benim böyle detaylı sormamın sebebi biraz doktor fobimin olması ve takıntılı olmam. ben bugün ıkınıp da baktığımda şok oldum onları orda görünce çünkü anal ilişkide bulunmadım. bir de kimse değinmemiş içeride olabileceğine vs. benim ömrüm makatımı böyle kontrol etmekle mi geçecek? inanın düşündükçe terliyorum her gün elimde ayna.Yaptırırsın anal ilişkiyle alakası var anal ilişki varsa dogal olarak girdiği yer oldugu için derinde cıkma olasılıgı da vardır temassa dışarıdan içeriye girdiği için eğer cok uzun zamandır orda yoksa fazla içeri girmez endoskopiye gerek olup olmadıgını işin uzmanı olan doktorun söyler anaskopiyle baktırsan yeticegini düşünüyorum geçmiş olsun öyle makattan kimse buraya 10 yıldır yazanların hiçbiri bişey sokupta baktırmamış bi şekilde geçiyo zaten bagısıklık sistemini düşüren baska bi rahatsızlıgın yoksa da bunun seni bagırsak kanseri vs yapma olasılıgı milyonda bir bile değil cünkü makatın yapısı ve derisi çok kalın bilimsel acıklaması da bu geçmiş olsun bu hastalık değil ama burda sürekli demotive edici yazılar bizi üzmekten baska bişey yapmıyo malesef
Senin bence acilen tedaviye ihtiyacın var bu arada sana yazıklar olsun diyorum :) Çünkü sen ne zaman buraya yazdan sana moral vermek için yazan ve yardım etmeye calısan doktor araştıran sürekli öneri veren bendim geçmiş olsun umarım dediğin kötü olasılıkların hiçbiri başına veya başımıza gelmez.En kısa sürede atlatırsın inşallah dediğin gibi çok içeride de çıkmazHayatım ben çok para istiyorlar diyorum şikayetlerimde hep asitten yürülmüş asitle tedavi ve çok para ve endoskopi en doğrusu bunu bildiğimden burasında ankara olduğundan daha adam akıllı makata bakan doktor bulamadığımdan bişi yapamıyorum ayrıca ben sadece Hakan hocanın ve medicalin söylediklerini yazdım yoksa diğer doktorlara bakarsan geçiyor yüzde yüz tek yakımda geçiyor tamamen para tuzağı diyorum bela okuyorum burda bu arada yanlış yönlendirme kimseyi yine üstüne basa basa söylüyorum benim bağırsaklarımda siğil var ya kızım açta oku internetten iyice araştır toplu iğne ucu gibi çıkmış içerde nasıl panik yapılmasın ya dışkıladıgımda benim kanamam bile başladı arkadan burda insanları saçma sapan yönlendirme ben daha tedavi edecek doktor bile bulamıyorum endoskopi ve yakımın ikisini bir arada yapan doktor bulursan bana da haber ver olurmu en azından öyle bi faydan dokunur..bu arada kanser yapma özelliği var hiç tedavi edilmezse iğrenç görüntüleri Google yazıp görebilirsiniz bıçak altı son çare sanırım Didem hanımın makatın içinde çıksa eminim bağışıklığıyla yenerdi doktora koşmazdı 2 siğilden bağışıklığıyla yenmiş oda burda onu anlatıyor:::)
Bende öyleyim canım iyi bi doktora git bi baksın elle muayene etsin anlad zaten belki sadece girişte yeni cıkmıstır dur bakalım belki siğil değildir vs bi doktora git anlasılır zatenbenim böyle detaylı sormamın sebebi biraz doktor fobimin olması ve takıntılı olmam. ben bugün ıkınıp da baktığımda şok oldum onları orda görünce çünkü anal ilişkide bulunmadım. bir de kimse değinmemiş içeride olabileceğine vs. benim ömrüm makatımı böyle kontrol etmekle mi geçecek? inanın düşündükçe terliyorum her gün elimde ayna.
Sen olayı demodize edip kendine iyi yansıtıyorsun bravo görende tedavi masraflarımızı sen karşılıyorsun sanar o kadar moral olmuşsunki hala psikolojim bozuk tedaviye ihtiyacım var ya komik demiSenin bence acilen tedaviye ihtiyacın var bu arada sana yazıklar olsun diyorum :) Çünkü sen ne zaman buraya yazdan sana moral vermek için yazan ve yardım etmeye calısan doktor araştıran sürekli öneri veren bendim geçmiş olsun umarım dediğin kötü olasılıkların hiçbiri başına veya başımıza gelmez.En kısa sürede atlatırsın inşallah dediğin gibi çok içeride de çıkmaz
canım peki bişey sorcam sen makat için bugüne kadar neler yaptın paylaşabilir misin?Bend
Bende öyleyim canım iyi bi doktora git bi baksın elle muayene etsin anlad zaten belki sadece girişte yeni cıkmıstır dur bakalım belki siğil değildir vs bi doktora git anlasılır zaten
Ya arkadaş ne diyim sana hayır ne diyim ölüceksin kanser oldun mu diiym Allah korusun geçmiş olsun inşallah hepimiz iyileşiriz diyorum la havle ya .Allah şifa verisn hepimize başka bişey demiyorum hepimizin psikolojisi umarım düzelir bu günleri gülerek anımsarız başka bişey demiyorum ok ?Sen olayı demodize edip kendine iyi yansıtıyorsun bravo görende tedavi masraflarımızı sen karşılıyorsun sanar o kadar moral olmuşsunki hala psikolojim bozuk tedaviye ihtiyacım var ya komik demi
Canım bi kere en başta yaptırman gereken ilk şey Yaktırmak o cıkıcak sen yaktırıcaksın sonra bagısıklıgını güclü tutucaksın multivitamib hapı al kendine kan değerlerine bi baktır neyde eksikligin var onu öğren kansızlıgın varsa gyno ferro sanol kullan , ımutor al, solgar -zinc picolinate cinko hapı kullan ,multivitamin olarakta solgar vm75 veya vm2000 öneririm ama lütfen ilk önce bi yaktır rahatla doktorun belki dicek ki yeni sıcramıs buraya bi iki tane var içeride yok için rahatlıcak yarın git durumuna göre devlet hastanesi de olabilir baktır o zaten gerekeni söylercanım peki bişey sorcam sen makat için bugüne kadar neler yaptın paylaşabilir misin?
tamam teşekkür ederim çok, sanırım anaskop ile baktırıp yaktırıcam hepsini bir genel cerrahta, bu durumda ne kadarda bir kontrole gitmem gerekecek acaba? kriyo için iki haftada bir gidiyorum iki aydır önce makatta kümelenmiş şekilde vardı şimdi deride tek tük küçük çıkıyor sanki. vajina üstündekiler birer kriyoda bittilerCanım bi kere en başta yaptırman gereken ilk şey Yaktırmak o cıkıcak sen yaktırıcaksın sonra bagısıklıgını güclü tutucaksın multivitamib hapı al kendine kan değerlerine bi baktır neyde eksikligin var onu öğren kansızlıgın varsa gyno ferro sanol kullan , ımutor al, solgar -zinc picolinate cinko hapı kullan ,multivitamin olarakta solgar vm75 veya vm2000 öneririm ama lütfen ilk önce bi yaktır rahatla doktorun belki dicek ki yeni sıcramıs buraya bi iki tane var içeride yok için rahatlıcak yarın git durumuna göre devlet hastanesi de olabilir baktır o zaten gerekeni söyler
Canım rica ederim doktor duruma göre söyler zaten sana ama kriyoda genelde gidenler bir iki haftada bir gitmişler ama yaktırma duruma göre ortalama 1 ay sürüyo işinin ehli bi doktor yakarsa belki bi iki tane falan varsa doktor içini rahatlatabilir zaten kontrol edip görmen iyi olmuş senin için erken farketmişsin.Onun dısında da yapma gerekenler belli zaten eskiden beri yazanlar dahil herkes yaktırmadan sonra bagısıklık ve stresin üzerinde durmuş bunlara dikkat etmelisin geçmiş olsun yaktırdıkca biticek bu bir gerçek buna inanalım vücuttan atılabilen bir virüs taşıyoruz sonuçta buna da şükür diyelim moralimizi bozsakta yapıcak bişey yok iyileşicez inşallahtamam teşekkür ederim çok, sanırım anaskop ile baktırıp yaktırıcam hepsini bir genel cerrahta, bu durumda ne kadarda bir kontrole gitmem gerekecek acaba? kriyo için iki haftada bir gidiyorum iki aydır önce makatta kümelenmiş şekilde vardı şimdi deride tek tük küçük çıkıyor sanki. vajina üstündekiler birer kriyoda bittiler
Sen burda doktorculuk oynama bence daha fazla insanların sağlıgıylada oynama sana iyi gelen vitamin belki başkasına dokunur alerji yapar makattan anladığın yok bence sen ya demir hapının gaz ve kabız yaptıgınıda söyle hemoroidde olanların fazla ıkınmaması gerektiğinde söyle yan etkilerini yaz olurmu yazdığın saçma sapan bitkilerin zararlarını kimlerin kullanıp kullanmaması gerektiğini yaz buraya belki gariban bi insan girip senin yazdıklarını alıp kullanacak size yemin ediyorum bu kızın yazdığını bitkisel ürünlerden anneme verdim ölücek sandım kadını bayıldı Didem seni şikayet ederim gerçekten ilgili yerlereCanım bi kere en başta yaptırman gereken ilk şey Yaktırmak o cıkıcak sen yaktırıcaksın sonra bagısıklıgını güclü tutucaksın multivitamib hapı al kendine kan değerlerine bi baktır neyde eksikligin var onu öğren kansızlıgın varsa gyno ferro sanol kullan , ımutor al, solgar -zinc picolinate cinko hapı kullan ,multivitamin olarakta solgar vm75 veya vm2000 öneririm ama lütfen ilk önce bi yaktır rahatla doktorun belki dicek ki yeni sıcramıs buraya bi iki tane var içeride yok için rahatlıcak yarın git durumuna göre devlet hastanesi de olabilir baktır o zaten gerekeni söyler
aminn tez vakitte iyileşiriz inşallah inanır mısın saniye aklımdan çıkmıyor. allah hepimize sağlıklı günler ve sağlık dolu bir gelecek nasip etsin.Canım rica ederim doktor duruma göre söyler zaten sana ama kriyoda genelde gidenler bir iki haftada bir gitmişler ama yaktırma duruma göre ortalama 1 ay sürüyo işinin ehli bi doktor yakarsa belki bi iki tane falan varsa doktor içini rahatlatabilir zaten kontrol edip görmen iyi olmuş senin için erken farketmişsin.Onun dısında da yapma gerekenler belli zaten eskiden beri yazanlar dahil herkes yaktırmadan sonra bagısıklık ve stresin üzerinde durmuş bunlara dikkat etmelisin geçmiş olsun yaktırdıkca biticek bu bir gerçek buna inanalım vücuttan atılabilen bir virüs taşıyoruz sonuçta buna da şükür diyelim moralimizi bozsakta yapıcak bişey yok iyileşicez inşallah
Herkesin öyle canım beslenmene bagısıklıgına cok dikkat et lütfen vitamin haplarını kullanırken aralarında en az 3 saat olmasına bitki çaylarının bunlarla etkileşime geçicegi (demir gibi vitaminleri atıyo idrarla) bi de tabiki tansiyon ilacı böbrek ilacı kullanıyosan dikkat et vitamin kullanırken bunları biliyosundur zaten öptüm geçmiş olsun çokaminn tez vakitte iyileşiriz inşallah inanır mısın saniye aklımdan çıkmıyor. allah hepimize sağlıklı günler ve sağlık dolu bir gelecek nasip etsin.
Ben burda insanlara kokain mi kullan diyorum ruh hastası mısın sen .? Aklın calısmıyo mu aktara değil insanları eczaneye vitamin hapı almaya yönlendiriyorum akli bozuklugun var sanırım ileri dereceSen buraya her ilaç yazdığında ben hemen not düşücem buraya Didem
Kendi önerilerimi paylaşıyorum beynin varsa düşünürsün istiyosan alırsın seni tutup kimse zorla almaya yönlendirmiyo dimi ama senin sanırım bu yetin yok bi de her ilac alınırken zaten normalde de yan etki prospektüsünün okumması gerekir okuman yazman varsa tabi .Hadi git işine kimse muhattap bile almıyo seni su tavrın yüzünden insanların canını sıkma daha fazlaBen burda insanlara kokain mi kullan diyorum ruh hastası mısın sen .? Aklın calısmıyo mu aktara değil insanları eczaneye vitamin hapı almaya yönlendiriyorum akli bozuklugun var sanırım ileri derece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?