Vajinadaki her beyazlık olan yer ama siğil değil emin ol cünkü mantar yapıyo ve o deri daha hassas oldugu için hemen yara oluyo beyazlaşıyoYok makattan çok beyazlık vajinada var iç kısımlarda büyük dudakların makattakilerin çoğu siyah siğil basur memeside şişti bu arada sirke sıkmaktan
Benimde öyle ama illa ondan olmuyoEğer siğillerden kurtulursam vajen iç dudağın büyük olanını kestircem
Yapma ya çıkmasın umarım siğil değildirYaklaşık 3 ayın ardından bende 1 ufaklık çıkmış gibi ama emin değilim :)
Bi tane var gibi anlamadım ama tam çok sert değil biraz oynasam düşücek gibi zayıfYapma ya çıkmasın umarım siğil değildir
Canım erken olmaz mı ? 0,2,6 ay ekimde vurdurtman gerekmiyo mu ilk dozunu ağustosta vurdurttuysan ? 8 ekimde vurdurtman gerekiyo 1 hafta öncesi veya sonrasına kadar vurdurtabiliyosun 1-2 ekim gibi vurdurtursan skıntı olmaz sanırımbir de kızlar ben gardasil aşısını 8 ağustosta vurdurdum. 2. dozu vurdurucam. bunu 28 eylül gibi falan vurdurabilir miyim?
Benim tekrardan çıkınca pert oldum şimdi bi an önce çalışıp yurtdısına cıkıp ilacı almam gerek üsküpten falanbir de kızlar ben gardasil aşısını 8 ağustosta vurdurdum. 2. dozu vurdurucam. bunu 28 eylül gibi falan vurdurabilir miyim?
bir de kızlar ben gardasil aşısını 8 ağustosta vurdurdum. 2. dozu vurdurucam. bunu 28 eylül gibi falan vurdurabilir miyim?
Aynı gün aşı olmuşuzbir de kızlar ben gardasil aşısını 8 ağustosta vurdurdum. 2. dozu vurdurucam. bunu 28 eylül gibi falan vurdurabilir miyim?
Banka kartı varsa yurt dışı alışverişine açtırılmadı gerekşyormuş Amerikan extresi gibi bişiBana mail cevabı geldi 25 euro 4 euroda gönderme bedeli banka hesabına yatırıp adresini yolluyosun dedi maili bulursam kopyalıcam
Sende cıkması kötü oldu bak şimdi neden çıktıkiBenimkisi devletin verdiği kart bu ay son kullanımımdı açtıramıyorum sanırım
Canım mucizeydi zaten makatta ilk yaktırdıktan sonra nerdeyse 3 ay cıkmaması şimdi tek bi tane var gibi yarın hoca müsaitse son kontrol diye gidicem sonrasını nasıl toparlarım Allah bilir umarım böyle bir mucize daha olur bu siğil değil der ya da bir tane var bir daha cıkmaz der inşallahSende cıkması kötü oldu bak şimdi neden çıktıki
Bi de ben son bir haftadır ilacları düzensiz aldım uykuma dikkat etmedim cok yoruldum ve en kötüsü sprey sirkeyi bıraktım gece yatmadan önce arada bi pamukla silmeye başladım o kadar sürekli spreyleyip ilacları düzenli alsaydım çıkmazdı sanırım ki şuan 1 tane var elime gelen sadeceSende cıkması kötü oldu bak şimdi neden çıktıki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?