SalakAyrıca burda yazmaya cekinen bi çok arkadaşımız bana özel mesaj atıp bu kişi yüzünden yazmak istemediğini kafayı tırlattığıno falan düşünüyolar cünkü yazan herkesin moralini sıfırlıyo başka işi gücü yok heralde hayır bi de moral veriyosun kız ısrarla ölücem sende ölüceksin tarzında konusuyo bi de onu iyi olduguna iyileşicegine inandırmak istersen sana düşman kesiliyo ciddi hasta yani biçok insan yazmak istemiyo belki onlarca kişi yazıcal tecrübelerini paylasıcak kız hepsine ölüceksin dedigii için kacıyolar :)
Kızın zoruna gidiyor anlamadığı yerden ben başkalarını yönlendirince...herkes kimin ne olduğunu burda bi kaç mesaj öncesinden anlar benim iyi niyetimide ben bu kızın önerdiği bitkisel ve vitamin ürünlerinden yaşadıklarımı yazıyorum hayır yani zorun ne birde başkaları adına konuşma onlar bi sorunu varsa bana söylerler...birde burda kıçıyla uğrasan yok tam anlamıyla umarım buraya gerçekten makatının içinde çıkıp tedavi süreci geçiren biri çıkar bana eminim hak verecektir ben kıza yanlış yönlendirme bağırsakta çıkıyor diyorum bağışıklık en son şey ya git yaktır diyorum kızın zoru neyse panik yok diyorum tedavi olmazsa büyür ve en son ihtimal kanser diyorum ki bu en son ihtimal burda kimse ne yapması gerektiği bilmiyor sen gibi salaktan akıl alıyor anladınmı didemcim zaten haklı olsan bu kadar Cvp verip seviyeni yerlere çekip başkaları adınada konuşmazdınArkadslar lutfen usluba dikkat. Burasi bedava doktor degil destek platformu. Herkes elinden geldigince yardim etmeye valisiyor. elbette herkes okuduklarini arastirur; sanal alem oldugunu kimse unutmuyordur.
didemin paylasimlarini ve destegini degerli buluyoum, mutesekkirim ve devamini istiyorum. Begenmeyen okumaz olur biter.
Canım sen yaktırda gel öyle konuş tamammı sivillerinle oturuyorsun burda moral yapıyorsun zaten kimse seni burda tedavi olmadığın için kaleye almaz dışardan sen otur onlar kendi kendine geçer bağısıklıgınlaDidem cim kendi adıma verdiğin tavsiyeler ve moral için teşekkür ederim.Lutfen paylaşımlarına devam et. İyi ki bu forumdasin sayende moral ve destek buluyorum.
Canım sen yaktırda gel öyle konuş tamammı sivillerinle oturuyorsun burda moral yapıyorsun zaten kimse seni burda tedavi olmadığın için kaleye almaz dışardan sen otur onlar kendi kendine geçer bağısıklıgınla
Canım bu kız lafları çarpıtıyor burda sağlıklı kimse yok sağlıklı okumuyorlar eğer en başa dönersek bu kızın kıskanç olduğuna adımı basarım anlamadığı yerden ben başkalarına yazınca zoruna gidiyor insanları yanlış yönlendiriyor anladınmı size moral olabilir umarım makatında çıkmaz bu kız bana bağırsakta çıkmıyor dedi ben bağırsakta yaktırdım bağışıklık yener diyor kıza ya kendi niye yaktırıyor kardeşim millet lanse rolmucaksa bunun sakallısı yüzünden olucak daha oncede çörek otu öneriyor sadece ben yine kızdım buna sen niye yaktırıyorsun millet belki buna inanıp doktora gitmicek ya kadınız sonuçta oralarımızı göstermeye utanıyoruz hızlı ilerliyor bu siğil bende başkasında yavaştır zaman kaybı ya bu kız başka biri değil milletin beynini yıkıyor yazdığın vitaminleri bırak doktor yazsın testlerini yapıp çinko seviyem o kadar yükselmişki deri döküntüsü oldu ben bıraktım Hakan doktoru aradım bırak dedi ben Hakan doktorada dedim oda kafadan yazıyor anlamıyorsunuz beni ama umarım Didem gibi tek tük çıkarak kurtulursunuz benim gibi milyarlar saçmazsınız tek dileğim bu her bünye aynı değilMaddi durumum müsait olduğunda yaktiricam Coffee. O zamana dek bagisikligimo güçlü tutmaya çalışıyorum. Elimden başka bir şey gelmiyor. Hepimiz benzeri sorunları hastalığı değişik şekillerde taşıyoruz. Burda birbirimize moral vermeliyiz.Zaten hepimiz psikolojik olarak bittik.Didem kendince bizlere tavsiyede bulunuyor moral oluyor.Önerdiği takviyeler vitamin vs. tahlil yaptırıp gidip alın diyor.Neden acımasızca eleştiriyorsun? Hepimiz psikolojik olarak bitigiz, nolur böyle yapma. Kimse kimseyi kırmasın. Bi an önce iyileşelim inşallah.
Bende kürtaj oldum canım önce psikoloji düşüyor alt üst stres çok tetikliyor yeme içmeden kesiliyoruz farkında olmadan bunalım filan o ara düşünüyoruz işte...ama ben herşeye rağmen alkol alıyordum hkürtaj oldum ertesi gün içtim diyebilirim siğil filan olmadı bu hastalığı bunalım filan çok tetikliyor zaten zayıf anımızda yakalıyorlar bizi üzüntü adım kadar eminimBen kürtajdan sonra kontrollerimde doktorum dedi vücut direncin düştüğünden ortaya çıkmış diye ben yaktırmak yerine dondurdum o yanık yaraları olmadı iyileşme süreci rahat geçti
şimdi bi yerden okudum: makat dışında çıkmış olsa bile içeride olma ihtimali yüzde 84 diye bir araştırmadan bahsedilmiş. Daha da korkar oldum şimdi. Benim gibi coffee dışında tecrübe yaşamış olan yok mu
Aynen öyle tatlım ben sigara içmedim yedim adeta direnç önemli şimdi ilaçlar vitaminler sağlıklı beslenme derken tekrar olacak diye ödümüz kopuyorBende kürtaj oldum canım önce psikoloji düşüyor alt üst stres çok tetikliyor yeme içmeden kesiliyoruz farkında olmadan bunalım filan o ara düşünüyoruz işte...ama ben herşeye rağmen alkol alıyordum hkürtaj oldum ertesi gün içtim diyebilirim siğil filan olmadı bu hastalığı bunalım filan çok tetikliyor zaten zayıf anımızda yakalıyorlar bizi üzüntü adım kadar eminim
Canım benimde iç kısmın başında çıktı yakıldı panik yapma olabilir ama dıştan içe yayıldıgı için dışta cıkan kadar köklü olucagını zannetmiyorum bende de vardır belki yine kontrol etmedim sen yarın bi doktora git devlette olsa genel cerraha göster o seni rahatlatır .Ayrıca makatın içine sıçrasa da nolucak yapılıcak şey belli açıcak yakıcak tekrar cıkıcak tekrar yakıcak sönücek gidicek sonra.şimdi bi yerden okudum: makat dışında çıkmış olsa bile içeride olma ihtimali yüzde 84 diye bir araştırmadan bahsedilmiş. Daha da korkar oldum şimdi. Benim gibi coffee dışında tecrübe yaşamış olan yok mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?