4.Gyno Ferro Sanol (diğerleri günde 1 ama bu günde 2 kez)
5.Balık yağı New Life 1200lük
6.Hünnap Keçiboynuzu Özü eczanede satılıyo
7.Her gün 1 kase ev yapımı yoğurt -çörek otlu olmasa da olur ama yoğurt cok faydalı kefir de aynı şekilde
8.İlk etapta kesinlikle yaktırın kök
Kızlar yardım edin nolur siğiller patlayıp ihtihap atmaya başladı Can'ım çok yanıyor uyku yok adım atamıyorum neden böle olmuştur akıl verin
canım siğiller (hpv) patlayıp iltihap aktıgını duymadım hiç senin ki hsv yani uçuk olmasın sakın kaşıma ve patlatma uçuk olabilir mi sendeki ?

Bilmiyorum zar zor doktor buldum yalvar yakar açacak muayenesini 1 de çağırdı Can'ımdan bezdim artık

Bilmiyorum zar zor doktor buldum yalvar yakar açacak muayenesini 1 de çağırdı Can'ımdan bezdim artık
Canım siğil acı yapmaz acı yapan sivilce gibi iltihap akıtan ama acılı olan böyle bel agırısı bacak agrısı ateş yapabilir hsv-2 dir .İlk bi iki atagı cok kötü geçer sonra hissetmezsin bile sivilce gibi cıkar sonra söner bi iki seneye ataklar .Asiklovir kullanıyosun onun için kremi ve hapı var her cıktıgında sürüyosun geçiyo.Siğilden daha az ugrasıtırıcı ilk ataklrını yasadıgın icin acılı geçiyodur .Ama asla oynanaman patlatmaman lazım ve bagısıklıgın düştügünde cıkar .Bagısıklıgını yüksek tutman lazım glizigen jel al eczaneden ucuga cok iyi gelir geçmiş olsun onunda sana bi zararı yok ilk zamanlarda agrı yapar sadece o kadar

Bi kaç parça ama böle siğil gibi inşallah kötü bişey çıkmaz dayanamıyorum artık psikolojik olarak çok kötüyüm ağlamaktan yoruldum artık

Kabak çekirdiğini 2 gün yedim ishal oldum ::) sonra dünde sarımsak yedim acı acı gece 3 te şiddetli Bi karın Ağrı'sı geçirdim yine ishal oldum kurtların düştüğü yok anca tuvalet sonrası böyle rahat 20 tane makatımda geziniyorlardı yıkadım dışkıda kesinliklikle dökülme görmedim benim en çok bu pisliklerden kaşıntım oluyor bide kurban Bayram'ı et yedim iyce çoğaldılar birde ben boş bol yeşillik yiyorum ondanda çoğaldılar yani Bi çaresi doktor kaldı bu arada Bişi sorcam benim makatımın içi küçük küçük meme dolu acaba makat içi düzmü oluyor yoksa benim ki gibimi yani onlar hemoroid memesimi !??

Bu arada bağırsak kurtları hariç eskisi kadar siğil kaşıntısı olmuyor az zaten bu siğillerin sessizleşebildiğinide duymuştum bu arada defalarca yakılan makat ve vajen arası derimde Bi kabarıklıklar var küçük küçük sanırım tekrar nüksediyor..

Benimde öyle hemoroid memesii

Orası böyle kırmızı kırmızı nokta nokta karşılıklıysa sirkeden sonra kabarıyo oralar ondan olabilir benimde öyle oldu

B
Orası böyle kırmızı kırmızı nokta nokta karşılıklıysa sirkeden sonra kabarıyo oralar ondan olabilir benimde öyle oldu
ben sirke kullanmıyorum çünkü sirke bana iyi gelmiyor siğillerimi daha çok azdırıyor büyütüyor ve çoğaltıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…