Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Bi de profesörler diyo ki oranın bağısıklıgı çok önemli oral alıcagında D vitamini damlası var her sabah al ayrıca 10 günde bir Devit -3 ampülü kır ilk yoğurt yiyosun sonra ampül kırıyosun ağızdan canım cok faydasını görüceksin !!!

Kizlar, ikinize de cok tesekkur ederim. Ftmd, dedigin makalelere bakiyim ben de aradim yabanci makalerlerde de bisi bulamamistim, verdigin anahtar kelimeyle yine bakicam. Su sigaraya baslamayaydim iyiydi... Didemcim, gunde 14 tane hap aliyorum.. o yuzden ayrica d vitamini almali miyim emin degilim, bi diyetisyene gidip kan değerlerime baktirmayi dusunuyorun fazlaligim olabilir sanki eksiklikten ziyade. Kaş yapalim derken bobrek karacigerden olmamak da lazim. Ayrica kizlar, eczanede yapilan vitamin olcumlerinin guvenilmez ve ticari amacli olduğunu ogrendim. Asil kandan baktirmak gerekiyormus. Dahiliye ve enfeksiyon hastalıkları biriminde kan yesti yaptirdim ama vitamin deger ölçümü yapmadilar. Bu konuda diyestisyen dogru adrestir diye umuyorum.

merhaba konuyu sürekli takip ediyorum bende tip 16 ve birkaç tane daha yüksek riskli hpv pozitif gecen ay biyopsi yapıldı sonucunda örneklerde değerlendirilebilecek hücresel eleman izlenememiştir yazıyor. onkoloji doktoru temiz olduğunu 1 sene sonra tekrar smear vermem gerektiğini söyledi ancak kadın hastalıkları doktoru bu smear in temiz olduğu anlamına gelmez değerlendirilememiş dedi ve tekrar smear aldı. boğazımda sürekli ağrı nedeniyle kbb kontrolüne gittim ultrason ile bakıldı bir sorun görülmedi ağzımda oluşan lezyonda fark etmedim şimdiye kadar daha sonra dahiliye doktoruna durumumu anlattım kan ve vitamin değerleri için test istedim sonuçlar normal ek olarak kullanman için bir şey vermeyeceğim dedi. Siz neler kullanıyorsunuz bağışıklık için kafama göre kullanmam sorun olur diye hiç bir şey almıyorum şuan. Ayrıca şimdiye kadar görünürde siğil yok gibi kesin farkeder miyim çıksaydı ?

Didem kullanman gereken takviyeler hakkında bilgi verecektir sağolsun ben de onun yazdığı vitamin cinko demir ilaçları kullanıyorum.

Sigil konusunda farketmemen çok zor sanırım. Yani herkeste farklı ilerliyor olabilir fakat bi çıkınca yayılıyor büyüyor vs 1 aya kalmadan anlıyorsun bi şeyler çıkmış.

Cok cok buyuk olasilikla farkedersiniz, cogu hafif sizili oluyo zaten. Fakat, uyarmayi borc biliyorum; dis etlerinize de bakin. Dudak ic kisimlariniza da. Ayna ve isikla. Sarkmis et parcasi veya cikinti. Dogal cikintilarla karistirmamak icin de onerim, farkettiginiz cikintilari bi süre gozlemleyin, büyüme renk degisiklogi vs yoksa rahat.

Ya kızlar kolumda gram ağrı yok bu hoca iğneyi yapmadı başka Bişi vurdu bana ben parasındada değilim korkuyorum yani hiç ağrı sızı yok omzumda ilk oldugum çok ağrımıştı yani vurmadıgından şüphelerim var hatta adım gibi eminim gidip tekrar Vurdursammı eczaneden alıp gerçekten hiç Bişi hissetmiyorum

Bence kuruntu yapiyosun. Benim de ilk doz 1 ay agridi ( hatta yazmistim foruma normal mi diye) ikinci doz hiic agri olmadi.

Bence kuruntu yapiyosun. Benim de ilk doz 1 ay agridi ( hatta yazmistim foruma normal mi diye) ikinci doz hiic agri olmadi.
Yok ya en azından az Bi ağrı olması lazımdı benim 2 gün Ağrı'dı bu hiç banamısın demedi hiç acımadı farklı yerlerden vurdu ilki omuz aşağısı bu omuzdan vurdu

Yok ya en azından az Bi ağrı olması lazımdı benim 2 gün Ağrı'dı bu hiç banamısın demedi hiç acımadı farklı yerlerden vurdu ilki omuz aşağısı bu omuzdan vurdu
Farketmez önemli olan kas içine enjekte olması benimde koldan vuruldu mesela ikisi de ve ikinci de hiç ağrı olmadı.

Kesinlikle oral alınan Devit-3 ampülü kır hatta diğerlerini unut bunu yap o kadar diyorum 10 günde 1 ampül kır her gün de aç karnına Devit-3 damla cıkan yerlere özellikle kır kekik yağı hindistan cevizi yagı vs bunlarla gargara yap .Ve bence bundan önemlisi ! Bu yıldırım beyazıt hastanesi mi ne vardı aksaraydakiydi sanırım orda yapılan bi calısma vardı oral hpvsi olan adama İnterferon alfa aşısı vuruyolardı (türkiyede hepatitilere vurulur amaç vücuttaki bagısıklıgı bir anda yükseltip kendi kendine yenmesini saglamak) o adam tedaviye direncliymiş ilk koter yapıp aşıyı vurulunca cıkanlar kendi kendine gerilemiş 1-2 yıllık kontrolde bir daha cıkmamıs negatif olmus.O doktoru bul calısmanın basında doktorun adı yazar git aşısını vurul .İnterferon vurulucaksın ilacabak diye bi yerde nette de satılıyo sanırım hemşiresin zaten halledersin o doktora ulaş bence

O çalışmayı ben burda paylaşmıştım Dışkapı Yıldırım Bayazıt Hastanesinde yapılıyor bu calısma interferon ignesi vurul kurtul

Kızlar Mevlüt Topbaş'ı aradım şimdi eşiyle konustum bu siğilin en iyi tedavisi asit dedi bana onun ilacı var dedi yok laser dahada çoğaltır derdi tabi ben sustum dinliyorum E dedim benim makat içinde kondilom var dedim onudamı asitle yakacaksınız dedim yok dedi sizin makat içi dediğiniz aradadır dedi içerde yoktur ve kesin tedavi yapıyoruz 1800 lira dedi..bende endoskopi yapıyormusunız peki dedim onuda yapmıyorlar ve yüzde yüz tedavi garantisi veriyor bide bana E siz dedim beni asitle yakacaksınız hadi dedim bağırsakları deldiniz nolcak o asitle dedim varya ağzıma geleni saydım Böyle şerefsiz böyle kanı bozuk insanlar görmedim ya bunların yatacak yeri varmıki...

Kızlar ya burda bir tane makat içi yaktıran yok Bi ben varım ya hiç tecrübeli biride yok bu konuda burda hep vajina konuşuluyor benim iyce Can'ım sıkıldı daraldım artık napcam ben bu makatı ya

Kızlar ya burda bir tane makat içi yaktıran yok Bi ben varım ya hiç tecrübeli biride yok bu konuda burda hep vajina konuşuluyor benim iyce Can'ım sıkıldı daraldım artık napcam ben bu makatı ya
Ya medical artta senin zaten son kontrolün yok mu neden gitmiyosun makat içini de yaktıran vardır tabiki niye olmasın ama forumda kimse makat içine baktırmamış bi cogunun makatta da cıkmıs

O çalışmayı ben burda paylaşmıştım Dışkapı Yıldırım Bayazıt Hastanesinde yapılıyor bu calısma interferon ignesi vurul kurtul
Didemcim, hemsire değilik orda bi yanlis anlasilma olmus :) kiz kardes kader arkadsi anlaminda soylemistim o kelimeyi.

İnterferon aşısını hakan hocayla konustum. Cok ileri duzeyde dev sigiller falan olunca yapilan bi asi dedi. Senin durumunda hic bi doktor sana bu asiyi yapmaz kanser hastalarinda falan kullaniliyo, riskli vs dedi. O yuzden pesini bıraktım ben de.

Ya medical artta senin zaten son kontrolün yok mu neden gitmiyosun makat içini de yaktıran vardır tabiki niye olmasın ama forumda kimse makat içine baktırmamış bi cogunun makatta da cıkmıs
Didem Hakan hoca kafamı karıştırdı endoskopi yaptır yada yapalım dedi kamerayla içeriyi görmem lazım dedi anaskopi yapıyor dedim yok dedi eliyle bakmıştır anaskop Bi işe yaramaz dedi

Direncli olanlara yapılıyo ama önceden de zaten siğil tedavisinde kullanılıyomuş burda eskilerden bikac kişi saglık ocagında vuruldum bile yazmıs bence sen yine de bi o doktora ulaş ayrıca aşınn dozajı var zaten her hastalıkta aynı dozajta vurulmuyo dedigin hastalarda her hafta binlerce doz alıyo bunda ise bir iki vurulma sadece

Didem Hakan hoca kafamı karıştırdı endoskopi yaptır yada yapalım dedi kamerayla içeriyi görmem lazım dedi anaskopi yapıyor dedim yok dedi eliyle bakmıştır anaskop Bi işe yaramaz dedi
Bence endoskopi yaptır cok icin rahat edicekse ama ben hayatımda hiçbir vakada gidip oraya bagırsaga hücum ettigini duymadım içeride cok fazla tutunabiliceklerini zannetmiyorum.2300 tl endoskopi için veririm diyosan baktır o kadar para veremem diyosan biraz daha araştır fiyat olarak ya da hocayla tekrar konuş fiyat konusunda bi de o fiyata yakma da dahil mi yani oraları nasıl yakıcak ki kimse o kadar ayrıntıya girmemiş

Daha doğrusu şöyle Didemcim şimdik Hakan doktor dedi makat içi kakalı olur siğilide kimse göremez bunun ilacı var 3 gün kullanıyorsun dediklerimi yapıyorsun ben içeri endoskopiyle bakıcam sana dedi alet 1500 liraya kiralıcam ben senden alcam 2300 lira dedi okey ama sadece bir kez yakma Hakkı'n var bunda feci anaskopla göremez kimse dedi siğillerimi Nasıl görsün kakalı bağırsak temizlenecek o kızım dedi öyle umarım anlamıssındır yani medicale boşa para veriyorum

Belki devlet hastanesi endoskopi yapıyordur ama yakmadıktan sonra ne faydası var bağırsaklara çok güzel tutunuyorlar Didem bak bana o siğil değil dedikleri ne kadar yer varsa şimdi kendini büyüyerek gösterdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…