Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Ve sende makatta cıkanların rengi Ne beyazlar mı yoksa kırmızı veya siyah gibi mi cıkıyo ?

Popuca sende rengini söyler misin makattAkilerin ve nokta nokta mı cıkıyolardı

Gittim elma sirkesi aldım aktardan öğlen fısfısla aldım 3 oldu sıkıyorum her wc ye girtinde arkama önüme hiç acısı yok çok az
Daha dur :) 1-2 hafta sürekli spreyle ondan sonra anlıcaksın iyice acı cekene kadar yapıcan canım sürekli en az 3 hafta suyu unut artık her yere sprey sirkeyle gidip temizligini onla yap evde gel git her aklına geldiginde spreyle sirkeyi sık

Imutor var 1 haftadır içiyorum ve 50 liraya aldım

Solgar vm2000 2 3 kutu demişsin çinko gibi şişede satılıyor internette
Sen yalnıs anlamıssın supradyni 2-3 kutu bitirdim yazdım.Şişe de satılıyo zaten Solgar vm2000den yani aldım bitti tekrar aldım anlamında

Ve sende makatta cıkanların rengi Ne beyazlar mı yoksa kırmızı veya siyah gibi mi cıkıyo ?
Bak vajen girişi bembeyaz cıkıyor vajen iç dudakların içi kırmızı büyük dudakların arası ve cevresi siyah makattakilerin deride olanları kahverengi yani siyah ama makat içindekiler beyaz ve çatlak arasındakide beyaz yalnız anüs cevresi siyah kahverengi yani ve vajen makat arası hem beyaz hemde siyah cıkıyor beyazlar büyük siyahlar küçük...

Peki hakan hoca bişey dedi mi tipleriyle ilgili makattakilerin

Kız allah seni napmasın korkutma beni ama şimdi ben pazartesi makatı yaktırcam sonra 1 hafta geçince İstanbul'a Hakan hocaya gidicem ...ordada yaktırcam sirkeye ara verim o Zaman demi

Hani neden bu kadar sık tekrar ettiğiyle ilgili bişey söyler bence gittiginde sor tipleri hangisine benziyo ne kadar daha ugrasırım diye

Kız allah seni napmasın korkutma beni ama şimdi ben pazartesi makatı yaktırcam sonra 1 hafta geçince İstanbul'a Hakan hocaya gidicem ...ordada yaktırcam sirkeye ara verim o Zaman demi
Sirkeye ara ver yaktırdıktan sonra ya canım ne korkuyosun ya sirke bu sirke nolucak pişik oldugunda nasıl acıyosa öyle acıyo cocuk bile dayanır acısına bişey olmaz

Hani neden bu kadar sık tekrar ettiğiyle ilgili bişey söyler bence gittiginde sor tipleri hangisine benziyo ne kadar daha ugrasırım diye
Kesin sorucam emin ol ben sorardımda genel anestezi oldum ya şimdi uyanınca Bi sersemledim sarhoş gibiydim dilim sürçüyordu başımda biraz döndü doktorda stresten dedi anesteziyle alakası yok hani sen stres yaptınys iğneyi olurken ondan oluyor dedi

İşte ondan dedim sana lokal olsan gözün acık olucak tekrar yakıldıktan sonra baktırırsın mikroskopla ya da özellikle kaşınam noktaları yakarken tekrar söylersin hoca bir daha bakar

Bu arada benim siğiller Nasıl desem vajenin klitoris üstünden başlıyor makatın bitişine kadar kuyruk sokumunun bitişine kadar yani rahat orda sıra sıra dizilmişler 3 tane alt alta çok küçükler ve bazen kasıntı yapıyorlar bazen

İşte ondan dedim sana lokal olsan gözün acık olucak tekrar yakıldıktan sonra baktırırsın mikroskopla ya da özellikle kaşınam noktaları yakarken tekrar söylersin hoca bir daha bakar
Ya ben bakamıyorum işte sorun orda panik atak geçiririm filan psikolojim bozuluyor acık yara görğnce eiçim böyle kıy kıy oluyor içim geçiyor ama napim Nasıl bakim bilemedim bakmaya calişcam tekrardan mikiroskopla:)

Canım orası eski yakılan yerler kabarmış olabilir mi ya çünkü benimde öyle oldu kabarmıştı siğil gibi duruyodu hepsi

E bu kadar cok acı cekmenden iyidir iki dakika gözünü açıp bakman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…