Bak canım medicalinkisi son ücretsizse git medicaldeki adam genel cerrah sonucta aklındaki soruları sor deki böyle böyle bi durum var endoskopi yaptırıyım mi endoskopi zaten öyle yapılıyo lavman mıdır nedir sana ilac veriyolar o iyice bagırsagını temizliyo komple sürekli ishalsin yani wcnin önünde olucaksın 3 gün orası iyice tertemiz olucak boydan boya bakıcak bence baktır cünkü sen böyle kendini yiyip bitiriceksin bende öyleyim takıyorum ama skıntı su ki bagırsagı nasıl yakıcak ? Hadi endoskopi cihazı soktu oraya da binlerce genel cerrah vs var proktoloji uzmanı var bircogu anaskop dısında pek ayrıntılı bakmıyo yani kimsede duymadım .Eğer sana yakarım diyosa baktır yaksın varsa için rahatlar en azından .Ama nette bi de proktoloji yani makat hastalıkları uzmanlarına bak profesörlere özellikle telefon aç sor durumunu anlat onlar söylesin içeriye kadar çok ilerler mi yoksa vücut buna müdahale ettigi için belli bi süre sonra tutunup o kadar ileri gidemiyo mu napiyim de fiyatıno ögrenDaha doğrusu şöyle Didemcim şimdik Hakan doktor dedi makat içi kakalı olur siğilide kimse göremez bunun ilacı var 3 gün kullanıyorsun dediklerimi yapıyorsun ben içeri endoskopiyle bakıcam sana dedi alet 1500 liraya kiralıcam ben senden alcam 2300 lira dedi okey ama sadece bir kez yakma Hakkı'n var bunda feci anaskopla göremez kimse dedi siğillerimi Nasıl görsün kakalı bağırsak temizlenecek o kızım dedi öyle umarım anlamıssındır yani medicale boşa para veriyorum
Sormuştum medicaldekine kolonoskopi diye gerek yok 7 8 cm içerde senin siğil ve 7 8 tane demişti şimdi benimde siğiller duruyorya şüphe ettim doktordan düzgün yakmamışlar diye bağırsaklardakini yakmıyorlar çok ileri gitmişse bu kolonoskopiyle alıyorlar Bi tür cerrahi işlem yani kolonoşkopi hem kameralı hem ameliyat aleti gibi videoları izledim ben baya bu arada ben takıntıdan yazmıyorum ıkınınca görüyorum siğilleriBak canım medicalinkisi son ücretsizse git medicaldeki adam genel cerrah sonucta aklındaki soruları sor deki böyle böyle bi durum var endoskopi yaptırıyım mi endoskopi zaten öyle yapılıyo lavman mıdır nedir sana ilac veriyolar o iyice bagırsagını temizliyo komple sürekli ishalsin yani wcnin önünde olucaksın 3 gün orası iyice tertemiz olucak boydan boya bakıcak bence baktır cünkü sen böyle kendini yiyip bitiriceksin bende öyleyim takıyorum ama skıntı su ki bagırsagı nasıl yakıcak ? Hadi endoskopi cihazı soktu oraya da binlerce genel cerrah vs var proktoloji uzmanı var bircogu anaskop dısında pek ayrıntılı bakmıyo yani kimsede duymadım .Eğer sana yakarım diyosa baktır yaksın varsa için rahatlar en azından .Ama nette bi de proktoloji yani makat hastalıkları uzmanlarına bak profesörlere özellikle telefon aç sor durumunu anlat onlar söylesin içeriye kadar çok ilerler mi yoksa vücut buna müdahale ettigi için belli bi süre sonra tutunup o kadar ileri gidemiyo mu napiyim de fiyatıno ögren
Siğil makatta daha hızlı yayılır ve büyürmüş benim orada çok nemli bağırsaklara ilerliyor hatta tıkıyor gibi Bişi duydumBak şimdi ankarada baktım proktolojiye direk medical art cıkıyo makat hastalıklarında adam yıllarca kaç bin tane kişinin makatını görmüş etmiş ona gidişinde sorsan olmaz mı de cok ileri gider mi hiç bagırsakta cok ilerleyeni duydunuz mu de yani maddi durumunu anlat daha fazla dayanıcak gibi değil gerekliyse son paramla baktırıcam de bi de proktoloji doktorunda Prof Dr Bülent Menteş cıktı ankarada ona gitmeden telefon aç konus anlat durumu başka sehirdeyim gerekliyse gelicem de
O zaman yaptır kameralı bi şekilde yaksınlar yapıcak bişey yok hiç zannetmiyorum kimseden öyle bişey duymadım binlerce kişi yazmış 10 yıldır nerdeyse bi cogunun makatta cıkmış yok yani duymadım sonuc itibariyle ana kaynagı orası değil yayıldıgı için ileri ilerlemiş sanırım git kameralı baktır tek tek yaksın hoca baska türlü rahat edemiceksin cünküSiğil makatta daha hızlı yayılır ve büyürmüş benim orada çok nemli bağırsaklara ilerliyor hatta tıkıyor gibi Bişi duydum
Canım bilmiyorum ki bende çok üzülüyorum inan hepimiz ne zaman rahatlıcaz merak ediyorum.Ama bagırsakların için endoskopi yaptırıp 1-2 yaktırmaya geçicegini düşünüyorum tamam tutunuyo diyosun ama hiç kimse o kadar ayrıntıya girmemiş binlerce insan yazıp etmiş içini yaktıran tabiki olmus anoskopiyla ama endoskopiyle yok yani bence medical arta tekrar git sor olmadı orda yapsınlar makat onların işi sonucta ayrıca bi proktoloji uzmanı olan cerrah sana para alıp endoskopi yapalım demek yerine niye kızım o kadar derine gitmemiş anoskopi yeter desin ki baksa onlar bakardı zaten direk onun alanı endoskopi yapıcaz parayı ver gel derdi adamın tek işi bu sonucta makatBi devlet hastanesindeki genel cerraha gidim sonra yaktırayım bu arada Hakan topalismailoğlunu bastıra bastıra söylüyorum 5 para etmez Bi doktor o makattaki siğili gördü yakmadı şerefsiz bilerek orosbucocukları bunlar başka birşey değil insan gibi Ada'm gibi işlerini yapmıyorlar o.çocukları bok gibi para almayı biliyorlar...
Medicalde endoskopi ve kolonoskopi aleti yok o yüzden böyle birşey demezler ellerinde olsa derlerdiCanım bilmiyorum ki bende çok üzülüyorum inan hepimiz ne zaman rahatlıcaz merak ediyorum.Ama bagırsakların için endoskopi yaptırıp 1-2 yaktırmaya geçicegini düşünüyorum tamam tutunuyo diyosun ama hiç kimse o kadar ayrıntıya girmemiş binlerce insan yazıp etmiş içini yaktıran tabiki olmus anoskopiyla ama endoskopiyle yok yani bence medical arta tekrar git sor olmadı orda yapsınlar makat onların işi sonucta ayrıca bi proktoloji uzmanı olan cerrah sana para alıp endoskopi yapalım demek yerine niye kızım o kadar derine gitmemiş anoskopi yeter desin ki baksa onlar bakardı zaten direk onun alanı endoskopi yapıcaz parayı ver gel derdi adamın tek işi bu sonucta makat
Nasıl yok ya çok ilginc makat hastalıkları zaten onların alanı olmaması sasırtıcı devlet en iyisi o zamanMedicalde endoskopi ve kolonoskopi aleti yok o yüzden böyle birşey demezler ellerinde olsa derlerdi
Sence dermi git yaptır endoskopi diye ikibinlira alcak benden o anda salakmıCanım bilmiyorum ki bende çok üzülüyorum inan hepimiz ne zaman rahatlıcaz merak ediyorum.Ama bagırsakların için endoskopi yaptırıp 1-2 yaktırmaya geçicegini düşünüyorum tamam tutunuyo diyosun ama hiç kimse o kadar ayrıntıya girmemiş binlerce insan yazıp etmiş içini yaktıran tabiki olmus anoskopiyla ama endoskopiyle yok yani bence medical arta tekrar git sor olmadı orda yapsınlar makat onların işi sonucta ayrıca bi proktoloji uzmanı olan cerrah sana para alıp endoskopi yapalım demek yerine niye kızım o kadar derine gitmemiş anoskopi yeter desin ki baksa onlar bakardı zaten direk onun alanı endoskopi yapıcaz parayı ver gel derdi adamın tek işi bu sonucta makat
Devlet hastanesindeki genel cerrahlar yapıyormu işte gidip öğrenmek lazımNasıl yok ya çok ilginc makat hastalıkları zaten onların alanı olmaması sasırtıcı devlet en iyisi o zaman
İlla devlet değil ki genel cerrah olan her yerde yaparlar yakınındaki bi tıp merkezindeki genel cerraha da sorabilir ama işte yakma olayı için yine 1500-2000 tl arası alırlar diye düşünüyorum devlette bulabilirsin süper o yüzdenDevlet hastanesindeki genel cerrahlar yapıyormu işte gidip öğrenmek lazım
Can'ım ben sana diyorjmki ikisini bir arada yapan doktor bulamadım halen sen bana genel cerrahların hepsi yapıyor diyorsun çoğunda yapmıyor makattan girecek endoskopi diyince akla makat gelmiyor bağırsak geliyor ağızdan ince bağırsana yolculuk benimki kalın bağırsak yolculuğu makattan yani çok ender yapıyorlar ama kim yapıyor nere yapıyor bilinmiyor zannetmem 1500 2000 oldgunu çünkü aleti zaten varsa o kadar istemez tek yakına diye düşünüyorumİlla devlet değil ki genel cerrah olan her yerde yaparlar yakınındaki bi tıp merkezindeki genel cerraha da sorabilir ama işte yakma olayı için yine 1500-2000 tl arası alırlar diye düşünüyorum devlette bulabilirsin süper o yüzden
Ne zaman oldu bu olay ? Bi de anal ilişki oldu mu yoksa kendiliginden mi yayıldıBenim de makat bölgemde vardı dışarıda. Dondurarak tedavi ettirdim bir kaç kez tekrarelamadı fakat şuan makat içinde var gibi. Görebiliyorum. Makat içindekiler bağırsaklara da yayılabiliyormuş. Yaşayanınız var mı bunu
Evet anal ilişki oldu. Ondan sonra yaşadım bu siğil sorununu. Dışarıda hiçbir şey yok 4-5 aydır. Fakat içerde üstü beyaz sivilcemsi şişlikler olduğunu gördüm bir kaç gün önce.Ne zaman oldu bu olay ? Bi de anal ilişki oldu mu yoksa kendiliginden mi yayıldı
Nerde yaşıyosun bilmiyorum ama coffee de aynı sorunu yaşıyor kaşıntı oluyo mu içeride ? Anoskopla bi baktır bence sende ilk çok içerilere kadar yayılmamışsa anoskopla orayı açıp yakarlar bunu da genel cerrah veya proktoloji uzmanları yapıyoEvet anal ilişki oldu. Ondan sonra yaşadım bu siğil sorununu. Dışarıda hiçbir şey yok 4-5 aydır. Fakat içerde üstü beyaz sivilcemsi şişlikler olduğunu gördüm bir kaç gün önce.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?