Canım ne hafife alması Allah aşkına ya geçmiş olsun da zaten hiçbirimizin gülüp ettiği yok kurtulmanın caresini bulmaya calısıyoruz ne kadar demotive olabiliriz daha fazla ? Öldürelim mi kendimizi lütfen yaBu sigilleri nasıl hafife alıyorsunuz, hemen doktora gidin ve yakılsın rahim ağzına yerleşip ileride kansere yol açan cinsleri var, bende yıllar önce oldum ve ameliyat olmak zorunda kaldım. Eski eşten geçti yanı cinsel yolla bulaşır sadece. Demekki başkaları ile birlikte olunmuş....
Hayırlsıı umarım kurtuluruz ben gerçekten BIKTIMVe kızlarr hoca dedi ki genelde aşının (gardasil) son dozundan sonra bitiyo en fazla 8-9 ay dedi ama aşının son dozu vurulunca bitiyo genelde dedii
Ben bakireyim hocaya rahim icinde tip 16 olabilir mi dedim çok düşük bi ihtimal ama tıpta olmaz diye bişey yok biz bakireler için ince uclu cubukla akıntıdan smear alıyoruz dedi aldıramadım maddi durumdan dolayı yok bi de bunu kaldıramam şimdi bu düşünce aklıma yerleşti moralim cok bozuldu siz ne düşünüyosunuz kızlar benim vajina bölgemde siğilde cıkmadı hiç iki tanesi bi makattan sıcramıstı o da dışında tecrübeli arkadaslar yazarsa hatta doktorlarına sorarsa cok memnun olurum dayanamıyorum artıkHayırlsıı umarım kurtuluruz ben gerçekten BIKTIM
Hayır ama kimisi doğal yöntemlerle çare arıyor okudum bazı yorumları sasırdım gerçekten.Canım ne hafife alması Allah aşkına ya geçmiş olsun da zaten hiçbirimizin gülüp ettiği yok kurtulmanın caresini bulmaya calısıyoruz ne kadar demotive olabiliriz daha fazla ? Öldürelim mi kendimizi lütfen ya
Canım siğil konusunda çok tecrübeli değilim ama bence boşuna onu stres yapma derim. Düşün bende hpv negatif okadar ilişkiye rağmen. Direkt rahim ile temas etmiş neredeyse. Kaldı ki sen bakiresin ve vajinanda çıkmamış. Ben hiç ihtimal vermiyorum. Doktorun dediğini yap bence de yani smear falan aldirma gerek yokBen bakireyim hocaya rahim icinde tip 16 olabilir mi dedim çok düşük bi ihtimal ama tıpta olmaz diye bişey yok biz bakireler için ince uclu cubukla akıntıdan smear alıyoruz dedi aldıramadım maddi durumdan dolayı yok bi de bunu kaldıramam şimdi bu düşünce aklıma yerleşti moralim cok bozuldu siz ne düşünüyosunuz kızlar benim vajina bölgemde siğilde cıkmadı hiç iki tanesi bi makattan sıcramıstı o da dışında tecrübeli arkadaslar yazarsa hatta doktorlarına sorarsa cok memnun olurum dayanamıyorum artık
hala iyileşti denmez asitle yakılmış yerler daha yeni kendine geldi 19 günde o beyaz dediğin irini attı 1 ayda az kendine geldicoffeeee senin bir ara yara olmuştu hep asitten kaynaklı. o yaraların ne kadar zamanda geçti? ben cumartesiye hakan kocadan randevu aldım. şu on vajina ve makat arasındaki bölgem iltihaplı ve delik deşik. ben ara ara podofilm sürmüştüm. mahvoldum şu anda. resmen derim görünmüyor. o bölgenin üstünde bir beyazımsı bir katman var ve deri yok ya
Bende Hakan hocaya önümüzdeki pazartesi için randevu aldımcoffeeee senin bir ara yara olmuştu hep asitten kaynaklı. o yaraların ne kadar zamanda geçti? ben cumartesiye hakan kocadan randevu aldım. şu on vajina ve makat arasındaki bölgem iltihaplı ve delik deşik. ben ara ara podofilm sürmüştüm. mahvoldum şu anda. resmen derim görünmüyor. o bölgenin üstünde bir beyazımsı bir katman var ve deri yok ya
Ben bugün gittim işte öyle diyince bi kötü oldum smear falan .Sende kaç tane cıkmıs bende 2 tane yakıldı ama cıkıcak dedi 2-3 kez daha hazırlıklı ol son aşıdan sonra bitiyo genelde dediBende Hakan hocaya önümüzdeki pazartesi için randevu aldım
M
hala iyileşti denmez asitle yakılmış yerler daha yeni kendine geldi 19 günde o beyaz dediğin irini attı 1 ayda az kendine geldi
Ben sayamadım arka tarafa bakamıyorum doğru dürüst ama bayağı var vajen içinide sayamam Bi yığınlar vajen girişim üretra allahlık gördüklerim siğilde o beyazlar ki siğil eminim Bi 100rahat vardır ben öyle Didem yakılıyor kaşınıyor 2 hafta sonra tekrar cıkıyor bu arada solgar vm2000 aldım 51.50 tl fiyat ben 50.tlye aldımBen bugün gittim işte öyle diyince bi kötü oldum smear falan .Sende kaç tane cıkmıs bende 2 tane yakıldı ama cıkıcak dedi 2-3 kez daha hazırlıklı ol son aşıdan sonra bitiyo genelde dedi
Ben bugün gittim işte öyle diyince bi kötü oldum smear falan .Sende kaç tane cıkmıs bende 2 tane yakıldı ama cıkıcak dedi 2-3 kez daha hazırlıklı ol son aşıdan sonra bitiyo genelde dedi
Hayır ama kimisi doğal yöntemlerle çare arıyor okudum bazı yorumları sasırdım gerçekten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?