Randevu aldım pazartesi genel cerraha baktıracağım. İki ay önce kadar doktor elle muayene etti makat içini elime gelen bişey yok Yine de bağırsaklara bi baktıralım deri. pelvik ultrason çektirdim temiz çıktı ama makat içinde var bişeyler görüyorum. Sık değil ama çok Nadire'n hafif kaşındı ve hafif ağrı oluyor. Şiddetli diyememNerde yaşıyosun bilmiyorum ama coffee de aynı sorunu yaşıyor kaşıntı oluyo mu içeride ? Anoskopla bi baktır bence sende ilk çok içerilere kadar yayılmamışsa anoskopla orayı açıp yakarlar bunu da genel cerrah veya proktoloji uzmanları yapıyo
Belki kendi dokusu olabilir ama baktır mutlaka sana bişey daha sorucam korunmasız mıydı çok özür dilerim ayrıntılı sordugum için ama benimki yüzeysel oldugu için içeride cıkma ihtimalini anlamaya calısıyorum şuan ama mutlaka koter veya lazerle yaktırmanı tavsiye ederim kriyodan daha etkiliRandevu aldım pazartesi genel cerraha baktıracağım. İki ay önce kadar doktor elle muayene etti makat içini elime gelen bişey yok Yine de bağırsaklara bi baktıralım deri. pelvik ultrason çektirdim temiz çıktı ama makat içinde var bişeyler görüyorum. Sık değil ama çok Nadire'n hafif kaşındı ve hafif ağrı oluyor. Şiddetli diyemem
Pelvik ultrason nedir? Nerde yaptırdın beyaz sivilcemsiyse kesin siğil onlar bendede var toplu iğne bası gibi büyüyorlar içerde beyaz beyaz kime yaktırcam nereye gitcem kime güvencem bilmiyorum anaskop Beş para etmez endoskopiyle kamerayla makattan içeri girip bakması lazımmış yoksa oyle gözle olmazmıs kalırmış içerde büyürmüş tıkarmış Zaman'la hatta bağırsak kanseri oluyormuş gibi şeyler okudum makatta vajinadan daha hızlı yayılıp büyüdüğünüdeRandevu aldım pazartesi genel cerraha baktıracağım. İki ay önce kadar doktor elle muayene etti makat içini elime gelen bişey yok Yine de bağırsaklara bi baktıralım deri. pelvik ultrason çektirdim temiz çıktı ama makat içinde var bişeyler görüyorum. Sık değil ama çok Nadire'n hafif kaşındı ve hafif ağrı oluyor. Şiddetli diyemem
bugün bende hakan hocaya gittim kızlar. 19 adet siğilim yakıldı. 3 tanesi hemoroid mememin üstündeydi çok şaşırdı. şimdi eve gelice bi kaç tane sanki görüyo gibiyim. 2 hafta sonra da tekrar gidicem. ağda yaptırabilirsin dedi bana ona şaşırdım.
mikroskop olayı çok iyi çünkü ben sabah gitmeden baktığımda hiç bişey görmüyordum mesela. orda çıktı bu 19 adeti. normal bir doktora gitseydim onları farkedemeyebilirdi.
800 tl ye yaktirdim.
Canım zaten cok değilse genel anesteziye ihtiyac yok ki .Ayrıca genel anestezi dahi alsan öyle senin düşündüğün gibi ameliyat gibi yüksek dozajtan verip saatlerce uyutmuyo 5-10 dakikalık uyutucak sekilde veriyo uyanıyodun sonra .Ki kriyo yerine lazer veya koter tercih edebiliris lazer epilasyon gibi aynı cihazın daha etkilisi kıllarını yakarken nasıl agrın oluyosa epilasyonda onun gibi bişet yalnıZca lokalle uyustururken igne ucunu hissediyosun on saniyede uyusuyo bu kadar tık tık noldugunı bile anlamadan bitiyomerhabalar yazdıklarınızı yaklaşık 3 aydır takip ediyorum. 3 ay boyunca en fazla makatımda siğiller mevcut. 3 kez kriyo yaptırdım. anal ilişkim olmamasına rağmen bugün ıkındığımda girişinde de bişeyler olduğunu fark ettim. çok korkuyorum. lokal aneztezi ile bunları yaktırmam mümkün mü? genel anezteziden korkuyorum yardımcı olun lütfen
benim anlamadığım olay şu; anal ilişki yaşamadan nasıl anal kanal girişinde siğil olabiliyor? tamamen uyumaktan çok korkuyorum ne biliyim. kime görünmeliyim bu durumda? bir de cildiye koter yapıyor mu acabaCanım zaten cok değilse genel anesteziye ihtiyac yok ki .Ayrıca genel anestezi dahi alsan öyle senin düşündüğün gibi ameliyat gibi yüksek dozajtan verip saatlerce uyutmuyo 5-10 dakikalık uyutucak sekilde veriyo uyanıyodun sonra .Ki kriyo yerine lazer veya koter tercih edebiliris lazer epilasyon gibi aynı cihazın daha etkilisi kıllarını yakarken nasıl agrın oluyosa epilasyonda onun gibi bişet yalnıZca lokalle uyustururken igne ucunu hissediyosun on saniyede uyusuyo bu kadar tık tık noldugunı bile anlamadan bitiyo
Kaçıncı defadır yaktırıyorsun? 800 TL den once de para verdin mi? Toplamda ne kadar sigile ne kadar verdin popuca?
merhabalar yazdıklarınızı yaklaşık 3 aydır takip ediyorum. 3 ay boyunca en fazla makatımda siğiller mevcut. 3 kez kriyo yaptırdım. anal ilişkim olmamasına rağmen bugün ıkındığımda girişinde de bişeyler olduğunu fark ettim. çok korkuyorum. lokal aneztezi ile bunları yaktırmam mümkün mü? genel anezteziden korkuyorum yardımcı olun lütfen
benim anlamadığım olay şu; anal ilişki yaşamadan nasıl anal kanal girişinde siğil olabiliyor? tamamen uyumaktan çok korkuyorum ne biliyim. kime görünmeliyim bu durumda? bir de cildiye koter yapıyor mu acaba
hayır hemoroid memesi de yok. makatta dış deride ilk gördüm kriyo yaptırdım şimdi ıkındığımda gördüm ki girişte de var. bu durumda ne yapmalıyım çok panik durumdayım şu anbenim de anal ilişkim olmadı ama makattan başlamıştı siğillerim. orda tutundu demek ki. bir de afedersin ama hemoroid memen var mı
Canım benimde girişte vardı anal ilişki ve ilişki yaşamadıgım halde sadece temastan kaptım anal girişimde büsbüyük vardı ilk yaktırdıgımda korkmanı gerektiricek bişey yok anlıyorum seni ama korkun anestezi olsun bence ameliyat gibi değil bu bes dakikalıgına uyutucak şekilde azıcık veriyolar onu da vücuttan bol su içerek atabilirsin eter koklayıp bayılmıssın gibi düşün ki sadece girişteyse lokalle yaparlar bişey olmazzbenim anlamadığım olay şu; anal ilişki yaşamadan nasıl anal kanal girişinde siğil olabiliyor? tamamen uyumaktan çok korkuyorum ne biliyim. kime görünmeliyim bu durumda? bir de cildiye koter yapıyor mu acaba
hayır hemoroid memesi de yok. makatta dış deride ilk gördüm kriyo yaptırdım şimdi ıkındığımda gördüm ki girişte de var. bu durumda ne yapmalıyım çok panik durumdayım şu an
peki bunu yaktırdığımda geçecek mi bitecek mi yani hepsi? tekrarlayabilir mi anal kanaldaOl
Canım benimde girişte vardı anal ilişki ve ilişki yaşamadıgım halde sadece temastan kaptım anal girişimde büsbüyük vardı ilk yaktırdıgımda korkmanı gerektiricek bişey yok anlıyorum seni ama korkun anestezi olsun bence ameliyat gibi değil bu bes dakikalıgına uyutucak şekilde azıcık veriyolar onu da vücuttan bol su içerek atabilirsin eter koklayıp bayılmıssın gibi düşün ki sadece girişteyse lokalle yaparlar bişey olmazz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?