bunun için genel cerrahiye mi gitmeliyim ben peki?panik olma, panik olacak bişey yok ki. yine oraya kriyo koter ya da lazer yaptırısın. yine ıkınacaksın doktor görecek yakacak bu kadar.
Kuzum anal ilişkin olmadıgına göre merkezi orası değil o sadece sıçradıgı bi yer yani kökü orda değil anal ilişkim olsaydı korunmasız veya siğiller aylardor müdahale olmaz göz göre göre onlarca olur büyür makattan içeri iyice gider ancak öyle dersin ama girişte diyosun kriyo yaptırdım müdahale oldu zaten diyosun kaynagı orası değil ondan dolayı tekrarlama olasılıgı içeride düşükpeki bunu yaktırdığımda geçecek mi bitecek mi yani hepsi? tekrarlayabilir mi anal kanalda
Genel cerraha git proktoloji uzmanı varsa ona git makat hastalıkları uzmanı yanibunun için genel cerrahiye mi gitmeliyim ben peki?
girişte ama ıkınınca görülecek şekilde girişte yani deride değil. anal kanalın içinde başında gibi. detaylı bakınca görebildim. ben deridekileri zaten müdahale ettirdim. ama bu sefer iyice içeri doğru girmiş anlatabildim miKuzum anal ilişkin olmadıgına göre merkezi orası değil o sadece sıçradıgı bi yer yani kökü orda değil anal ilişkim olsaydı korunmasız veya siğiller aylardor müdahale olmaz göz göre göre onlarca olur büyür makattan içeri iyice gider ancak öyle dersin ama girişte diyosun kriyo yaptırdım müdahale oldu zaten diyosun kaynagı orası değil ondan dolayı tekrarlama olasılıgı içeride düşük
Anladım benimde öyle gibi oldu şimdi tam girişin içine dogru vardı git anoskopiyle baksınlar yaksınlargirişte ama ıkınınca görülecek şekilde girişte yani deride değil. anal kanalın içinde başında gibi. detaylı bakınca görebildim. ben deridekileri zaten müdahale ettirdim. ama bu sefer iyice içeri doğru girmiş anlatabildim mi
işte bu yakma olayını local yaptırabilir miyim ben peki?Anladım benimde öyle gibi oldu şimdi tam girişin içine dogru vardı git anoskopiyle baksınlar yaksınlar
Canım bak şimdik sen beni iyi dinle eğer makat ıkınınca girişte görmüşsen büyük ihtimal içeridede var senin görmediğin bunun anal ilişkiyle bir alakası yok siğil makata yerleşmişse mutlak içerdede vardır Burda kimse endoskopi yada kolonoskopi yaptırıp içerisine baktırmamış anal ilişkiyle bulaştığını öne sürüyor hiç alakası yok anal ilişkinde olmasın içeri giriyor bu siğiller yani makat sıkıntılı biyer gibi gözükmesede tedavisi en zor yer şimdi genel cerrahiye gideceksin anaskopiyle için rahat edecekse yaktır yalnız anaskopiden pek net tedavi alamazsın bu yüzden kamerayla içerine bakıp makattan giriyorlar bişeyle bakıyorlar yakıyorlar laserle sakın makata asit film uygulatma lokalle olmaz deridekiler yani dışarıdakiler lokalle içeridekiler genel anestezi yani on dakika yirmi dakika gibi bir sürede içerini temizliyorlar 3 gün diyet gibi ilaç içip sıvı kullanacaksın bağırsakların temizlenicek benim aldığım fiyat 1800 hakan hocadan 2300 tek yakım ben anaskopiyle bi kez yaktırdım iyi sonuç alamadım anaskop bi işe yaramıyor içerde kaka kalıntıları kalıyor göremiyorlar sivilleri kakalar 3 günde temizleniyor bagırsaklar filan onlarda temizleyip giriyor içeri ama ben yine yarın gidip anaskopiyle yaktırıp devlet hastanesinde kolonoskopi endoskopi yaptırtırcam yapıyorlarsa param yok diyorsan anaskop yaptırişte bu yakma olayını local yaptırabilir miyim ben peki?
Canın anaskop muayenesi yakımı lokal anesteziyle yapılıyor yalnız içeriyi ne kadar sağlıklı yakıyor yada yakıyormuş gibimi yapıyor bilemiyoruz elle muayene gibi bişey aslında benim içeriyi yakmamış onu belirteyimgirişte ama ıkınınca görülecek şekilde girişte yani deride değil. anal kanalın içinde başında gibi. detaylı bakınca görebildim. ben deridekileri zaten müdahale ettirdim. ama bu sefer iyice içeri doğru girmiş anlatabildim mi
peki ben hiç tedavi olmazsam bağışıklık kendi temizlemez mi siğilleri? ben burda her yazıyı okudum sanki bu durumdan bahseden pek fazla kişi yok. ama benim nasıl temastan içeri yayıldıysa bu durumda herkeste aynısı olması gerekmez miydi?Canım bak şimdik sen beni iyi dinle eğer makat ıkınınca girişte görmüşsen büyük ihtimal içeridede var senin görmediğin bunun anal ilişkiyle bir alakası yok siğil makata yerleşmişse mutlak içerdede vardır Burda kimse endoskopi yada kolonoskopi yaptırıp içerisine baktırmamış anal ilişkiyle bulaştığını öne sürüyor hiç alakası yok anal ilişkinde olmasın içeri giriyor bu siğiller yani makat sıkıntılı biyer gibi gözükmesede tedavisi en zor yer şimdi genel cerrahiye gideceksin anaskopiyle için rahat edecekse yaktır yalnız anaskopiden pek net tedavi alamazsın bu yüzden kamerayla içerine bakıp makattan giriyorlar bişeyle bakıyorlar yakıyorlar laserle sakın makata asit film uygulatma lokalle olmaz deridekiler yani dışarıdakiler lokalle içeridekiler genel anestezi yani on dakika yirmi dakika gibi bir sürede içerini temizliyorlar 3 gün diyet gibi ilaç içip sıvı kullanacaksın bağırsakların temizlenicek benim aldığım fiyat 1800 hakan hocadan 2300 tek yakım ben anaskopiyle bi kez yaktırdım iyi sonuç alamadım anaskop bi işe yaramıyor içerde kaka kalıntıları kalıyor göremiyorlar sivilleri kakalar 3 günde temizleniyor bagırsaklar filan onlarda temizleyip giriyor içeri ama ben yine yarın gidip anaskopiyle yaktırıp devlet hastanesinde kolonoskopi endoskopi yaptırtırcam yapıyorlarsa param yok diyorsan anaskop yaptır
Yaptırırsın anal ilişkiyle alakası var anal ilişki varsa dogal olarak girdiği yer oldugu için derinde cıkma olasılıgı da vardır temassa dışarıdan içeriye girdiği için eğer cok uzun zamandır orda yoksa fazla içeri girmez endoskopiye gerek olup olmadıgını işin uzmanı olan doktorun söyler anaskopiyle baktırsan yeticegini düşünüyorum geçmiş olsun öyle makattan kimse buraya 10 yıldır yazanların hiçbiri bişey sokupta baktırmamış bi şekilde geçiyo zaten bagısıklık sistemini düşüren baska bi rahatsızlıgın yoksa da bunun seni bagırsak kanseri vs yapma olasılıgı milyonda bir bile değil cünkü makatın yapısı ve derisi çok kalın bilimsel acıklaması da bu geçmiş olsun bu hastalık değil ama burda sürekli demotive edici yazılar bizi üzmekten baska bişey yapmıyo malesefişte bu yakma olayını local yaptırabilir miyim ben peki?
canım senin bağışıklık tabiki yener kendine bakarsın buda bi mucize olan sivillerin yok olması git yaktır büyüyor onlar zamanla bağırsaklarını tıkar kaka yapamazsın çok ilerleyince zaten bağırsak kanseri yapıyor bu kadar kötü düşünmeye gerek yok tabi ama panik yapma burda bendesen gibi aynıyım benim Makatta çatlakta var hemoroidde siğilde can sıktıkça çoğalıyorlar git yaktır kurtul olanlardan vucüd virüsle savaşıyor sivillerinle değil siğilden kurtulurdu yaktırarak sen virüsten kurtulmaya bak bağışıklığınlapeki ben hiç tedavi olmazsam bağışıklık kendi temizlemez mi siğilleri? ben burda her yazıyı okudum sanki bu durumdan bahseden pek fazla kişi yok. ama benim nasıl temastan içeri yayıldıysa bu durumda herkeste aynısı olması gerekmez miydi?
bagısıklıgın zaten öyle ya da böyle siliyo ondan dolayı yüzbinlerce genel cerrah salak değil diye düşünüyorum .İçeriye cok girmişse tabiki de endoskopi istenir ama sorarlar yok diyosan uzun süre müdahalesiz kalmıssa ilerler anal ilişkin yoksa uzun sürede müdahalesiz kalmadıysan akıl var mantık var koşarak içeriye zıplamıyo bu ayrıca kimseyi yanlıs bilinclendirmiyoruz ama senin bu negatifligin yüzünden çok ama çok canım sıkılıyo kendimi zarzor toparlıyorum kac aydır hpvli olmama ragmen yazdıklarınla tekrar çöküyorum moral vermeye calısıyorum yardımcı olalım diyorum ama hep daha kötü kötü en kötüsünü düşünüp kendini ve bizi buna ikna etmeye calısıyosun ölelim o zaman bunların hepsi basımıza gelicekse yasamayalım .peki ben hiç tedavi olmazsam bağışıklık kendi temizlemez mi siğilleri? ben burda her yazıyı okudum sanki bu durumdan bahseden pek fazla kişi yok. ama benim nasıl temastan içeri yayıldıysa bu durumda herkeste aynısı olması gerekmez miydi?
senin makatının içinde yokmuş tribüne girdiğin için rahatsın maalesef bana doktor içime bakıpta demedi gel endoskopi yapıyım diye benim Makatta görünürde tertemiz doktora görevde temiz biley yok ama ben var biliyorum kolonoskopi he rinsanın bikaç yılda bir yaptırması gereken bişey zaten sağlık açısından illa kıçtan girmesi gerekmiyor burda bu hastalığı yaşayanlar Bırakta yönlendirsin makatımın içinde var diyor kız sen boşaltma sistemi bağışıklık yener diyorsun 2 sivilin çıkıyor doktora koşuyorsun biz burda canmı sıkıyoruz ya kız gitsin yaktırsın geçmiş yazındada bağırsakta çıkmaz diyorsun biz bağırsakta siğil yaktırıyoruz lütfen insanları yanlış yönlendirme...Yaptırırsın anal ilişkiyle alakası var anal ilişki varsa dogal olarak girdiği yer oldugu için derinde cıkma olasılıgı da vardır temassa dışarıdan içeriye girdiği için eğer cok uzun zamandır orda yoksa fazla içeri girmez endoskopiye gerek olup olmadıgını işin uzmanı olan doktorun söyler anaskopiyle baktırsan yeticegini düşünüyorum geçmiş olsun öyle makattan kimse buraya 10 yıldır yazanların hiçbiri bişey sokupta baktırmamış bi şekilde geçiyo zaten bagısıklık sistemini düşüren baska bi rahatsızlıgın yoksa da bunun seni bagırsak kanseri vs yapma olasılıgı milyonda bir bile değil cünkü makatın yapısı ve derisi çok kalın bilimsel acıklaması da bu geçmiş olsun bu hastalık değil ama burda sürekli demotive edici yazılar bizi üzmekten baska bişey yapmıyo malesef
Öncelikle paniğimi bir nebze azalttığınız için sizlere teşekkür ederim. Bendeki hpv düşük riskli hpv. bu durumda başıma gelebilecek en kötü şey ne olabilir acaba? anoskopla baktırmak sanırım ilk adımım olacak. Bir de dediğim gibi burda her yazıyı okudum yaklaşık on yıldır yazılıyor. Vajina ile beraber makatta da çıkan bayanlar olmuş benim gibi. Ama kimse makatın içine baktırmamış bu durumda makatın içinde de siğil vardıysa bile silinmiş olabileceğini zamanla umuyorum. Makat kanserini yapan her tür için hpv 16 ve 18 diye okudum ben hepBagırsak kanseri yaptıgını ikiyüz tane profesörle konustum hiç bir hastasında rastlamamıslar ama senin pratik bilgin daha iyiyse haklısın kanserde yapıyodur cidden yaşamaya gerke yok o zaman
ne alaka ya bu kız benim bağışıklığım yensin diye bekleyip sivillerinimi büyütsün ya pardonda burda 2 siğil çıkınca yaktıran benmiyim koşa koşa doktora gidiyorsun anlıyorum herkesin içi rahatlasın Burdada onu istiyoruz ben kıza git yaktır diyorum sen hangi Prof.konusuyorsun ya ben bana doktorların söylediklerini yazıyorum kafadan yazmıyorum makatının içinde siğil olanda benim bu aradaBagırsak kanseri yaptıgını ikiyüz tane profesörle konustum hiç bir hastasında rastlamamıslar ama senin pratik bilgin daha iyiyse haklısın kanserde yapıyodur cidden yaşamaya gerke yok o zaman
Ben kimseyi yanlış yönlendirmiyorum burdaki insanlar salak değil okuyup ne yapıp ne yapmaması gerektiğini olabilicek en kötü ihtimalleri düşünüyolar zaten ! Ama sen herşeye en kötü ihtimalden başlayıp başlarına ilk o gelebilir diye yönlendiriyosun ! Makatının içinde cıkan sadece sen değilsin benimde içe yakın kısma sıçradı suan içte de olabilir ama gelip buraya bagırsak kanseri olucaksınla baslamıyorum bu platformda birbirimize destek vermek için bulunuyoruz hepimizin kötü hissettiği anlar var bende cok ama cok kötüyüm toparlanamıyorum benimde iç tarafa doğru tekrar cıkma ihtimali var ama her yazana bunu mu hatırlatıyım canım milyonda bir ama kanser mi olucaksın diyim .Psikiyatriste gitmen gerekiyo bence ve benimde psikolojim moralim bozuktu sanırım senin yazdıgın negatif şeyleri okumaktan benimde artık ihtiyacım var .!Ne
ne alaka ya bu kız benim bağışıklığım yensin diye bekleyip sivillerinimi büyütsün ya pardonda burda 2 siğil çıkınca yaktıran benmiyim koşa koşa doktora gidiyorsun anlıyorum herkesin içi rahatlasın Burdada onu istiyoruz ben kıza git yaktır diyorum sen hangi Prof.konusuyorsun ya ben bana doktorların söylediklerini yazıyorum kafadan yazmıyorum makatının içinde siğil olanda benim bu arada
İki siğil cıkınca napıyım sana mı geliyim ? Doktoru zaten gerekli görürse endoskopiyi ister sana doktorların dediklerini yazıyosun da o doktorlara madem bu kadar inanıyosun neden hepsinin para tuzagı oldugunu hep seni yanlıs yönlendirdiğini düşünüyosun ? Bagırsak kanseri olucaksın dedigine mi inanıyosun sadece bu bir sorun değil mi senceNe
ne alaka ya bu kız benim bağışıklığım yensin diye bekleyip sivillerinimi büyütsün ya pardonda burda 2 siğil çıkınca yaktıran benmiyim koşa koşa doktora gidiyorsun anlıyorum herkesin içi rahatlasın Burdada onu istiyoruz ben kıza git yaktır diyorum sen hangi Prof.konusuyorsun ya ben bana doktorların söylediklerini yazıyorum kafadan yazmıyorum makatının içinde siğil olanda benim bu arada
Hayatım ben çok para istiyorlar diyorum şikayetlerimde hep asitten yürülmüş asitle tedavi ve çok para ve endoskopi en doğrusu bunu bildiğimden burasında ankara olduğundan daha adam akıllı makata bakan doktor bulamadığımdan bişi yapamıyorum ayrıca ben sadece Hakan hocanın ve medicalin söylediklerini yazdım yoksa diğer doktorlara bakarsan geçiyor yüzde yüz tek yakımda geçiyor tamamen para tuzağı diyorum bela okuyorum burda bu arada yanlış yönlendirme kimseyi yine üstüne basa basa söylüyorum benim bağırsaklarımda siğil var ya kızım açta oku internetten iyice araştır toplu iğne ucu gibi çıkmış içerde nasıl panik yapılmasın ya dışkıladıgımda benim kanamam bile başladı arkadan burda insanları saçma sapan yönlendirme ben daha tedavi edecek doktor bile bulamıyorum endoskopi ve yakımın ikisini bir arada yapan doktor bulursan bana da haber ver olurmu en azından öyle bi faydan dokunur..bu arada kanser yapma özelliği var hiç tedavi edilmezse iğrenç görüntüleri Google yazıp görebilirsiniz bıçak altı son çare sanırım Didem hanımın makatın içinde çıksa eminim bağışıklığıyla yenerdi doktora koşmazdı 2 siğilden bağışıklığıyla yenmiş oda burda onu anlatıyor:::)İki siğil cıkınca napıyım sana mı geliyim ? Doktoru zaten gerekli görürse endoskopiyi ister sana doktorların dediklerini yazıyosun da o doktorlara madem bu kadar inanıyosun neden hepsinin para tuzagı oldugunu hep seni yanlıs yönlendirdiğini düşünüyosun ? Bagırsak kanseri olucaksın dedigine mi inanıyosun sadece bu bir sorun değil mi sence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?