Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

cnm siğili dert etme ,kaşınır estetik olarak sorun olur ama ciddi bir sağlık sorunu yaratmaz,
ben de de vardi hamileyken elma sirkesi bastırırdım sonrada bitti,ama bak hpv16 var bende asıl sorun bu en tehlikeli hastalığa temel oluşturuyor, bunlardan korkun çekin canm siğil cokonemsiz benimkinin yanında inan cnm.
bir de biliyorsundur ama gene yazayaım cok iyi beslenmelisin.dikkat ediyorsun değil mi?

bende hem 31 hemde 59 yani yüksek risk 16 ve 18 den sonra 31 geliyor yani bendekide tehlikeli

cofee sana biopsi yapıldı mı,ne durumdasın biraz anlatır mısın..

Toplamda 84 E yakın siğil yaktırdım Nasıl dert etmeyim Bi o kadar daha vardır küçük küçük çıkmaya başlamışlar vajen iç küçük dudaklarım siyah ben esmer oldugum için içine ve o bile uçlarında siğil barındırıyor içindede var kırmızı kırmızı deriyi mahvetmiş virüs yuva yapcam diye

cofee sana biopsi yapıldı mı,ne durumdasın biraz anlatır mısın..
Ben smear yaptırdım patoloji negatif çıktı smear içerde yok güya işte sadece florada mantar çıktı akıntıda vardı mikrobiyolojiden hpv pozitif yüksek risk 31 59 çıktı oda sade vajendeki ve bana 6 ay da bir bu testi yaptır kimseyle beraber olma bulaştırırsın dedi ben kendi doktoruma gittim yüzde yüz tedavi ediyoruz dedi gittinki başka bir doktor var asitle yaktı beni yolladı sonra tekrar çıktı ben aradım tekrar gittim kendi doktorum vardı oda asitle çok haşladı beni böyle irinli gezdim irin akıyordu vajenimden makatımdan daha sonra baktım tekrar cıkıyorlar sürekli ilk yaktırdıgımda çok sevinmiştim geçti sandım gidince meğer gitmemişler tabi kaşıntılarım çok sonra bu doktor benden toplamda binlira gibi Bi paramı aldı ben gardasilin ilk dozunu o doktora yaptırdım uzun hikaye 70 lira istedi aşıyı yapmak için tabi ben anladımki bu doktor doğru kişi değil beni soymaya çalişiyor Bi işede yaradığı yok yaptığı şeyin sonra Hakan topalismailoğluna gittim Didem'in gittiği doktor ankaradayım tabi ben bastım İstanbul'a yaktırdım 73 74 tane dedi doktor 2000 lira para verdim genel anestezi yani uyutularak tedavi gördüm sonra Ankara'ya geldim doktor bana makatın içini yaktığını söyledi ama yakmamıs ben aradım bana makat içine ben bakmıyorum dedi öyle geçiştirdi acil anaskopla genel cerraha git tedavi ol dedi sonra Medical art Ankara kızılaydakine gittim ona makatımı yaktırdım ve nereyi yaktı anlamadım Can'ım biraz acıdı çok az :) çok değil yani siğiller yerinde duruyor oyle söyleyim ama napim Ada'm akıllı tedavi eden yok ve ayın 19 ü pazartesi günü onada 2000 vermiş sayılırım tekrar nükslerim çok ağlamıyorum zırlamıyorum sadece bu siğillerle başgelemiyeceğim korkusu çok beslenmeme iyi kötü dikkat ediyorum vitaminlerimi alıyorum en azından çinko doktor yazdı zaten vitaminlerim iyi görünüyordu ben sadece çok stresli ve kavga döğüşü boş Bi evde yaşıyorum o yüzden bilemiyorum umarım geçer 2 aydır yaklaşık etekle geziyorum iç çamaşırlarımı attım ve iççamaşırı kıllanmıyorum evden pek cıkmıyorum günde 15 dk belki oyle ama meyve sebze yemeye çalişiyorum hergün böyle yinede nüksediyor anlamıyorum sadece eski sevgilimi gecelerde başka karıyla poz fotoğraflarını görüp can sıkmamaya çalişiyorum bu kadar ben üzülmüyorum belki oda belki

Benim makat etrafı ve vajen asitten sonra laserle yaktırdım yakılan yerden geri çıktılar ve benim derim artık yakılmaktan inceldi içerdeki kırmızı deriyi görüyorum ilk yakıldıgında pembeydi artık alt derim inceldi yani umarım kanser olmam deri kanseri filan cahillik başa bela epey bilseydim asitle yaktırmazdım hayatta medicalinde Bi bok bildiğini zannetmiyorum Ada'm içini yaktı oda ne yakma siğilleri görüyorum girişten yani Ada'm akıllı tedavi eden yok bunu biliyorum bınu konuşuyorum bir tane Ada'm akıllı doktor yok ben bu hastalığı tedavi ederim diyen iş hep paraya dökülmüş bu hastalığın çaresi ne bilmiyorum tek tesellim bu siğil Zaman'la vucuddan gidiyormuş ama ne Zaman o zamana kadar beni ne kadar maddi olarak çökertir vajen girişim beni deli ediyor 2 hafta olmadan cıkıyor ve ben kafayı yiyorum

Medicaldeki doktor hemşirenin yanına kadar geldi işlem bitikten sonra parayı çıkartmamı bekledi Hakan hoca tam tersi tok ne arkamdan geldi nede 2000 alcaksın derdi hiç gelmedi çıkışta sekreterine verdim cıktım ama Medical hemşirenin yanına kadar gelio şimdi bu kadar alıyorsun birdahaki geldiğinde tamamlıyor dedi ben verene kadarda bekledi orda değişik

cofee cnm daha neler ,siğilden yaktırmaktan kimse kanser olmamış korkma..kanser en az 5 ile 10 yıl arası oluşuyormuş ,o da biz olmayız cunku baksana hepimiz semaer aptırıyoruz cok sukur ihmal etmiyoruz olsa olsa donusumlu lezyon çıkar onu da didem in dediği gibi yuzdeyuz teadvi ederler..
sen bayağı cok cekmissin demek senin siğiller cokısrarla kalıyorlar yerleşmişler,desene sevmiş bunlar seni..saka saka ..didemin dediği ilaçtan alsana cnm baksana yuzdeyuz diyor..
ben de senin geçtiğin evrelerden geçtim ama benim dr hpv 16 ve yarayı görünce derhal biopsi için parça aldi yani benden dun parça aldi ve patologi ye gönderdi 2 hafta sonra belli olacak..
senin siğil mutlaka ki bagısıkılık sisteminle alakalı,sigara içme sakın stress yapma ve coook iyi beslen..

hic uzulme deri inceliyor ama sonradan kendini toparlayıp eski haline donuyor yani kalınlaşıyor simdi cook hassas olduğu için ince ve pembe gorunuyor ama bozma moralini ciddi bir dert değil cnm.

Bence sen ilacı git al .Mail at gitmeden önce üsküp(skopje) şubesine cevap veriyolar hemen kendim almaya gelicem şu tarih uygun mu de bi tarih belirle ucak biletini al git kendin al gelirkende şişesinden cıkar ilaclıklar var ona koy seker tansiyon ilacım vs dersin kimse sormaz zaten ki bitkisel ilac zaten bavul vermiceksin kendi sırt cantanda yanında gelir hiçbi skıntı olmaz.Git 300 küsür toplam gidiş geliş hiçbişey istanbuka yaktıgın benzin parası kadar.

Mail'lerime CVp gelmiyor bisürü mail attım üsküpte oldugunu nerden biliyoruz sen eminmisin ayrıca ora bize istemiyor ama pasaport şart

Birde Didem bu sirke olayını okudum bilemiyorum uygulama şekilleri çok farklı şimdi bensürüyordum elimle Pamuk'la Filan sonra Bişi olmuyordu şimdi okudum eskileri başka Bi siteden pamuğa dökmüşlerdi sirkeyi sabaha kadar uyumuşlar öyle insan ölür ya tahrişten bilemedim öyle uygulayıp iki günde döküldü diyende var acaba bendemi yapsam

Ya canım öyle dayanamıcagın bi tahriş yok alısıyosun valla pişik gibi oluyo makatta bi vajende kasındırıyo mantar yaptıgı icin kasındırınca da üstüne tendürdiyot sürüyosun yani orayı hiç durulamıcaksın hep sirkeli kalıcak sirke orda kuruyo zaten .Hissetmiyosun kuruyunca oraya su yok sadece elma sirkesi pamukla uyuyadabilirsin .Ve ben kafamdan adrss vermiyorum coriolus mrlnin kendi sitesinde distributorlerinde üsküp merkez adresi de var ordan oldugunu biliyorum sitesinde yazıyo ya da maille istet bir iki tane gümrüge takılıyo mı diye dene 40-50 liran falan gider en fazla bende öyle yapıcam

Sitesinde bi de genel satış yeri var oradan kartla ödeme yapıp adresini dolduruyosun ben bu işlerden cok fazla anlamadıgım için bişey diyemiyorum ama bu kadar skıntı cekiyosun 1 kutu al sadece dene geliyo mu gelmiyo mu maille de ugrasma siteden al

Yabancı dil hep o siteler çeviri yapıp sipariş etmeye çalişiyorum ama olmuyor

Sen püskürterekmi sirke sürüyorsun Pamuk'ları

Sen püskürterekmi sirke sürüyorsun Pamuk'ları
Ben ilk başlarda yoğun şekilde püskürterek spreyle sıkıyodum yakana kadar ilk o zamanlar biraz canım yanmıstı ama şuan senin cektigin psikolojik acının yanında sıfır kalır bence ki benim canım da tatlıdır dayanadım sonucta sirke yani bu .İlk o zamanlar beyaz beyaz kabuk baglayıp şişmişti şimdi pamuga döküp siliyorum ama bastırarak iyice yediriyorum sirkeyi gece yatmadan önce mutlaka sirkeleyip öyle yatıyorum son zamanlarda ara sıra kasıntım oldugu icinde batikon döküyorum yatmadan önce sirkeledigim yerlerii batikonla siliyorum pamuga döküp.Ama ben sana sirkeyi spreyle sürekli sıkmanı öneririm pamuga döküp yatma olayından bin kat daha etkili çünkü pamuk bir süre sonra cektigi icin sirkeyi canı yanmıyo ama sürekli spreyle sıkıp üzerine pamuga döküp sil 1 ay bunu yap canın yanıcak ama sürekli günde 10 kez belki gelip gidip spreyle sirkeyi sıkıyosun icine kadar ve wcni yaparken elinde spreyin olsun direk sprey sık icine kadar o pozisyonda ve alafranga kullan ben wcye giderken bile sprey sirkemle giriyorum

Alafranga derken?birde sirkeyi sıktım diyelim hemen batikonmu uyguluycam yoksa yatarkenmi

Alafranga dediğim bildiğimiz klozetmi::) alaturka daha iyi ya ben korkuyorum evdeki klozetmi kullanırken her köşesine peçete koyup oturuyorum yani birine geçer diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…