Ben hiç geçmişte makatın içinde siğil var diyen birini okumadım burda ya
Cünkü kimse makatının içine baktırmamışş ki cogunda cıktı sonradan kaybolmustur bence canım bagısıklık farkedince silmeye baslıyo ve iç tarafta bagısıklık daha yüksek ve ikimizde sanslıyız burdaki bi cok insanın değil içine baktırıcak yaktırıcak bile mali durumu yeterli değil demek ki bi şekilde geçiyoBen hiç geçmişte makatın içinde siğil var diyen birini okumadım burda ya
inşallah kurtulurum umarım vucüdum atar bu virüsü en kısa zamanda..doktorlar Ada'm akıllı yakmadığı için gözlerine tır kaçmış ama bu sefer susmucam yaktık diyip geçiştiriyorlar o acıya katlanıp yaktırcam heryerimi medicale giderken ablamıda alcam onada göstercem oda doktora göstersin şimdi ben pazartesi tekrar gidicem once eldivenle iyce tmeizleyim de medicalde sade çıplak gözle bakıyor ve görmüyor Nasıl Anlatcam derdimi onu bilmiyorum Hakan hocaya gitcem dediğin gibi deri üstünü o iyi yakıyorVe makatın içinde 2 veya 3 yaktırmada kayboluyo başka forumda okudum
İnşallah kurtuluruz en azından maddi durumun yetiyo ve tedavini olabiliyosun öyle düşün cıktıkca yaktırıcaksın ve biticek en sonunda işin profesyoneli olan iki merkeze gidiyosun biri dışta diğeri içte uzman forumdaki neredeyse kimse içine bile baktırmamış koyvermişer gitmiş bitmişVajen girişim bu 3 oldu yakılalı sürekli nüksediyor sinir oldum
Canım lokalle olsan valla 1 dk derin nefes al ver igne ucunu hissediyosun sadece sonra gerisi bitiyo gitmeden önce iyice gözünle ezberle berde olduklarını ve bittiginde doktora orayı yakıp yakmadıgını sor ablana da göster o da girsin içeri baksın dedigin yerleri yakmıs mı diye sen ısrarla de oralar da cogalıyo siğil yakın kendi derimse de yine yakılmasını istiyorum de hatta parayı sen ödüyosun ve bu lazer sonucta .Sonra yaraların iyileşsin 2-3 hafta geçsin hakan hocaya gidersin o zamana kadar iyice bagısıklıgını güçlendir ama.Keske o sefer gittiginde lokalle olsaydın ben lokalle oldugum icin süphelendigim her yeri iki üc kez kontrol ettirdim ekranda ondan içim rahatlamıştı sende öyle yap mesela ben kuyruk sokumuma dogru olan nokta kaşınıyo orda kesin cıktı demiştim hakan hoca yaktıktan sonra tekrar o kısma özellikle bakmıstı yok demişti ekranda birlikte kontrol etmiştik.Bi de kontrol randevumda da iki üç kez üst üste baktırdım bütün alanlara kendimde ekranda gördüm kaşınan yere öZellikle baktırdım yoktu kendimde ekranda görünce rahatladım yani kısacası yaktırdın diyelim ki tekrar mikroskopla baktır her yerine ki için rahat etsin sor bi deİ
inşallah kurtulurum umarım vucüdum atar bu virüsü en kısa zamanda..doktorlar Ada'm akıllı yakmadığı için gözlerine tır kaçmış ama bu sefer susmucam yaktık diyip geçiştiriyorlar o acıya katlanıp yaktırcam heryerimi medicale giderken ablamıda alcam onada göstercem oda doktora göstersin şimdi ben pazartesi tekrar gidicem once eldivenle iyce tmeizleyim de medicalde sade çıplak gözle bakıyor ve görmüyor Nasıl Anlatcam derdimi onu bilmiyorum Hakan hocaya gitcem dediğin gibi deri üstünü o iyi yakıyor
Ablam caydı hem bana sıçrar dedi::) hemde çocuklara kim bakacakCanım lokalle olsan valla 1 dk derin nefes al ver igne ucunu hissediyosun sadece sonra gerisi bitiyo gitmeden önce iyice gözünle ezberle berde olduklarını ve bittiginde doktora orayı yakıp yakmadıgını sor ablana da göster o da girsin içeri baksın dedigin yerleri yakmıs mı diye sen ısrarla de oralar da cogalıyo siğil yakın kendi derimse de yine yakılmasını istiyorum de hatta parayı sen ödüyosun ve bu lazer sonucta .Sonra yaraların iyileşsin 2-3 hafta geçsin hakan hocaya gidersin o zamana kadar iyice bagısıklıgını güçlendir ama.Keske o sefer gittiginde lokalle olsaydın ben lokalle oldugum icin süphelendigim her yeri iki üc kez kontrol ettirdim ekranda ondan içim rahatlamıştı sende öyle yap mesela ben kuyruk sokumuma dogru olan nokta kaşınıyo orda kesin cıktı demiştim hakan hoca yaktıktan sonra tekrar o kısma özellikle bakmıstı yok demişti ekranda birlikte kontrol etmiştik.Bi de kontrol randevumda da iki üç kez üst üste baktırdım bütün alanlara kendimde ekranda gördüm kaşınan yere öZellikle baktırdım yoktu kendimde ekranda görünce rahatladım yani kısacası yaktırdın diyelim ki tekrar mikroskopla baktır her yerine ki için rahat etsin sor bi de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?