Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Ya bak senin cogalıyor dedigin yerler kendi derin bile olabilir benim suan mesela bazı yerler hala pütür pütür bişeyler cıkıyo iniyo vs bi de seninki asitle yakıldı benim makatım vajinam 2 ay her gün farklı bi şekle girdi anca öyle neyin ne olup olmadıgına emin oldum.Yapıcagın en güzel şey kimseyle gitmek zorunda değilsin.Git şu medical arta ilk iç kısma iyice baktır varsa yaktırırsın ondan sonra makatına tek tek baktırt sen gitmeden önce nerde var nerde yok iyice ezberle olmadı bi kişi yapmıs mesela burda keçeliyle o bölgeyi işaretlemiş cılgınca olabilir ama sonra doktor yakmadan önce o düşündügün yerleri iyice söyle elinle göster .Kesinlikle lokal ol iyice sor tekrar düşündüğüm yerleri tek tek yakıp yakmadıgını daha ömce kalmıs cogaldı ondan dolayı de.Sonra yaraların iyileşsin biraz hakan hocaya git tek tek göster o da yaksın

Bi de senin anladıgım kadarıyla ilk siğilin 1 yıl önce mi cıktı öyle bişey yazmıstın.Müdahale olmamıs sanırım 1 yıla yakın.

Bi de senin anladıgım kadarıyla ilk siğilin 1 yıl önce mi cıktı öyle bişey yazmıstın.Müdahale olmamıs sanırım 1 yıla yakın.
Sadece 2 tane cıkmıştı ben kıl dönmesi sandım oyle elimede geliyordu yani makat yanak içinde önemsemedim küçüktü çünkü aklıma hiç gelmedi ya bu hpv diye kuyruk sokumunda yakın o zamanki berabe roldugum insanda kıl dönmesi ameliyatı olmuş Onlada anal ilişki yaşadım baya ama ilk anal ilişki yaşadığım kişi değil o tabiki 2 Nci kişi sonra bende hareretli kaşıntılar oldu baya aylarca en son taki çiş yaparken temizlik esnasında vajina arasında elime gelene kadar hemen internete baktım aynısı genital siğil dedim sonrası malum ben belkide hpv pozitifti lezyon pek yoktu ben ondan ayrıldıktan sonra çok bunalıma girdim günlerce Bişi yemediğim Zaman'lar oldu tabi bağışıklık düştü ki hala bunalımdayım iyi hissetmeye çalişiyorum bazı ailevi nedenlerden dolayı sürekli ni sinir krizi tabi umarım atlatırım yani şuan için şüphelendiğim o kişi..

Benim siğiller yeni yeni patlıyor eski değil böyle Minnak Minnak siyah uçlu gözükmüyorlar yani normal bakınca ama teli ve ışığını açıp videoya alınca görüyorum

Aslı'nda bende yüzlerce siğil var böyle daha çıkmamıs videoda gözüküyor makatta özellikle umarım onlar kılkökletidir ve beni uğraştırmazlar maddi yönden iyilik değil kuzu bende ev alacağım parayı harcıyorum yani inan harcarken üzülüyorum ..

Benim kafam bide Hakan hocaya takıldı nerden anladı ve neden sinirlimi gibi Bi soru sordu size sordumu?ben o kadar çabuk sinirleniyorum panik atak geçiriyorum küçük küçük böyle normal Zaman'da heyacanda sinirde eli manyağın boşalırcasına oluyorum böyle titriyorum ben engel olamıyorum be benim ellerim titrek çok bilirisn değil ama titriyor sık sık

Ben hastalanmayımda kim hastalansın kızlar ya yıllarca çaliştim çabaladım kardeşlerime destek oldum okutmaya çaliştim anneme ev aldım üstüne bütün birikmişimi verdim o Zaman'lar güvenip araba alcam diye üstüne yattılar beni ittiler kaktılar kovdular dışladılar yine ben destek oldum maddi manevi kardeşlerim nankör ablamın çocuğu bile düştü ben daha dün yaktırmış altımı Halim'le hastaneye koştum götürdüm bugün bile verirsen iyisin vermezsen kötü ama ben yine pes etmedim çaliştim çıktım ayrıldım geri geldim yalnız çünkü güvendiğim Ada'mın dağlarına karlar yağdı ablam bile bana gelemiyor bulaşıcıymışya çok üzüldüm inanın annemde Bi iyi Bi kötü naptıgı belli değil bazen bana beddua ettiği bile oluyor allah iyi dememiş daha kötü ol diyor yani bir psikiyatri bile bana iyi gelmeyebilir şimdide bu hastalık çıktı Birgün bile Ağrı'm var beni doktora götürün demedim hep ben götürdüm bulaşır demedim yada psikolojim bozuluyor demedim yoktan var ettim vefa dan çok nankörlük gördümki hala görüyorum ve onların arasında yaşıyorum yaşamaya çalişiyorum bana ömür sonu diye söz verip sözünün arkasında durmayan çok şerefsiz tanıdım yani anlıcanız kızlar bu hastalık bana ceza ve ben çekiyorum tek dostum var oda iyki var sevgilim değil bak Hakan hoca çağırmış ben genel anestezideyken çıplak elle yardım etmiş hocaya bizde ablamızdan medet bekliyoruz...

merhaba arkadaşlar,
derdimi anlatmak,paylasmak ve sizlerden destek alabilmek için yeni uye oldum.
bende hamileyken hpv 11 vardı ,ustunde durmadım geçer dedim,sigillerim de oluşmuştu hamileyken ,doğumdan sonra siğillerim geçmişti..hersey yolunda gidiyorken genital bölgemde fissiur (yara) oluştu ,dr ye gittim dondurma işlemi yapıldı ,smear testi yapıldı temiz cıkmıstı.
fakat 2. kontrollerde hpv 16 cıktı bende.yaram da olduğu için dr biopsi yapti dun,ve sonuclari patologi ye gönderdi, birsey gormuyorum ama bu yaranın sebebini bulmam lazım diye açıklama yaptı ,buraya kadar iyiydi fakat bir an arkasını dondu ve hemşiresine" 2 bebek annesi" dedi..iste o an ben bittim, hala aglıyorm..

tecrübeli arkadaşlar bu ne anlama geliyor ,hpv16 artı yara ,bu beni nereye goturur, biopsi olup da sonucu temiz gelen var mı? ne olur Allah rızası için yazın...

bu arada 1350 sayfayı okudum , sifa arayan herkese rabbim yardımcı olsun.

hpv 16 olan burda biri daha var once sakin olmalısın ağlama Can'ım benim herkes hpvyle uğraşıyor burda 16 yüksek risk bağışıklığını güçlü tutman lazım yarayı anlamadım ama siğil varsa yaktır her doktora kulak asma doğru düzgün tedavi etmeyi bilmiyorlar ne güzel iki çocuk annesi demiş ne güzel işte ::) korkma ölümcül bir hastalık değil hpv rahat ol bende 2 tip var oda yüksek risk Yemen'e içmene dikkat et morelini yüksek tut

O yara herpes uçuğu olabilirmi?

COOK TESEKKUR EDERİM CANIM....inan doktordan daha fazlabilgi var burada...hepinize cook teşekkür ederim ne olur daha fazla destek olalım birbirimize...senin de hayat hikayen drama olmuş ama uzulme inan rabbim bir kapıyı kapatır bir kapıyı acar ,bir de sunu unutma kardeşin de olsa ,annen de olsa ,evladın da olsa..verdikçe veriyorsun ,sınırı olmuyor vermenin ..hep istiyorlar hep istiyorlar ...en önemlisi HAYIR DEmeyi bilmek...ne olur hepimiz HAYIR demeyi öğrenelim..basımıza ne gelirse bundan geliyor ,fazla iyiniyet maalesef suiistimal ediliyor ve bunu da maalesef en yakınlarımız yapıyor...
hepimizin benzer dramaları var ne olur takılma uzulme canım.
siğillerim yok oldu ,yakılmadı ,ben de fissur vardı onu dondurdular ..ve yapılan testlerde hpv16 cıktı dun dr bipsi yapıldı canım cok sıkkın bitik durumdayım,bebegimi hırpaladım yok yere "annesiz kalacan alış" dedim ağlattım...
biopsi sonucu gelene kadar bana uyku yok ,temiz gelir mi acaba?????

Sua
Arkadaş smear temiz çıkmış panik yapma nedenin ne ?2 tane de cocugun var evlisin ve cocugun var.Burda tip16sı olan arkadasların cogu bekar korkuları da 16nın ilerlemesi ve cocuk yapama .Burda panik yapacagın hiçbir şey yok zaten evlisin ve cocuk sahibisin.Smearim temiz diyosun e ilerlerse cin1-cin2-cin3 bunun bissürü aşaması var sende bunların hicbiri yok tut ki cin1 oldu beklenir cin 2 beklenir cin3e gelmek üzereyse ı bölgeyi leep yapar yakarlar sonra yine yakarlar sonra yine yakarlar o kadar nüksederse enn enn kötü ihtimalll uzun zaman smear aldırmadın haberin yok cin3te yakaladın yıllar sonra diyelim ki kendine iyi bakmadın rahmin alınır ama o seviyete gelmen için dünyadan bi haber hiç müdahale edilmemiş sürekli sigara içip vs kendine kötü bakman lazım hani sen niye panik yaptın ben çözemedi :) bekar olsan anlıcam bi de üstüne cocugun var

didemwtf,cook teşekkür ederim ,ama smear da kanser çıkmıyor ,benim panik olma sebebim de bu ...smear aslında kesin temizdir demiyor, hpv 16 var ,dondurulumus bir yaram var ve dr biopsi yapti,iyi temennilerin için coook teşekkür ederim , aslinda panik olmazdım ama dr ,dun sesini kıstı ve biopsi alırken arkasını dondu" iki tane bebgi var" dedi acır bir sesle ,ben orda koptum, bittim hala ağlıyorum....

biopsi yaptı ,yaranın kaynağını bulmak istiyor 2 hafta sonra gelecekmiş allah bana sabir versin ben kafayı yedim simdiden,bebeklerim olmasa herseye razıyım ....

tum yazılanları okudumibak ben yurtdışında avrupadayım ,ne ilaç istersen om den görüşelim ,allah rızası için gonderirirm yeter ki dualarınızı eksik etmeyin.

Can'ım dondurulmuşsa kriyoterapi uygulanmış sana büyük ihtimal bana öyle geldi eğer geçmezse lazerle yaktır daha iyi tedavi sonucu alırsın fissür nerende var şimdi makatta çıkıyor diye biliyorum fissür bendede var çünkü çok güzelde yerleşiyorlar Oray'a Ada'm akıllı yakan doktor bulamayınca...dondurmakla iyi yapmıslar çünkü dediğim ora açık yara oluyor ve çok tehlikeli bence iyi yapmıslar

B
yurt dışı derken hangi ülkedesin ya ordaki eczanelere sor Can'ım ya hem kendin içinde corıolus mrl 250 500 mg bide ben tuaf seyler gördüm ya süpercorıolus filan bulursan Bizede postalarsın valla::)

Canım avrupadaysan niye korkuyosun ilacı bulundu zaten coriolus mrl al hemen fünde 6 tane kullan

Diğer arkadasta aynı şeyi yazmış coriolus MRL al 500 mglık günde 6 tane geçmiş olsun

Diğer arkadasta aynı şeyi yazmış coriolus MRL al 500 mglık günde 6 tane geçmiş olsun
tmm canım ,burada ilaç almak kolay değil illa reçeteyle veriyorlar ,dr su an yazmaz bekle biopsiyi der mutlaka...
bekleyeceğim biopsiyi ve sonra egerki gynekolok dr bunu yazmazsa aile dr soracağım ,o yazar..

verdiğiniz moral ve destek için tekrar teşekkür ederim...

fissiu ,analda değil benim rahim ağzında elime gelen bir yara , cok acıyordu ,ama evet dondurma işlemi yapıldı ustune hpv16 cıktı...umarım kanser değilimdir..allah hepimize acısının kurtarsın bu illetten.

Ya Can'ım corıolus Bi vitamin ilaç değil reçetesiz neden vermesinler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…