Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Yok makattan çok beyazlık vajinada var iç kısımlarda büyük dudakların makattakilerin çoğu siyah siğil basur memeside şişti bu arada sirke sıkmaktan
Vajinadaki her beyazlık olan yer ama siğil değil emin ol cünkü mantar yapıyo ve o deri daha hassas oldugu için hemen yara oluyo beyazlaşıyo

Ya bide Didem gerçi sen bakiresin vajinada pek estetik biyer değil zaten benim vajen iç dudakların biri küçük biri büyük büyük olan vajendeki dışarı alttan çok az çıktı yani büyüdü bu normalmi ya yani biliyorum sürtünmeden dolayı ilişkiye girmekten dolayı büyüyor bunlar ama Nebilim estetik bulamıyorum biri birinden bay büyük

Eğer siğillerden kurtulursam vajen iç dudağın büyük olanını kestircem
Benimde öyle ama illa ondan olmuyo benim hiç bi sürtünmem vs olmadı diyebilirim o olay dışında biriyle pek bişey yaşamadım.Mantar olmuştum küçükken havuzdan kaptım kronikleşmişti ondan olmuştu sürekli mantar kremi sürmekten ve hep öyle kaldı olabiliyo yani derdin bu olsun bende bile öyle kuzenimde de öyle onun hiçbir deneyimi yok sürtünme vs de yok yapı geregi ikisi de büyük ve sarkık

Yaklaşık 3 ayın ardından bende 1 ufaklık çıkmış gibi ama emin değilim :)

bende de şu an yenileyenler sanki zayıf gibi. nokta şeklinde. eskiden daha köklü gibi geliyodu şimdi sanki beyaz kalemle dokundurmuşşun gibi çıkmış. ama biraz fazla var şu anda bende. ve yaralarım bembeyaz. aşağı tarafım kabus gibi resmen yaralarla birlikte. bir de dünden beri basur memesi şişliği. adım atamıyorum. kendimden tiksindim valla ya :)

bir de kızlar ben gardasil aşısını 8 ağustosta vurdurdum. 2. dozu vurdurucam. bunu 28 eylül gibi falan vurdurabilir miyim?

bir de kızlar ben gardasil aşısını 8 ağustosta vurdurdum. 2. dozu vurdurucam. bunu 28 eylül gibi falan vurdurabilir miyim?
Canım erken olmaz mı ? 0,2,6 ay ekimde vurdurtman gerekmiyo mu ilk dozunu ağustosta vurdurttuysan ? 8 ekimde vurdurtman gerekiyo 1 hafta öncesi veya sonrasına kadar vurdurtabiliyosun 1-2 ekim gibi vurdurtursan skıntı olmaz sanırım

Benim tekrardan çıkınca pert oldum şimdi bi an önce çalışıp yurtdısına cıkıp ilacı almam gerek üsküpten falan

mail ile istesek mi ya o distribütör lerden denesek mi en azından getirtebiliriz belki gitmene de gerek kalmaz

Bana mail cevabı geldi 25 euro 4 euroda gönderme bedeli banka hesabına yatırıp adresini yolluyosun dedi maili bulursam kopyalıcam

Aynı gün aşı olmuşuz bana doktorum 8 ekim demişti

Benimkisi devletin verdiği kart bu ay son kullanımımdı açtıramıyorum sanırım

Sende cıkması kötü oldu bak şimdi neden çıktıki
Canım mucizeydi zaten makatta ilk yaktırdıktan sonra nerdeyse 3 ay cıkmaması şimdi tek bi tane var gibi yarın hoca müsaitse son kontrol diye gidicem sonrasını nasıl toparlarım Allah bilir umarım böyle bir mucize daha olur bu siğil değil der ya da bir tane var bir daha cıkmaz der inşallah

Sende cıkması kötü oldu bak şimdi neden çıktıki
Bi de ben son bir haftadır ilacları düzensiz aldım uykuma dikkat etmedim cok yoruldum ve en kötüsü sprey sirkeyi bıraktım gece yatmadan önce arada bi pamukla silmeye başladım o kadar sürekli spreyleyip ilacları düzenli alsaydım çıkmazdı sanırım ki şuan 1 tane var elime gelen sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…