Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Siyah küçük sivilce gibi küçücük bana siğil gibi geldi umarım değildir.. Öyle olsa büyürlerdi diye düşündüm bayadır var gibi bakalım Zaman'la gözükür ama vajenimin girişinde Bi kaçtane tekrar çıktı gibi his var!görünürde

Daha fazla kaşıntı çekemem sizi bilmem ama benim alt taraf haşat hem asit hemde lazerle yakıldı çok hassas sirkeyi kaldıramaz tendirdiyot iyi gelmez bende daha fazla kaşıntıyı çekemem artık

Ben makatıma kafayı takmış durumdayım zaten yediklerimden karnım iyce ağrıyor makat içinden olmasaydı keşke keşke ama yine yaktırcam ayın 19 nda

Didem ben sabah aç karna multivitamin alıyorum kahvaltı sonrası çinko biraz Zaman geçince bal karışımı akşam ımutor 100 mg immunex 10 mg su geri iade ettim Demir hapını alcam bayram bitsin

Evet vajen girişim ve vajen dudaklarımda siğil çıkmış vajen dudağında siyah vajen girişinde beyaz vajen makat arasında siyah makat kuyruk Sokumu kaşınıyor sürekli orada baya var siyah siyah baya var anlıcanım makat kıvrımımda var siyah 5 6 tane ama çok küçük öyle görülecek gibi değil ben görüyorum makat içindede var yani doktorlar bunları görüp yakalıyor ona kızıyorum haklıyım ama

Didem önce Hakan hocayamı gitsem ya oda sırt üstü yatar pozisyonda bakıyor diz üstü pozisyonda değil nolcaksa

Canım multivitamini kahvaltıdan1 saat sonra al aç karnına ise gyno ferro

Sen git iç tarafı hallettir varsa en son hakan hocaya git brnce

Ben hiç geçmişte makatın içinde siğil var diyen birini okumadım burda ya

Burda bir kişi vardi makat içimde var diyen o da bunu yazip daha sonra kaybolmuş. Herhangi bir bilgi yok. Benimde makat içerisi çok kasiniyordu o yüzden dikkatimi çekti. Benim de makat icerisnde vardi yakildi onlar. Ondan sonra da makat icerisi kasinmadi. Yuzeyde değil direk icerdeydi. Parmagimi sokup kasiyacak durumdaydim. Daha önce de söylemiştim sana.

Ben hiç geçmişte makatın içinde siğil var diyen birini okumadım burda ya
Cünkü kimse makatının içine baktırmamışş ki cogunda cıktı sonradan kaybolmustur bence canım bagısıklık farkedince silmeye baslıyo ve iç tarafta bagısıklık daha yüksek ve ikimizde sanslıyız burdaki bi cok insanın değil içine baktırıcak yaktırıcak bile mali durumu yeterli değil demek ki bi şekilde geçiyo

Benim halamın makatındaydı 6-7 ay sadece dondurdu ama iki üc haftada bir dondurmaya gidiyodj kendine cok iyi bakt 7-8 kg rahat almıstır multivitamin ve ımutor kullandı o da baya stresliydi makatının içine falan baktırmadı benim içi de kaşınıyo cok fena tatlı tatlı diyodu sonra 7 ayda bitti sadece dondurarak kurtuldu ama düzenli gitti hep yemek yiyodu herşeyi yedi iki üç ay sonra hamile kaldı ve hamilelikte yani burda kurtulup iki sene sonra hamile kalanlarda bile doktorlar diyo ki çıkarsa bi hamilelikte cıkar kadon 2 ay sonra hamile kaldı hamilelikte cıkmadı yani virüs silinmiş ve içindeki kaşıntıda sonra geçti dedi.Bir ay sonra da doğurucak tertemiz :) Her yerde zaten insanların cogu 1-2 sene içinde temizliyo yazıyo virüsü belki bazılarında virüsün yüzde 10luk yükü kalıyo asırı zayıflıyo siğil bile yapamıyo onlarda da bu 1-2 yıl sonra tekrar aiğille karsılasanlarda da bagısıklıgı asırı düştüğü kendine bakmadıgı vitamin kullanmadıgı için o kalan zayıf virüs siğil anca o zaman yapıyo o da bi iki tane zaten zamanla vücıt sikiyo oxfordun calısmasında okudum grafikle virüs yüklerince bakmıslar binlerce insanın

Ve makatın içinde 2 veya 3 yaktırmada kayboluyo başka forumda okudum

İ
Ve makatın içinde 2 veya 3 yaktırmada kayboluyo başka forumda okudum
inşallah kurtulurum umarım vucüdum atar bu virüsü en kısa zamanda..doktorlar Ada'm akıllı yakmadığı için gözlerine tır kaçmış ama bu sefer susmucam yaktık diyip geçiştiriyorlar o acıya katlanıp yaktırcam heryerimi medicale giderken ablamıda alcam onada göstercem oda doktora göstersin şimdi ben pazartesi tekrar gidicem once eldivenle iyce tmeizleyim de medicalde sade çıplak gözle bakıyor ve görmüyor Nasıl Anlatcam derdimi onu bilmiyorum Hakan hocaya gitcem dediğin gibi deri üstünü o iyi yakıyor

Bir de şunu söyliyim bir veya birden fazla hpv tipinin olması virüsün atılma zamanını değiştirmiyor yabancı bi makalede böyle yazılıyodu

Vajen girişim bu 3 oldu yakılalı sürekli nüksediyor sinir oldum
İnşallah kurtuluruz en azından maddi durumun yetiyo ve tedavini olabiliyosun öyle düşün cıktıkca yaktırıcaksın ve biticek en sonunda işin profesyoneli olan iki merkeze gidiyosun biri dışta diğeri içte uzman forumdaki neredeyse kimse içine bile baktırmamış koyvermişer gitmiş bitmiş

Canım lokalle olsan valla 1 dk derin nefes al ver igne ucunu hissediyosun sadece sonra gerisi bitiyo gitmeden önce iyice gözünle ezberle berde olduklarını ve bittiginde doktora orayı yakıp yakmadıgını sor ablana da göster o da girsin içeri baksın dedigin yerleri yakmıs mı diye sen ısrarla de oralar da cogalıyo siğil yakın kendi derimse de yine yakılmasını istiyorum de hatta parayı sen ödüyosun ve bu lazer sonucta .Sonra yaraların iyileşsin 2-3 hafta geçsin hakan hocaya gidersin o zamana kadar iyice bagısıklıgını güçlendir ama.Keske o sefer gittiginde lokalle olsaydın ben lokalle oldugum icin süphelendigim her yeri iki üc kez kontrol ettirdim ekranda ondan içim rahatlamıştı sende öyle yap mesela ben kuyruk sokumuma dogru olan nokta kaşınıyo orda kesin cıktı demiştim hakan hoca yaktıktan sonra tekrar o kısma özellikle bakmıstı yok demişti ekranda birlikte kontrol etmiştik.Bi de kontrol randevumda da iki üç kez üst üste baktırdım bütün alanlara kendimde ekranda gördüm kaşınan yere öZellikle baktırdım yoktu kendimde ekranda görünce rahatladım yani kısacası yaktırdın diyelim ki tekrar mikroskopla baktır her yerine ki için rahat etsin sor bi de

Ablam caydı hem bana sıçrar dedi::) hemde çocuklara kim bakacakyani iş bana düştü

Bende de 2 haftaya kalmıyor hemen cıkıyor bak Hakan hocaya gideli 19 gün oldu olmadı yine çıktı ondan oncede öyle oldu hemen cıkıyor baş gelinmez halde gibi bende çok nüx var hayır Yani kendimede bakıyorum cinsel ilişki yok anlamıyorum habire coğalıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…