Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Alafranga dediğim bildiğimiz klozetmi::) alaturka daha iyi ya ben korkuyorum evdeki klozetmi kullanırken her köşesine peçete koyup oturuyorum yani birine geçer diye
Alafranga dedigim oturaklı olan değil pardon alaturca oluyo sakın oturaklı kullanma türk usülü olanı kullan cünkü oturaklı da sürtünmey oraya daha fazla oluyo.Türk usulü olanı kullan çömeldiginde wcden hemen önce oraya iç taraflarına arka kısmının spreyle sirke sık işin bitince tekrar sirke sık sonra pamuga sık bi de pamukla tamponlayarak bastırıp temizle batikonu şimdilik kullanma çok kaşıntın olunca sirke üstüne batikon yap sürekli evdeyken sirke sık sürekli ama iyice aç orayı içine kadar sirke sık günde 15-20 kez belki ilk başlarda yara olucak acıcak kabarıcak bazı yerler beyaz beyaz kabuk olucak korkma sirke ilk bazı yerleri kabartıyo bu iyice sıktgının işareti cünkü genelde kabaran yerler siğil yuvası olabiliyo sonra o kabaran yerlerw iyice sıkmaya devam et sürekli sirkele yavas yavas o kabartılardaki beyazlıgın kayboldugunu görüceksin

cnm korkma bu wc den falan ev fertlerine bulaşmaz sadece wc ye temizlik olarak camasır suyu dok dezenfekte olsun yeter...
günde 1 kez dok en etkilisi bu..
ben yatarken sirkeli pamuk koyuyordum onceleri acıyor ama sonra alışıyorsun ...
benim moralim cok bozuk en kotu yu duyacağımdan korkuyorum ,biopsi neden yapildiki cok fenayım ben.

Wcdeyken sıkman hemen öncesinde cook önemli wcde de sprey sirke bulunsun hemen öncesinde iç tarafı tamamiyle açılıyo çömeldiginde hemen oraya sık iç taraflara kadar sonrasında da sık ardından pamuga sirkeyi döküp bastırarak her yere sil.Bir süre full sirkeyle yap kaşıntın çok artarsa üstüne batikon vajina da kaşındırıyo ama makattakinde o kadar skıntı olmuyo 1 ay buna devam et sürekli sirkeli kalsın oraya su yok sadece sirke sık artık

Bi de ilaclarını kullan nolursa olsun kullanman gerekiyo vitamin değerlerin tam olsa da ! Çünkü her vitamin depolanmıyo a d e k depolanıyo sadece ! A vitamini d vitamini özellikle herkeste eksik tam olması için sürekli güneşte olman lazım! Ölçüm sonucundaki sınır değerler ne ? .Ayrıca virütük bi hastalıgın var onunla savasman için ihtiyacından 2-3 kat fazla bunları düzenli alman gerek! Ve c e b vitaminleri ki 12 tane b vitamini var ! Yani 14 tane vitaminin vücutta deposu yok baktırman anlamsız cünkü bunlar günlük olarak vücutta alınıp kullanılıp atılan vitaminler ! Yani sen bu kadar ugrasıyosun ama doğru düzgün bi multivitamin almıyosun ! Solgae vm2000 al ayrıca vitamin kullanıp tahlil yaptırırsan mesela kullandıgım vitamin hapının bikac gün sonra tahlil yaptırdın vitamin tahlil sonucunu gölgeleyebiliyo ! Allah askına git dogru düzgün saglam bir markanın multivitaminin al ya.Almıyosun ki ilacları sacma sapan bi marka kullanıyosun .Solgar Vm2000 1 tane ve Solgar Zinc picolinate cinkodan günde 2 tane.Imutor alıyosun günde 1 tane ve sabah aç gece yatmadan 1-2 saAt önce de gyno ferro sanol (ferro sanolden farklı gyno ferro olucak! Ferro sanolde sadece demir var bunda b12 demir ve folik asit var!) bi de pekmez her gün bir kaşık.Diğerleri yemekten sonra alınıcak hiç bir ilac bir arada alınmıyor her yemekten sonra 1ini kullanıyosunuz her ilacın arasında en az 3 saat olucak.Bi tek demir hapı alırken mide boş olsun.Ayrıca kahvaltı da balık yagı da kullanabilirsiniz new life 1200lük.2 ay en az buna devam edin.Demir hapları bitince sabah aç karnına onun yerine D vitamini damlası kullanın

kızlar cumartesi günü ikinci kez yaktırma işlemi yaptırdım. 3 bölge yakıldı. fakat o günden beri yaralarım kapanacağına iyice açıldı. resmen oturamıyorum acıdan ve yaralar kanıyo. üstüne de inanılmaz bir kaşıntı var. iyileşme kaşıntısı değil. o kadar rahatsız edici ki anlatamam. coffeeee şu an seni o kadar iyi anlıyorum ki senin de böyle olmuştu bir ara galiba. acıyo resmen ya.

Kaşıntı iyileşme süreci.. O an düşünemiyorsun işte sende panik olma benim geçti ama siğil çıktı yine çöpü kaşıntım kurttandı ama şimdi kurt yok pek sarımsak iyi geldi sanki yaralar geçiyor emin ol iz hariç

Alacam zaten solgar vm2000aklımda ama Malesef bayram

Alacam zaten solgar vm2000aklımda ama Malesef bayram
solgarı kesin al güvenmedik markalardan alma lütfen bişey.Solgar al Imutor al çinko hapı Zaten var onu 2ye çıkar.Bi de sabah aç karnına gyno ferro sanol ve gece yatmadan 2 saat önce yine gyno ferro sanol.Balık yagı da alabilirsin ayrıca hünnap keçiboynuzu özü pekmezi hepsi eczaneden.Nöbetçi eczaneden al

yok canım iyileşme kaşıntısı değil. makatımda çıkmış yine benim de orda hiç bişey yapılmadığı kaşınıyordu baktım tekrar çıkmışlar. haziran ayından beri uğraşıyorum ama yok bi an gidiyolar sonra tekrar hucüm edip her yeri dolduruyolar. ve hazirandan beri vitamindir odur budur hepsini yapıyorum yiyorum. 1 aydır hiç birşey yoktu. bir tane çıktı. onu yaktırmaya gideyim dedim doktor 3 yeri yaktı. 1 haftadır her yere sıçramış durumda. anlayamıyorum vallahi nasıl böyle olabiliyor.

Ama popuca bak sende multivitamin kullanmadın tamam yeme içmene dikkat ettin ama yetmiyo bu depolar eksikse normal yemeyle 1 yılda anca dolarken güclü bir MULTİvitaminle 2-3 ayda doluyo solgar vm2000 bi bitir iki üç kutu hapların hepsini anca faydasını görüyosun:
Ben ilk başlarda supradyn kullanıyodum şimdiye kadar 3 kutu supradyn 1 kutu solgar vm2000 1 kutu apikobal b vitamin kompleksi 1 kutu çinko hapı (içinde 100 tane var diğer haplarımın içinde ise 30 tane) , 1 kutu gyno ferro sanol(içinde 30 tane vardı),2 kutuya yakın redoxon (içinde 1 kutu=10 tane var) ,1 kutuya yakın new life 1200lük balık yagım da bitmek üzere içinde 45 tane vardı.

+1 kutu immuneks plus bitirdim , 9-10 tane normal immuneksten kullandım. Şimdi de Imutoru bitirmek üzereyim anca kaşıntılarım azaldı diyebilirim.Ki çıkadabilir ama 2.5 ay oldu demek ki bunlar bi işe yarıyo

inşallah bakalım bu sefer iyi gelir. haftaya da hakan hocaya gidicem yaralarım da geçmiş olur umarım son bir kez yaktırıcam. böylelikle 3. yaktırma işlemim olacak. ya ne güzel milletin 1 yaktırmada bitti gitti. bizde böyle sürünüyoruz.

Canım ama multivitaminler önemli yaktırmayı bırak sirkeyle geçiren bir daha rastlamayan var hamilelikten sonra neden sence ? Cünkü hamilelikte bütün depolar bebege gidiyo dogurunca bagısıklık tekrar topluyo yani bagısıklıkla direk ilgili ki silinebilen bir virüs en fazla 5 yılda gidicek.Multivitaminle bütün depolar dolsaydı şimdiye kesin sizinde azalırdı en azından

Bence tiplerle alakalı sendekiler hafif Bi tip olabilirmi

Ben zaten ımutor kullanıyorum çinkoda bal karısımında saçma dediğin multivitaminide balık yiyorum ben ama o balık yağınıda alcam

Gittim elma sirkesi aldım aktardan öğlen fısfısla aldım 3 oldu sıkıyorum her wc ye girtinde arkama önüme hiç acısı yok çok az

Eczane açıkta aradım ya kurbandı şuydu bıydu bugün okul kıyafetleri baya harcama yaptım kartta varmı bilmiyorum bankada kapalıdır bakalım yarın alcam o vitaminleri

Eczane açıkta aradım ya kurbandı şuydu bıydu bugün okul kıyafetleri baya harcama yaptım kartta varmı bilmiyorum bankada kapalıdır bakalım yarın alcam o vitaminleri
Hakan hoca çinkoyu bana da 1 dedi ben 2 kullanıyorum .50 lira solgar vm2000 , Imutor al o da 30 küsürdür sanırım al yani o kadar yaktırma parasından iyidir gyno ferro sanolde (ferro değil GYNO ferro sanol) 7-8 lira gibi bişey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…