sen benim babamın bokunu ye olurmu ben milletin anasına küfür ediyormuşum sen benim babamı ne karıştırıyorum kevaseBi halt bildigin yok bari kendine yararı dokunmuyo bari başkalarına karışma bagısıklık sistemini baban vermiyo sana vitamin düzeylerin psikolojin hepsi bunu belirliyo dilim tutulsaydı da bu suna yazmasaydım ya bende suç kızı kimse sallamıyo gelmiş bende yardım etmeye calısıyorum çatacak birini arıyo kafasında var hadi yürü işine
Başkaları adına konuşma gerizekalı buraya herkes yazar düşünki sen gibi bi salak girip aklına düşen bütün ilaçları yazıyor insanların sağlığıyla oynuyor bura sohbet yerimi herkes yazsın kimsenin girmemesi kadar güzel bişi varmı demekki Tedavinin sadece yakmak olduğunu anlamışlar zoruna gidiyorsa girme sana kalmadı buralarBen seni gibi terbiyesiz değilim insanların annesine babasına laf etmem sen psikiyatriste acilen git hem kendine hem etrafındakilere üzülüyorum senin adına hem siğil hem de bu psikolojiden umarım kısa sürede kurtulursun başkalarına da zarar veriyosun bunu yapmaya hakkın yok senin yüzünden kimse artık foruma yazmıyo bizde moral bulamıyoruz her gelen insana ölüceksin tarzında yaklasıyosunArtık tek başına yazarsın burada sen gidene kadar ben bu foruma yazmıyorum diğer insanlar gibi muhattap olmamak için sizde kusura bakmayın arkadaslar ben buraya artıkk girmicem sizde bu banlanana kadar yazmayın bilerek herkesin psikolojisiyle oynuyo bazı insanlar böyle yapcak bişey yok umarım en kısa zamanda yine eski haline döner ve hepimiz birbirimize moral vermek için yazarız site yönetimi de görür umarım kasten yapıyo sanırım ama burası kimsenin sinir boşaltıp milletin psikolojisini bozma yeri değil tam aksine herkese hoşcakalın diyorum ! Vitaminleri kullanıp kullanmamakta size kalmış on yıllık bi geçmişi okursanız insanların bagısıklık sisteminin üzerinde neden bu kadar durdugunu anlarsınız.Hepimize acil şifalar herkes dahil umarım kurtuluruz ve gülümseyerek hatırlarız !
Ben geldiğimde buraya iki kişi yoktunuz kendi kendine yazıyordun kimse yok diye ağlıyordunuz noldu kalabalıkmı kastı seni yoksa anlamadığın hastalığı ben yönlendirince kıskançlıkmı bastı işine bak yazdıklarınıda bi oku kaç yasındasın Kızım sen senin içerde siğil yok rahat rahat bağışıklık yener diye buradaki insanları evinde bekletip hocalık yapıyorsun burda birtakım ot çöp vitamin yazıp sen kimsin ya kendide gidip yaktırıyor ben senin yazdıklarından hastalandım be millete bağışıklıkla yener diyor şeninde ağladığın günleri gördük burda hiç boş yere sızlanma eğer yazılanlar baştan sona okunursa benim hak payım ortaya çıkacaktırBen seni gibi terbiyesiz değilim insanların annesine babasına laf etmem sen psikiyatriste acilen git hem kendine hem etrafındakilere üzülüyorum senin adına hem siğil hem de bu psikolojiden umarım kısa sürede kurtulursun başkalarına da zarar veriyosun bunu yapmaya hakkın yok senin yüzünden kimse artık foruma yazmıyo bizde moral bulamıyoruz her gelen insana ölüceksin tarzında yaklasıyosunArtık tek başına yazarsın burada sen gidene kadar ben bu foruma yazmıyorum diğer insanlar gibi muhattap olmamak için sizde kusura bakmayın arkadaslar ben buraya artıkk girmicem sizde bu banlanana kadar yazmayın bilerek herkesin psikolojisiyle oynuyo bazı insanlar böyle yapcak bişey yok umarım en kısa zamanda yine eski haline döner ve hepimiz birbirimize moral vermek için yazarız site yönetimi de görür umarım kasten yapıyo sanırım ama burası kimsenin sinir boşaltıp milletin psikolojisini bozma yeri değil tam aksine herkese hoşcakalın diyorum ! Vitaminleri kullanıp kullanmamakta size kalmış on yıllık bi geçmişi okursanız insanların bagısıklık sisteminin üzerinde neden bu kadar durdugunu anlarsınız.Hepimize acil şifalar herkes dahil umarım kurtuluruz ve gülümseyerek hatırlarız !
Özge ilgin için çok teşekkür ederimArkadslar cogunuz baska illerde biliyorum ama takip edenler bilir; oral hpv icin guvenilir bi kbb uzmani ariyordum. Izmirde ataturk egitim ve araştırma hastanesi( katip celebi) doktor
Ercan beyi onerebilirim. Bi çok kbbci gezdim. Nihayet isini bilen birini buldum. Konuya hakim, ilgili ve yonlendirici. Aklinizda bulunsun.
Benim annem ne kalp hastası ne de tansiyon hastası bakın bu kız yazdığı saçma şeylerin arkasına ne sığdırmış zavallıAyrıca bu hastalıktan bişey olmasa da cahillikten başına bişey gelicek kalp hastası tansiyon hastası bi insana sen çay ve yanında başka bi ilac tabiki veremezsin bunu bütün doktorlar hastalarına söyler insanların hemen hemen hepsi de bunu akıl eder ruh hastası
Aslinda asagi yukari burda konustugumuz bildigimiz seyleri soyledi. Ama en azindan bisiler biliyor :) sigaraya kiyasla hpvnin kanseri riskinin cok cok kucuk kaldigini soyledi. Bogazima kendigilinden bakti. Bu konuya merakli olduğunu ve beni takip edecegini soyledi. Her lezyon cikisinda bana gel falan dedi. Inanjn bu ilgiyi daha once baska hic bir kbbcide görmedim. O yuzden oneriyorum. Yeni öğrendiğim her şeyi paylasirim kesinlikle :))Özge ilgin için çok teşekkür ederim
Keşke İzmir'de yaşasaydım maalesef bana çok uzak ankaradayım ancak doktorundan kbb deki hpv konusunda aldığın bilgileri bizimle paylaşırsan çok müteşekkir olurum sana bende gördüğüm bir lezyon yok zaten Bende hiç siğilde olmadı ancak özellikle göremediğimiz boğaz bademcik alt boğaz gibi yerlerde olması muhtemel bir lezyon riski için altı ayda bir endoskopik muayene yaptırıyorum bir gittiğinde doktoruna sorarmısın bu yeterli mi yaptırabileceğim başka birşey varmı riski önlemek açısından teşekkür ederim
Daha önce birkaç defa yazmıştim buraya. Her seferinde ilk hatta bazen tek cevap veren didem 'di. Bu virüsü attığım haberini bi 10 gün önce falan öğrendim hatta buraya da yazmıştım yine de meraK edip bakiyorum foruma. Birkaç sayfa birikmişti yazılanlar yeni okudum da Didem 'e haksızlık edildiğini gördüm yazmak istedim. Burda kimse kimseye zorla ilaç bitkisel ürün vs. kullandiramaz. Sanıyorum ki hepimiz yetişkin insanlariz. Doktor kontrolü olmadan ilaç kimse içmez iciyorsa eğer o kendi bilinçsizligindendir. Bende virüs vardı ama siğil yapanindan değildi çinko demir ilacı folik asit ve çok iyi beslenme ile atabildim virüsü. Tabii bu süreçte ilişkiye girmedim. Bi ara siğil gibi bişey çıktı didem hemen yaktir demişti ihmal etme aşını ol demişti. Velhasıl didem 'in bilgilerini önemli buluyorum. İnanıyorum ki birçok kişi öyle görüyordur. Her neyse Allah hepinize hepimize şifa versin bu dertten kurtarsin bir daha yaşatmasın. Dediğim gibi haksızlık yapıldığını düşündüğüm için yazmak istedim.herkes dilediği gibi düşünmekte özgür: )
Tabii anlatırım: ) biraz uzun olacak ama.. 2014 ağustos ayında evlendik ve eşimde çok çok fazla siğil vardı. Bizim cahilligimize mi geldi onemsemedik mi bilmiyorum ama bulasabilecek olmasını düşünmedik. Çocuk da istedigimiz için hiç korunmadik eşimin sigilleri aldı başını gitti tabii o arada eşim bi cildiyeciye sormuş bulaşır mi diye adi pislik doktorun teki bulaşmaz dedi. Neyse bir buçuk yil baktik çocuk olmuyor bi doktorlara gorunelim dedik. Eşim ürologa göründü doktor bu ne hal diye bağırdı çağırdı kızdı siğil kaynıyor çok afedersin eşimin penisi. Birakin çocuğu karı koca tedavi olun dedi. Bulaşıcı olduğunu bir buçuk sene sonra öğrenmiş olduk. Tabii bende hiç siğil çıkmadı. Eşim sigillerini yaktirdi sonra yine yine derken 4 defada bitti. 7-8 ay ilişkiye girmedik. Simir aldirdim temizdi hpv yaptirdim ama sadece belli baslilarina baktiriyoruz dediler pozitif ama tipi bilmiyorduk. O süreçte normal yolla hamile kalamayacagimi da öğrendik. Tüp bebek tedavisine basladik geçen kasimda doktor tedavi için kan tahlilleri istedi demir kan degerim düşük çıktı 6 ay boyunca demir çinko folik asit ve bilimum vitamin takviyeleri alip iyi beslendim. Amaç tüp bebekti olmadi. Ama bu sayede hpv 'yi yenmiş olduğumu öğrendim: ) bi iki kere siğil gibi şeyler çıktı ama değillermiş. Geçtiler. Adetlerim düzensizleşince korktuk ve tekrar simir ve hpv yaptiralim dedik bayramdan önce. Bi hafta on gün önce sonucu öğrendik negatif :) Allah' tan asla umudu kesmeyin. Aşı olmak istiyorum ama tüp bebek şu an öncelik yaşım geçiyor diye. Lütfen aksatmayin siz onemseyin ama ümitsizliğe de asla kapilmayinvirüsü attığınizi nasıl anladınız? virüsü nasıl attınız? sigil yaktırdınız mi? neler yaptığınızı biraz anlatır mısınız?
Tabii anlatırım: ) biraz uzun olacak ama.. 2014 ağustos ayında evlendik ve eşimde çok çok fazla siğil vardı. Bizim cahilligimize mi geldi onemsemedik mi bilmiyorum ama bulasabilecek olmasını düşünmedik. Çocuk da istedigimiz için hiç korunmadik eşimin sigilleri aldı başını gitti tabii o arada eşim bi cildiyeciye sormuş bulaşır mi diye adi pislik doktorun teki bulaşmaz dedi. Neyse bir buçuk yil baktik çocuk olmuyor bi doktorlara gorunelim dedik. Eşim ürologa göründü doktor bu ne hal diye bağırdı çağırdı kızdı siğil kaynıyor çok afedersin eşimin penisi. Birakin çocuğu karı koca tedavi olun dedi. Bulaşıcı olduğunu bir buçuk sene sonra öğrenmiş olduk. Tabii bende hiç siğil çıkmadı. Eşim sigillerini yaktirdi sonra yine yine derken 4 defada bitti. 7-8 ay ilişkiye girmedik. Simir aldirdim temizdi hpv yaptirdim ama sadece belli baslilarina baktiriyoruz dediler pozitif ama tipi bilmiyorduk. O süreçte normal yolla hamile kalamayacagimi da öğrendik. Tüp bebek tedavisine basladik geçen kasimda doktor tedavi için kan tahlilleri istedi demir kan degerim düşük çıktı 6 ay boyunca demir çinko folik asit ve bilimum vitamin takviyeleri alip iyi beslendim. Amaç tüp bebekti olmadi. Ama bu sayede hpv 'yi yenmiş olduğumu öğrendim: ) bi iki kere siğil gibi şeyler çıktı ama değillermiş. Geçtiler. Adetlerim düzensizleşince korktuk ve tekrar simir ve hpv yaptiralim dedik bayramdan önce. Bi hafta on gün önce sonucu öğrendik negatif :) Allah' tan asla umudu kesmeyin. Aşı olmak istiyorum ama tüp bebek şu an öncelik yaşım geçiyor diye. Lütfen aksatmayin siz onemseyin ama ümitsizliğe de asla kapilmayin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?