Ve sende makatta cıkanların rengi Ne beyazlar mı yoksa kırmızı veya siyah gibi mi cıkıyo ?Hakan hoca çinkoyu bana da 1 dedi ben 2 kullanıyorum .50 lira solgar vm2000 , Imutor al o da 30 küsürdür sanırım al yani o kadar yaktırma parasından iyidir gyno ferro sanolde (ferro değil GYNO ferro sanol) 7-8 lira gibi bişey
Popuca sende rengini söyler misin makattAkilerin ve nokta nokta mı cıkıyolardıinşallah bakalım bu sefer iyi gelir. haftaya da hakan hocaya gidicem yaralarım da geçmiş olur umarım son bir kez yaktırıcam. böylelikle 3. yaktırma işlemim olacak. ya ne güzel milletin 1 yaktırmada bitti gitti. bizde böyle sürünüyoruz.
Daha dur :) 1-2 hafta sürekli spreyle ondan sonra anlıcaksınGittim elma sirkesi aldım aktardan öğlen fısfısla aldım 3 oldu sıkıyorum her wc ye girtinde arkama önüme hiç acısı yok çok az
Imutor var 1 haftadır içiyorum ve 50 liraya aldımHakan hoca çinkoyu bana da 1 dedi ben 2 kullanıyorum .50 lira solgar vm2000 , Imutor al o da 30 küsürdür sanırım al yani o kadar yaktırma parasından iyidir gyno ferro sanolde (ferro değil GYNO ferro sanol) 7-8 lira gibi bişey
Sen yalnıs anlamıssın supradyni 2-3 kutu bitirdim yazdım.Şişe de satılıyo zaten Solgar vm2000den yani aldım bitti tekrar aldım anlamındaSolgar vm2000 2 3 kutu demişsin çinko gibi şişede satılıyor internette
Bak vajen girişi bembeyaz cıkıyor vajen iç dudakların içi kırmızı büyük dudakların arası ve cevresi siyah makattakilerin deride olanları kahverengi yani siyah ama makat içindekiler beyaz ve çatlak arasındakide beyaz yalnız anüs cevresi siyah kahverengi yani ve vajen makat arası hem beyaz hemde siyah cıkıyor beyazlar büyük siyahlar küçük...Ve sende makatta cıkanların rengi Ne beyazlar mı yoksa kırmızı veya siyah gibi mi cıkıyo ?
Peki hakan hoca bişey dedi mi tipleriyle ilgili makattakilerinBak vajen girişi bembeyaz cıkıyor vajen iç dudakların içi kırmızı büyük dudakların arası ve cevresi siyah makattakilerin deride olanları kahverengi yani siyah ama makat içindekiler beyaz ve çatlak arasındakide beyaz yalnız anüs cevresi siyah kahverengi yani ve vajen makat arası hem beyaz hemde siyah cıkıyor beyazlar büyük siyahlar küçük...
Kız allah seni napmasın korkutma beniDaha dur :) 1-2 hafta sürekli spreyle ondan sonra anlıcaksıniyice acı cekene kadar yapıcan canım sürekli en az 3 hafta suyu unut artık her yere sprey sirkeyle gidip temizligini onla yap evde gel git her aklına geldiginde spreyle sirkeyi sık
Sirkeye ara ver yaktırdıktan sonra ya canım ne korkuyosun ya sirke bu sirke nolucak pişik oldugunda nasıl acıyosa öyle acıyo cocuk bile dayanır acısına bişey olmazKız allah seni napmasın korkutma beniama şimdi ben pazartesi makatı yaktırcam sonra 1 hafta geçince İstanbul'a Hakan hocaya gidicem ...ordada yaktırcam sirkeye ara verim o Zaman demi
Hiç bişey demedi tek dediği makatında çok aşırı var ve çok yaktım dedi yani vajinana göre daha çok dedi bu kadarPeki hakan hoca bişey dedi mi tipleriyle ilgili makattakilerin
Kesin sorucam emin ol ben sorardımda genel anestezi oldum ya şimdi uyanınca Bi sersemledim sarhoş gibiydim dilim sürçüyordu başımda biraz döndü doktorda stresten dedi anesteziyle alakası yok hani sen stres yaptınys iğneyi olurken ondan oluyor dediHani neden bu kadar sık tekrar ettiğiyle ilgili bişey söyler bence gittiginde sor tipleri hangisine benziyo ne kadar daha ugrasırım diye
Yani yakar yakmazmı acık yaraların üzerinemiYaktırdıktan sonra sirke kullan
Hayır yarayı açar hemen değil yakıldıktan sonra bir iki hafta tendürdiyotla mikrop kapmasını engeller sonra sirkeye geçYani yakar yakmazmı acık yaraların üzerinemi
Ya ben bakamıyorum işte sorun ordaİşte ondan dedim sana lokal olsan gözün acık olucak tekrar yakıldıktan sonra baktırırsın mikroskopla ya da özellikle kaşınam noktaları yakarken tekrar söylersin hoca bir daha bakar
Canım orası eski yakılan yerler kabarmış olabilir mi ya çünkü benimde öyle oldu kabarmıştı siğil gibi duruyodu hepsiBu arada benim siğiller Nasıl desem vajenin klitoris üstünden başlıyor makatın bitişine kadar kuyruk sokumunun bitişine kadar yani rahat orda sıra sıra dizilmişler 3 tane alt alta çok küçükler ve bazen kasıntı yapıyorlar bazen
E bu kadar cok acı cekmenden iyidir iki dakika gözünü açıp bakmanYa ben bakamıyorum işte sorun ordapanik atak geçiririm filan psikolojim bozuluyor acık yara görğnce eiçim böyle kıy kıy oluyor içim geçiyor ama napim Nasıl bakim bilemedim bakmaya calişcam tekrardan mikiroskopla:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?