Ya bak senin cogalıyor dedigin yerler kendi derin bile olabilir benim suan mesela bazı yerler hala pütür pütür bişeyler cıkıyo iniyo vs bi de seninki asitle yakıldı benim makatım vajinam 2 ay her gün farklı bi şekle girdi anca öyle neyin ne olup olmadıgına emin oldum.Yapıcagın en güzel şey kimseyle gitmek zorunda değilsin.Git şu medical arta ilk iç kısma iyice baktır varsa yaktırırsın ondan sonra makatına tek tek baktırt sen gitmeden önce nerde var nerde yok iyice ezberle olmadı bi kişi yapmıs mesela burda keçeliyle o bölgeyi işaretlemiş cılgınca olabilir amaBende de 2 haftaya kalmıyor hemen cıkıyor bak Hakan hocaya gideli 19 gün oldu olmadı yine çıktı ondan oncede öyle oldu hemen cıkıyor baş gelinmez halde gibi bende çok nüx var hayır Yani kendimede bakıyorum cinsel ilişki yok anlamıyorum habire coğalıyor
Sadece 2 tane cıkmıştı ben kıl dönmesi sandım oyle elimede geliyordu yani makat yanak içinde önemsemedim küçüktü çünkü aklıma hiç gelmedi ya bu hpv diye kuyruk sokumunda yakın o zamanki berabe roldugum insanda kıl dönmesi ameliyatı olmuş Onlada anal ilişki yaşadım baya ama ilk anal ilişki yaşadığım kişi değil o tabiki 2 Nci kişi sonra bende hareretli kaşıntılar oldu baya aylarca en son taki çiş yaparken temizlik esnasında vajina arasında elime gelene kadar hemen internete baktım aynısı genital siğil dedim sonrası malum ben belkide hpv pozitifti lezyon pek yoktu ben ondan ayrıldıktan sonra çok bunalıma girdim günlerce Bişi yemediğim Zaman'lar oldu tabi bağışıklık düştü ki hala bunalımdayım iyi hissetmeye çalişiyorum bazı ailevi nedenlerden dolayı sürekli ni sinir krizi tabi umarım atlatırım yani şuan için şüphelendiğim o kişi..Bi de senin anladıgım kadarıyla ilk siğilin 1 yıl önce mi cıktı öyle bişey yazmıstın.Müdahale olmamıs sanırım 1 yıla yakın.
hpv 16 olan burda biri daha var once sakin olmalısın ağlama Can'ım benim herkes hpvyle uğraşıyor burda 16 yüksek risk bağışıklığını güçlü tutman lazım yarayı anlamadım ama siğil varsa yaktır her doktora kulak asma doğru düzgün tedavi etmeyi bilmiyorlar ne güzel iki çocuk annesi demiş ne güzel işte ::) korkma ölümcül bir hastalık değil hpv rahat ol bende 2 tip var oda yüksek risk Yemen'e içmene dikkat et morelini yüksek tutmerhaba arkadaşlar,
derdimi anlatmak,paylasmak ve sizlerden destek alabilmek için yeni uye oldum.
bende hamileyken hpv 11 vardı ,ustunde durmadım geçer dedim,sigillerim de oluşmuştu hamileyken ,doğumdan sonra siğillerim geçmişti..hersey yolunda gidiyorken genital bölgemde fissiur (yara) oluştu ,dr ye gittim dondurma işlemi yapıldı ,smear testi yapıldı temiz cıkmıstı.
fakat 2. kontrollerde hpv 16 cıktı bende.yaram da olduğu için dr biopsi yapti dun,ve sonuclari patologi ye gönderdi, birsey gormuyorum ama bu yaranın sebebini bulmam lazım diye açıklama yaptı ,buraya kadar iyiydi fakat bir an arkasını dondu ve hemşiresine" 2 bebek annesi" dedi..iste o an ben bittim, hala aglıyorm..
tecrübeli arkadaşlar bu ne anlama geliyor ,hpv16 artı yara ,bu beni nereye goturur, biopsi olup da sonucu temiz gelen var mı? ne olur Allah rızası için yazın...
bu arada 1350 sayfayı okudum , sifa arayan herkese rabbim yardımcı olsun.
O yara herpes uçuğu olabilirmi?merhaba arkadaşlar,
bende hamileyken hpv 11 vardı ,ustunde durmadım geçer dedim,sigillerim de oluşmuştu hamileyken ,doğumdan sonra siğillerim geçmişti..hersey yolunda gidiyorken genital bölgemde fissiur (yara) oluştu ,dr ye gittim dondurma işlemi yapıldı ,smear testi yapıldı temiz cıkmıstı.
fakat 2. kontrollerde hpv 16 cıktı bende.yaram da olduğu için dr biopsi yapti dun,ve sonuclari patologi ye gönderdi, birsey gormuyorum ama bu yaranın sebebini bulmam lazım diye açıklama yaptı ,buraya kadar iyiydi fakat bir an arkasını dondu ve hemşiresine" 2 bebek annesi" dedi..iste o an ben bittim, hala aglıyorm..
tecrübeli arkadaşlar bu ne anlama geliyor ,hpv16 artı yara ,bu beni nereye goturur, biopsi olup da sonucu temiz gelen var mı? ne olur Allah rızası için yazın...
COOK TESEKKUR EDERİM CANIM....inan doktordan daha fazlabilgi var burada...hepinize cook teşekkür ederim ne olur daha fazla destek olalım birbirimize...senin de hayat hikayen drama olmuş ama uzulme inan rabbim bir kapıyı kapatır bir kapıyı acar ,bir de sunu unutma kardeşin de olsa ,annen de olsa ,evladın da olsa..verdikçe veriyorsun ,sınırı olmuyor vermenin ..hep istiyorlar hep istiyorlar ...en önemlisi HAYIR DEmeyi bilmek...ne olur hepimiz HAYIR demeyi öğrenelim..basımıza ne gelirse bundan geliyor ,fazla iyiniyet maalesef suiistimal ediliyor ve bunu da maalesef en yakınlarımız yapıyor...hpv 16 olan burda biri daha var once sakin olmalısın ağlama Can'ım benim herkes hpvyle uğraşıyor burda 16 yüksek risk bağışıklığını güçlü tutman lazım yarayı anlamadım ama siğil varsa yaktır her doktora kulak asma doğru düzgün tedavi etmeyi bilmiyorlar ne güzel iki çocuk annesi demiş ne güzel işte ::) korkma ölümcül bir hastalık değil hpv rahat ol bende 2 tip var oda yüksek risk Yemen'e içmene dikkat et morelini yüksek tut
Arkadaş smear temiz çıkmış panik yapma nedenin ne ?2 tane de cocugun var evlisin ve cocugun var.Burda tip16sı olan arkadasların cogu bekar korkuları da 16nın ilerlemesi ve cocuk yapama .Burda panik yapacagın hiçbir şey yok zaten evlisin ve cocuk sahibisin.Smearim temiz diyosun e ilerlerse cin1-cin2-cin3 bunun bissürü aşaması var sende bunların hicbiri yok tut ki cin1 oldu beklenir cin 2 beklenir cin3e gelmek üzereyse ı bölgeyi leep yapar yakarlar sonra yine yakarlar sonra yine yakarlar o kadar nüksederse enn enn kötü ihtimalll uzun zaman smear aldırmadın haberin yok cin3te yakaladın yıllar sonra diyelim ki kendine iyi bakmadın rahmin alınır ama o seviyete gelmen için dünyadan bi haber hiç müdahale edilmemiş sürekli sigara içip vs kendine kötü bakman lazım hani sen niye panik yaptın ben çözemedi :) bekar olsan anlıcam bi de üstüne cocugun varmerhaba arkadaşlar,
Can'ım dondurulmuşsa kriyoterapi uygulanmış sana büyük ihtimal bana öyle geldi eğer geçmezse lazerle yaktır daha iyi tedavi sonucu alırsın fissür nerende var şimdi makatta çıkıyor diye biliyorum fissür bendede var çünkü çok güzelde yerleşiyorlar Oray'a Ada'm akıllı yakan doktor bulamayınca...dondurmakla iyi yapmıslar çünkü dediğim ora açık yara oluyor ve çok tehlikeli bence iyi yapmıslarCOOK TESEKKUR EDERİM CANIM....inan doktordan daha fazlabilgi var burada...hepinize cook teşekkür ederim ne olur daha fazla destek olalım birbirimize...senin de hayat hikayen drama olmuş ama uzulme inan rabbim bir kapıyı kapatır bir kapıyı acar ,bir de sunu unutma kardeşin de olsa ,annen de olsa ,evladın da olsa..verdikçe veriyorsun ,sınırı olmuyor vermenin ..hep istiyorlar hep istiyorlar ...en önemlisi HAYIR DEmeyi bilmek...ne olur hepimiz HAYIR demeyi öğrenelim..basımıza ne gelirse bundan geliyor ,fazla iyiniyet maalesef suiistimal ediliyor ve bunu da maalesef en yakınlarımız yapıyor...
hepimizin benzer dramaları var ne olur takılma uzulme canım.
siğillerim yok oldu ,yakılmadı ,ben de fissur vardı onu dondurdular ..ve yapılan testlerde hpv16 cıktı dun dr bipsi yapıldı canım cok sıkkın bitik durumdayım,bebegimi hırpaladım yok yere "annesiz kalacan alış" dedim ağlattım...
biopsi sonucu gelene kadar bana uyku yok ,temiz gelir mi acaba?????
yurt dışı derken hangi ülkedesin ya ordaki eczanelere sor Can'ım ya hem kendin içinde corıolus mrl 250 500 mg bide ben tuaf seyler gördüm ya süpercorıolus filandidemwtf,cook teşekkür ederim ,ama smear da kanser çıkmıyor ,benim panik olma sebebim de bu ...smear aslında kesin temizdir demiyor, hpv 16 var ,dondurulumus bir yaram var ve dr biopsi yapti,iyi temennilerin için coook teşekkür ederim , aslinda panik olmazdım ama dr ,dun sesini kıstı ve biopsi alırken arkasını dondu" iki tane bebgi var" dedi acır bir sesle ,ben orda koptum, bittim hala ağlıyorum....
biopsi yaptı ,yaranın kaynağını bulmak istiyor 2 hafta sonra gelecekmiş allah bana sabir versin ben kafayı yedim simdiden,bebeklerim olmasa herseye razıyım ....
tum yazılanları okudumibak ben yurtdışında avrupadayım ,ne ilaç istersen om den görüşelim ,allah rızası için gonderirirm yeter ki dualarınızı eksik etmeyin.
Canım avrupadaysan niye korkuyosun ilacı bulundu zaten coriolus mrl al hemen fünde 6 tane kullandidemwtf,cook teşekkür ederim ,ama smear da kanser çıkmıyor ,benim panik olma sebebim de bu ...smear aslında kesin temizdir demiyor, hpv 16 var ,dondurulumus bir yaram var ve dr biopsi yapti,iyi temennilerin için coook teşekkür ederim , aslinda panik olmazdım ama dr ,dun sesini kıstı ve biopsi alırken arkasını dondu" iki tane bebgi var" dedi acır bir sesle ,ben orda koptum, bittim hala ağlıyorum....
biopsi yaptı ,yaranın kaynağını bulmak istiyor 2 hafta sonra gelecekmiş allah bana sabir versin ben kafayı yedim simdiden,bebeklerim olmasa herseye razıyım ....
tum yazılanları okudumibak ben yurtdışında avrupadayım ,ne ilaç istersen om den görüşelim ,allah rızası için gonderirirm yeter ki dualarınızı eksik etmeyin.
tmm canım ,burada ilaç almak kolay değil illa reçeteyle veriyorlar ,dr su an yazmaz bekle biopsiyi der mutlaka...Diğer arkadasta aynı şeyi yazmış coriolus MRL al 500 mglık günde 6 tane geçmiş olsun
Ya Can'ım corıolus Bi vitamin ilaç değil reçetesiz neden vermesinlertmm canım ,burada ilaç almak kolay değil illa reçeteyle veriyorlar ,dr su an yazmaz bekle biopsiyi der mutlaka...
bekleyeceğim biopsiyi ve sonra egerki gynekolok dr bunu yazmazsa aile dr soracağım ,o yazar..
verdiğiniz moral ve destek için tekrar teşekkür ederim...
fissiu ,analda değil benim rahim ağzında elime gelen bir yara , cok acıyordu ,ama evet dondurma işlemi yapıldı ustune hpv16 cıktı...umarım kanser değilimdir..allah hepimize acısının kurtarsın bu illetten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?