Canım korkma içini ferah tut bu ilacı bitkisel hali bitkisel oldugu icin recetesiz satısı kendi sitesine gir her ülkede distribütörü var mycologyresearchlabaratories mi ne sitesi gir distribütöründen istiyosuntmm canım ,burada ilaç almak kolay değil illa reçeteyle veriyorlar ,dr su an yazmaz bekle biopsiyi der mutlaka...
bekleyeceğim biopsiyi ve sonra egerki gynekolok dr bunu yazmazsa aile dr soracağım ,o yazar..
verdiğiniz moral ve destek için tekrar teşekkür ederim...
fissiu ,analda değil benim rahim ağzında elime gelen bir yara , cok acıyordu ,ama evet dondurma işlemi yapıldı ustune hpv16 cıktı...umarım kanser değilimdir..allah hepimize acısının kurtarsın bu illetten.
Slm bende de hpv var bugün dudak kısmı çok kaşınıyordu telefonun ışığı ile baktım toplu iğne başı gibiler dr a göstericem bakalımKoku da oluyo böyle bi hafta falan orası kokuyo sonra geçiyo
Yaktır hemen lazerle ilk cıkanların yakılması lazım ve gidip bi multivitamin al (Solgar vm2000) ,çinko hapı al (Solgar Zinc Picolinate),Imutor al her gün kullan bunları hepsinin arasında 3 saat olsun pekmez al demir eksikligin varsa da gyno ferro sanol sabah ac karnına gece yatmadan 2 saat önce diğer ilaclar ise her yemekten sonra sakın ilk cıkanları dondurtma ya da asit vb şeylerle cıkartma ilk cıkan doğuran siğildir kökünün içeride kalmaması icin yaktırman lazım direkSlm bende de hpv var bugün dudak kısmı çok kaşınıyordu telefonun ışığı ile baktım toplu iğne başı gibiler dr a göstericem bakalım
Yarın dr dayım Hpv vardı cin 1 de ama hiç siğil görmemiştim bugün telefon ışığıyla baktım beze gibi iç kısmında var bişeyler yarın zaten dr a gidecektim çocuk olsun diye bu dediklerini alırım bakıyımYaktır hemen lazerle ilk cıkanların yakılması lazım ve gidip bi multivitamin al (Solgar vm2000) ,çinko hapı al (Solgar Zinc Picolinate),Imutor al her gün kullan bunları hepsinin arasında 3 saat olsun pekmez al demir eksikligin varsa da gyno ferro sanol sabah ac karnına gece yatmadan 2 saat önce diğer ilaclar ise her yemekten sonra sakın ilk cıkanları dondurtma ya da asit vb şeylerle cıkartma ilk cıkan doğuran siğildir kökünün içeride kalmaması icin yaktırman lazım direk
http://www.mycologyresearch.com/distributors Burda her ülkedeki adresi var kargoyla da yolluyolar sen avrupada oldugun icin istedigin gibi getirtebilirsin türkiye schengene tabi olmadıgı icin skıntılı olabilir.Coriolus mrl 500 mglık sabah öğle akşam 2şer tane 6 ay boyunca kullanıyosun ahccyle destekleyebilirsin.Ve bu arada hpv yara yapmaz genital herpes yani genital uçuk yara yapar onu da yakarlar herpesinse bi zararı yok geneldeCOOK TESEKKUR EDERİM CANIM....inan doktordan daha fazlabilgi var burada...hepinize cook teşekkür ederim ne olur daha fazla destek olalım birbirimize...senin de hayat hikayen drama olmuş ama uzulme inan rabbim bir kapıyı kapatır bir kapıyı acar ,bir de sunu unutma kardeşin de olsa ,annen de olsa ,evladın da olsa..verdikçe veriyorsun ,sınırı olmuyor vermenin ..hep istiyorlar hep istiyorlar ...en önemlisi HAYIR DEmeyi bilmek...ne olur hepimiz HAYIR demeyi öğrenelim..basımıza ne gelirse bundan geliyor ,fazla iyiniyet maalesef suiistimal ediliyor ve bunu da maalesef en yakınlarımız yapıyor...
hepimizin benzer dramaları var ne olur takılma uzulme canım.
siğillerim yok oldu ,yakılmadı ,ben de fissur vardı onu dondurdular ..ve yapılan testlerde hpv16 cıktı dun dr bipsi yapıldı canım cok sıkkın bitik durumdayım,bebegimi hırpaladım yok yere "annesiz kalacan alış" dedim ağlattım...
biopsi sonucu gelene kadar bana uyku yok ,temiz gelir mi acaba?????
Sen tipine baktırdın mı bazı tiplere cin1e ilerler sadece sonra geriler tip 16 bi inatcıdır smearde hpv dna iste rahmin içindenYarın dr dayım Hpv vardı cin 1 de ama hiç siğil görmemiştim bugün telefon ışığıyla baktım beze gibi iç kısmında var bişeyler yarın zaten dr a gidecektim çocuk olsun diye bu dediklerini alırım bakıyım
Yaptırdım riskli tip çıkmadı ordaki baktıklarındaS
Sen tipine baktırdın mı bazı tiplere cin1e ilerler sadece sonra geriler tip 16 bi inatcıdır smearde hpv dna iste rahmin içinden
O zaman sakin .Bagısıklıgı güçlendir düzenli smear yeter :)Yaptırdım riskli tip çıkmadı ordaki baktıklarında
6 ayda bir bakalım dedi hiç siğil görmemiştim bu ufaklıkları yakar mı acaba normalde Hpv kaşınmazmış ama bende kaşıntı çokO zaman sakin .Bagısıklıgı güçlendir düzenli smear yeter :)
hpv kaşınır hemde dehşet:)6 ayda bir bakalım dedi hiç siğil görmemiştim bu ufaklıkları yakar mı acaba normalde Hpv kaşınmazmış ama bende kaşıntı çok
Yok canım cıkarken kaşıntıyla baslayaniliyo tatlı karıncalanma seklinde oluyo6 ayda bir bakalım dedi hiç siğil görmemiştim bu ufaklıkları yakar mı acaba normalde Hpv kaşınmazmış ama bende kaşıntı çok
Biopsi yapması normal doktorun demek ki işini sağlama almak istemiş isteyebilir yani her ayrıntıyı düşünmesi güzel.Canım hiç farketmiyo bütün hpv tiplerine etkili virüsü öldürüyo tıp kongresinde sonucları paylasmıslar 100de 100 düşük riskli siğil yapan tipler ölüyor.Tip16da da ilerlemil olanları geriletiyo virüsü ya tamamen öldürüyo ya da cok zayıflatıyo ahccyle desteklenince onda da tip16nın ölme orano yüzde yüze yakın cıkıyo bulgaristan göcmeni vs bi tanıdıgın varsa gittiklerinde alsın sana da getirsin orda eczanelerde de satılmaya baslanmısdidemcim ,bu dediğin ilaç hpv 16 için mi? virüs aktifken yani vücuttayken mi içmek lazım,bir de bagısıklıgı kuvvetlendirmem için,tamam sebze meyva yıyecegim de sen ne dersin illa olmazsa olmaz sunu ye mutlaka dediğin ne var?
bir de dr dün biopsi yaptı bana acaba neden yapti sence ,bu durumda olanların sonucu ne gelebilir*
TESEKKURLER DİDEMCİM.
cnm siğili dert etme ,kaşınır estetik olarak sorun olur ama ciddi bir sağlık sorunu yaratmaz,Didem bende bisürü siğil çıkmış yine aynı yerlerden tekrar nüksetmiş dayamadık vajen girişim beyaz beyaz eskisi gibi çıkmış vajen dudak aralarım kızlık zarı derisi bozulan parça duran bitaneye sıçramış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?