Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Ayrıca bu sigilleri burda yazan hiçbir arkadaş hafife almıyor, hepimiz kafayı yemiş durumdayız sabah akşam burda yazıp defalarca durumumuzu anlatıyoruz. Yaktıran var yaktiramayan var. Doktora gitmek hiç aklımıza gelmemişti... Çok teşekkürler!

Bu kadar bilincli bi anneye sahip oldugun icin sanslisin... 3 dozu da tam ve zamaninda olduysan en az 10 yil koruyor. Ama ası yeni oldugu icin omur boyu koruyup korumadigi ile ilgili kesin bi veri yok. Bazi durunlarda tek doz hatirlatma asisi yapiolar. Icin rahat etmezse onu doktorlarina danışabilirsin.

Aşıların bitene kadar koruyuculuk başlamıyo lütfen aşılarını tam ol üç dozunu da zamanında olmalısın ilk yaptırıyosun gardasili sonra 2.ayda sonra 6.ayda (0,2,6.ay) son dozuna kadar ol ve bu süre içinde hiç kimseyle cinsel temas dahi olsa bişey yaşama sürtünmeyle bir çok hastalık bulaşabiliyo bende senin gibiydim hiç bi cinsel temasım yoktu bikaç ay öncesine kadar hatta aşı olucaktım pahalı zaten hiçbişey yapmıyorum diye olmadım bak sonra yüzeysel temastan hastalık hastası oldum nelerle ugrasıyorum.Çok sanslısın lütfen 3 doz asını ol ası seni 4 tipe karşı koruyucak 16 ve 18e karşı korunucak olman büyük bi avantaj cünkü ikisini de riskli tip.Ama yine de her tipine karşı korumadıgını bunun dısında bi cok hastalık oldugunu ve bunları kapmak icinde illa cinsel ilişki olmasına gerek olmadıgını aklından cıkarma.İleri de eşin dahi olsa her zaman kendini koru mutlaka prezervatif kullandırtmaya zorla ve latex olmasına özen göster.Her ilişki vs hatta öpüşmeden sonra bile ağzını suyla calkala ilişkiden sonra direk duşa git ve sabunla yıka kendine dikkat et ve karşındaki kişinin cinsel sıvısıyla temas etmemeye onda et beni tarzında bişeyler oldugunda veya kırmızı sivilcemsi kızarıklıklar oldugunda asla temasta bulunma sağlıktan önemlisi yokmuş !

Ve kesinlikle AŞInı ol (Gardasil) !! Pahalı ama emin ol buna değicek keşke on milyar olsaydı da yine de yaptırsaydın sağlıgımdan olmasaydım diyorum

Yazdıkların ne kadar doğru Didem, dün sabaha dek okumadığım bilgi izlemediğim video kalmadı sigiller hakkında.
Ve dedim ki kendi kendime lanet olsun şu başıma gelene bak, tamam geçecek ama kene gibi yapışıyor ve zor geçiyor sigiller, bir daha cinsel hayatim olursa ( bu psikolojideyken sigillerim geçse bile 40 defa dusunurum) kesinlikle bin kat dikkat edeceğim.

Umarın en azından başkaları bilinçlenir ben bile bi sağlıkçı olarak temasla nolur ki diye düşündüm bi an ve hayatım karardı kendimi çok zeki zannediyodum al işte:) Evlenmeden ilişki mi temas mı tövbeler olsun Allah korusun diyorum.Ayrıca eşiniz sevgiliniz nişanlınız hiç farketmiyor o anda kimse sizi düşünmüyor kendinizi düşünmek ve korumak zorunda olan sizsiniz .Her zaman korunun evlilik öncesi cinsel ilişki ve bunu talep eden adamlıktan uzak o iblis mahlukatlara güvenmeyin ve uzak durun her temas sonrası eşiniz dahi olsa gidin sabunla duş alın smear ve düzenli kontrollerinizi aksatmayın

Kisa bir süre önce vajina da gariplikler farkettim ve Nisalımında yaklaşık 3 sene önce bu virüsten tedavi olduğunu öğrendim cumartesi günü doktora gideceğim. Şuan da psikolojim çokmus durumda. Bundan başka bişey düşünemez oldum. Sürekli araştırma yapıyorum. hpvtherapy adında bir gıda takviyesi varmış kullananlar hpv virüsünden kurtulduklarını yazmışlar fakat ne derece dogrudur bilemedim sizlerden bu ürünü kullanan oldumu acaba?

Yok öyle bişey tas yıllardır arasıra bazıları yazmış hepsi banlanmış.Yurtdısından ilacını koriolus mrlyi getirt günde 6 tane 6 ay boyunca kullanıyosun .Onun dışında iyi bi multivitamin al solgar vm75 veya vm2000 Imutor al her gün hünnap pekmezden veya bal+arı sürü+arı poleni+propolis karısımı yaptır aktardan bundan her gün bi kaşık al bi de solgar zinc picolinate cinko hapı al her yemekten sonra bunlardan birini iç kansızlıgın varsa da sabah aç karnına ve gece yatmadan iki saat önce gyno ferro sanol bakire değilsen smear yaptırıp hpv dna iste rahim içinden

Dr Nevra dan randevu aldim ctesi ona gideceğim. Açıkçası çok korkuyorum yüksek tıpli çıkmasından. Lazer ile yakma işlemi yapılırsa sonradan çok acı sizi oluyor mu çünku ben tedavimi gizli yapmak zorundayim evlenene kadar. Birde ctesi gunu hemen yakma işlemi yapılır mı yoksa başka bir tarihe mi randevu veriliyor?

Bende onun eşine gidiyorum makatında veya vajinanın iç kısmında çok fazla yoksa 1500 tl gibi birakam tutuyo lokal anesteziyle sayı fazla veya tamamiyle uyumak istiyosan aç git genel anesteziyle yakıyo hemen lazerle 2000 tl gibi bi rakam o da kontrolde cıkarsa ğcretsiz tekrar yaktırabiliyosun lazerden sonra hiçbir skıntı acı yara bile olmuyo diyebilirim direk ayaga kalkıp işe bile gidebilirsin epilasyon gibi düşün bi tek lokal olucaksan igne yapılırken bir dakikalıgına canın yanıyo sonra uyusuyo zaten onda da vajina benim acımadı makat acıdı ama ben sirkeyle hep yara yapmıstım ondan dolayı igneyi hissettim biraz o kadar derin nefes işlem 10 dkya bitiyo

Bi de eğer siğillerim yakıldıktan sonra tipini ögrenmek istiyorum dna yapılsın diyosan yakıldıktan sonra labaratuara gönderiyolar o da 800 tl gibi bi rakam smear ise 80 tl ama smearda hpv olup olmadıgıyla ilgili degil hpv varsa veya yoksa hücresel değişiklik baslatıp baslatmadıgıyla ilgliil yani durumun iyiyse hpv dna yaptırman en iyisi özellikle rahmin içinden

Baya bi para dokucez desene! Yapıcak bişey yok sağlık herseyden önemli. Şu depresyonu bir atlatabilsem nişanlım çok tuhaf karşıladı demesine göre o bulaştırmadi çünkü suan aktif lezyönü yokmuş. Ramazan bayramında tatile gittim havuz oldukça kalabalık ve pisti turistlerde coktu bir ihtimal ordan kapmış olabilirmi yim diye düşünmüyor değilim. Öyle etkilendimki bu durumdan bidaha havuz filan mi aman kalsın diyorum. Bendeki siğiller daha çok küçük dudakların üst kısmında putur puturler birde vajina giris kısmının yanlarında var bunlar daha yüzeysel gece yatmadan sirke sıkıyor um bembeyaz oluyorlar ve yaklaşık 20 sn kadar yanıyor sonra geçiyor. Sirke den sonra alt kısımdakiler sanki söndü gibi üst kısımdakiler de aksine arttı gibi yada ben artık iyice kafayı siyirdim

Sirkeyi bırak doktora gidiceksen cünkü sirke orayı tahriş ettigi zaman igne yaparken acıyabiliyo sirke deriyi sertleştiriyo vajinadaysa çabuk geçer azsa bir iki lazerle yaktırmaya geçiyo makattakiler zor bi de vajinada smear aldırırken hpv dna iste tehlikeli tip yoksa rahatla geçer .Nişanlın içinse hem kel hem fodul diye bi atasözümüz var onu söylemek istiyorum ama sonucta nişanlın işte elin adamı değil en azından evlenene kadar tedavini ol onda lezyon olmayabilir cok dogal erkeklerin bagısıklıgı bastırıyo zaten bunu ama sperminde hala hpv dna pozitifi olabilir ! Muhtemelen ondan kaptın umarım sana destek oluyodur cünkü benden değil demek sonucu değiştirmiyor sana manevi ve diger anlamda destek olması gerekiyor.Bu arada ilaclarını bi an önce al ve kullanmaya basla derim

Tavsiyelerin için çok saol. Öyle konuşarak bir kere moralim bozdu ama sonradan kabul etti ve suan destekçim. Doktorada beraber gideceğiz. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Sen tipleme yaptırdım mi? Yüksek riskli olanlar sigil yapmaz sigil çıktiysa korkmayın diyorlar. Bu konuda ki fikrin ne? Birde gördüğüm kadarıyla bnm sadece vajina da var iç kısmında dış kısımlar temiz.

Doğru demişler ama tipleme yaptırman en kesin sonucu verir.Nişanlının destek olmasına sevindim bu konunun sebebi kendisi tehlikeli tip yoksa bi de hemen Aşını yaptır (gardasil) hemen ve aşının 3 dozunu da vurulmadan cinsel münasebetten temas ve sürtünmeden dahi kaçın koruyulucugu 3 dozu bitince başlıyor .Tehlikeli tipini de kapmamışsan dert etme vajinadakiler kolay geçiyo bir iki lazerle yakmaya bakar.Ayrıca o kişi eşin olucaksa çok yüklenme bi an önce evlen ve mutlu olmaya bak sadece smearlarını düzenli aldırmayı unutma ben bekar olmasaydım cok dert etmezdim

Benim maddi durumun yetseydi tipleme yaptırırdım

Evlilik üstü bu kadar masraf hiç de iyi olmayacak Çeyiz için biriktirdigim paradan kullanacağım yapcak bişey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…