Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Hocaya gittim bende 2 tane çıkmıştı yaklaşık 3 ay aradan sonra.Tekrar eder mi dedim 2-3 kez daha çıkar dedi.Genelde ne zamana bitiyo dedim dedi ki makatta olmasaydı vajinada olsaydı şimdiye çoktan bitmişti ama makattaki biraz zor geçiyo genelde 8-9 ayda bitiyo dedi.

Canım ne hafife alması Allah aşkına ya geçmiş olsun da zaten hiçbirimizin gülüp ettiği yok kurtulmanın caresini bulmaya calısıyoruz ne kadar demotive olabiliriz daha fazla ? Öldürelim mi kendimizi lütfen ya

Ve kızlarr hoca dedi ki genelde aşının (gardasil) son dozundan sonra bitiyo en fazla 8-9 ay dedi ama aşının son dozu vurulunca bitiyo genelde dedii

Hayırlsıı umarım kurtuluruz ben gerçekten BIKTIM
Ben bakireyim hocaya rahim icinde tip 16 olabilir mi dedim çok düşük bi ihtimal ama tıpta olmaz diye bişey yok biz bakireler için ince uclu cubukla akıntıdan smear alıyoruz dedi aldıramadım maddi durumdan dolayı yok bi de bunu kaldıramam şimdi bu düşünce aklıma yerleşti moralim cok bozuldu siz ne düşünüyosunuz kızlar benim vajina bölgemde siğilde cıkmadı hiç iki tanesi bi makattan sıcramıstı o da dışında tecrübeli arkadaslar yazarsa hatta doktorlarına sorarsa cok memnun olurum dayanamıyorum artık

Ben bi hocayla konustum şimdi öyle şey olmaz girme sakın o işlere bakireysen smear aldırmana gerek yok bi tek kızlık zarının etrafında siğil cıkarsa müdahale edilir dedi .Direk yok yok öyle şey mi olur diye yanıtladı

Bi de smear için akıntıdan alınıyomuş bakirelerde yani rahmimin içinden yine alınmamış olucak mantıken bi yerde de öyle yazıyodu

Hayır ama kimisi doğal yöntemlerle çare arıyor okudum bazı yorumları sasırdım gerçekten.

Canım siğil konusunda çok tecrübeli değilim ama bence boşuna onu stres yapma derim. Düşün bende hpv negatif okadar ilişkiye rağmen. Direkt rahim ile temas etmiş neredeyse. Kaldı ki sen bakiresin ve vajinanda çıkmamış. Ben hiç ihtimal vermiyorum. Doktorun dediğini yap bence de yani smear falan aldirma gerek yok

Ben bakireyken parmağım giriyordu içeri yarısına kadar sakın denemeyin!!! Zar bazen geride bazen çok ileride olabiliyor benimki zor bozulan Bi kızlık bir ay çalişma yapıldı bozulması için ::) ya zaten içeride olması için o zatın ordan sürekli siğil dışlıyor olması lazımdı aynı ben gibi sanmam şense içerde yoktur öyle bişide yaptırma sakın!!

coffeeee senin bir ara yara olmuştu hep asitten kaynaklı. o yaraların ne kadar zamanda geçti? ben cumartesiye hakan kocadan randevu aldım. şu on vajina ve makat arasındaki bölgem iltihaplı ve delik deşik. ben ara ara podofilm sürmüştüm. mahvoldum şu anda. resmen derim görünmüyor. o bölgenin üstünde bir beyazımsı bir katman var ve deri yok ya

M
hala iyileşti denmez asitle yakılmış yerler daha yeni kendine geldi 19 günde o beyaz dediğin irini attı 1 ayda az kendine geldi

Bende Hakan hocaya önümüzdeki pazartesi için randevu aldım

Bende Hakan hocaya önümüzdeki pazartesi için randevu aldım
Ben bugün gittim işte öyle diyince bi kötü oldum smear falan .Sende kaç tane cıkmıs bende 2 tane yakıldı ama cıkıcak dedi 2-3 kez daha hazırlıklı ol son aşıdan sonra bitiyo genelde dedi

Laser yanıkları çabuk iyileşiyor asit çok geç iyileşen ve çok acılı Bi işlem laser yanıklarımın üstündeki irini topla o Bi yeri asitle yakılmış yerdeki irinin on da biri bile değildi..laser en az izi bırakırken asit yanıkları meydanda ve kötü olanı üstünden tekrar cıkması

M

hala iyileşti denmez asitle yakılmış yerler daha yeni kendine geldi 19 günde o beyaz dediğin irini attı 1 ayda az kendine geldi

peki sen hakan hocaya o yanıkların varken mi gitmiştin ? yani yaraların falan varken mi? gittiğinde bölgenin durumu nasıldı?

Ben bugün gittim işte öyle diyince bi kötü oldum smear falan .Sende kaç tane cıkmıs bende 2 tane yakıldı ama cıkıcak dedi 2-3 kez daha hazırlıklı ol son aşıdan sonra bitiyo genelde dedi
Ben sayamadım arka tarafa bakamıyorum doğru dürüst ama bayağı var vajen içinide sayamam Bi yığınlar vajen girişim üretra allahlık gördüklerim siğilde o beyazlar ki siğil eminim Bi 100rahat vardır ben öyle Didem yakılıyor kaşınıyor 2 hafta sonra tekrar cıkıyor bu arada solgar vm2000 aldım 51.50 tl fiyat ben 50.tlye aldım

Merhaba, öncelikle geçmiş olsun.Burada yazılan hemen hemen her şeyi okudum.
Ben 21 yaşımda hiçbir cinsel munasebeti olmadan hpv ye karşı asilandim.Benim annem biraz sağlık konusun da pimpirikli biridir.Bir gün beni arayarak hpv diye bir hastalık var rahim agzi kanserine karsi koruyormus doktorum söyledi seni hemen asilamaliyim dedi ve ben de asilandim. .Şimdi 26 yasindayim bu aşı beni ne kadar korur tekrarlamak gerekir mi ? Korkum havuzlardan ortak wc lerden kapmak..Bu aşı ömür boyu korur mu ?
Hepinize tekrar geçmiş olsun

bana da doktorum en son 3 taneyi yaktığında sende daha çıkacak demişti. halbuki ilk yaktığında çıkmaz bi daha demişti :):)

Hayır ama kimisi doğal yöntemlerle çare arıyor okudum bazı yorumları sasırdım gerçekten.

Maddi durumumuz lazerle yaktirmaya elvermediginde, ilk etapta maddi durumu sağlayana dek doğal yöntemler deniyebiliyoruz en azından ben deniyorum evet.
Devlet hastanelerinde yaktırmaktan korkuyorum çünkü.
Sizin de basinizdan geçmiş az çok bilirsiniz yeterince stresliyiz lütfen "dogal yontem"deneyisimizi ki vitamin takviyelerini yazisiyoruz bunun neresi dogal bilmiyorum, garipseyip böyle mesajlar atacağınıza anlamaya çalışın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…