Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

bu hastalık bizde geçmiyo ya çok üzülüyorum ya. eski yazıları okuyorum genelde uğraşalar da atlatmışlar. sanki bizim çok uzun sürüyo gibi geliyo

bu hastalık bizde geçmiyo ya çok üzülüyorum ya. eski yazıları okuyorum genelde uğraşalar da atlatmışlar. sanki bizim çok uzun sürüyo gibi geliyo
Canım yok ya 5-6 ay sürmüş onların ki 6-7 ayda genelde siğiller bitiyo 1 yıla kadar tek tük bazen cıkabiliyo sonra gidiyo genelde tekrarlasa bile virüs çok zayıfladıgı için uğraştırıcı olmuyo genelde iki yıl içinde tekrarlamayanlar kurtulmuş ve bir daha gelmemiş bikac kişi de ise bir tane iki tane cıkmıs kurtulduktan sonra ama onların hiçbirisi de bir daha yazmamış

Virüs bagısıklık sistemine göre (siğil yapanlar siğil yapmayanlardan tip 16 hariç zaten vücut yeni orta riskli tipler bikac ayda direk siliniyo) siğil yapanlar ise ya siliniyo bagısıklık güçlüyse ya da bağısıklık zayıfsa direk silmiyo virüs siğil cıkartıp güçsüzleştikten sonra uyurken yavaş yavaş silmeye başlıyo bu da maksimum 5-6 yıl sürüyo maksimum o da oxfordun calısması bu sekilde sadece kişilerin yüzde 7sinde en fazla 5-6 yıla kadar kalıyo diğerleri siliyo buna tip 16da dahil .Genelde %75 inde insanların ilk 1 yıla kadar silinmişti grafiklerde böyle yazmışlar calısmaya binlerce insan katılmıs virüs yüklerine bakılmıs dünyadaki pilot calısma Oxford ünv calısması

ben hazirandan beri uğraşıyorum. ama bi sonuç elde edemedim. kızlar bir de ben artık sirke kullanmamaya karar verdim. bende sanırım ters etki edip daha da arttırıyo. sirke kullandığımdan beri daha geniş alanda çıkıyor gibi. sirke kullanmadan önce tek tüktü. şimdi tüm vajen ve makat arasındaki bölge dolu durumda. sanırım bende farklı bir etkisi oluyor, bendekileri coşturuyor.

bir de sanırım biz taktığımız için bizde böyle yeniliyo bişiler oluyo. benim de çok fazla siteden gözlemlediğim kadarıyla amann napım diye kafaya girenlerde çıkmamaya başlamış. sanırım biz de ister istemez tetikliyoruz.

Canım benimde haziranın başından beri sayılır daha bi bu kadar ayımız daha var büyük ihtimalle benim halamdaki siğiller bitti demiştim dogurmak üzere hemde kacıncı cocugu oldugunu ben bile unuttum artık rahminin içinde de tip 16dı umrunda değil suan cıkmadı da zaten hamileliginde dogumuna cok az kaldı karnı burnunda ama beslenmesine dikkat etti multivitamin kullandı ımutor kullandı .6-7 ayda bitti onun makatındaydı

benim de annemde vardı ben küçüktüm. makatındaydı ama nasıl. yani burda birinde olsa o siğil kalpten gider kesin. çok büyüktü. 3-5 tane falandı ama baya büyüktüler. 1-2 ayda geçti. asitle yakıldı. annem de hatırlamıyor şimdi ilacı ama benim hatırladığım kadarıyla verrutoldü. ben sürüyodum çünkü makatındaki göremediği için. bir daha da çıkmadı. sabah bana kızıyo sen çok kurcalıyosun çok oynuyosun. sirkeydi oydu buydu diye. bişeyi doğal akışına bırakmıyosun o yüzden de kurtulamıyosun. bişey yok bunda dikkat et kendine yeter dedi. dedim kadın haklı aslında biz çok takıyoruz.

Sana bişey söyliyim mi yaklaşık bir saat önce bende annemle bu konuda tartıştım anneminde başına taa gençken gelmiş bekarlık zamanı da olabilir tam emin değilim bir kere yaktırmış o zamanlar bir daha da cıkmamış cıktıysa da takmadım orada herşey cıkabilir napalım şimdi cıkmazsa ileri de yine cıkıcak şimdi cıkması daha iyi oldu vücudun bagısıklık kazanır niye takıyosun benim her yerim doluydu bu kadar takma para tuzagı falan dedi beslenmene dikkat et iyi ye yeter dedi bana da annem teyzemde de cıktı onun durumu kötü oldugu için yaktırmaya gitmedi verrütol sürmüş sadece

Ve aynı cümleyi kullandı bana doğal akısına bıraksan o zaten orda barınmaz bi daha cıkmaz bunu mu kafana takıyosun dedi

Ve aynı cümleyi kullandı bana doğal akısına bıraksan o zaten orda barınmaz bi daha cıkmaz bunu mu kafana takıyosun dedi

didem vallahi birbirimizden habersiz aynı anlarda annelerimizle aynı konuşmayı yapmışız :)

ama doğru söylüyolar işte. yani bu yeni çıkan bi hastalık değil ki annelerimizde falan vardı. halamda varmış, kuzenlerimde varmış hep şimdi şimdi duyuyorum. biz işte sirke mi sürsek, çay ağacı yağı mı sürsek, sarımsak mı sürsek, kafayı yedik. tabi ki bunlar faydalı da olabilir onu da bilmiyoruz.

senin nasıl bi tane çıkan ne durumda inşallah üremez ya

Ben anneme bahsetmedim daha kızlar. 3 aydır var bende ve giderek artıyor bu sabah bi kaç bölümde yine 10a yakın çıkmış. Gece sabaha dek kasinmisti anlamıştım. Anneme bahsetsem ortaligi velveleye verir çok pipiriklidir.
Didem canim senin bahsettiğin vitaminleri aldım cinko ve demir hapi zaten yazdıklarını kullanıyordum anemi var bende.
Propolis siparişimi bugün verdim bi kaç güne gelir ona da baslicam.
Elma sirkesi aklıma geldikçe fiisfisli şişeyle sıkıyorum özellikle wc den sonra su değdiğinde çok kasiniyor hemen elma sirkesi sıkıyorum.
Evde üç çamaşırı kullanmıyorum.Sürekli kağıt havlu koyuyorum nemlenmesin diye.Saat başı değiştiriyorum kağıt havluyu.
Yaktırmak çok istiyorum çünkü 100den fazla oldular ve basedemiyorum vajina makat her yerdeler özellikle makatta kocaman bi yarım nohut kadar olan var.Vajinadaki ler daha küçuk ve daha yatay gibi.Vajinadaki en çok delik girişinde birikmis durumda.
Yaktırmak için para biriktiriyorum bi iki aya yaktiricam inşallah. Şu an borç vs bulmam mümkün değil anneme de konuyu açamam.
Cinsel hayat vs zaten daha oncce yazdığım gibi 3 aydır yok.Uzunca bi sure de istemiyorum cinsellikten sogudum.Bunu bana bulaştıran eski sevgilimden başka sebeple ayrılmıştık. Onun penisinde aynısından vardı bende yokken ve bana et beni doğuştan var demişti. Bende çıkınca anladım hpv olduğunu.
Özetle en az sizin kadar belki sizden fena durumdayım kızlar Allah yardımcımız olsun bi an önce kurtulalım. Dualarım bizlerle.

Kızlarrrr günaydın herkese. Çok şaşırdığım ve çok mutlu olduğum bi haber vereyim dedim size. Darısı enn yakin zamanda sizlere inşallah. Gerçi daha önce yazmistim hatta didem sağolsun cevap falan da vermişti ama okumayanlar için Önce kısaca öz geçmişimden bahsedeyim :) 2014 ağustos ayında evlendim. Eşimde evlendigimizde siğil vardı hem de çok fazla. Bekarken çıkmış yani. Ben tabii ilk defa böyle bişey gördüğüm duyduğum için doktora gittik gerizekali mal doktorun teki bulasmaz bu dedi. Bizde de suç var başka doktora gitmedik Internetten falan arastirmadik neyse çocuk da istedigimiz için bir buçuk sene korunmadan birlikte olduk. Ta ki tesadüfen eşimin o bölgesini bi ürolog görüp bu ne hal eşine bulasmistir bu hatta kansere kadar yolu var diyene kadar. Biz geçen kasim ayında iki şok yaşadık biri bu ikincisi de cocugumiz normal yollardan olmayacagini öğrenmek oldu. Kasim ayında eşim yaktirdi sonra yine yine derken biz 8 ay ilişkiye girmedik. Arada smear yaptiriyordum enfeksiyon çıkıyordu. Yaşadığım şehirde hpv dna bakan yer yok. Adetim iyice düzensizleşince çok korktum kalktim başka sehirde ketem 'e gittim bayramdan önce. Veeee az önce aradılar negatif :) düşünsenize bir buçuk sene eşimde en az 100 tane siğil ile birlikte olduk ve bulasmadi mi bana. Hiç sanmıyorum. Bence bulaştı ama vücut onu attı. Rabbim inşallah sizlere de yasatsin bu mutluluğu. Gerçi hala inanamıyorum gidip sonucu kendim görene kadar: )

Canım harika bagısıklıgın cok güclüymüş demek ki yüksem riskli tip yoksa diğerleri problem değil çok sevindim senin adına ! :) Cervalix aşı olmanı tavsiye ederim yüksek riskli tip 16 ve 18 için gözün aydın :)

Benim annemde öyleydi ama çok yıprandım kaç aydır halimi gördüğü için bişey diyemiyo .Yaktır lazerle bekarsın anladıgım kadarıyla lazerle yaktır izsiz vs büyük ihtimal fazla oldugu için 2000 tl gibi bi rakama yakılır

Canım benim çok teşekkür ederim darısı başınıza. Tüp bebek olayi için folik asit D vitamini demir ilacı içiyordum sağlıklı besleniyordum galiba onlar işe yaradi. Çocuk olmadi ama hpv gitmiş oldu :) bi tüp bebek denemesi daha yapacaz bu aylarda onun için aşıyı şimdi olamayacam ama enn yakin zamanda olacam. Bu korku yetti bana. Allah' im sizi de güldürsün inşallah

Bu arada vitaminleri almana cok sevindim umarım faydaısnı görürsün 1-2 aya bi de kredi kartı cıkartıp ki bu işlerden hiç anlamıyorun belki faydası olur diye söylüyorum taksit yapan bi yer varsa taksitte yaptırabilirsin .Vitaminleri nasıl kullanıcagını anlatıyorum ve bol su içmen lazım:
1.Sabah aç karnına GYNO ferro sanol (demir +b12+folik asit hapı) suyla içiyosun karnın aç olucak veya portakal suyuyla da içebilirsin .
Hap emilicek 1-2 saat sonra kahvaltı kahvaltı da pekmez veya ballı karışım.
2.Kahvaltıda balık yağı (new life 1200lük) 1 tane kullanabilirsin.
3.Kahvaltı bitsin biraz yediklerin sindirilsin bekle ondan sonra Solgar Vm75 veya vm2000 multivitamin hapı çok önemli multivitamin .
4.Sonra bekle hapın sindirilsin öğlen olsun yemeğini ye yemekten bir süre sonra Solgar Zinc Picolinate çinko hapından 2 tane .(çinko ve demir hapı kalsiyumla etkileşebiliyo bundan dolayı süt veya yoğurdunu akşam doğru yersen iyi olur)
5. Akşama doğru Imutor 1 tane.
6.Gece yatmadan 2 saat önce yine 1 tane Gyno Ferro Sanol.
7.Demir hapı bitince sabah aç karnına Devit-3 damlası.Sadece akşamları demir hapından 1 tane gece yatmadan 2 saat önce.

8.Devit-3 bitince de folik asite geçicez .

Bugün yetişemedim okul telaşından filan muayeneye yarına randevu tekrar aldım medicale bugün çok sinir krizi geçirdim Nasıl desem saçlarımı yoldum ağladım telefonun ekranını Bi anlık sinirle kafama vurmaktan kırıldı kendime vurdum bilmiyorum hem hastalık hem ayrılık bana biraz ağır geliyor galiba...

Bu sigilleri nasıl hafife alıyorsunuz, hemen doktora gidin ve yakılsın rahim ağzına yerleşip ileride kansere yol açan cinsleri var, bende yıllar önce oldum ve ameliyat olmak zorunda kaldım. Eski eşten geçti yanı cinsel yolla bulaşır sadece. Demekki başkaları ile birlikte olunmuş....

Devlet hastanesinde ( arastirma hastanelwri) ucretsiz yaktirabilirsin. Sakincasi biraz ustunkoru is yapiyolar; minikleri gormuyolar. O yuzden tamamen temizlemiyolar. Ama büyükler gider... virus yukunu azaltirsin. Beklettikce yenilerinin cikmasina yol yapiyosun. Bana kalirsa, Bi an önce devlet hastanesine git. Paran olunca da iyi binyerde kalanlari temizletirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…