Şu sigara yok mu sigaraKızlar bağısıklık cok cok önemli lütfen nolursa olsun bagısıklıgınızı güçlü tutun kim ne derse desin.Meyvenizi sebzenizi vitamininizi eksik etmeyin sigarayı bırakın.D vitamini ampülüyle deponuzu doldurun .
Canım sigarayı azalt bırakabiliyosan bırak lütfen bende 1-1.5 paket içiyodum bıraktım iyi de oldu C vitaminini direk emiyo sigara zaten Redoxon var C vitamini haftada 1-2 yapabilirsin ya da portakal limon turuncgiller biberini eksik etme bol bol yeŞu sigara yok mu sigara
Canım naptın sen 1-1.5 paket oooooo senin yanında ben içmiyorum (kürtaj olduğum ilk Zaman'larda 1-2 gün 1 paket içtim sadece) günde maximum 5 tanedir benim bazen hiç içmediğim günler olurCanım sigarayı azalt bırakabiliyosan bırak lütfen bende 1-1.5 paket içiyodum bıraktım iyi de oldu C vitaminini direk emiyo sigara zaten Redoxon var C vitamini haftada 1-2 yapabilirsin ya da portakal limon turuncgiller biberini eksik etme bol bol ye
İnşallah kızlar bi de Taha Suresi,Nas,Felak,Ayetel Kursi,Şifa ayetlerini de okuyalım mutlaka Geçicek uzun sancılı ama geçicekSigara konusunda ben de iradeli olamıyorum hala 1 paket iciyorum. C vitamini alsam da yetmeyecek bu şekilde biliyorum. Hepsi geçecek hepimiz iyi olucaz biraz sancılı geçiyor eve ama geçecek. Allah bize sabır versin kızlar.
anlıyorum, benim korkum bunu local ile çözebilecek miyim. Dediğim gibi genel anesteziden yana bir korkum var. bir de moralism iyiye gidiyordu çünkü siğiller artık nokta kadar çıkmaya başlamıştı bi baktım içeride bişeyler var nasıl çöktüm anlatamamYahu ben bu forumda benim makat içerisinde sigilim var diye yüz bin kez soylemisimdir belki. Anal iliskim olmadigi halde benim makay icerisinde sigilim vardi. Hemiroid mememden sıçradi. Öyleyd ki afedersiniz parmagimi bagirsaklarima sokup kasiyasim geliyordu. Arkadasima açtım iceride gördü. Anestezi ile vajinadakiler yakilirken orada da yakildi. Şimdi tekrarladi vajinayla birlikte ama takmiyorum bu kadar.
Canım bak gercekten hepimiz aynı durumdayız moralimiz bi düzeliyo bi çöküyo olucak bir yıl vermemiz gerekiyo sanırım kendimize sen bugün gitmeye calıs bi genel cerraha varsa proktoloji uzmanına ancak o şekilde bilebilirsin anesteziden de tekrar söylüyorum korkma cünkü bu senin bildigim gibi cok uzun süre vücuda verilmediği için büyük bi ameliyat kadar tehlike yaratmıyo bes on dakikalıgına veriyolar ama azsa zaten iki dakikada lokalle uyuştururlar noldugunu anlamadan biter her türlüanlıyorum, benim korkum bunu local ile çözebilecek miyim. Dediğim gibi genel anesteziden yana bir korkum var. bir de moralism iyiye gidiyordu çünkü siğiller artık nokta kadar çıkmaya başlamıştı bi baktım içeride bişeyler var nasıl çöktüm anlatamam
ben de geçeceğine inaniyorum, bazen de hep ayna elimde mi yaşıcam diyorum. kafamdan bir saniye bile çıkmıyor. Ben bu mücadelede 4.ayımdayım birçok yerde ilk 6 ayda virus yükü azalıyor diye okudum doğru mu hatırlıyorum acabaCanım bak gercekten hepimiz aynı durumdayız moralimiz bi düzeliyo bi çöküyo olucak bir yıl vermemiz gerekiyo sanırım kendimize sen bugün gitmeye calıs bi genel cerraha varsa proktoloji uzmanına ancak o şekilde bilebilirsin anesteziden de tekrar söylüyorum korkma cünkü bu senin bildigim gibi cok uzun süre vücuda verilmediği için büyük bi ameliyat kadar tehlike yaratmıyo bes on dakikalıgına veriyolar ama azsa zaten iki dakikada lokalle uyuştururlar noldugunu anlamadan biter her türlü
Bende 5.aya girdim doğru hatırlıyosun ilk 6 ay 1 yıl çok önemli vücudun alarm veriyo çünkü virüsü tamamen veya tamamına yakın atma sansın var atamazsan da %70-75i ilk 1 yılda , %90-96sı ilk 2 yılda atılıyo bunu belirleyen tabiki bağısıklık sistemin ve yaşın gibi faktörlerben de geçeceğine inaniyorum, bazen de hep ayna elimde mi yaşıcam diyorum. kafamdan bir saniye bile çıkmıyor. Ben bu mücadelede 4.ayımdayım birçok yerde ilk 6 ayda virus yükü azalıyor diye okudum doğru mu hatırlıyorum acaba
Makat içinde oluyor canım deride varsa içerde olma ihtimalide var ama burda vajen içinde yaktıranlar var hoş ben vajen içinde olduğunu düşündüğümden dolayı doktora sordum yok dedi ama var ve çok küçükler kızlık zarını sarmış normalde kaşıntılardan anlaşılıyor makata gelince hemoroid ve çatlak varsa daha hızlı içeri giriyor makattan ki makat vajene kıyasla en zor tedavi edilen yer ve en az acı bağırsak yakılırken hiç acımıyor diyebilirim anaskop kesin tedavi değil siğil kalıyor içerde lokalle yırttım diye düşünüyoruz ama içerde var hala genel cerrahın elinde endoskopi kolonoskopi aleti yoksa size net cvplar vermez ele gelen siğil olması lazım adam içeri aleti sokuyor ışıkla bakıyor içeri ne kadar görebilir makat vajen kadar ha deyince esneyen biyer değil zaten o kadar zorlasa çatlamalar oluşur en sağlıklı endoskopi anaskopiyle boş yere para saçar durursunuz oraya vericeniz defalarca parayı yada toplu birlikte vereceğiniz parayı endoskopi ve laser yapan bi kliniğe verin daha iyi ve daha sağlıklı en küçük siğilleri bile görüp yakıyorlar...bakın ben kendi doktoruma 1000 Hakan hocaya 2000 medicale 2000 verdim Hakan hoca da makatın aleti yok vajen konusunda tecrübeli kiralıcanı söyledi endoskopi aletini 2300 lira gibi faiş fiyat istedi ben medicalin anaskopla 2 kez yaktırdım ve kesinlikle önermiyorum anaskop tedavisinde bi siğilin var demi içerde adam yarısını yakıyor siğilin yarısı duruyor tedavi saçma yakmadıgı siğilde İçerde baya var benim 7 8 cm içerde makatın bu kadar ilerlemiş neden daha ilerde olmasın kamerayla görüyormuyuz hayır benim içerde kasıntı filanda yok hemoroid çatlağım kaşınıyor içeri yerleşmiş çünkü benim tavsiyem para saçmayın etrafa araştırın makat için endoskopi ve laser kesinlikle ve ben bulur bulmaz yaktırcamşimdi bi yerden okudum: makat dışında çıkmış olsa bile içeride olma ihtimali yüzde 84 diye bir araştırmadan bahsedilmiş. Daha da korkar oldum şimdi. Benim gibi coffee dışında tecrübe yaşamış olan yok mu
yani çok ilginçtir makat derisinde varken aşırı kaşıntım vardı. dediğim gibi kriyo ile çözdüm hepsini sadece bikaç tane tek tük çıktı. kaşıntım geçmişti çok mutluydum. aynayla bi baktım içeride sanki noktacıklar gördüm (hiç kaşıntı olmamasına ragmen) hani diyosunuz ya makat kanalım deli gibi kaşınıyodu diye bende o hiç yoktu işteMakat içinde oluyor canım deride varsa içerde olma ihtimalide var ama burda vajen içinde yaktıranlar var hoş ben vajen içinde olduğunu düşündüğümden dolayı doktora sordum yok dedi ama var ve çok küçükler kızlık zarını sarmış normalde kaşıntılardan anlaşılıyor makata gelince hemoroid ve çatlak varsa daha hızlı içeri giriyor makattan ki makat vajene kıyasla en zor tedavi edilen yer ve en az acı bağırsak yakılırken hiç acımıyor diyebilirim anaskop kesin tedavi değil siğil kalıyor içerde lokalle yırttım diye düşünüyoruz ama içerde var hala genel cerrahın elinde endoskopi kolonoskopi aleti yoksa size net cvplar vermez ele gelen siğil olması lazım adam içeri aleti sokuyor ışıkla bakıyor içeri ne kadar görebilir makat vajen kadar ha deyince esneyen biyer değil zaten o kadar zorlasa çatlamalar oluşur en sağlıklı endoskopi anaskopiyle boş yere para saçar durursunuz oraya vericeniz defalarca parayı yada toplu birlikte vereceğiniz parayı endoskopi ve laser yapan bi kliniğe verin daha iyi ve daha sağlıklı en küçük siğilleri bile görüp yakıyorlar...bakın ben kendi doktoruma 1000 Hakan hocaya 2000 medicale 2000 verdim Hakan hoca da makatın aleti yok vajen konusunda tecrübeli kiralıcanı söyledi endoskopi aletini 2300 lira gibi faiş fiyat istedi ben medicalin anaskopla 2 kez yaktırdım ve kesinlikle önermiyorum anaskop tedavisinde bi siğilin var demi içerde adam yarısını yakıyor siğilin yarısı duruyor tedavi saçma yakmadıgı siğilde İçerde baya var benim 7 8 cm içerde makatın bu kadar ilerlemiş neden daha ilerde olmasın kamerayla görüyormuyuz hayır benim içerde kasıntı filanda yok hemoroid çatlağım kaşınıyor içeri yerleşmiş çünkü benim tavsiyem para saçmayın etrafa araştırın makat için endoskopi ve laser kesinlikle ve ben bulur bulmaz yaktırcam
Deride ilk zamanlardaki gibi kümelenmiş şekilde siğiller çıkmıyor bende. her gün iki bardak süt içiyorum ev yoğurdu, meyve yiyorum. Sabah vitamin akşam çinko alıyorum. Bunların olumlu etkisi vardır değil mi? Azalıyordur yani dimiBende 5.aya girdim doğru hatırlıyosun ilk 6 ay 1 yıl çok önemli vücudun alarm veriyo çünkü virüsü tamamen veya tamamına yakın atma sansın var atamazsan da %70-75i ilk 1 yılda , %90-96sı ilk 2 yılda atılıyo bunu belirleyen tabiki bağısıklık sistemin ve yaşın gibi faktörler
Bendede kasıntı yok canım deri çok kasındırıyor bende hemoroid ve çatlak var oda kaşındırır bağırsak hissiz zaten makatın 2 3 cm de deri oralarda siğil varsa ara ara kaşınır ama bağırsak hissiz hiç anlamıyoruz varmı yokmu zaten endoskopi olmazsa bağırsakta büyümeye devam eder yada dıskılarken o büyüklükte bi siğil kopar kanar yani çoğalma ihtimalide var bu yüzden sen sakın doktorun istediği parayı verme tek yakım yaptır oda ben 600 vermiştim eğer varsa ama yoksa iyi::)sevinirim:)sonra yaraların geçince yine ıkın ve bak siğiller duruyormu ona göre endoskopi yaptır ve yaktıryani çok ilginçtir makat derisinde varken aşırı kaşıntım vardı. dediğim gibi kriyo ile çözdüm hepsini sadece bikaç tane tek tük çıktı. kaşıntım geçmişti çok mutluydum. aynayla bi baktım içeride sanki noktacıklar gördüm (hiç kaşıntı olmamasına ragmen) hani diyosunuz ya makat kanalım deli gibi kaşınıyodu diye bende o hiç yoktu işte
Canım ben araştırmaya calısıyorum bunlar bi anda bagısıklıgı yükseltmiyo vücutta bazılarının deposu var veya vücut kendimi tamamen onarmak için bunlarla belli bi seviyenin üstüne cıkması lazım bu da senin vücuduna göre değişip bikac ayı buluyo diye düşünüyorum .Bunların tabiki de olumlu etkisi var mesela bagısıklıgını baskılayan baska bi rahatsızlıgın yoksa vücut bunu daha kolay atlatıyo neden ? Cünkü vücudun bununla savasması için bagısıklıgıının buna odaklanması lazım.Zaten geçmişteki yazıları da okuduysan siğilleri yaktırdıktan sonra herkes bagısıklıga yönelmiş hatta ve hatta bircok kadının sadece hamilelikte bagısıklık düştüğü için siğilleri cıkmıs dogurduktan sonra sönmüş siğilsiz devam etmişler iştr bu kadar önemli bagısıklık sistemin.Derinin bagısıklık sistemi de aynı şekilde bu bir deri hastalıgı ve derideki bagısıklıga ayrıca dikkat cekiliyo ; A,D,C,antioksidan diğer vitaminler,Folik Asit ,B vitaminleri bunlara dikkat ediceksin zaten bunların hepsi üst düzeyde olsa diğer bircok insan gibi belki hiç siğil görmücez on kişiden ücünde cıkıyo cünkü siğilDeride ilk zamanlardaki gibi kümelenmiş şekilde siğiller çıkmıyor bende. her gün iki bardak süt içiyorum ev yoğurdu, meyve yiyorum. Sabah vitamin akşam çinko alıyorum. Bunların olumlu etkisi vardır değil mi? Azalıyordur yani dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?