Şimdi bakire değilsin heralde burda bikaçkişi var öyle bende kötü olan makat içi ve vajen içine ilerlemiş olması daha önce sirke sürmüştüm ama böyle kullanmamıştım ve beyazlaşmıştı siğilim vajen girişi sonra doktor asitle yakmıştı oda soyulmuştu ama yine nüksetmişti laserle yaktırdım yine nüksetti Aslı'nda arada bir fark yok doğal silme işlemi sanırım sirkeyle aynı işlemi görüyor gerçi bendekiler daha düşmedi bu arada vajen girişim artık yakılmaktan çok hassaslaştı açıp bakmak istediğimde hemen kanıyor smeardada kanadı açık yara bildiğimiz şimdi ben bu siğilden inş kurtulursam kurtulurum inş ilişkiye girdiğimde kanar adım gibi eminim ve siğil orda cıkar yineEvet tamamen bitti 1 aydan fazla süredirde tekrarlamıyo ben tipleme yaptırmadım ama öğrenmek istemedim doktorumda kanser yapıcak tip değil demişti direk görerek ama ne kadar dogru bılmıyorum tabıkı ama beslenmeme yasam tarzıma cok dıkkat ettım ek vitamin kullandım mayısta cıkmıştı benım ve cok fazlaydı vajen girişime dogruydu temizliğime dikkat ettim ve sunuda belirtim ben sirketi doktorun verdiğialdara denilen kremle kullandım kremi haftada 3 gun kullanıyosun zaten sizde bılıyosunuzdur onun dısında herhun sırke uyguladım
Canım sürekli sirke sık sürekli hiç durma.Benimde öyle olmuştu sık korkma gece yatmadan önce üzerine batikon sür batikon kuruyunca sirkenin acısını alıyo veya kırmızı kantoron yağı da iyi diyolar
Canım bende de oldu çok acıyo biliyorum var sodalı sıcak su banyosu iyi geliyo hem hemoroide hem de siğileKuzum benim yaralarim su ab açık oldugu icin sirkeyi rahat kullanamiyorum. Cumartesi hakan hocaya gitmeyi planladigim için yaralarimin iyileşmesini bekliyorum. Benim su an derdim hemoroid memesinin şişmesi ya ilk defa böyle şişti. Bende zaten sigil olan bolge kabariyo. Bend ttahriş edince şişti iyice. Bu şişlik için bildiginiz bisey var mi
Canımbu demir hapı mideye zarar vermiyo çünkü gyno ferro sanol bağırsaklarda çözülüp emiliyo.Yani midenden hiçbişey olmadan geçiyo.Bende içine kadar sıkıyodum makatta bişey olmuyoda vajen içi cok canını yakar ve falekt kasındırır bi de senin tekrar çıkmasının nedeni bence o Asitle 2 kez yaktırman hepsinni yüzeyinin yakılıp kökte kalması ve asidin her tarafında açık yara oluşturduğu için aynı defalarca siğili ve derini jiletlemiş gibi her yerine yayması yoksa sende bu kadar tekrar etmesi imkansız asitle dogru yakılmadıgı için her yerini yara yapmıslar siğilde yumurtlama zamanında direk oraya yerleşmiş. Popuca da da benzer durum var ama onunkisi çok hafif o da ilk başta yaktırmadı yanlıs hatırlamıyosam sirke deniz suyu vsle onlar kücüldü kayboldu ama ilk baştaki dişi siğillerin kökü içte oldugu için alttan yayılarak fazlasıyla çıktı ondan ilk yaktırmak gerçekten önemli sanırım bi de sen hemen gidip herhangi hastane veya yakınındaki tıp merkezinden b12 demirime baktırmak kan sayımı yaptırmak istiyorum de tahlili yaptır dahiliyeciye git durumu anlat hemen sana b12 aşısı yazsın haftada 1 falan aşı vurdurt bi de d vitamini aşısı yağtır b12 den sonra onu vurdurt veya ben damlasını kullanıyorum Devit-3 sende damlayla uğraşma ampülü var 15 günde 1 ampülünü kırıyosun d vitaminini bi anda yükseltiyo eczaneden alabilirsin direk ama bence ikisinin de bi an önce aşısını vurul bak gör o siğiller biticekBenim karın Ağrı'larım çoğaldı sirkeden sonra kasıklarımda ağrımaya başladı çünkü ben içeride sıkıyorum girişe sıkarken içeride gidiyor ondan sanırım mide bulantısı başladı Demir hapı içtiğimden beri ağzımda bugün 2 kere acı su geldi kusacak gibi oldum Bi ara
Asitten olabilir evet ama zaten Hakan doktor o yakılan yerlerin üstünü lazerle geçtiği için o deri çok ince sanki 10 katmanlı derimiz var genital bölgede lazerle yakılınca Bi iyki katmanı inceldi ama asitle yakılan 10 deri katmanıysa 9 ü gitmiş biri kalmış böyle dokunsan patlıcam kan fışkıracak gibi oyle deri altından kan dolaşımı izliyorum sanki asitle yakılan yerlerin bide asitle yakılınca yıkanıyor kesinlikle ben yıkamadım bene pişiği gibi popomun için pişti taktı yani sağlam yerlerinde kıpkırmızı kesilmişti o Zaman'larCanımbu demir hapı mideye zarar vermiyo çünkü gyno ferro sanol bağırsaklarda çözülüp emiliyo.Yani midenden hiçbişey olmadan geçiyo.Bende içine kadar sıkıyodum makatta bişey olmuyoda vajen içi cok canını yakar ve falekt kasındırır bi de senin tekrar çıkmasının nedeni bence o Asitle 2 kez yaktırman hepsinni yüzeyinin yakılıp kökte kalması ve asidin her tarafında açık yara oluşturduğu için aynı defalarca siğili ve derini jiletlemiş gibi her yerine yayması yoksa sende bu kadar tekrar etmesi imkansız asitle dogru yakılmadıgı için her yerini yara yapmıslar siğilde yumurtlama zamanında direk oraya yerleşmiş. Popuca da da benzer durum var ama onunkisi çok hafif o da ilk başta yaktırmadı yanlıs hatırlamıyosam sirke deniz suyu vsle onlar kücüldü kayboldu ama ilk baştaki dişi siğillerin kökü içte oldugu için alttan yayılarak fazlasıyla çıktı ondan ilk yaktırmak gerçekten önemli sanırım bi de sen hemen gidip herhangi hastane veya yakınındaki tıp merkezinden b12 demirime baktırmak kan sayımı yaptırmak istiyorum de tahlili yaptır dahiliyeciye git durumu anlat hemen sana b12 aşısı yazsın haftada 1 falan aşı vurdurt bi de d vitamini aşısı yağtır b12 den sonra onu vurdurt veya ben damlasını kullanıyorum Devit-3 sende damlayla uğraşma ampülü var 15 günde 1 ampülünü kırıyosun d vitaminini bi anda yükseltiyo eczaneden alabilirsin direk ama bence ikisinin de bi an önce aşısını vurul bak gör o siğiller biticek
Tahlillerim iyi çıkarsa b12 filan doktor yazmaz heralde ve vurulmamada gerek kalmaz sabrımCanımbu demir hapı mideye zarar vermiyo çünkü gyno ferro sanol bağırsaklarda çözülüp emiliyo.Yani midenden hiçbişey olmadan geçiyo.Bende içine kadar sıkıyodum makatta bişey olmuyoda vajen içi cok canını yakar ve falekt kasındırır bi de senin tekrar çıkmasının nedeni bence o Asitle 2 kez yaktırman hepsinni yüzeyinin yakılıp kökte kalması ve asidin her tarafında açık yara oluşturduğu için aynı defalarca siğili ve derini jiletlemiş gibi her yerine yayması yoksa sende bu kadar tekrar etmesi imkansız asitle dogru yakılmadıgı için her yerini yara yapmıslar siğilde yumurtlama zamanında direk oraya yerleşmiş. Popuca da da benzer durum var ama onunkisi çok hafif o da ilk başta yaktırmadı yanlıs hatırlamıyosam sirke deniz suyu vsle onlar kücüldü kayboldu ama ilk baştaki dişi siğillerin kökü içte oldugu için alttan yayılarak fazlasıyla çıktı ondan ilk yaktırmak gerçekten önemli sanırım bi de sen hemen gidip herhangi hastane veya yakınındaki tıp merkezinden b12 demirime baktırmak kan sayımı yaptırmak istiyorum de tahlili yaptır dahiliyeciye git durumu anlat hemen sana b12 aşısı yazsın haftada 1 falan aşı vurdurt bi de d vitamini aşısı yağtır b12 den sonra onu vurdurt veya ben damlasını kullanıyorum Devit-3 sende damlayla uğraşma ampülü var 15 günde 1 ampülünü kırıyosun d vitaminini bi anda yükseltiyo eczaneden alabilirsin direk ama bence ikisinin de bi an önce aşısını vurul bak gör o siğiller biticek
Valla benim ninem sürekli kolonya bas diyo ama olmaz bi de benim öyle yapmadım ama kolonya şişesini boşalttım dibinde azıcık kolonya vardı sirkeyi o şişeye koydum bak o kabaran kısımlar varya oraya sürekli sirke yap ordaki beyazlık yavaş yavaş gidicek kabuk olcak sonra ama bence doktora gittikten sonra yap boşu boşuna olmuş olmasınEskiler napmış ya basmış kolonyayı
Yok makattan çok beyazlık vajinada var iç kısımlarda büyük dudakların makattakilerin çoğu siyah siğil basur memeside şişti bu arada sirke sıkmaktanValla benim ninem sürekli kolonya bas diyo ama olmaz bi de benim öyle yapmadım ama kolonya şişesini boşalttım dibinde azıcık kolonya vardı sirkeyi o şişeye koydum bak o kabaran kısımlar varya oraya sürekli sirke yap ordaki beyazlık yavaş yavaş gidicek kabuk olcak sonra ama bence doktora gittikten sonra yap boşu boşuna olmuş olmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?